Keresés

Részletes keresés

Mr.Rick Creative Commons License 2018.08.17 0 6 90

Dan MC Creative Commons License 2018.05.27 -1 2 88

Aki otthon van a témában írjon nyugodtan! Főleg hölgyek. 😊😊

történetíró Creative Commons License 2018.05.21 0 0 86

-Tudod, hogy nem vagyok domina. Tényleg szeretnéd?

-Tényleg.-válaszolta vágyakozó tekintettel. Kíváncsiságot és az izgalmat láttam benne. Először kissé tétován, aztán egyre jobban átlényegülve néztem végig a testén.

-Akkor vetkőzz.- mondtam, már a szemébe nézve. Bár ő kérte a fenekelést, most mégis habozott. Nem gondolta, hogy ilyen hamar elkezdődik. Büszke tekintetében megjelent az alázatosság leheletnyi fátyla. Komótosan vetkőzni kezdett. Miközben figyeltem, a kezembe fogtam a mogyorófa vesszőt. Simogattam, hajlítgattam, aztán csak 3 ujjammal lassan le-föl dörzsölgettem. Láttam, hogy kissé elpirul, de nem szól egy szót sem. Levetkőzött teljesen.

-Feküdj az ágyra.

-Így?

-Igen, így gondoltam. - nem is hittem, hogy ilyen érzéseket vált ki belőlem egy meztelen férfifenék látványa, a szokásos vágyakon kívül. Egyszerre éreztem szeretetet, vágyat a férfi iránt, és azt, hogy nyomot akarok hagyni a testén, s a lelkén is. Egyre közelítettem. Hasa alá egy nagyobb, keményebb párnát tettünk, hogy jobban kidomborodjon a lényeg, a csodálatos hármasszervvel. Meggyőztem, hogy izgalmasabb lenne egyben ki is kötözni, ez csak fokozza a az izgalmakat. Tudja, hogy egy ilyen ártatlan őzike típus, mint amilyen én vagyok, nem tehet kárt benne. Megérintettem az egyik farpofájánál, és fölfele simítottam. Az ágyéki gerincnél haladt a tenyerem föl, aztán vissza a másik farpofához vándoroltam. Farka és zacskója ellenállhatatlan vágyat ébresztett bennem, hogy ajkammal érintsem, bár nem vagyok annyira oda az oralitásért. Ajkam végül a zacskón landolt egy hosszasabb csókban, farka is kapott egyet. Mintha némi vegyes érzelmekkel terhes morgást érzékeltem volna elölről, mocorogni kezdett

-Csak fenekelésről volt szó.-mondta szokásos tanárbácsi stílusában, ami ezúttal (és egyébként is néha) mulatságosan hatott.

Nyomtam még egy csókot az egyik farpofára, aztán felálltam.

-Van itt még nálam valami, aminek örülni fogsz. - szóltam, és kivettem a fiókból egy fekete, fordított vasmacskára hajazó plugot.

-Micsoda? - élénkült meg egy kissé, próbálva tekergetni a nyakát, de szándékosan úgy álltam, hogy nehezére essen megpillantani az eszközt. Lábai közé térdeltem, és először csak többször kissé széthúztam és elengedtem "fokhagymagerezdjeit". Aztán a plug végével csak végigszánkáztam egy párszor közöttük.

-Erről nem volt szó, ezt fejezd be. Nem hallod? Ordítani fogok. - kezdett az eddigieknél is jobban izegni-mozogni, úgyhogy gyorsan összegyűrtem a zoknijait, és a fiókból elővettem a ragasztószalagot.

-Ezt akarod? - mutattam neki a hevenyészett némítóeszközeimet.

-Nem érdekel. - és tényleg ordítani kezdett. Még jó, hogy ezt is megbeszéltük előre eshetőségként, így nem kellett férfierőszakolónak éreznem magam. Gondolkodás nélkül a szájába tömtem a zokniját, majd leragasztottam.

-Ne hisztizz, jól alakulnak a dolgok. - vetettem oda izgatottan, bal kezemmel egy kissé ránehezedtem a keresztcsontjánál, miközben nyálamat a vágat felső harmadába csorgattam, és folytattam a szánkáztatást. Aztán egyszercsak becsúsztattam a nem túl kis méretű eszközt a végbelébe úgy, hogy a "kar" a vágatra merőlegesen állt, jótékonyan stimulálva a hátsó bejárat melletti húsos részt keresztülhálózó idegnyalábokat.

-Ha látnád magad, te is kívánatosnak találnád. - kissé kínlódó nyögések hallatszottak elölről. Végre elővehettem az eddig a sarokban várakozó mogyorófa vesszőt, bár ez már egy másik volt, egy kissé vastagabb, mint amit együtt levágtunk. Először végigsimítottam vele előkészített seggén, aztán megtettem az első próbaütést. Nem lehetett elég erős. Igyekeztem, hogy megfeleljek mazochista barátom kívánalmainak, ezért jól megraktam, amennyire tellett tőlem. Időnként, kis szüneteket tartva élveztem fellélegzését és felkészülését a következő ütésre. Olyan hangokat sikerült előcsalnom belőle, amelyeket még sosem.

Mikor végeztünk, egy pohár jéghideg vízzel csillapítottam kínjait. Lassan csorgattam vörös csíkoktól szabdalt, megkínzott hátsójára, aztán hátulról alácsúsztatva karjaimat átöleltem, egy puszit nyomtam borostás állára, s orromat belefúrva nyaka és válla közé csak beszívtam az illatát. Aztán megszabadítottam a korlátozó eszközöktől, leszedtem a ragasztószalagot, kivettem a plugot, és végül eloldoztam. Hogy mi történt utána? Az legyen mindenkinek a fantáziájára bízva.



nyomtaposo Creative Commons License 2018.05.19 0 0 85

Wow! Nagyon klassz! Hátára lehet fordítani a hölgyet? 

Előzmény: Mr.Rick (84)
Mr.Rick Creative Commons License 2018.05.13 0 5 84

történetíró Creative Commons License 2018.05.10 0 0 81

"Készítsd a segged. Fehér.", jött az üzenet. Így ment ez már egy ideje. A férfi eleinte anyagi ellenszolgáltatást akart nyújtani, de a lány nem egyezett bele. Azt mondta, ha már nem szeretné tovább csinálni, majd szól. Peter kiszámíthatatlan időpontokban érkezett. Ha Tiffany-t a munkahelyén vagy valamilyen egyéb elfoglaltsága közben érte a kérlelhetetlen utasítás, keresnie kellett egy wc-t, ahol a kívánt méretű plugot a fenekébe cuppanthatta. Igaz, a férfi többnyire tudta, mikor találja otthon. Három plug volt, egy kis kék, egy közepes zöld, és a nagy fehér. Ezeket mindig a táskájában tartotta, gondosan becsomagolva, egy kis kézkrém társaságában.

Peter már egy ideje nem jött. Tiffany csak az ő utasítására használhatta ánuszát, az ürítést kivéve. Fontos szabály volt ez, mind a lány egészségi állapotát, mind a férfi élvezetét tekintve.

A lány otthon tevékenykedett éppen. Az sms olvastán záróizma ismerősen sajdult meg. Készülődni kezdett. Kissé remegett a keze, ahogy kinyomta a krémet, és a farpofái közé kente. Elővette a fekérköves plugot, majd lassan fölhelyezte. Tovább tevékenykedett, bár némi feszítő fájdalmat érzett. Ezek után nehezebben tudott odafigyelni, alig várta a férfit. Peter valamivel több, mint fél óra múlva érkezett. Ahogy Tiffany ajtót nyitott, Peter rögtön látta rajta azt a kis alázatossággal keveredett izgatottságot, mely ánusza igénybevételét jelezte. Egy darabig csak gyönyörködött a látványban. A lány teljesen meztelen volt, ahogy azt a férfi elvárta. Aztán mutatóujjával körözni kezdett a levegőben, mire a nő készségesen megfordult. Széles csípője, markolászásra ingerlő farpofái között ott csillogott az "ékszer". A férfi alulról fölfelé besimított közéjük a középső ujjával, kissé megnyomva az ékkövet, majd rácsapott egyet.

-Főzöl nekem egy kávét? - kérdezte, de mindketten tudták, hogy ez parancs. Tiffany visszanézett, csak az arcát fordította a férfi felé, miközben elöl átölelte magát.

-Csak ennyit kapok? - kérdezte.

-Majd kapsz többet is később, ne aggódj. - közelebb lépve lehajolt, megcsókolta a válla és a nyaka találkozásánál, miközben elölről a mellét markolászta, birizgálta. A nő minden érintésébe belesimult. - De most...!

Elindult a konyha felé, a férfi utána. Miközben Tiffany odatette a kávét főni, Peter a fal mellett a székről figyelte a mozdulatait. Kedvére volt, amit látott, ez volt az ő kis nyugalomszigete.

Lacci bá Creative Commons License 2018.05.02 0 2 80

Törölt nick Creative Commons License 2018.03.29 0 4 79

Törölt nick Creative Commons License 2018.03.29 0 0 78

Érdekes jelenség, de mindhárom nagyon jól terhelgető. A farok, izmos test révén akár 20kg val is lazán terhelhető. A herét már edzeni kell és kézzel nyújtani, a golyókat csapkodva lóbálni, hogy az összehúzódásért felelős izmok ellazuljanak és elmúljon a szúró  érzés. A lényeg hogy mind két golyó egyszerre és egyformán kapja a terhelést és akkor lóbálhatsz rajta akár 10kg is egészségkárosítás nélkül.

Ha tőből kötöd el (farok/here), akár a testsúlyodat is elbírja. A mellbimbó, mivel szintén izomról beszélünk, extrémen terhelhető, csak nyúlni fog.

 

 

Előzmény: szabadkaboy (77)
szabadkaboy Creative Commons License 2018.03.26 0 0 77
Mekkor sulyt bir el a farok, herek es a mellbimbo??
történetíró Creative Commons License 2017.12.20 0 0 74

-Miért nem válaszolsz? - kérdezem fojtottan.

Beletúr a hajamba, majd fejemet az ágyékához szorítja hosszan. A farmerján át az orrommal érzem, hogy megmozdult bent valami. Próbálom elhúzni a fejem, de nem tudom. Kísérletemre még jobban odanyom. Egy szót sem szól. Hangosan kifújja a levegőt, aztán lassan elenged. Felnézek az arcába. Komolyan néz vissza, pókerarcot vág, csak a szeme sötétebb és csillogóbb egy árnyalatnyival, mint az előbb.

-Ne... kérlek...

-Ahhoz nagyon jó kislánynak kell lenned, hogy békén hagyjalak, ugye tudod?

Előzmény: történetíró (73)
történetíró Creative Commons License 2017.12.16 0 0 73

Általában gyorsan és pontosan dolgozom. A munkához többféle ruhát, maszkot variálok, hogy ne ismerhessenek fel olyan könnyen. Ezeknek az embereknek nem hiányzik az a néhány ékszer, az életszínvonalukhoz mérten elhanyagolható mennyiségű készpénz, talán még arra sem emlékeznek, hogy széthagyták az otthonukban, mert annyira nincs rá szükségük. Így hát minimális lelkiismeretfurdalással tevékenykedem.

A következő ház lakója egyedül él, és jelenleg üzleti úton van. Behatolok az ablakon át, majd hatástalanítom a riasztót. Szinte kényelmesen kezdem átnézni a fiókokat. A földszint átnézése után az emeleten folytatom. Szép rendben sorakozó alsógatyákra bukkanok. Az egyik sötétszürke darabot óvatosan kiveszem, és beszívom az illatát. A filmekben is így csinálják a fetisiszta zaklató pszichopaták, nemde? És tényleg van benne valami, az utcai lámpák halvány fényében, a csöndben titokban beszívni egy idegen illatát. Nem bontom szét, mert nem tudnám ugyanolyan szépen visszahajtogatni. Kuncogok egy sort, aztán visszateszem. Nem ezért vagyok itt. Néhány értékesebb óra és pecsétgyűrű, kevés pénz és pár márkás ruhadarab társaságában távozni készülök. Pisilnem kell, de eszem ágában sincs otthagyni a DNS mintámat az idegen vécéjében, így hát lefelé indulok. Valami zajt hallok lentről, ezért gyorsan visszafordulok. Francba! Nincs sok időm gondolkodni, az emeleti ablakon át kell távoznom. Sehol egy bokor vagy bármi, ami tompíthatná az ütést. Ugrom. Egy bukfenccel enyhítem a megrázkódtatást. A földszinti ablakon át még észlelem, hogy a férfi észrevett, és megindult felém. Sajog mindenem, de eszeveszett sprintelésbe kezdek, szerencsére az eltulajdonított tárgyaknak alig van súlyuk. A kapu nyitva, így a kerítés átmászása nem lassítja menekülésemet. Egyszercsak egy kéz megragad, bár nem értem, hogy' ért be ilyen hamar. Hátraütök, úgy fejmagasságban, de a kéz tulajdonosa elhajol az ütés elől. Ekkor elsötétül minden.

Amikor legközelebb felébredek, nappal van. A férfi nappalijának a padlóján fekszem, magzatpózban. Lábam, kezem a hátam mögött összekötözve. Annyira elzsibbadt, amíg öntudatlan voltam, szinte nem is érzem. Látom, ahogy nekem háttal állva telefonál. Már biztos hívta a zsarukat. A kalandozások időszakának befellegzett.

-Nem, nem baj, folytassátok csak nélkülem. Amint tudok, megyek, csak el kell rendeznem itt egy-két dolgot... hát igen, egészen váratlanul. Én is sajnálom, szia.

Kissé megmozdulok, mire testszerte belém nyilall a fájdalom. Önkéntelenül felnyögök. A fejem is lüktet. A férfi megfordul nyögésemre, és hangtalanul a szemembe néz. Mintha egy bogár lennék, amit el akarna taposni, miközben azon gondolkodna, hogy kutatási célból azért meghagyja az életét.

-Megtenné, hogy kioldoz? Nagyon fáj mindenem, el vagyok zsibbadva. Kérem. - hangomban érzésem szerint nincs jele megalázkodásnak. Egy próbát megér.

-Mindjárt megsajnállak. - mondja M. Még néz egy darabig, miközben közelebb lép. Leül a kanapéra, előveszi a laptopját. Rám se hederít. Egyre nő bennem a feszültség. Fél óráig bírom.

-A kurva életbe! - tör ki belőlem az indulat és az elkeseredettség. - Nem hívta a zsarukat?

-Be tudod fogni a pofád egyedül is, vagy segítsek? - nem érzem úgy, hogy tegező viszonyban lennénk. Idegesít, hogy a következetes magázásomra tegezéssel válaszol. Újabb fél óra múlva készülődni kezd. Elintéz egy telefonhívást. Végül pár pillanatig tanakodva néz. Fölhúz a köteleimnél fogva, szinte a hóna alá vesz. Jól megtermett pasas, az biztos. Nem csoda, hogy olyan hamar utolért. Miért nem a szomszéd kert felé menekültem?

Kinyit egy kamrának látszó helyiséget, és nem éppen finoman ráejt a hideg kőre.

-Auh. Nem mehetnék el pisilni?

-Nem. Ha behugyozol, majd felmosom.

Feltérdelek, mert még ezzel is jobban megmozgatom magam, mintha feküdnék. Valami megcsillan a szemében. Elfog a rettegés.

-Hívtad a zsarukat?! - kérdezem kétségbeesetten. Halványan elmosolyodik, miközben ujjai hátával megcirógatja az arcom. Vérfagyasztó ez a gyengédség.

szeretem a faszt 2 Creative Commons License 2017.11.28 0 2 72

történetíró Creative Commons License 2017.09.20 0 0 70

A sarkain ült, teljesen meztelenül. Kissé félrefordított fejjel nézett rá. Minden rábeszélés, dühöngés, kérlelés hasztalan maradt, így csak bánatosan hallgatott, bár a férfi biztos volt benne, megint forral valamit. Inkább szórakoztatta, mint bosszantotta ez a gondolat.

Minél hamarabb érezni akarta formás kis testét a kezei között. Karjánál fogva felhúzta, majd derekát átkarolva magához szorította. Legszívesebben mindenhol fogta volna egyszerre, de csak két keze lévén tenyere le-föl vándorolt a domborulatokon. Nyakát, tarkóját simogatta, vakargatta, miközben az arcát figyelte. A lány megpróbálta tekintetét a föld felé irányítani, de a rajta matató kéz visszahúzta a hajánál fogva. Szeretett volna dühöt érezni, amiért úgy bánik vele, mint egy házi kedvenccel, de csak a testében szétáradó olvadt vágyat érezte, az ernyedtséget, az egyre síkosodó rést a lábai között, majd a combjára kifolyt rugózó nedvet, ami ellen nem tehetett semmit. Egy ideig csukva tartotta a szemét, majd a követelő akaratnak engedelmeskedve kinyitotta, és engedte, hogy a férfi tekintetével tekintetébe hatoljon, miközben másik keze középső ujját lassan két félgömbje közé csúsztatta, ujjbegyével megpihenve az ánuszrózsán. A lány megrándult az egyszerre kellemetlen és vágyát felkorbácsoló mozdulattól, önkéntelenül is szabadulni próbált, de a férfi erősen tartotta, s a reakciót észlelve halványan elmosolyodott, miközben elégedetten hümmögött. A lány félig leeresztett szemhéja mögül kitágult pupillákkal várta a következő lépést. Csapdába esett, tudta jól.

egykéthár Creative Commons License 2017.08.30 0 0 68

Húúú.... ez nagyon izgalmas! Egyszer azért lennék a helyében, még azon az áron is, hogy azokat a piercingeket előtte nekem is megcsinálná valaki. Aztán jöhetne a szögesdrót! 

Lacci bá Creative Commons License 2017.08.29 0 2 67

nyomtaposo Creative Commons License 2017.08.29 0 0 66

www.bizarr-jatek.webnode.hu    A weboldal blokkolásra került     :-( 

Előzmény: Törölt nick (65)
unibond Creative Commons License 2017.06.05 0 0 64

Augusztusban újra sexmentes, kétnapos kötözős party a nyugati határszélen. Érdeklődni privátban lehet.

Törölt nick Creative Commons License 2017.04.24 0 0 62

Üdv Mindenkinek!

 

http://megkinozlak.blogspot.hu/?m=0

Hozzá szeretnék menni egy kis kínzásra tudja valaki hogy tudnám elérni. Nagyon szimpatikus az leírás alapján. Írtam az email címére de nem válaszol. 

 

Ha valakinek van tippje kérem írja meg emailon. 

Köszi. 

MazochistMan Creative Commons License 2017.04.06 0 0 61

Mint egy BDSM élvező, passzív Bi. mazo pasi keresem valóban bevállalós játszótársamat Hölgy, Úr, Pár személyében anál, orál, CBT, Medical és erőszak témában, Tolna megyében.

Érdeklődés, jelentkezés: urno.szolgaja@gmail.com

extrémfantázia Creative Commons License 2017.04.04 0 0 60

Murder porn fantáziákhoz keresek partnert! extremfantazia@freemail.hu

Freedy899 Creative Commons License 2017.03.30 0 0 59

Sziasztok

 

Switch vagy sub hőlgyel ismerkednék alkalmi vagy tartós kapcsolatra,aki szereti a szájpeckeket ki-megkötözést kisebb vagy nagyobb fájdalmakat Komárom-Esztergom,és a környező megyékből,de szívesen ismerkedek messzebbről is. Nálam nagyon kevés a tabu,bármit elég osk mindent bevállalok,tudlak anyagilag is támogatni! E-mail.: fferko.89@gmail.com

T0r0lt nick Creative Commons License 2017.03.28 0 0 58

Csak fantáziáltok a BDSM -ről vagy vannak tapasztalataitok is?

 

Írhatnátok nekem, címem publikus!

Előzmény: Lillaadam egs (56)
Poltorato Creative Commons License 2017.03.27 0 4 57

Lillaadam egs Creative Commons License 2017.02.23 0 0 56

Mi a parommal arrol szoktunk fantaziallni hogy kimegyunk egy nudistrandra ès kulon fekszunk mintha nem eggyutt lennenk ès onnan figyelem ahogyan kornyekezik es a tuzo naprol felre megy akar 2 ffival ès durvan megkapja  a magajet ès vegig nezem majd a vègère csatlakozom 

Dann88 Creative Commons License 2017.02.21 0 0 55

Sziasztok!

 

Segítséget szeretnék kérni:

tud e valaki segíteni magyar femdom videókat találni?

Olyan oldalt, ahol magyarul beszélő videók vannak.

Ha valaki tud ilyet, előre is köszönöm a segítségét.

Maxdewinter Creative Commons License 2017.02.21 0 0 54

Leveleznék, fantáziálnék lánnyal, asszonnyal, csajjal, hölggyel aki szereti a szexben az alárendelt, kiszolgáltatott szerepet és a mocskos beszédet!!!

extrémfantázia Creative Commons License 2017.02.16 0 0 53

Extrém s/m fantáziáláshoz keresek skype/mail fantáziapartnert. Szeretném ha részletesen fantáziálnál csajom kínzásáról a végsőkig, képet is tudok mutatni. Maximális diszkréció elvárás természetesen és kölcsönös. extremfantazia@freemail.hu-ra írj mailt!

Pelenkás Gabcsy Creative Commons License 2017.01.28 0 0 52

Sziasztok!

 

Debrecenben keresek olyan nőt, aki 1-1,5 napig max. 2 éves kislányként kezelne. Pelenkázás, cumizás, kislányos ruhába öltöztetés. Farsangi szerepjátékhoz jó partner lennék. Ilyen ruháim nincsenek. Várom jelentkezéseteket.

 

Gabcsy

zsuzsalaca Creative Commons License 2016.12.11 0 1 51

Szívesen leveleznénk Veletek a témáról. Esetleg ismerkedhetnénk is. 

Előzmény: Lillaadam egs (50)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!