Keresés

Részletes keresés

zogu Creative Commons License 2006.12.20 0 0 66
Énrám is q-rva jó benyomást tett. Kinyomást meg még jobbat!
fehso2 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 65
A befektetők nyilván többé-kevésbé átláttak a szitán előtte is. Ők figyelik és meg is értik a gazdasági számokat. Nem úgy a laikusok. Ezért örültek, hogy kitudodott, ami a valóság.
A laikus emberek viszont csak akkor döbbentek rá, hogy mi is a helyzet.

Gyurcsány meg a befektetők örömétől függetlenül egy hazug faszkalap.
Előzmény: Libera nos, Domine! (-)
A falu Bikája Creative Commons License 2006.12.20 0 0 64

akkor mi volt rajta az őszinte?

Előzmény: Libera nos, Domine! (62)
hatgang Creative Commons License 2006.12.20 0 0 63
Akkor ez nyilvános beismerés volt: kormányzás helyett hazudozás, a pógárok tudatos mektévesztése, stb. Böribe vele!
Előzmény: Libera nos, Domine! (60)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.12.20 0 0 62
Nem, ez egy zárt frakcióülésen hangzott el. De miért kérdezed?
Előzmény: A falu Bikája (61)
A falu Bikája Creative Commons License 2006.12.20 0 0 61

Az őszödi beszéd minden eddigi politikusi beszédnél őszintébb volt.

hja, ezért is a népnek szónokolta a Miniszterelnö Kúr, a kamerák kereszttüzében, ugye?

Előzmény: Libera nos, Domine! (60)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.12.20 0 0 60
"pedig már azt mertem hinni, hogy nálad a hazugság nem erény. Tévedtem."

Hülye vagy. Az őszödi beszéd minden eddigi politikusi beszédnél őszintébb volt. Beleértve Orbán szokásos "igazságait" is.
Előzmény: Törölt nick (51)
Commander Pepe Creative Commons License 2006.12.20 0 0 59
Akkor miért nem állt ki vele a nyilvánosság elé a bátor, őszinte vezetőnk?
Előzmény: spindoki (47)
A falu Bikája Creative Commons License 2006.12.20 0 0 58

mivel mást tartok fontosnak egy kormányfő és kormánya megítélésénél, mint te, azt hiszem.

konkrétan mit tartasz fontosnak?

Előzmény: Aragorn (55)
A falu Bikája Creative Commons License 2006.12.20 0 0 57

Gyurcsány beszéd az utóbbi idők legőszintébb politikai hitvallása volt.

persze, azért is a TV-ben, a kamerák előtt közölte ezt a néppel, és nem a haverok közt, és csak véletlenül szivárgott ki.

Tiszteljük az őszinteséged, Feri!

Előzmény: spindoki (47)
A falu Bikája Creative Commons License 2006.12.20 0 0 56

A két évet meg az őszödi beszédtől számítom.

aham. és az öszödi beszéd elhangozta óta volt-e olyan, ami nem áll összhangban a beszéd állítólagos mondandójával (a nagy megtisztulással)? vagy majd 2 év múlva megmondod?

A megelőző két évről Fletó elmondta, amit el köllött mondani.

á, értem. innét kezdve snitt, és tiszta lap.

valahogy Orbánnal sosem voltatok ilyen elnézőek.

Előzmény: Aragorn (39)
Aragorn Creative Commons License 2006.12.20 0 0 55

Nyugodtan.

Egyetérteni valszeg akkor sem fogunk, mivel mást tartok fontosnak egy kormányfő és kormánya megítélésénél, mint te, azt hiszem.

Ha addigra látható lesz az irány, és az olyan lesz, amit én jónak tartok, akkor további bizalmat szavazok a magam részéről nekik. Ha nem, ha csak a szatócskodás és PR megy, akkor nem.

Előzmény: Törölt nick (54)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.20 0 0 54
Kellemes meglepetés lesz, ha mást fogsz gondolni. Majd két év múlva visszakeresem a topikot, hátha mégis visszatérsz, jó?
Előzmény: Aragorn (50)
damm Creative Commons License 2006.12.20 0 0 53
Off
Kisvakond nagy lelkendezve meséli anyukájánk:
- Képzeld, voltam ODAFÖNT!!! Olyan szép minden! Csodálatos illatok, mesés virágok, kék az ég, zöld a mező, madarak csicseregnek.... Mi meg itt vagyunk lent a büdösben és a sötétségben. Anyu, miért???
- Mert ez  hazánk, fiam.....
(Ha valakinek megsértettem volna hazafyas érzelmeit, úgy ezennel ünnepélyesen bocsánatot kérek...)
Előzmény: Aragorn (50)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.20 0 0 52
Akkor most rakjuk össze a cserepeket!

Az Szdsz kijelentette, hogy a jövőben semmiféle adóemelést nem szavaz meg!
Ez tény.
A parlament megszavazott egy adócsökkentési törvényt, kampány épült rá.
Alapja a dübörgő gazdaság volt, az ország gazdasági teljesítménye.

Aztán kiderült:
- nagy a hiány
- nagy az adósság
- nagy a baj

Vagyis nemhogy egy szó sem igaz a kormány szavából, hanem éppen a fordítottja fedi a valóságot.

Kiderült továbbá a szocikról, hogy:
- piszkosul kellett vigyázni, nehogy kiderüljön, mire készülnek
- nem kormányoztak, úgy csináltak, mintha kormányoznának
- hazudtak éjjel, este, nappal
- elkúrták

Az Szdsz mindvégig a szocik mellett volt, koalíciós partnerként, és pozíciója állításod szerint az Szdsz-en múlt, és múlik most is.

Az Szdsz nem ismerte a központi költségvetés helyzetét és a keletkezett államadósságot, amikor megszavazta az adócsökkentési törvényt?
Dehogynem ismerte.

Pontosan tudta, hogy nem adócsökkentés, hanem adóemelés következik, vagyis vastagon benne van a szocik hazugságáradatában, pontosan ugyanolyan részesei és nyertesei neki, mint a szocik.

A szociknál, pontosabban Gyurcsánynál van az ostor, és az Szdsz úgy táncol, ahogyan az pattogtat, ugyanis az Szdsz tudta, hogy az adócsökkentési törvény megszavazása egy bohózat része, nem más, mint a választók átverése.

P.S.
Medgyessyt az Szdsz megvédte, mint spiclit, mert a GM-ből utána GKM lett, de rögtön nekiment, amikor belenyúlt a tányérkájukba!
Ma már ezt nem tudja megtenni, az Szdsz előtt nincsen már más alternatíva, mint a posztkomcsik által eléjük rakott tányért nyalogatni.
Előzmény: Libera nos, Domine! (41)
Aragorn Creative Commons License 2006.12.20 0 0 50

Na, hála légyen, már megint egy jós, aki tudja nem csak a jövőt, de azt is, hogy én miről mit fogok gondolni két év múlva...

Drágajó Istenem, mér vagyok ilyen hülye, hogy bejövök egy ilyen topikba?!

Előzmény: Törölt nick (42)
Priluki Creative Commons License 2006.12.20 0 0 49

Szeretett Vezérünk ezért fordul a magasabb régiókhoz.

Előzmény: kopasznyakú (45)
Libastop Creative Commons License 2006.12.20 0 0 48
A harmadik lépést sem tudjuk. Az első lépés a megszorítás. A második a tüntetés. Mi lesz a harmadik? Csak nem a rendőrállam?
spindoki Creative Commons License 2006.12.20 0 0 47

Mostanság ugye "morális válság" van a politika hazugságai következtében. A hazugság ellentéte az őszinteség, és a "lebuktatott" Gyurcsány beszéd az utóbbi idők legőszintébb politikai hitvallása volt.

önkritikusz maszopikusz Creative Commons License 2006.12.20 0 0 46
Szerintem a másodikat sem tudták. Lásd kiemel kórházak számának ingadozását a helyi lobbik viharában. :)
kopasznyakú Creative Commons License 2006.12.20 0 0 45

nem tudjuk mi lesz a 4 ik 5 ik lépés

hm ennyit a nagyívű reformokról

waxxablaze Creative Commons License 2006.12.20 0 0 44
vagyis el sem jutott az agyáig a beszéd tényleges jelentése."

hi-hi
az a bajotok, hogy a nép megértette....mert félreérthetetlenül benne van a lényeg.
elkúrták.

ezen maszatolhattok még egy darabig...esetleg TI magatok elhiszitek, hogy az elkúrtuk=megvalósítottuk.

de ez kevés.
Előzmény: Újlaki (32)
kopasznyakú Creative Commons License 2006.12.20 0 0 43
nem lesznek pozitív hatások, illetve a társadalmi feszültségek sokkal nagyobbak lesznek
Előzmény: Mbazsika (14)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.20 0 0 42

ha azonban rosszul sül el a következő két év, akkor a rákövetkező kettőre veted majd tekinteted...

Előre, pajtások.

Előzmény: Aragorn (39)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.12.20 0 0 41
"Természetes, hogy ezt írod, hiszen rajta keresztül van az Szdsz a hatalomban."

Te valóban ennyire politikai analfabéta vagy? Pontosan fordítva működik a dolog: Gyurcsány pozíciója függ az SZDSZ-től, nem az SZDSZ-é Gyurcsánytól. (Ha nem lett volna - az SZDSZ kezdeményezésére - miniszterelnök-csere az előző ciklusban, talán még hihető is volna - bár akkor is téves -, amit írsz, de így???)

Hogy az SZDSZ-frakció mit tudott a szavazáskor, azt ne tőlem kérdezd. Én nem vagyok frakciótag.
Előzmény: Törölt nick (38)
Creative Commons License 2006.12.20 0 0 40
Miért kellene ahhoz megbízólevél, hogy kijelenthessem: egy külföldi befektető és a célország lakosainak érdeke, nem mindenben egyezik. Ez axióma. Jobb kifogásod nincs? Különben mindegy, lecsekkoltalak és nem ütötted meg a szintet. Az ilyennel nem vitatkozom....
Előzmény: Libera nos, Domine! (25)
Aragorn Creative Commons License 2006.12.20 0 0 39

hm, hm. válaszoltam, wikuci. De megismétlem: nem foglalkozom a kommunikációs gerillaharcokkal. Ez a hazugság-mantra meg az. Úgyhogy ennyi.

A két évet meg az őszödi beszédtől számítom. A megelőző két évről Fletó elmondta, amit el köllött mondani.

Nem okos dolog szarral dobálózni, mert az nem biztos, hogy engem eltalálsz vele, a te kezed viszont garantáltan büdös lesz.

Előzmény: A falu Bikája (34)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.20 0 0 38
Természetes, hogy ezt írod, hiszen rajta keresztül van az Szdsz a hatalomban.

Lenne egy kínos kérdésem.

A parlamenti többség megszavazta az adócsökkentésről szóló törvényt.
Az Szdsz tudta, hogy az a törvénykezési procedúra egy bohózat volt, egy hazugságorozat eleme, vagy nem tudta?

Előzmény: Libera nos, Domine! (24)
Priluki Creative Commons License 2006.12.20 0 0 37

"Nekem óriási kihívás volt, ahogyan a múlt év nyarától a 100 lépés programot előkészítettük és megvalósítottuk, és eljutottunk a választásokig. Szakmai és kommunikációs kihívás. Miután a választásokat eredményesen teljesítette a kormánykoalíció, ezért ez egy ilyen szempontból sikeres szakasz volt" - válaszolta Veres János"Index

Legfeljebb ez volt a cél. Miniszterelnö Kúr (engedelmeddel, a találmányodért) is ezt hangsúlyozta őszödi beszédében.

Előzmény: A falu Bikája (34)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.12.20 0 0 36
Én sem tartom hívőnek magamat.
Előzmény: Aragorn (31)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!