Csak a szőrszálnak az ő hasogatása végett: Az A636 önmagában nem mondja, nem írja az útvonalat (se magyarul, se másképp) ;-) Az a navi programtól függ természetesen... ha az IGo-ra gondolsz, az mondja; ha akarod férfi, ha akarod női hangon... sőt, ha nagyon akarod, készíthetsz saját hangokat is :-)
Kérdés: az Asus 636N mondja is az utvonalat ill. magyarúl írja ki a dolgokat? Elnézést, ha vkinek nagyon zöldséges a kérdés, de még nem volt PDA-m.Venni szeretnék.Ezért érdeklődöm.
"(Ha jól tudom) a progit külön memkártyán nem vette meg, hanem (gondolom pluszpénzért) felrakták rá neki még a boltban." Márhogy a belső memóriára tették fel? Hmmm...az IGo az SD kártya aznosítójához van kötve, ezért gondolom, ha a belső memóriába rakták, vagy akár egy "hozott" kártyára, akkor az valószínűleg tört verzió, (taláncsak nem adott érte még plusz pénzt is...) :-(...szerintem...
Főnököm vett korábban egy Asus A632N PDA-t, iGo 2006 európával. (Ha jól tudom) a progit külön memkártyán nem vette meg, hanem (gondolom pluszpénzért) felrakták rá neki még a boltban. Most venni akar egy A636N-t (máshonnan, igo nélkül) és a már meglévő iGo-t valahogy át kellene rá varázsolni a 632N-ről. Mennyire lehetséges ez? Nagyon telepítésfüggő a progi, vagy PCre rákötve az egyiket, majd a másikat, másolgatva át lehet tenni a 636N-re az iGo-t...?
Sügér vagyok a témához, most csöppennék bele, szóval bocs, ha nagyon láma dolgot kérdeztem...
Nos, a WiFi beállításához sokminden kellhet. Először is: Hot Spot körül akarsz kapcsolódni, vagy definiált hálózathoz? De mindenek előtt be kell kapcsolni a WiFi-t magát. Jobb alsó sarok jobbról a második ikon (az első a kékfog).
Egy másik fórumon mondták, hogy a kódot az alábbi formában kell megadni: XXXXXXXX-XXXXXXXXXX-XXXXX-XXXX ...a kötőjelekkel együtt (noha nem így van megadva állítólag) Hátha ez a baj... (én nem tudom...nekem nincs magyarítva)
Ilyen készüléket akarok venni, de azt hallottam, hogy nem jó, mert kevés idejig bírja az aksija. Ez tényleg igaz? Írjatok már róla, mik a tapasztalatok?