ket csavar a fotengelysonka es a fog kerek koze, de az anya hosszu legyen a csavaroknak pont passzolnia kell, es teker egyiket masikat, kozben meg forro brigeciol+ viz eleggyel melegiteni a fog kereket, a fotengelynek meg jeget.
>te is ismersz, tudod hogy mindent szet szoktam szedni...
>ha a fotengelyen akkor siman le tudod szedni, meg talan lehuzato sem kell hozza, sot nem is kell hozza lehuzato csak ket nagyon kajak KAMAX 100-as csavar, meg ket anya.
Ne haragudjatok hogy ide rondítok, de több Dutrás is megfordul itt!
Adjatok már tippet hogy hogyan jönne le lehetőleg kalapálás fűrészelés nélkül a képen feltüntetett alkatrész! Én már majdnem mindenféle lehúzót megpróbáltam!
Szerettem volna belülröl párképet elnyomni.Sajnos a tulajtól nem nyertünk bebocsátást.Régi emlékek idéződtekfel bennem.Mikormég 55-sel utaztunk.Ha joltudom ez 66-os luxus tipusa.Ritka volt ez a középső hátsó hátsóajtós.Felteszem a képet.Csá.
Igaz! Volt tűzoltó Csepel is, csak pont elment mikor odaértünk és mikor indultunk haza akkor jött vissza így nincsen képem róla, de kissé felújításra szoruló állapotban volt de tutin muzsikált a motor! Aha! Ti lekaptátok! Tuti nagyon! Volt egy szép faros
Mi is voltunk ,BOKOR-ban a hétvégén.Oriási élmény mindenkinek.Máskor is jártunk ott.Nagyon jó volt a szervezés.Le a kalappal Dömsödi Gábor,Vetrán szövetség,és a Falu elött.A sajátomból én is teszekfel képeket.
A hétvégén népautós találka lessz a tököli reptéren.Lessz zene büfé sátrazási lehetőség és gyorsulási verseny. Belépés a tököli bejáratnál 1000ft/fő/nap
Nagy a csend errefelé, már röstellem megint én kezdeni a sort, de tuti élményeink voltak ma Bokoron, a dutra napon! Sok sok magyar gép volt ott. Próbálok feltenni néhányat. Üdv mindenkinek!! Hajrá csepelcsapat!!!
Köszi fiúk a sok szép képet! Nagy élmény még végignézni is! Örülünk ha halljuk a "csapat" hangját és a tervezeteket, szurkolunk, hogy összejöjjön minden! Sziasztok
Amit eddig láttunk az is nagyon csodálatos, biztosan rengeteg mesélnivalótok van még. Csak nyugodtan rendezzétek a gondolataitokat, mi türelemmel várjuk. HAJRÁ FIÚK, HAJRÁ CSEPELCSAPAT!!!
Ide nem nagyon merek több képet feltenni, hátha letörli az index. Próbáltam a teljes útról szemezgetni. Lassan kezd össze állni bennem az élménybeszámoló is főleg hogy a Naplótol már erősen csesztetnek miatta úgyhogy lassan az is felkerül
Remélem egyenlőre elég lesz ez is.
kösz mindent
1, a kalóz város Rabatban
2, apróbb hullámok az óceán szélén
3, tengerésztemető a kalózvárosban
4, lovas őrség
5, Mohamed mauzóleuma kívülről
6, és belülről
7, a dísz örség
8, búcsú Afrikától
9, Gibraltár a hajóról
10, reggel a Csepelben, fél csapat még pihen
11 újra itthon és a fogadó bizottság
12, mikor először találkoztam a családommal
1, A Szahara közepén elfogyott az üzem anyag
2,nem fért be a kút alá , le kellet szedni róla pár dolgot mielőtt ide ált
3, tankolás után vidáman folytatta az útját
4,az óceán partján
5, autószerelő mester
6,útszéli büfé, vajon mit árulnak?
7, Marakeshi nagymecset
8, víz árusok
9, helyi erő vigyáz a gépre hogy ne háborgassák
10 Ahmed a kiváló szakács
11, újra az Atlasz hó födte csúcsai
1, HMCS
2, konyhakert
3, focimeccs, 40 fok, hatalmas szmog, és igen magas páratartalom, viszont bíró síppal
4, A cél Bamako hotel kempinszki
5, hotel szobánkban francia ágy egy takaróval két embernek ( na azért ennyire nem volt hosszú az út)
6, halászok a Nigeren
1,pékség
2, ebéd az út szélén, a biológiai újrahasznosító gépek táraságában
3, hajnalban valahol a Mali szavannán vadkempingben
4,örökbe fogadott faluba
5, nem fért be a faluba
6, forgalmi dugó
7, Mali család a faluból
8, nagyüzem a malomnál
9, készül a reggeli
10,mosónők
11, szívesen mutogatták a gyereket, mert szerett
1,Mozgó gáz csere telep
2,helyi járat halad a Csepel előtt
3,jól megrakták
4,koponyát formázó homokkő barlang
5,madár fészek
6,itató hely
7,a szavanna
8, témát keresve
1.távolban a magas Atlasz hófedte csúcsai
2.Víztöltő állomás
3.Mauritán helyi járat
4.péksegéd a buszfordulónál
5. lepunkant a gép
6. hús bolt
7. Amerikai konyhás éterem, balról. Az alapanyag hogy mindenki kiválaszthassa a legjobb falatot, sütő, majd az étterem rész, a WC és a szemetes is jól látszik a képen (mindenhol)
8. Plaza. gumis műhely, fotó bolt és műterem, majd pedig gyógyszertár de mivel ez fontos szolgáltatás mindjárt 10db van belőle egymás mellet, előtérben egy víz árus