Keresés

Részletes keresés

Rita79 Creative Commons License 2007.09.13 0 0 346

Köszi hogy utánanéztél!!! Akkor ha minden igaz, jövő héten megkapom!!!! :D

Ha lesz időd, akkor küldj címeket, mert tényleg szeretném viszonozni Neked!!!!!

Rita

Előzmény: Dorinesz (345)
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 345

Ez a kurva index!

Sztem most kétszer fogom elküldeni...

Banyek ha most ezt elmesélem, tuti azt mondod hogy nem igaz...

Én már sok rémisztő történetet hallottam a postáról, de ez...(csomag eltűnések, egyebek) Ha nem velem történik, én se hiszem el.

Szal van egy ismerősöm hál istennek az itteni postánál, ahol feladtam a csomagot. És hát panaszkodtam neki, hogy feladtam már múlt héten egy csomagot, és még mindig nem érkezett meg, és hogy nem akarom hogy eltűnjön, mert fontos lenne, meg stb. Azt mondta, hogy utánanéz. Én meg gondoltam, nem lesz belőle semmi, mert neki is van elég baja, nem is akartam izélgetni. Erre felhív, hogy milyen csomag volt. Hova ment volna, stb. Elmondtam, aszongya még mindig ott van. Merhogy volt egy adag ilyen csomag, amit elkevertek, meg a papirokkal variáltak, és végül ott maradt egy pár cucc. Eltűnni nem tűnt el, csak már ki akartak értesíteni, hogy menjek fel, mert gubanc van, csak éppen a posta rohadt lassú, és nem történt még semmi. Szal most ott tartunk, hogy a csomag elvileg kiment tegnap, vagy ha nem is tegnap, akkor ma, és kb három nap múlva lesz ott nálad. :-SSS Imádom a postát, mondtam már? De legalább nem tűnt el. Vagyis remélem, hogy nem is fog eltűnni.

Előzmény: Rita79 (343)
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.13 0 0 344

Banyek ha most ezt elmesélem, tuti azt mondod hogy nem igaz...

Én már sok rémisztő történetet hallottam a postáról, de ez...(csomag eltűnések, egyebek) Ha nem velem történik, én se hiszem el.

Szal van egy ismerősöm hál istennek az itteni postánál, ahol feladtam a csomagot. És hát panaszkodtam neki, hogy feladtam már múlt héten egy csomagot, és még mindig nem érkezett meg, és hogy nem akarom hogy eltűnjön, mert fontos lenne, meg stb. Azt mondta, hogy utánanéz. Én meg gondoltam, nem lesz belőle semmi, mert neki is van elég baja, nem is akartam izélgetni. Erre felhív, hogy milyen csomag volt. Hova ment volna, stb. Elmondtam, aszongya még mindig ott van. Merhogy volt egy adag ilyen csomag, amit elkevertek, meg a papirokkal variáltak, és végül ott maradt egy pár cucc. Eltűnni nem tűnt el, csak már ki akartak értesíteni, hogy menjek fel, mert gubanc van, csak éppen a posta rohadt lassú, és nem történt még semmi. Szal most ott tartunk, hogy a csomag elvileg kiment tegnap, vagy ha nem is tegnap, akkor ma, és kb három nap múlva lesz ott nálad. :-SSS Imádom a postát, mondtam már? De legalább nem tűnt el. Vagyis remélem, hogy nem is fog eltűnni.

Előzmény: Rita79 (343)
Rita79 Creative Commons License 2007.09.12 0 0 343
Még mindig semmi... :(((((((
Előzmény: Dorinesz (341)
Rita79 Creative Commons License 2007.09.11 0 0 342
Oké!!! Hátha otthon vár mire megyek! :)
Előzmény: Dorinesz (341)
Dorinesz Creative Commons License 2007.09.11 0 0 341
Nem kaptad meg? Ú wazze akkor itt gubanc van. Én elvileg feladtam postán. Sztem adjunk még pár napot, aztán felmegyek reklamálni a cetlimmel. :(
Előzmény: Rita79 (340)
Rita79 Creative Commons License 2007.09.11 0 0 340
Még mindig nem kaptam dvd-ket... :(((((
Előzmény: Dorinesz (339)
Dorinesz Creative Commons License 2007.08.28 0 0 339
Őszintén szólva a fent említett okokból még nem volt időm megnézni a listát, de mától dolgozom, úgyhogy majd szakítok rá időt mindenféleképpen. Köszi. :)
Előzmény: Rita79 (338)
Rita79 Creative Commons License 2007.08.28 0 0 338
Semmi gond!!!!! Örülök hogy meglesz!!! Te választottál filmeket???? Küldd el mailben!!!
Előzmény: Dorinesz (336)
Dorinesz Creative Commons License 2007.08.28 0 0 337
Dobj nekem egy mélt.
Előzmény: szabina333 (334)
Dorinesz Creative Commons License 2007.08.28 0 0 336

Szia!

Bocsáss meg, hogy nem jelentkeztem eddig, de otthon voltam, és otthonról nem tudok neteznik per pillanat.

Megkaptam a dvd-ket, meg is írtam, pár nap és megkapod.

Bocsi még egyszer, sajnos ez jól kijött. Ugyanis van otthon is net, nem az a baj, úgy gondoltam, tudunk majd értekezni, csak éppen pont bekrepált a gépem, vagy a net, vagy nem tudom mi, lényeg, hogy nem bírtam felmenni az internetre otthonról.

Előzmény: Rita79 (335)
Rita79 Creative Commons License 2007.08.14 0 0 335
Nem kaptad még meg a dvd-ket?
Előzmény: Dorinesz (331)
szabina333 Creative Commons License 2007.08.14 0 0 334
Sziasztok! Már nem tudom hányadszor néze a sorozatot,és nem bírom megunni! Sajna a viasaton a héten vége...megint...
Szeretném megszerezni az összes évadot! Valaki tudna segíteni? Csak a magyar hanggal készült film érdekel!
Rita79 Creative Commons License 2007.08.12 0 0 333
Szólj ha megkaptad, szerintem a hét elején oda kell hogy érjen! Köszi!
Előzmény: Rita79 (332)
Rita79 Creative Commons License 2007.08.10 0 0 332

Oké!

Ma tudom a dvd-ket postázni, a múltkor nem volt időm...

Előzmény: Dorinesz (331)
Dorinesz Creative Commons License 2007.08.10 0 0 331
Köszi, még nem volt időm megnézni, de hétvégén mindenképp átböngészem. :)
Előzmény: Rita79 (328)
Dorinesz Creative Commons License 2007.08.10 0 0 330
Dobj egy mélt (publikus) és a többit majd megértekezzük.
Előzmény: hálószoba (329)
hálószoba Creative Commons License 2007.08.09 0 0 329
Sziasztok!

Engem (is) érdekelne, hogy hogyan juthatok hozzá a dvd-hez, ha angolul, az is jó. Szóval, ha valakinek van info-ja, látta valahol stb, meg tudná írni ide?
Amúgy az összes évadot láttam már..... : )
úgyhogy nem azért érdeklődöm a dvd után, mert nem láttam még a végét.... hanem mert egyszerűen meg kell szereznem ezt a sorozatot dvd-n!!! Ha valaki tud valamit, légyszi írjon!

Rita79 Creative Commons License 2007.08.06 0 0 328
Email ment a listával, jó válogatást!!! ;)
Előzmény: Dorinesz (327)
Dorinesz Creative Commons License 2007.08.01 0 0 327

Ó banyek... Tudtam, hogy valami turpittyág van a dologban... :) Nagyon nehéz kifogni az olyan oldalakat, ahonnan viszonylag reális feltételekkel, semmi átverés nélkül tud az ember viszonylag jó minőségű filmeket letölteni.

Előzmény: Rita79 (326)
Rita79 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 326
Itt nem kell fizetni, sms-t küldeni. csak 191 embert megvárni epizódonként, utána töltheted le... :(
Előzmény: Dorinesz (325)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.31 0 0 325
Hát igen, csak k*rvára kell vigyázni, hogy hova küldesz sms-t... Mert hallottam már olyanról, hogy egyszer küldött az ember sms-t, aztán elkezdték bombázni cserébe emelt díjas sms-ekkel, amit mint kiderült, a címzettnek kellett kifizetnie... Így zsebből simán volt 50.000 Ft. Az az oldal is sms-es, ahonnan én szoktam tölteni, de az garantáltan nem átverés, mert már számtalanszor kipróbáltam. Csak momentán az oldalt nem találom. :-D
Előzmény: Rita79 (324)
Rita79 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 324
Ezt nézzétek!!!!!!!!!!! http://seriesfree.users.smsbase.hu/indexx.php

Csak nekem nincs erre időm sajnos.... De a teljes első 3 évad rajta van!!!!!!!!!!!!!
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.31 0 0 323
A viasaton a heppy end-es vég volt igen. De a másik kettőt én nem láttam, mert a HBO-n vetítették, és nálunk nincs HBO. De jobb is, hogy csak ezt láttam, nem szeretem, ha egy filmnek (pláne egy sorozatnak) rossz a befejezése. Ha már egyszer olyan szórakoztató volt nézni, és sokat nevettem rajta, izgultam értük, akkor nehogymár úgy fejezzék be, hogy hát igen, mindenki szomorú, ez a rideg valóság...
Előzmény: Steffi21 (322)
Steffi21 Creative Commons License 2007.07.30 0 0 322
A Viasaton a happy end volt ugye? Mindenki egymásra talál, és boldogok..
Előzmény: Dorinesz (313)
Rita79 Creative Commons License 2007.07.30 0 0 321
Válasz ment! :) Köszi!!!
Előzmény: Dorinesz (320)
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.30 0 0 320

Szex és New York DVD legjobb tudomásom szerint még nem jelent meg. Vagy ha igen, az is agolul van, én a helyedben nem költenék rá egy vasat se.

De ha jól látom, már megtaláltál mélben, a továbbiakat majd ott megbeszéljük. :-DD

Előzmény: Rita79 (319)
Rita79 Creative Commons License 2007.07.30 0 0 319
Sziasztok!

Van tippetek hogy hol lehet megrendelni az eddig megjelent Sex és New York dvd-ket??????

Előre is köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dorinesz Creative Commons License 2007.07.11 0 0 318

Én tudok segíteni. Csak arra kérlek, hogy mivel olyan az agyam, mint a szita, és mire hazaérek biztos nem fogok emlékezni rá, hogy el kéne neked küldeni a címet, lécci dobj már egy mélt a postaládámba. A mélcímem publikus.

Köszi.

Előzmény: Szilvijja (317)
Szilvijja Creative Commons License 2007.07.11 0 0 317

Sziasztok!

Képzeljétek,eddig nem is szerettem a Szex és New Yorkot,de mióta láttam 2 évadot,odáig vagyok érte.Nem tudnátok segíteni,honnan lehet ingyenesen letölteni az összes évadot?Nagyon fontos lenne!!Az e-mail címemre küldjétek el,ha van vmi ötletetek:maybe18@freemail.hu.

Nagyon szépen köszi!!

Életet mentenétek vele,ha tudnátok segiteni!

köszke

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!