Keresés

Részletes keresés

orlanda Creative Commons License 2007.01.31 0 0 725

mindig a tudatalatti nyer a tudatossal szemben alapesetben...

 

 

 

Igen, ez statisztikailag is alátámasztott, a petesejt és a spermium találkozásából született, de még a klónozott emberek 100%-a meghal!

 

Ne erőlködj, Freudtól sem fogadják el a halálösztön elméletét.

Előzmény: Törölt nick (724)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.31 0 0 724
"pedig minden erejével küzdött ellene. Az agyunk munkája nemcsak tudatos folyamatokból áll"
Pont ez a baj... Nagyon sok olyan beteggel találkoztam (itt most nem csak rákosok, hanem általában), akik folyamatosan bizonygatták szavakban hogy mindent megtesznek. De tudatalatt nagyon is akarták a betegséget (az okokra most nem térnék ki). És ezt nagyon jol megmutatták a cselekedeteik is. Ha rákérdeztem hogy ő maga mit tesz meg a gyogyulásáért, kiderült hogy közel semmit... A szavak és a cselekedetek teljesen ellentétesek voltak. És sajna a tapasztalat azt mutatja, hogy mindig a tudatalatti nyer a tudatossal szemben alapesetben...
Előzmény: kkmd (718)
kkmd Creative Commons License 2007.01.31 0 0 723

Igazából ha egy rákos folyamat már elindult, tehát a tumor elérte a fél-egy centit, akkor onnantól igen-igen esélytelen, hogy magától visszafejlődjön.

 

és itt kezdődik az orvostudomány csodája, kívülről megtámogatják a szervezet saját "hibaelhárító rendszerét" onnantól kezdve a csoda! fokozottabban működik. Létrejön a gyors gyógyulás, s lehet imára gyűlni.

 

Ezt az lélekben, imában rejlő erőt nem becsülik le a tapasztalt orvosok, hiszen ők már láttak épp elég "csodát". Egy ismerősöm kórházba került baleset miatt, szilánkos töréssel, egy csomó műtétet hajtottak rajta végre. Nagyon belekeseredett, mert nehezen gyógyult. Az orvosa odaült az ágya mellé, s megkérte szépen, hogy döntse el, mit akar élni vagy vegetálni. Mert ő megcsinálhat még egy csomó műtétet, de hogy mikor és milyen eredménnyel fog felépülni, az már innetől kezdve csakis ÖNMAGÁN múlik.

 

Mindebből csak annyit akartam kihozni, hogy ne úgy tekintsük az orovsokat, mint akik nincsenek tisztában a lélek gyógyító erejével, csak legfeljebb belefáradtak, hogy folyamatosan "lelket öntsenek" belénk. (Mondom én, akinek szintén szüksége lenne, lelki vigaszra alkalomadtán, s nyűgös vagyok, ha nem kapom meg. Majd legfeljebb elovasom ezt a hsz-emet újra :))))

Előzmény: Wild_Bear (721)
orlanda Creative Commons License 2007.01.31 0 0 722

Ez nagyon túldimenzionált, ez a "pszichés ok miatt is". A legtöbben azt állítják, hogy ez a megállapítás reptrospekív, azaz visszatekintve, amikor az illetőnek már diagnosztizálják a betegségét, már mindenki, ő maga is megtalálja azt a pszichés okot, amiért azt "büntiből" kapta. Ez főleg ez a kultúrkör, a judeo-keresztény, amelyik úgy fogja fel, hogy az elkövetett bűnökért szenvedni kell. Tanulságos lehet esetleg az alábbi prezentáció áttekintése:

 

http://www.magtud.sote.hu/tiringer_pszichoonkologia.pdf

Előzmény: kkmd (718)
líí Creative Commons License 2007.01.31 0 0 720
„Arról van szó, hogy rendkívüli teljesítmény és eredmény érhető el, ha megfelelő módon mozgósítjuk a lélek és a test erőit. Alexis Carrel Nobel-díja orvoskutató a lourdesi csodálatosként számon tartott gyógyulásokat tanulmányozta, és valóban tapasztalta sólyos, gyógyíthatatlannak tartott betegségek gyorsan lefolyó gyógyulását, ellenőrizhető, meglevő testi-fizikai regenerációs folyamatokat.

 

Szerinte a csoda – természetes.

Amin azt érti, hogy a szokásos módon folyik le a gyógyulási folyamat, de rendkívül felgyorsulnak a szerves reparáló folyamatok. Egyúttal meg is indul ez a folyamat, holott sokszor évek alatt sem mozdult, hacsak nem rosszabbodott a fennálló betegség.

 

A jelenség bekövetkeztének egyetlen feltétele, hogy a beteg, vagy környezetében valaki az imádkozás állapotában, vagyis különleges tudatállapotban legyen.

 

Az ilyen tények – írja Alexis Carrel – nagyon mély jelentőségűek. Ezek mutatják a valóságát bizonyos ismeretlen természetű kapcsolatnak a lelki és szervi folyamatok között. Ezek bizonyítják tárgyi fontosságát azoknak a lelki tevékenységeknek, amelyek tanulmányozásáról majdnem mindig megfeledkeznek a higiénikusok, orvosok, nevelők és szociológusok. Ezek új világot nyitnak meg az ember előtt.”

 

Dr. Oláh Andor

A rák természetes gyógymódja és megelőzése

Előzmény: krezidiesel (713)
líí Creative Commons License 2007.01.31 0 0 719
Köszönöm!:-)
Előzmény: Törölt nick (715)
kkmd Creative Commons License 2007.01.31 0 0 718

Elszállt az előző válaszom, ez már nem hiszem, hogy ugyanolyan precíz lesz:

 

Nem tudom, ezek a lecsukásos sztorik, hogy jönnek létre, hiszen az orvostudomány vallja, hogy a megbetegedések (rákos is!) pszichés okok miatt is bekövetkezhet. Nézz körül a környezetedben hány embert ér/ért lelki trauma mostanában. Erre az immunrendszer legyengülhet és már nem képes ugyanolyan hatékonysággal ellátni a kontroll funkcióját. Ha egy rosszindulatú folyamat kiszabadul az ellenőrzés alól, egyedül az ember már nem mindig képes helyreállítani az eredeti állapotot.

Hiába bizakodik, hiába hisz benne; itt az indexen is sok olyan történetet olvashatsz, hogy a beteg felülmúlta az orvosai várakozását, se a kórt sajnos nem tudta visszafordítani, pedig minden erejével küzdött ellene. Az agyunk munkája nemcsak tudatos folyamatokból áll (vegetatív idegrendszer) épp amiatt, hogy azzal alapállapotben ne kelljen foglalkoznunk. Tudatosan sokat segíthetsz, pozitív gondolkodás, életmód stb és ezt az orvostudomány elfogadja támogatja.

Előzmény: krezidiesel (713)
kkmd Creative Commons License 2007.01.31 0 0 717
Hurrá, szabad! :)))
Előzmény: kkmd (716)
kkmd Creative Commons License 2007.01.31 0 0 716
Szabad a pálya?
Előzmény: Törölt nick (715)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.31 0 0 715
Ez csak egy próba líínek :-)
kheiron Creative Commons License 2007.01.28 0 0 714
A pszicho-neuro-immunológia már elég régi tudományág.

A meleg vízről és a spanyolviaszról is olvastál már könyvet? :-)))
Előzmény: krezidiesel (713)
krezidiesel Creative Commons License 2007.01.28 0 0 713

www.ezvankiado.hu

Hamer doki könyve: Orvostudomány a feje tetején

Az öreg 20000 (húszezer) rákos esetet vizsgált (miután ő saját maga is átesett egy hererákon) és szerinte az orvostudomány olyan zsákutcába jutott ezzel a ráktémával, hogy soha ki nem talál belőle...

Egy kis önkéntes kutatócsoporttal évekig tanulmányozták az eseteket Nyugat-Európában, és arra jutottak hogy a rákot szinte mindig valami lelki megrázkódtatás, félelmeink, pszichés zavarok okozzák. Miután ezt elkezdte terjeszteni simán lecsukták...

Érdekes a kérdés amit felvet:

"ha testünk minden funkcióját képes agyunk irányitani, összehangolni, akkor miért feltételezzük, hgy betegségeink kialakulásáról nem az dönt, nem az a felelős...?"

Miért gondolja a modern orvostudomány, hogy egy lélekkel rendelkező érző, gondolkozó lényt vegyszerekkel kell (és lehet) meggyógyitani?

Közvetlen közelemben 3 rákos embert ismerek (ismertem) mindháromra tökéletesen illik Hamer doki diagnózisa az okokat illetően.

Kiváncsi lennék a véleményetekre, olvasta-e még valaki esetleg a könyvet!?

Előzmény: Törölt nick (710)
azul Creative Commons License 2007.01.27 0 0 712
Ez mintha hajszálra egyezne azzal, amit mi szoktunk mondogatni. Neked nem úgy tűnik?
Előzmény: Törölt nick (710)
Stoner Creative Commons License 2007.01.27 0 0 711
Stimmt.
Előzmény: Törölt nick (710)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.27 0 0 710
http://www.eletforma.hu/?r=3820

Evéssel a rák ellen

Sok rizikófaktor ismert, de valójában nem tudjuk, kit, miért, mikor támad meg. Kutatások igazolják azonban az étkezés szerepét a megelőzésben is

Rák. Rémisztő kór. Akit megtámad, átéli a halálfélelmet. Akit még nem ért el, az retteg tőle. Nap, mint nap információk özöne ér el bennünket, mely a rák különböző megjelenési formáit taglalja. Sok rizikófaktor ismert, de valójában nem tudjuk, kit, miért, mikor támad meg. Miért jelenik meg egy kisgyerekben, s miért élnek meg sokan - szerencsére - tisztes kort, anélkül, hogy e betegséget kelljen megpróbálni legyőzni.

A genetikai tényezőktől, a dohányzáson és a különböző kemikáliákon át a vírusokig számos tényezőt igazoltak már kutatások, ám igazi, egyértelmű okokat az orvostudomány még mindig nem tud felmutatni.

Abban azonban számos ország kutatói, orvosai egyetértenek: az étkezésnek fontos szerepe van mind a megelőzésben, mind a betegség legyőzésében, illetve a kezelések mellékhatásainak ellensúlyozásában.

Általános tanácsokat azonban a megelőzésre lehet megfogalmazni, hiszen a betegeknek - a betegség helyének, fejlettségi fokának és az alkalmazott kezeléseknek megfelelően - egyedi, igazán testre szabott táplálkozást kell követnie.

A francia Rákkutató Szövetség által összesített kutatások azt igazolják, hogy a daganatos megbetegedések 25-30%-a lehet összefüggésben a táplálkozással. S itt nem elsősorban a különböző adalék- és festékanyagokra gondolnak (hiszen ezek használatát szigorú intézkedések szabályozzák az EU-ban, mely már Magyarországra is érvényes), hanem az ételek alapanyagainak, és elkészítésének minőségére, az étrend összetételére, és mennyiségére.

Fő irányvonalként a mértékletességet és a változatosságot lehet meghatározni.

Ezen belül az orvosok, kutatók a legfontosabb tanácsokat az alábbi pontokban foglalták össze:

1.) Előzzük meg a súlyfelesleg kialakulását. Kimutatható, hogy az elhízás szerepet játszik a mell-, méh- és prosztatarák, valamint, a vastagbél és a végbél rosszindulatú daganatainak kialakulásában.

2.) Limitáljuk az állati zsiradék fogyasztását. A vörös húsok, a vaj, a tojás, a sajt olyan zsírsavakat tartalmaznak, melyek növelik bizonyos rákbetegségek (emlő, vastagbél, prosztata, máj...) kockázatát. Részesítsük előnyben a halakat és a szárnyasokat, illetve a növényi zsiradékokat.

3.) Növeljük a zöldségek és a gyümölcsök fogyasztását. Komoly védelmi szerepük van, és csökkentik a vastag- és végbélrák, valamint a gyomordaganatok kialakulásának veszélyét. Rostanyag tartalmuk jól kiegészíti a gabonafélékét, a bennük található A, E és C-vitamin gátolhatja a daganatok kifejlődését. Ha minden étkezésnél fogyasztunk zöldséget és gyümölcsöt, az biztosítja a szükséges vitamin bevitelt.

4.) Lehetőleg teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret fogyasszunk. Ez ugyanis olyan növényi rostokat, mely megkönnyíti az emésztést, és ez által jelentős védelmet biztosíthat a vastagbélrák kialakulásával szemben. Ugyanezen okból rendszeresen szerepeljenek étrendünkben gabonafélék.

5.) Kerüljük a füstölt, sózott, és a grillezett húsok rendszeres fogyasztását. Sajnos erősen karcinogén anyagok (nitritek, kátrány, elszenesedett zsírok) alakulnak ki bennük, melyek különösen a gyomorrák kialakulásának veszélyét növelik.

Az egészséges táplálkozási szokások kialakítása nem életkor függő, minél előbb elkezdi valaki, annál jobb. - tanácsolják az orvosok és a kutatók.
D'Aerosmith Creative Commons License 2007.01.25 0 0 708

Stoner baratom!

 

Csak nem tiltanak ki minden topikbol?

 

En most mentem iskolaba San Fransiscoba, az orvostudomay azt az embert se ismeri el, aki letrehozta azt az aiskolat, noha 300 embernek segitett a toloszekbol kikerulni, akikrol az orvostudomany mar lemondott. szamtalan esetben allt birosag elott azzal a vaddal, hogy orvosol engedely nelkul.

 

Vak lett nagyon fiatalon, kesobb szemgyakorlatokkal megtanult latni.

 

Ha tudsz, valaszolj, ha csak olvasni tudsz, legalabb irj. Remelem, nem haragszol ram: J vagyok, ha emlekszel. aaaerosmith2006@yahoo.com

 

D'Aerosmith

Előzmény: Stoner (657)
líí Creative Commons License 2007.01.23 0 0 706

Aztán tovább mérgezte magát a többi szerrel. Egész addig, míg kilencve éves kora körül el nem vett egy ifjú özvegyet, aki hamarosan őt is elkapartatta a volt férje mellé.

 

Szerintem ne vitatkozzunk párhuzamosan itt is ugyanrról, mint Homeopátia topikban. http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9012981&la=63498802 

Előzmény: Wild_Bear (705)
líí Creative Commons License 2007.01.22 0 0 704

A kininnel kezdte.

Nem kavart fel túl nagy port, hogy téves a megfigyelés.

Előzmény: Wild_Bear (699)
fozolalu Creative Commons License 2007.01.22 0 0 702

mi vagy te tanítóbácsi ?:)

ne húzd már fel magad!

 

mondom a propolisz jó a sebre, segíti a gyógyulást, ez személyes tapasztalat, de a világért se próbáld ki! :)

Előzmény: Wild_Bear (701)
fozolalu Creative Commons License 2007.01.22 0 0 700
pedig a propolisz tényleg jó a sebre
Előzmény: Wild_Bear (698)
líí Creative Commons License 2007.01.22 0 0 697

:-)

A klasszikus irányzat sz. elvileg igen, de a gyakorlatban azt is bonyolítják mindenfélével (modalitás, alkatok stb.)

Előzmény: kheiron (693)
líí Creative Commons License 2007.01.21 0 0 696
Szívesen.
Előzmény: orlanda (694)
azul Creative Commons License 2007.01.21 0 0 695
Ennyi emberrel akkor volna dolga az egészségügynek, ha mindenki te volnál, de nem így van. Rajtad kívűl több milliárdnyian élnek ebben a világban, akiknek a lehetőségei korlátozottak, vagy akarat, vagy egyéb hozzávaló hiányában. Ennél fogva kissé utópisztikus a kép. A sok felsorolt "vegyszerre" meg remélem a többségünk sose fog rászorulni.
Előzmény: Stoner (657)
orlanda Creative Commons License 2007.01.21 0 0 694
Nem szórakozom, kértem valamit. Kösz.
Előzmény: líí (690)
kheiron Creative Commons License 2007.01.21 0 0 693
Tehát egy metszett seb (műtéti heg) esetén szike áztatóvizét kell használni. :-))))))))
Előzmény: líí (690)
xlsxls Creative Commons License 2007.01.20 0 0 692

Sziasztok!

Hallot vki a merapid nevű szerről?

Köszi!

líí Creative Commons License 2007.01.20 0 0 691
Elnézést a gépelési hibákért. Többek között: nem lejárás, hanem eljárás
Előzmény: líí (690)
líí Creative Commons License 2007.01.20 0 0 690

Te csak szórakozól velem, neked ez a kisujjadban van .

 

De tekintettel a topik címére megteszem.

 

Kutyaharapást a szőrivel.

 

A beteg olyan növényekből, állatokból, ásványokból, kórokozókból, szervekből és mérgező anyagokból származó, speciális lejárással (potenciálással) készített szerek higításait kapja gyógyszerként, amelyek higítatlanul alkalmazva egészséges emberben a beteg panaszaihoz leginkább hasonló tüneteket váltanak ki.

Előzmény: orlanda (689)
orlanda Creative Commons License 2007.01.20 0 0 689

 Hogy pontosan hogyan értik, azt is begépeljem?

 

Ühüm. Légyszi.

Előzmény: líí (688)
líí Creative Commons License 2007.01.20 0 0 688

"Akkor olvasd el a similaritás elvét. Ami a homeopátia egyik alapelve."

 

Véletlenül fejből tudom.

Similia similibus currentur. Hasonlót a hasonlóval kell gyógyítani. (Nem szó, hanem értelem szerint)  Hogy pontosan hogyan értik, azt is begépeljem?

 

Légyszíves magyarázd el, hogy ezzel mit akarsz, mert magamtól sohasem fogok rájönni.

Előzmény: Wild_Bear (639)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!