Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 6092
Nagyon szép képek, köszi, hogy megmutattad őket. :-))
Előzmény: NAR (6089)
NAR Creative Commons License 2007.08.14 0 0 6091
Hello!

Ismerős életbiztosításügynök ügyfeleket keres - és a lelkemre kötötte, hogy kérdezzek meg ismerősöket, hátha érdekel valakit. Igér minden földi jót, ha a fele igaz, már az is egész jó hozam. Ha érdekel valakit, az dobjon meg egy levéllel.

Bye,NAR

haimanti Creative Commons License 2007.08.03 0 0 6090

Sziasztok!

Elsőre mindjárt egy kéréssel fordulok hozzátok,annak reményében,hogy akad valaki,aki tud segíteni.

Nemrég vesztettem el az állásomat,aztán tudtam meg,hogy felvettek a Pécsi Tudomány Egyetem szabadbölcsészeti szakára,ám az önköltségesre.Nekem viszont szó szerint egy fillérem sincs.

Tehát azt találtam ki,hogy stoppal és némi szerencsével leutazom Pécsre és pár napot sátrazok.Ezalatt körbenézek,hiszen még sosem jártam ott,keresek állást és szállást,ill. valakit,aki ért a helyi pályázatokhoz és segélyekhez.

Ide most azért írok,mert abban reménykedek,hogy hátha ismer valaki egy pécsi bölcsészt,vagy akárki mást,aki segíteni tudna nekem abban,hogy kihez forduljak a temérdek kérdéseimmel.Egy telefonszám,vagy egy cím is sokat segítene!

Jövőhéten indulok,pontosan aug.7-én,kedden.

A számom:0630 941 78 17.

Az e-mailom:opala@tvn.hu

Előre is köszönöm:

Kerekes Izabella

NAR Creative Commons License 2007.08.03 0 0 6089
Végül is kiderült, hogy a tar.hu-n elfér 1GB kép, szóval ide töltöttem fel a jobban sikerült képeket 1024x768-ra kicsinyítve.

Bye,NAR

Előzmény: NAR (6088)
NAR Creative Commons License 2007.07.29 0 0 6088
Tud valaki olyan helyet, ahová többszáz MB képet lehet feltölteni? Még szétválogatás után is maradt 1 GB kép+videó, de a kep.tar.hu-ra csak 100 MB-t lehet feltölteni.

Bye,NAR

Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (6087)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2007.07.27 0 0 6087
tegnap megneztuk NAR fotoit. mindenkinek ajanlom, nekem felert egy national geographic adassal.
ja, es NAR-nak van kozos fotoja a lochnessi szornnyel.
Előzmény: NAR (6059)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.26 0 0 6086
Ezt leosztottam.
Előzmény: Mrs Fred Weasley (6084)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.07.26 0 0 6085
Egyszerűen csúcs ez a kép Kucc! :-) Behalok milyen kis csábos ravasz mosoly a van a  kiscsajnak, azt hiszem tesódék is kezdhetik szerelni a rácsokat az ablakára... ;-)
Előzmény: Törölt nick (6080)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.07.26 0 0 6084
Ezt te írod vagy kapod?
Ha írod, ADD CSAK ODA nyugodtan, mert a sorokból az jön le, hogy az illető megérdemelte!!!!!!

Ha kaptad, akkor kinél húztad ki ennyire a gyufát?
Előzmény: Törölt nick (6082)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 6083
Ezt most le kellett írnom. Bocsánat.
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.25 0 0 6082

Népszavazati kérdés ...

Amennyiben más szerint is egy szar, sunyi, rosszat akaró szemétláda vagyok, az tegye fel a kezést aztán fogjon egy pisztolyt és lőjjön le. Más esetben fenntartom, hogy nem én vagyok a paraszt.

Kedves Lakótárs,

Elegem van a hülyeségedből. Nem óhajtottál nálam maradni, megértettem. Hogy ezt nem sikerült időben közölni azt is. Azt viszont rohadtul nem tolerálom, hogy miután kibaszott a lakótársad, azok után még neked va jogod minden faszságon megharagudni. Elegem van, érted? Bizonyára megint én változtam nagyot, satöbbi satöbbi. Csakhogy te is rohadt nagyot fordultál. Csókoltatom a barátnődet, aki újra nagy haver és utcára rakott. Az élet bizony szopás, a lakásom viszont nem átjáróház, döntöttél, hát viseld a következményeit. Veled ellentétben jelenleg annyi pénzem sincs, hogy vonatjegyet vegyek, így nézd el nekem, hgy legrégebbi barátomnak volt pofája átvenni a helyed. Szépen kértelek, hogy hozd a kulcsot, megmondtam, hogy nem leszek augusztusban. Nem fogok többet magyarázkodni, mert nincs miért. Sértődj meg és maradj úgy, de nem vagyok sem a csicskásod, sem a lábtörlőd. Szar dolog, hogy nem minden a szád íze szerint alakul, de ne haragudj, leszarom. Adtam időt, már nem laksz itt, nem értem mit pattogsz és melegen ajánlom, hogy holnap redukáld magad minimálisra, mert ha itt lettél volna, lekevertem volna két akkora pofont, hogy az üveges ajtó csókolt volna homlokon. Szerintem nagyon nem szolgáltam rá bájos modorodra, arra meg teszek, hogy most neked ez gondot okoz, hogy elvidd a cuccaid. Volt elég időd kitalálni és nem megsértődni kéne. Tirpágság letiltani, a telefont meg nem felvenni. Télleg bizonyára barátként tekinthetek rád ezután, de birkaként azért reménykedem, hogy nem ide rakunk egy bazinagy pontot történetünk végére.

Ui: Erősen elgondolkodtam, hogy töröllek wiw-ről és MSN-ről, azért ez nem kis eredmény. És természetesen biztos megint én vagyok az állat, meg ami szoktam lenni. De szerintem neked nem való a társas együttlakás, gyorsan fogyasztod a főbérlőket.

Csáó, csak mert nekem megy a köszönés.

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 6081
Csúúúúúúúúúcs! :-)))))
Előzmény: Törölt nick (6080)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 6080
 Donna Corleona, sajna a napszemcsó nincs rajta, mer' akkor az igazi ..., :D:D:D:D
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.20 0 0 6079
juppí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))
Előzmény: mizchris (6078)
mizchris Creative Commons License 2007.07.20 0 0 6078
Emma hasra fordult! Emma hasra fordult! :)))
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.07.17 0 0 6077
Annyira buta emberek vannak, hogy arra a döbbenet már nem szó...

Szégyelljék magukat életük végéig az ilyenek!
Előzmény: mizchris (6075)
lucianaslytherin Creative Commons License 2007.07.17 0 0 6076

ehhh

ez szánalmas

és szomorú

Előzmény: mizchris (6075)
mizchris Creative Commons License 2007.07.17 0 0 6075

Azért hallgatok ritkán híreket, mert úgy, de úúúúúgy fel tudja nyomni az agyvizem egy-egy hír.

most viszont elszakadt valami bennem, kész vagyok, legszívesebben kiabálnék egy sort. Most hallom a tv2 híradóban, hogy van egy Oscar Pistorius nevű futósrác, aki eleve egy speciális műlábbal tanult meg járni, mert egyévesen leoperálták mindkét lábát. És a srác úgy fut ezekkel a Cheetah nevű lábbal mint a nyúl, de mind a paralimpiások, mind az atlétikai szövetség neheztel rá, merthogy "technikai doppingot" követ el,mivel tisztességtelen előnyhöz jut a lába által.

ÉRTITEK EZT?????? Egy láb nélküli srácot anyáznak a féllábúak, mert a szuper műlábaival leelőzi őket, az ép futóknál meg azért nem indulhat, mert ez technikai segítség és aszondja a nemzetközi atlétikai szöv szóvivője hogy "Az orvosi, technikai és jogi szakértőink megvizsgálták az ügyet. Pillanatnyilag nincs olyan szabály, amely kizárna valakit csak azért, mert műlábakat visel, de a döntéshozók meg fogják vitatni. Anélkül, hogy befolyásolnám a döntést, valószínűnek tartom, hogy ki fogunk zárni minden mesterséges technikai segítséget. Már most is limitáljuk a futócipők szögecseinek hosszát és számát"

Hát B*SSZÁK MEG MOSTMÁR TÉNYLEG! Hogy ott ez a srác, repül meg minden, de nincs meg a lába, és anyázzák, mert mégis olyan jó eredményei vannak, mint pár ép futónak???

Na, hát ezen kész vagyok. Cikk itt http://hvg.hu/print/20070404_peking_pistorius.aspx amúgy, el lehet olvasni, döbbenetes számomra.

Ezen meg jót röhögtem : A Pistorius-csapatnak van erre egy igen jól hangzó mondása: ha azt gondolod, hogy a szénszálas műlábak gyorsabb futóvá tesznek, menj, vágasd le a lábad és találkozunk a rajtnál.

Most komolyan...Utáljukmár azért a srácot, mert nincs lába és így is tud futni...

Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.07.15 0 0 6074
BUBU!

Minden ok? Napok óta nem látlak msn-en!

Nagyika?
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.07.15 0 0 6073
És amúgy is Hillarynek drukkolunk.:)
Előzmény: NAR (6072)
NAR Creative Commons License 2007.07.14 0 0 6072
Egyébként ha megnyeri a választást

Szerintem nem is indul. Mellesleg hússzor annyi áramot fogyaszt a kis házikója, mint egy átlagamerikai háztartás (ami önmagában sem kevés), valahogy nem túl hiteles figura a globális felmelegedés elleni kampányra.

Bye,NAR

Előzmény: Candy Perfume Girl (6071)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.07.14 0 0 6071

LOL

Al Gore egyszerűen MINDENÜTT ott van, már Mo-n is kampányol! :-D

Egyébként ha megnyeri a választást, én arra leszek kíváncsi, hogy aláírja-e a kyotói egyezményt. Kurva nagy képmutatás lenne nem megtenni.

Előzmény: mizchris (6070)
mizchris Creative Commons License 2007.07.12 0 0 6070
Feliratkoztam a Live Earth hírlevélre, és mit ad Isten, most kaptam egy levelet Al Gore-tól :DDDD
mizchris Creative Commons License 2007.07.12 0 0 6069

Részlet Londonban nyaraló barátnőm leveléből :

Ja, és az utcazenészeknek biztosan valami külön meghallagatás van minimum a királynőnél, mert nagyon jól zenélnek, elhallgatnád naphosszat, bezzeg pesten csak bóvli indiánok vannak:))

Én anno Londonban csak két utcazenészt hallottam, de azok tényleg jól zenéltek :) Az egyik skót szoknyás dudás volt, a másik öltönyös hegedűművész. :)

mizchris Creative Commons License 2007.07.10 0 0 6068
Ja, és köszi ,hogy benéztél! :))
Előzmény: Hélia (6065)
mizchris Creative Commons License 2007.07.10 0 0 6067
A cikket Davidről? Igen, már ki is javítottam, tegnap vissza is küldtem. Hűha. Ezek szerint nem ment el. Mi legyen? Átküldöm még egyszer és aztán ha az sem, akkor kérek majd egy másik címet.
Előzmény: Hélia (6065)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.10 0 0 6066
Aribeth: keress meg légyszike, fontos.
Hélia Creative Commons License 2007.07.10 0 0 6065
egyre jobb az oldalad :-D

hülye kérdés: megkaptad, amit vasárnap éjjel küldtem? Ha igen, akkor nem sürgetés akar lenni, csak mostanában zavart érzek az erőben a levelezőmben
Előzmény: mizchris (6064)
mizchris Creative Commons License 2007.07.10 0 0 6064

Képekről jut eszembe : www.bubu77.multiply.com nevű családi oldalam frissült, videókkal, képekkel :)

Hélia Creative Commons License 2007.07.10 0 0 6063
Óóóó! De jó dolgod volt neked!
Gyönyörű képek!
Tényleg rakd fel majd valahova, had csodáljuk meg mindet :-)
Előzmény: NAR (6059)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!