Szeptember 22-én, szombaton, 9-21 óráig, szeretettel várunk Mindenkit I. Nyárzáró Családi napunkra, melyet a sok érdekes és izgalmas program mellett olimpikonjaink beszámolói és meglepetései is színesíteni fognak. Ezen a különlegesnek ígérkező napon kötelező tartozék az emlékkönyv tollal és a fényképezőgép. Családi belépő: 1000,- Ft (elővételben) Több info: facebook: ÜvegHajó
Nem hiszem, hogy csak téged zavarna, hiszen máshova is áthallatszik. Sajnos ez van, ha sok a bérlő, akik ráadásul szinte hetente mások. Sokat nem lehet tenni, esetleg a közös képviselet fele jelezheted, hátha ők elérik a tulajdonost. Amúgy az ittlakok honlapon közvetlenül elérheted a közös képviseletet.
A D lépcsőházban lakom, és érdekelne, h. CSAK engem zavar, h. (jobbára) a külföldiek -lett légyen szó arabról, oroszról, spanyolról...stb- éjszakánként kb. magasról tojnak másokra (és a biztonsági szolgálatra) és az erkélyen hajnalig buliznak/ gitároznak/ hangosan skypeolnak/ zenélnek/ üvöltöznek megrészegülve a saját visszhangjuktól?
Mért van az, h. rekkenő hőségben éjszaka is csak csukott ablaknál lehet elviselni ezt a lakóparkot??
Vagy a külföldiekre nem vonatkoznak a magyar törvények??
Szamárság 50-70%-os felárat fizetni lakásért azért, mert Corvin sétány. Pár buszmegállóval odébb, a Rákóczi tér mögött sokkal alacsonyabbak az árak. Hogy szar a környék? Igen, szar. Pontosan olyan szar, mint a IX kerben, a VII kerben, a VI kerben és máshol.
használt lakást szeretnék venni valamelyik Cordia házban vagy a kozvetlen kornyéken.
35-45 nm, másfél szobás, nagyobb erkélyes lakás érdekelne. (Magánszemély vagyok.) Tel: 30-hat-33-tizennyolc-54 Az új lakások tekintetében:
Ma voltam benn az értékesitőnél, és a Cordia Sun Resortban (most építik): egy alsobb emeleti (1-5), nem a sétányra néző 40nm-es másfél szobás lakás 20-23M-bol kijon. Jovo nyarra lesz kész.
Egyetemista vagyok vidékről,jelenleg albérletben lakok a cordia fontana-ban,de azon gondolkozunk,hogy érdemes lenne Budapesten egy lakást venni, és,ha már vennénk,akkor egy cordia lakás kényelmesnek,rezsi szempontjából hosszú távon kifizetődőnek és értékállónak tűnik. Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy egy kb. 40 nm-es (+/-3 nm) cordia lakás-mindegy,hogy a corvin sétány melyik épületében- mennyibe kerülhet? Tudtok valamit a hozzávetőleges nm-árakról? Talán a legvalószínűbb lehetőség az épülő sun resort lenne,mivel abban van a legtöbb szabad lakás. Mert a honlapon semmi információ nincs erről,és mivel még csak nézegetünk,nem szeretnénk őket felhívni.
Aki veszi annak drága, aki eladni akarja annak ólcsó.
Én több mint 30 lakást megnéztem 4,5 hónap alatt, mire ezt megvettem.
Nyomorúságos és borzalmas volt a kínálat.
Ja hogy az "azokról" van szó. A' más.
Lekötni ?
Minek.
Amikor még tájékozódtam néha rákérdezett egy - egy közvetítő , minek veszem - kiadni ?
Most ők, vagy engem néztek hülyének vagy ők voltak a hülyék.
Lakást kiadásra vásárolni ???
Hülyeség !
Persze én is adok ki lakásokat ( 2 db. ) De ezek nem vásárolt lakások - vagy hogy pontosabban fogalmazzak - nem piaci körülmények között lettek megvásárolva - anno. résztulajdonok voltak - énbenne laktam és így "diktálhattam" az árat.
A másikat meg úgy hobbiból építgettem.
Eladni piaci alapon én se tudnám , így maradt a kiadás.
Igaz ezek a kéglik nem a Corvin sétányon vannak - szerényebb helyen , de vannak szerényebb emberek , lakni valahol mindenkinek kell.
Kedves Fórumozók! 21 éves lány vagyok, tanulok. Takarítást vállalnék heti 2 alkalommal (hétvégén nem). Mostanáig ugyanígy dolgoztam egy családnál 2×6-7 órát, de ők hazamentek Szíriába. Mindent megcsinálok. :-) Csecsemő- és kisgyermekgondozó-nak tanulok, gyerekekre is szivesen vigyázok ilyen heti beosztásban. Ha valaki úgy érzi szüksége lenne segítségre, ne habozzon! :-) E-mail címemem publikus. Köszönöm.
Az említett összeg egy durva átlag-ár. A sétányra néző, déli lakások a legdrágábbak; utána jönnek az északi tájolásúak (belső kertre néznek ha jól gondolom), majd az utcaiak. A különbségek igen nagyok tudnak lenni. A magasság is rengeteget számít - 4 évvel ezelőtti adatok alapján kb 4%-ot kellett volna rádobnom az árra, emeletenként.. Szóval érdemes rákérdezni, mert egy élhető hátrafelé néző elsőemeleti 50nm-es 20M-ből is kijöhet, míg az ugyanakkoráért a 7.-en sétányra nézve akár 30M-ból sem.
A honalpon nem nagyon szokott lenni, talán csak a végső lakásoknál.
Az építkezés megkezdése előtt felhívtalak, mint korábbi vásárlót, hogy nem érdekelne-e esetleg. Persze gondoltam, gyorsan veszek még egyet:) Valszeg a befektetői rétegnek szólt a telefon, de végülis mindegy. A nagyon kedvezményes elővásárlási ár fél milla per négyzetméter felett volt. Nem tudom azóta hogyan változott a leányzó fekvése...