Ez a topik a használt német vagonokról és vezérlőkocsikról szól. Azokról a járművekről melyeket a MÁV Zrt. vásárolt a DB-től. Akinek van bármilyen képe, információja, véleménye ezekről a járművekről az kérem jelezze a topikban!
Most már rendszeres vendégek lesznek a Traxx F140AC mozdonyok a MÁV vonalain is, például fekete MCRE, vagy kék Angel Trains-RAG, vagy mint legutóbb szürke AGV-TXlogistik szinezésben... A MÁV a Traxx P160AC mozdonyt vizsgálta, tehát vagy kimondottan személyszállító vonatokhoz szán mozdonyt, vagy univerzális gépet keres.
Egy Bobó rátolta a szerelvény élére, majd azt az infót kaptam, hogy az esti 44336 sz. tehervonattal, de előfogatolva megy haza. Nem vártam meg mi állt rá, de az ottaniak Gigantot valószínűsítettek. Abban bízok, hogy valaki csak elkapta hazafelé, és kiderül az igazság.
Köszi ... bakker, pedig még vissza tudtam volna menni - még gondoltam is, hogy tel.számot kéne cserélnünk, hogy megcsörgess ha jön és akkor vissza tudok menni... Sebaj - majd legközelebb :))))
A 185-ös gép rakott tehervonatával 12:50-kor hagyta el Miskolc-Gömörit 3-4 órán belül lesz bp.-n.Köbánya-felsőn és Fradi bejáraton áll meg.A másik 185-ös(a kék) Szolnokról indul Fradin át Hegyeshalomba a mai nap.