Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1403
Azzal hogy ne munkanélkuliek legyenek bentartotta öket az iskolában. Tanulok után kapták a finanszirozást es nem voltak erdekelté téve hogy magasz szinvonalu oktatas legyen. Legyen mindenkinek diplomája! De hogy kell-e olyan ember a piacon az mar senkit nem erdekelt. Bocs de egy diplomás ember ne lovaribol vagy eszperantóbol csinaljon mar nyelvizsgát. Azt a minimális szintet még én is összekapartam angolból.
Előzmény: Libera nos, Domine! (1396)
atmenetilegcsaba Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1402
Ilyen megközelítésből ma Mo az új 3. birodalom. Szerinted?
Előzmény: Libera nos, Domine! (1401)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1401
Te túlzásnak gondolod, ha nácinak nevezek egy cigányellenes "embert"?
Előzmény: mb3rgyulolo (1400)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1400

Ahogy így elnézlek, az épelméjű emberek közül bizonyára.

Előzmény: Libera nos, Domine! (1398)
atmenetilegcsaba Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1399
Ejnye-bejnye......elgurult?:)
Előzmény: Libera nos, Domine! (1398)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1398
Kik közül sikerült kitörnöm, rohadtnáci?
Előzmény: atmenetilegcsaba (1397)
atmenetilegcsaba Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1397

Na úgy látom megint jöttél a levegőt rontani.....

Vésd abba a pici buksidba!:) Az a tevékenység amit csinálsz, minden nappal egy szöget ver a társadalmi türelem koporsójába! Tudom, hogy neked kötelező védeni őket, de hamár sikerült kitörnöd közülük, jobban tennéd ha ezt megbecsülnéd és nem a parazsat piszkálnád!

Előzmény: Libera nos, Domine! (1396)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1396
"Ebben azert az is benne van hogy a FIDESZ ösztönözte az embereket a tanulásre amert tanulj es akkor nem kell annyi vagy semennyi fizikai munkát vegezni ..."

MIVEL ösztönözte a Fidesz az embereket a tanulásra?
Előzmény: Törölt nick (1354)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1394
"Ha valaki általában nincsen ellenérzéssel az idegenekkel szemben, csak egy általa jól ismert népecske 90%-ával szemben vannak a saját tapasztalataibol kiinduló fenntartásai, az messze nem rasszista."

Dehogynem. A cigányellenesség is rasszizmus.
Előzmény: weress (1339)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1393
"És ha én is cigány vagyok, mint te? Ha utálom a saját fajtám, akkor is rasszista vagyok?? :)))))"

Akkor is.
Előzmény: Törölt nick (1303)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1392
"az a baj, hogy minden magyar rasszista és meg van ról a győződve, hogy ez a természetes állapot
egyszer kívánom mindegyik bunkó tapasztalja meg milyen kisebbséginek lenni"

Szia, Szia Maple!
Nem minden magyar rasszista. Nem ezekből a protonáci seggfejekből kell kiindulni, akik ide írnak. Ők kevesen vannak, és nem is veszélyesek. Akik igazán veszélyt jelentenek, azok a közömbösek.

Előzmény: Szia_Maple! (1291)
Túlélő1 Creative Commons License 2006.12.10 0 0 1391
De hiszen az elmúlt hetekben ment ki Svédországba megannyi ember Mohácsról,hogy gyógyírt vigyenek a fenenagy svéd életszínvonalra !  :-D
Előzmény: Törölt nick (1390)
atmenetilegcsaba Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1389

Dehogy...:)

Nyugodt sziget:) Mert nincs cigány:)

Előzmény: Print Screen (1388)
Print Screen Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1388
Az utóbbi idők eseményei után a jászapáti kocsma nem cigánymentes övezet, hanem önvédelmi terület.
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1387

kb. 30 orvosállás van csak a megyénkben ami betoltetlen hogy ha akarna lehetne orvos csak nem akar az lenni.

Azsfaltozócégnél dolgozó sima gépkezelő közeli szomszed 300K-400K kozott keres havonta.

Előzmény: pinotnoir777 (1386)
pinotnoir777 Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1386
Sok olyan embert ismerek, aki valaha tanár/orvos volt most meg pl aszfaltozó munkás vagy kubikos.
Előzmény: Szia_Maple! (1343)
Szia_Maple! Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1385

ez a kutyához való hasonlítás is nagyon jól mutatja mennyire készen áll a magyar társadalom arra, hogy liberális jogvédő legyen

100 magyarból 99 rasszista, de nem fogom megkeresni melyik nem az :-PP

Előzmény: atmenetilegcsaba (1384)
atmenetilegcsaba Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1384
Csak jóval több a koszos köztük mint a tiszta. Ha 100 kutya közül 90 harap, nem fogom megkeresni a maradék 10-et...
Előzmény: Szia_Maple! (1382)
Szia_Maple! Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1383
intergenerációs ugrás
Előzmény: nazuna (1373)
Szia_Maple! Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1382

"Gádzsók, hülye magyarok stb. Ezek valóban arra utalnak mennyire közelednek a többséghez. "

büdös cigányok, kokszosok, cigók, lopnak csalnak hazudnak. stb.......

ezek valóban utalnak arra mennyire közeledik a többség

a közeledés kétirányú utca

ja és "Teljesítek, mégis utálnak"

szóval nem höbörgök

Előzmény: atmenetilegcsaba (1365)
Szia_Maple! Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1381

"Mondhatod neki, de hiába. Ő a cigány törvények szerint él. Neki a világ más törvényei semmit nem jelentenek."

te magadnál vagy?

nem is ismersz

én a hatályos törvények szerint élek, dolgozok, tanulok mellette, tandíjat is fizetek, adót is fizetek, nem veszek fel segélyt

látod az ilyenek miatt mint te tart ott az ország, ahol tart

te személy szerint mindenkiről tudsz véleményt alkotni

akik hülye az hülye

Előzmény: weress (1372)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1379

Ezt alátámasztja a feleségem is, akinek az első tanítványai már 40 éves emberek - a nyáron engem is elvitt egy ilyen osztálytalálkozóra. Ami a legmeglepőbb volt - a legjobban menő vállakozó most végzi a középiskolát estin .. amolyan becsületből akar érettségizni. De ez nem "baj" azon túl, hogy néha kínos tud lenni ...

Nagyon nem erzem annak hogy ciki lenne ... én 39 évesen huztam jégkorcsolyát a lábamra. Akarmit is tanul az ember az sosem ciki. Lehet hogy van beosztottja aki diplomás vagy érettségizett de az sokat nem jelent mondjuk 40 év felett ha nem képzi magat az ember. Nekem van 8 álltalanost es müegyetemista ismerősöm akik között fényevnyi szakmai hozzáértés differencia van és nem a müegyemista javara. Az intelligencia meg nem iskolafüggő.

Előzmény: nazuna (1375)
atmenetilegcsaba Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1378
Nem te vagy az egyetlen:)
Előzmény: shadow 1100 (1377)
shadow 1100 Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1377
Csabi igy van,osztom velemenyedet! De meg hogyan. :-)))
Előzmény: atmenetilegcsaba (1340)
bild56 Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1376

"Az a nagy helyzet, hogy maguk alatt vágják a fát"Ezek bizony nemcsak maguk alatt  hanem a más fáját sőt erdejét is kivágják !!!!

Előzmény: atmenetilegcsaba (1349)
nazuna Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1375
Ezt alátámasztja a feleségem is, akinek az első tanítványai már 40 éves emberek - a nyáron engem is elvitt egy ilyen osztálytalálkozóra. Ami a legmeglepőbb volt - a legjobban menő vállakozó most végzi a középiskolát estin .. amolyan becsületből akar érettségizni. De ez nem "baj" azon túl, hogy néha kínos tud lenni ... én is sokat elmélkedtem azon, hogy földbuta embereknek miért van terepjárója, nekem meg Skoda-120 ... pláne, hogy én sem voltam valami kiváló tanuló:-) A családi kulturális hagyomány adott esetekben arra is késztethet, hogy az ilyen dolgoknak ne tulajdonítsunk kelleténél nagyobb jelentőséget.
Előzmény: Törölt nick (1374)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1374

Szüleim mint nyugdijas pedagógusok szokkat jarni osztálytalálkozókra. Tudod ki viszi valamire is az életben az ö tapasztalataik szerint ?   Azok a 3,5-4,0 között tanult joképességű de lusta gyerekek. Mert azoknak megvan az a képességük hogy gyorsan es rugalmasan tudnak alkalmazkodni az evekl alatt beállt valtozásokhoz. Rafkós jó üzleti erzékkel mindig megtalálják a kiskapukat mikor mit kell csinalni mibe kell fektetni.

A baromi okos gyerekek mert állnak es néznek hogy kicsuszott talaj a lábuk alatt es valahol hatvanért kutatnak egy intézet végében ...

Előzmény: nazuna (1373)
nazuna Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1373
Ezt a "szarik az egészre" dolgot nem lehet előre tudni semmilyen módon, se állami, se magán finanszírozásban. Annyi van, hogy sok szülőnek bármit is megér az ügy, lévén a gyereknevelés nem költség-haszon szemléletű. ( pontosabban az, de más alapon - nem forint alapú egyik oldala sem :-) A látszólag kidobott pénz családon belül nem lesz elveszett - megtérül az unokáknak átadott magasabb igényben és rátermettségben. És hogy visszatérjek a cigánysághoz, ez ami igazán hiányzik, a nemzedéki hagyomány. Sajnos egy megsegített és felemelkedő egyén a családban nem garantálja a továbbadást, a dolog majd az unokáknál és ükunokáknál dől el 100-200 év alatt. Nem véletlenül emlegetik az emberek és tartják fontosnak a családi tradíciót, az ősöket, a születést, a "dzsati"-t .. ahogy a hinduk mondják, és ami nem egy gazdasági dolog, hanem szociális és kulturális vonatkozások tömkelege, amely miatt valaki az utca sarából is képes felállni, a másik pedig egy palotában sem. Mindez képes "kaszt"-tá merevedni, Indiában is, nálunk is, ami majdhogynem áttörhetetlen erő.
Előzmény: Törölt nick (1371)
weress Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1372
Mondhatod neki, de hiába. Ő a cigány törvények szerint él. Neki a világ más törvényei semmit nem jelentenek.
Előzmény: csododi (1368)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.07 0 0 1371

Addig nincs is ebben semmi gond amig tanulásra költi. A gond ott van ha bejut (megveszik neki a bejutást) elvégzi mondjuk állami pénzen majd szarik az egeszre. Ellenben van aki nem jut be es meg csinalna is a dolgot talan meg jol is de nem volt szerecséje.

Diploma ? Szinvonal ? Hat nem tudom talan ha fele annyi lenne évente diplomás mint most akkor lehhe szinvonal. Persze ez a megítélés mind a masik fele miatt van.

Előzmény: nazuna (1364)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!