Képek, videók. Lehet vicces, szomorú, szívszorító, csak legyen döbbenetes! Egyetlen szabály: sokkoló vagy megrendítő képeket csakis linkkel, rövid leírással, hadd döntse el mindenki maga, hogy megnézi-e!
A hatéves Lily 18 hónapos kora óta vak. Vmi betegség érte a szemét, azt nem értettem pontosan, h mi volt. A hétéves Maddison viseli gondját, játszik vele, odavezeti a kajához. Egy angol kutyamenhelyen vannak, és új otthont keresnek.
Ma délelőtt az SZTK-ban üldögéltem, a soromra várva. Fél füllel kihallgattam egy beszélgetést a takarítónéni és egy szintén várakozó hölgy között. A takarítónéni azt ecsetelgette, hogy mi mindent lopnak el a páciensek az épületből. A felsorolás a női wc csapjainak szűrőbetéteinél(!!) kezdődött, majd folytatódott a wc-deszkánál (nem vicc), de a pálmát a használt wc-kefe vitte el, ami a néni szerint már amúgy is cserés lett volna, olyan rossz állapotban volt.
Picit el vagyok ott veszve,de ez inkább a fórumok és az oldalból adódik :P más fórum motorokhoz szoktam . De előbb utóbb megtalálom majd a normális utat és eligazodok a helyzeten.