Keresés

Részletes keresés

Juli09 Creative Commons License 2021.05.27 0 1 1833

Sziasztok,

 

38 éves nő vagyok, Budapesten élek, szívesen találkoznék olyasvalakikkel akik alapvetően érdeklődőek, imádják a zenét, alkalomadtán járnak koncertre, esetleg fesztiválra. Én Volt-os vagyok de a 90 es évek Total dance fesztivál előadóinak szinte minden egyes számát még mindig kívülről fújom :) Gyerekkorom óta a részem a zene, mindenben megtalálom azt ami tetszik.

Lejárok futni, néha cross vagy hot iron edzésre is benézek (benéznék , utóbbi időben ezek közül a futás valósult meg, talán 3szor), szeretek csiripelő madarak hangjára kelni, szóval egy Mátra/Őrség kimondottan jót tenne már.

Szeretek borozni vagy kiülni kávézni, beszélgetni,világot megváltani, lelki dolgokat helyrerakni, sorozatot nézni, dolgozni, vízparton lenni, vezetni, utazni. Fura ez a felsorolás, de regényt nem éri meg még írni,nem? :)

gret13 Creative Commons License 2021.05.24 0 0 1832

Szia!

 

32 éves vagyok, 10.kerben lakom. Szeretek bringázni, túrázni, ha gondolod beszélgessünk. :) 

Előzmény: RogerGirl (1827)
mono678 Creative Commons License 2021.05.24 0 0 1831

Sziasztok! 51 éves  nő vagyok.Budapesten XVII.kerületben  és a Jásszágban élek.Mobil vagyok nem számít a távolság.
Van párkapcsolatom gyermekeim.Szeretem a zenét kirándulást
múzeumokat.Vízparti szép helyek érdekelnek. Minden jó programra kapható vagyok.Szeretek beszélgetni akár egy jó kávé mellet de akár egy jó séta is szóba jöhet. Keresem a barátnőmet.Ha felkeltettem az érdeklődésedet kérlek írj.
email:baratno50@gmail.com

dina0413 Creative Commons License 2021.05.24 0 0 1830

Sziasztok barátokat keresek!

20éves vagyok lány vagyok aki barátokat keres Budapest vagy Monor környékén.

Ha te is magányos vagy és szeretnél valakivel beszélgetni írj bátran.

email:ve2000@citromail.hu

Zsuzsi2019 Creative Commons License 2021.05.07 0 1 1829

Sziasztok! Szívesen barátkoznék lányokkal-hölgyekkel, komoly barátság reményében. Magamról röviden: 28 éves vagyok, irodában dolgozom, koromnál jóval éretebb gondolkodású csinos lány vagyok. Budapesten a belvárosban lakom egyedül a két kiskutyámmal:) Nem drogozom, nem dohányzom, viszont alkalmanként szeretek borozni vagy koktélozni. Érdekel a divat, ezotéria, színház, mozi, opera, kirándulás stb. Ha budapesti vagy, és kb 25-40 év közötti, és szeretnél magadnak egy igazán jó barátnőt, akire mindig mindenben számíthatsz, akkor írj bátran! Szeretném leszögezni hogy nem keresem az urak társaságát, sem párkapcsolatot. Igazi barátokat keresek, mondhatni egy legjobb barátnőt. Fontos hogy Budapesten lakj, mert heti szinten jó volna találkozni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj bátran! Előny ha fent vagy Facebookon:) Email: zsuzsizsuzsi782@gmail.com Mindenkinek válaszolok 1 napon belül! Köszönöm!:-)

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.19 0 0 1828

Sziasztok

 

40-es évek elején járó férjezett nő vagyok, Pest megyében lakunk és barátokat keresünk.

 

Olyan barátokat vagy barátnőt keresek akivel jókat lehet beszélgetni, elmondani egymásnak az apró örömöket és bánatokat, aki nem csak akkor hív fel ha szüksége van valamire, hanem tényleg érdeklődik a másik iránt, és időt is tud szakítani a barátság fenntartásához, például elmenni kirándulni, welnesszezni, sütögetni, vagy csak úgy meglátogatni egymást.

 

Remélem megtalálom azt a kedves barátnőt vagy párt, akik hasonlóan keresik barátjukat, barátnőjüket, hiszen társasan szép az élet :)

 

tinoemi1979@gmail.com

Szép napot!

RogerGirl Creative Commons License 2021.04.15 0 2 1827

Sziasztok!

 

Bár nem túl aktív a fórum, azért teszek egy próbát. Sajnos az elmúlt években mondjuk úgy a barátok teljesen eltűntek az életemből, pedig volt nem is kevés. PEdig úgy gondolom én igyekeztem odafigyelni rájuk, megfelelő mennyiségű és minőségű időt szánni rájuk. Nos dehát ez már így alakult, főleg így a Covid miatt kicsit egyedül is érzem magam.. Rólam így röviden annyit, hogy 30as éveim elején járó nő vagyok, imádok sportolni, futni, túrázni, de sport terén bármi szóba jöhet. :) Hasonló cipőben járó lányokkal szívesen beszélgetnék, aztán természetesen, ha úgy alakul szívesen találkozok is. 

 

Email címem: heverannamari@citromail.hu

scorpio27 Creative Commons License 2021.03.26 0 1 1826

Sziasztok!

 

Gondoltam, megosztom itt, hátha van, akit érdekelne.

Létrehoztunk egy chatet barátkozásra, beszélgetésre.

Vegyes korosztály, (16-40 jelenleg), fiúk, lányok vegyesen.

Nem társkereső, nincs szexuális zaklatás és hasonlók.

Egy kis baráti közösség alakul ki lassan, és várunk új arcokat. 

Nem kötelező sem a korodat elmondani, sem képet feltölteni magadról, semmi ilyesmi. 

Beszélgetésre lett létrehozva. (Mert én, aki csinálta, kiköltöztem Hollandiába, és kicsit elmagányosodtam :D)

Ha érdekel, less fel, várunk.

 

https://discord.gg/4e3mCnXf

Erica88 Creative Commons License 2021.03.22 0 1 1825

Sziasztok! 🙋🏼♀

 

30-as éveim elején járok, Budapesten lakom. Kerékpár túrákhoz, kirándulásokhoz, pár napos utazásokhoz (belföld) keresek barátokat. Ha szereted a mozgást és gyakran van kedved kimozdulni akkor várom üzeneted itt vagy emailben (krerika03@gmail.com).

scorpio27 Creative Commons License 2021.03.19 0 0 1824

Sziasztok!

 

Gondoltam, megosztom itt, hátha van, akit érdekelne.

Létrehoztunk egy chatet barátkozásra, beszélgetésre.

Vegyes korosztály, (16-40 jelenleg), fiúk, lányok vegyesen.

Nem társkereső, nincs szexuális zaklatás és hasonlók.

Egy kis baráti közösség alakul ki lassan, és várunk új arcokat. 

Nem kötelező sem a korodat elmondani, sem képet feltölteni magadról, semmi ilyesmi. 

Beszélgetésre lett létrehozva. (Mert én, aki csinálta, kiköltöztem Hollandiába, és kicsit elmagányosodtam :D)

Ha érdekel, less fel, várunk.

 

https://chatzilla.rocket.chat/

 

 

Donna14 Creative Commons License 2021.03.14 0 1 1822

Sziasztok! 24 lassan 25 éves leszek pécsi lakos vagyok. Sajnos akiket régen a barátaimnak neveztem azok már csak ismerősök. Szeretnék barátnőket találni akikkel lehet jókat beszélgetni kávézni borozgatni, csajos programokat csinálni akinek/akiknek kiönthetném a lelkemet aki meghallgat és fordítva is igaz.

 

Aki szeretne egy jófej vicces lány barátnője lenni : dorcsy96@gmail.com e-mail címre írjon. 

magányos csajszi Creative Commons License 2021.02.24 0 1 1821

Ez lennék én akinek szimpatikus vagyok írjon rám! 

magányos csajszi Creative Commons License 2021.02.24 0 1 1820

Sziasztok a nevem Marika 33 éves vagyok zala megyei lakos. Amit rólam tudni kell hogy lelkileg sérült vagyok nincsenek barátaim és nagyon egyedül érzem magam ebben a világban. Szeretnék ismerkedni barátkozni hasonló korú férfiakkal és nőkkel egyaránt de akár párkapcsolat is szóba jöhet egy komoly férfi oldalán. De a többit privátban erre az email címre várom a leveleiteket. 

humpokmaria33@freemail.hu 

Keresztes Kincső Creative Commons License 2021.02.19 -1 2 1819

Sziasztok! Úgy látom,hogy nem túl aktív ez a fórum és a látogatók is általában felnőttnek számítanak,de bízom benne, hogy találok valakit (kortól függetlenül)aki szívesen beszélne velem.18 éves erdélyi lány vagyok. Régen eszembe se jutott volna új barátokat keresni, úgy éreztem teljes az életem.Ez az új helyzet(covid) rengeteg mindent megváltoztatott az életemben pl.elmondhatom ,hogy akik régen barátoknak számítottak már csak ismerősök számomra.Úgy érzem ,hogy nem én vagyok az egyetlen fiatal aki ezekben az időkben hasonló fórumokat böngész:)Eddig féltem cselekedni,de rájöttem:neten barátokat keresni nem gáz!Magányosnak érzem magam és szeretném visszakapni a régi , jókedvű, pörgős énem! Ehhez szükségem van társaságra.Ha szeretnél ismerkedni írj bátran!:) -Kincső 

 

email: kiincsokeresztes44@gmail.com

 

 

 

mi&ti Creative Commons License 2021.02.17 0 0 1818


70éves,fiatalos, elektronikával, informatikával foglalkozom. Hölgyek, urak, párok barátságát keresem, régiek le/el koptak ahogy egyre inkább nem volt rám szükségük. Egyébként jó házasságban élek, bár nejem el van foglalva saját kis internetes világával/társaságával. Leveleket: Győr és környékéről várom ; la.gyb9102@gmail.com  

KrisztiH Creative Commons License 2021.02.11 0 2 1817

Sziasztok

 

Látom nem túl aktiv a fórum :/ de azért tennék egy próbát.

 

Ez a jelenlegi helyzet (covid) is biztos rátesz egy lapáttal de szörnyü hogy beszükült az életem és érzem hogy ha ezen nem változtatok és nem próbálok nyitni kicsit a világ felé teljesen egyedül maradok :(

Van szeretö családom,a gyermekeim már kamaszok és férjem aki mindent megtesz értünk és nagyon szeret,de van amit ö sem tud megadni bár látom hogy érti hogy mi hiányzik igazán az életemböl :) 

A barátok,egy barátnö aki felhiv ha eszébe jutok,akit az is érdekel velem mi van és végre nem nekem kell a másik után futni és hivogatni hogy mi van vele stb. stb...

Ma holnap 40 éves leszek és bár egyrészröl boldog kiegyensúlyozott életem van,a másik oldalról nagyon magányos és most konkrétan úgy érzem az otthonunk a börtönöm is hiszen semmit nem lehet csinálni maximum vásárolni menni :( és semmi lehetöségem emberi kapcsolatok kialakitására.

 

Nem chat partnert keresek vagy levelezö társat,olyan hasonló korú nöt keresek aki érti és átérzi ,esetlegesen hasonló cipöben jár mint én.Aki nyitott új kapcsolatot kialakitani,akinek van ideje és kitartása hogy igazi barátság alakuljon ki,akit nyugodtan felhivhatok :) és kölcsönösen eszébe jutok,akivel idövel lehet kicsit közösen programokat szervezni is akár,akinek a család a munka mellett van ideje a barátnöjére is :) 

Elsösorrban Budapest-Székesfehérvár-Dunaújváros vonalon mozgok a legtöbbet így nagyon örülnék ha olyan irna aki ebbe a körben él,hogy a közös programok is viszonylag könnyen megvalósithatóak legyenek majd.

Az email cimem :hofnungk81@gmail.com kérlek ha irsz csatolj egy fotót vagy fb profilt vagy hasonlót hogy tudjam kivel beszélgetek,én is küldeni fogok természetesen.

 

Legyen  mindenkinek szép napja

 

Kriszti

 

 

Irénne Creative Commons License 2021.02.09 0 0 1816

szép napot kívánok mindenkinek

aki levelezne írhat

laszlone054@gmail.com

Nikol1982 Creative Commons License 2021.01.25 0 0 1815

Sziasztok Moncsi vagyok 39 éves leszek van egy csodálatos férjem (49) egy majdnem 20 éves lányom és egy 3,5 éves kisfiam.
Tatabányán lakom és a legjobb barátnőmet keresem.
Egy olyan lány személyében akivel jóban-rosszban megoszthatom örömöm-bánatom.
Természetesen visszafelé is működjön a dolog.
Nem érdek barátnőt keresek!!!!!
Nem levelezni szeretnék nem is virtuális barátságra vágyom.
Nem zavar ha van gyereked,társad,párod,de ne csak akkor keress ha én kereslek téged.
Káros szenvedélyektől mentesen élünk, szeretjük a kint programokat (bogrács,grill,kirándulások)
Ha felkeltette e pár sor a figyelmed ne habozz felvenni velem a kapcsolatot.

monamano25@citromail.hi

Nikol1982 Creative Commons License 2021.01.25 0 0 1814

Lesztek a pótszüleim?

Egy szeretetre vágyó család kölcsönös szimpátián alapuló családi kapcsolatot keres!

A SZERETET MINDENKINEK JÁR!

Találjuk meg egymást!

Tatabányán élünk,de számomra a távolság sem probléma.
PÓTNAGYSZÜLŐKET KERESEK-KERESÜNK

A tévedések elkerülése végett leszögezném,hogy ebben semmiféle anyagi érdek nincsen.
Egyszerűen csak a szabadidő közös eltöltésére keresem a pótszüleim aki szeret csavarogni,kávézni,jókat beszélgetni és hangosan nevetni aki szomjazza a gyerekzsivajt aki szeretne az Életünk része lenni!

Napi szintű családi kapcsolat, egy vasárnapi közös ebédet egy délutáni sétát közösen eltöltött ünnepeket kialakított családi kapcsolatot keresek

Nem babysittert,házvezetőnőt még csak nem is takarítónőt keresek!!!

A dolog maximálisan komoly,nem valami rossz vicc!!!

Én bízom benne,hogy a felhívásom eljut oda ahová kell!!!

Egy olyan gyermektelen házaspárt aki szívesen tartozna egy normális rendezett családhoz.

Még nem késő hogy találjak egy olyan embert aki ha nem is vér szerint de úgy szeret mit ha az övé lennénk.

Találjuk meg egymást egészítsük ki egymás életét!

Ha valaki ismer a környezetében olyan 55--65 év körüli házaspárt aki egyedül van mert nem adadhatott meg, hogy saját gyermeke legyen de vágyik a szeretetre és, adna is szeretet ne habozzatok felhívni a figyelmét erre a posztra!!!
Üzenetben vagy emailba várom a pótszüleim jelentkezését.
monamano25@citromail.hu

Sélénia Creative Commons License 2021.01.20 0 0 1813

Sziasztok! Székesfehérváron vagy környékén keresek barátnőt. 41 éves nő vagyok. 

Linda08 Creative Commons License 2021.01.19 0 0 1812

Kedves Szasza! 

 

Olvastam hirdetésed hogy barátokat keresel bulizáshoz és egyéb programokhoz. Mivel hasonló az érdeklődési körünk ezért gondoltam írok neked. Zenei területen legjobban a pop zenéket szeretem de igazából minden zenét kedvelek kivétel a rock. Más programokban is szívesen részt veszek. Ne haragudj hogy itt írtam de az email címed valahogyan visszajött lehet véletlenül rosszul írtad le. Én tőled néhány évvel idősebb vagyok de remélem ez nem jelent probémát.

Ha gondolod írj nyugodtan örülnék levelednek: 

Melinda

email címem: melindabarabas0821@ gmail.com

Előzmény: Szasza_friends (1788)
cool72 Creative Commons License 2020.12.20 0 0 1811

Sziasztok! 38-éves pasi vagyok ismerkedni szeretnék Kecskemét kkr. Csak privátba köszönőm!

Forroha Creative Commons License 2020.11.26 0 0 1810

Egy kedves nővel vagy Párral ismerkednénk barátság céljából. 44/46 éves, női/férfi Pár vagyunk Budapestről. Szeretünk utazni és kirándulni is. Email: ttbudapest@gmail.com

jayjay1981 Creative Commons License 2020.11.22 0 0 1809

Sziasztok! 39 éves vagyok, szekszárdi.  Szívesen ismerkednék Tolna-megye és környékéről.  :)

E-mail címem: juditjaksa1981@gmail.com

johnny 2077 Creative Commons License 2020.11.12 0 0 1808

Szia,

 

Tudtommal publikusra van állítva az email címem. Ha küldesz egy levelet, akkor ott tudjuk folytatni privátban.

Szerintem ez a leggyorsabb megoldás.

 

Üdv,

Előzmény: WayneBurke (1807)
WayneBurke Creative Commons License 2020.11.11 0 1 1807

Szia,

 

Hasonló cipőben járok.

 

32 éves vagyok, Budapesten élek és szeretnék olyan személyt, akivel együtt tudok programokat szervezni.

 

Film és sorozatrajongó vagyok, szeretem a sportokat és szívesen túrázok, jövök megyek ide-oda, amennyiben épp ahhoz van kedvem.

Amennyiben érdekel az a lehetőség, hogy megismerjük egymást, akkor írj.

 

Üdv,

A.

 

 

Előzmény: johnny 2077 (1805)
Cili77 Creative Commons License 2020.10.31 0 1 1806

Sziasztok!

 

43 éves nő vagyok.

Budakalászon élek és egy barátot keresek...és férfi barátot. 

Nem,nem szexpartnert. 

Hanem akivel jókat lehet beszélgetni,csavarogni,csak úgy el lenni.

Szeretem a filmeket, igazából minden érdekel...na jó,a kvantumfizikához nem tudok hozzá szólni. Vannak hülye dolgaim, de kinek nincsen???

Ha van kedved írj...nagycili7708@gmail.com. 

Szép estét Nektek!!!

johnny 2077 Creative Commons License 2020.10.30 0 0 1805

Sziasztok!

 

Én egy lassan 30 éves, már jó ideje Budapesten élő srác vagyok és hasonló cipőben járok. Nem hittem volna, hogy az index fórumon fogok majd keresgélni, de sosem lehet tudni hol lehet új barátokra lelni.

 

Korban nagyjából hozzám közelállókat keresek nemtől függetlenül barátkozás és közös programok (beszélgetni, iszogatni, kirándulni, közös sportolás...) céljából.

 

Introvertként sosem ment túl könnyedén az ismerkedés, akár barát akár társkeresés terén. A gimiben és egyetemen megismert barátok szépen lassan elkoptak, és munka mellett nem lett könnyebb új kapcsolatokat építeni.

 

Nagy film és sorozat rajongó vagyok, újabban rákaptam a külföldi podcastekre, hangoskönyvekre, emellett nagy kutyabarát vagyok és szeretem az aktívabb programokat is... csak egyedül nehezebben veszem rá magam a kimozdulásra.

 

Remélem a következő évet sikerül több baráttal és kevesebb Coviddal tölteni.

 

Aki szeretne ismerkedni, írjon :)

juditxxxx Creative Commons License 2020.10.29 0 0 1804

71 éves budapesti nő vagyok.Budapesti sétéhoz barátokat keresek.Jó humor, vidámság várlak

Lora12 Creative Commons License 2020.10.06 0 0 1803

Sziasztok

 Mi egy 40/45 éves házaspár vagyunk, Budapest mellett lakunk, szeretünk kirándulni, pecázni, sütögetni, wellnessezni, borozgatni és mindent ami jó :)

 

Sajnos barátaink külföldre költöztek, illetve a rohanó életvitel és a sok munka mellett sokan nem tudnak időt szakítani a kikapcsolódásra, ezért barátokat keresünk akik szintén szeretnének kikapcsolódni, jókat beszélgetni vagy kirándulni.

Ha hasonló cipőben jársz, írj bátran a lora12amali@gmail.com e-mail címre.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!