Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A topic célja a tapasztalatok megosztása házilagos kivitelezésű légfegyver készítéséről. Amerikai oldalakat nézegetve döbbentem rá, hogy ott ennek milyen hagyományai vannak. Az egyszerű kis plinkerektől a nagyvad vadászatra is alkalmas légfegyverekig. Itt az indexen évek során összeszokott kis csapat foglalkozik, ír, olvas légfegyverekről. Bízom abban, hogy mi magyar légfegyveresek is képesek vagyunk arra, amire ami barátaink. Természetesen a speciális magyar jogkörnyezetet maximálisan figyelembe véve. :-)
Hát igen, sajnos ez így van. Ezért a topic nyitómat annyiban módosítom, hogy nem a tapasztalatokról, hanem az elméletről beszélgessünk. Valahogy úgy hogy ha nekem lehetőségem lenne, akkor ezt és ezt így és így csinálnám. :-)
Szigorúan teoretikus alapon. hiszen - természetesen - engem is csupán a légfegyverkészítés elmélete érdekel, technikai oldalról. Pl. egy jó regulátor készítése.
Ezen kívül remélem, hogy esetleg a hozzászólók között akad külföldre szakadt hazánkfia aki foglalkozik ezzel jogszerűen és szívesen beszélne a munkáiról.