Ezen a topicon klubvezetők, vagy klubtagok szólhatnak hozzá. Így nem kellene a szombat
este-vasárnap délelőttbe bele zsúfolni azt amit úgysem lehet. A hozzászólók
udvariasan végighallgathatják a másik hozzászóló mondandóját, nem hallanának félre
semmit, van idő végiggondolni a választ, a javaslatok visszakereshetők, hogy más
is bekapcsolódhasson a vitába... Egyébként meg nyilvános, mint ahogy nyilvános minden klub is. Sokmindent megvitathatunk véleményt
alkothatunk dolgokról amire egy tényleges klubtalálkozón nem lenne idő. Sőt aki nem jutott
el a rendezvényre innen azonnal értesülhet a megbeszéltekről megállapodásokról és
azok előzményeiről is. Ezenkívül ez egyfajta jegyzőkönyv is lehetne, mert a
hozzászólások írásos formában megmaradnak.
Az elmúlt hétvégén Miskolcon vasútmodell kiállítás volt az MVE szervezésében.
Egy igen profi módon megrendezett 3 napos kiállítás volt,mindennel,ami szem-szájnak tetszetős.A hangulat vidám,de visszafogott,a látogatók tömegével jöttek és igen elégedetten távoztak.A kiállítókat sokan dícsérték,a börzések is vidáman pakolták el a maradékot...
A Komáromi Vasútmodellező Klub vezetője vagyok. A klubunk 2 éve alakult Komáromban, és most értünk el arra a szintre, hogy az interneten is egyre jobban publikáljuk a munkánkat. Ezért gondoltam, hogy "bemutatkozunk" itt is. :)
A további részetekől még írunk ésjelentkezni fogunk itt.
Kidolgozott és működő HO-ás terepasztal modul lesznek kiálltva többek között, némely modulról fotót mellékelek előljáróban, illetve sok más érdeksség is...
A veszprémi Baross Gábor klub milyen fajta sínt használ? Mert olyanból van az enyém is, ők ajánlották, hogy olyat vegyek, csak már nem emlékszem a típusára, az asztalhoz évekig nem nyúltam...
Az itt található honlapon lévő postaláda a Viessmann-Kibri Magyarországi céghez mennek a levelek, várják a véleményeket, javaslatokat a termékeikről a termékeikkel kapcsolatban.