Tortakeszitessel kapcsolatos musorokat nezegettem es azokban volt olyan teszta, amit ok rizstesztanak mondtak. Mas a texturaja mint a piskota alapunak, jol formazhato.
Tud valaki ilyen receptet?
Köszi a képeket, egytöl-egyik gyönyörűek! Már megvan az ötlet, sőt, már be is vontam fehérrel a tortát. Igen emeletes lesz. Ajánlat nem kell, mert a bátyámnak lesz, és meglepi. Igazából nem esküvő, csak eljegyzés. Az alsó szögletes fele csoki fele gesztenye krém, rajta egy kis szív torta fekete erdős. A szív is fehér virág mintás textúra nyomatos. Az alján körbe bordó csík mind a kettőnek, és sok halvány rózsát gyártottam, amit szeretnék úgy rátenni, minha lefolyna.
Segítséget szeretnék kérni! Mi az, amivel a bevont tortákat szokták cirádásosan díszíteni? Valami vajkém? Tudnátok nekem receptet beírni? Esküvői tortát kell csinálnom, és szeretném ezzel díszíteni.
Ha a receptet koveted, nem lehet a tesztad folyos. A tepsin a jobb oldali a nyers teszta a bal oldali a sult - latod a nyers hogyan tartja a formajat? A sules kozben is ilyen marad - csak holyagos lesz a belseje.
Van aki levagja a tetejet es ugy kanalazza bele a kremet - en tolto zsakot hasznalok mostanaban es csak belebokom, ugy toltom.
Ez nagyon szép, sajnos az enyém nem lett ilyen, de karácsonyra megcsinálom a tiédet remélem sikerül, de nekem gáztüzhelyem van nem villínyos, 8 fokozaton be szoktam melegiteni jó melegre, és nem nyitom ki csak mikór már ugygondolom hogy kész.Kb milyen sűrűnek kell lenni a tésztának, mert a legutobbi probálkozásom nál kicsit szétfolyt nem maradt meg halomban.