Keresés

Részletes keresés

Tünde85 Creative Commons License 2016.01.03 0 0 521

Sziasztok!

 

Nem vagyok férfi, de úgy érzem a problémám szorosan a férfiakhoz kapcsolódik, és szeretnék mesélni, esetleg tanácsot kérni, észrevételt tenni.

8 hónapja bolyongok az emberrengetegben, egy 6 éves kapcsolat után...

Volt pár randim, 1-2 majdnem kapcsolatom, de végül egyik sem jött össze igazán. 

Már jól vagyok. Nagyon megszenvedtem a szakítást, a volt párommal, de úgy érzem helyre állt a lelki békém, és kész lennék egy új kapcsolatra.

Általános tapasztalatom azonban az, hogy a férfiak többsége ki van égve :(

Én ezt nagyon sajnálom, mert nagyon sok normális férfi elássa magát, még 40 éves kora előtt..

Lényegében semmire sem vágynak, csak szexre :(

Megértem, ha pl válás után vannak, és ez KELL nekik...

Meg egyébként is máshogy vannak programozva, mint mi nők, de egy valamit nem értek meg...

A legtöbb férfi "igazi nőre" vágyik. Amikor pedig megkaphatnák, akkor megijednek és lelépnek.

Ez elkeserítő...:(

 

Nekem pedig duplán nehéz a helyzetem, mert van két fiam, igaz már nagyobbacskák :)

Ennek ellenére, mégis nagyon sok férfi szeretne megismerni, mélyebben is...Én pedig kifejezetten olyanokat keresek, akik elváltak. Hogy miért?

Ennek nagyon egyszerű a képlete...

Tapasztaltabbak sokféle téren, tudják, mi fán terem az együttélés, és ha esetleg van az előző házasságukból gyermek, akkor azt is tudják mivel jár egy gyerek. Én ilyen téren is elfogadó vagyok. Számomra pl az sem lenne akadály, ha más gyermekét kellene nevelnem. Nagyon szeretem a gyerekeket. :) Ezt túlzás nélkül állítom :)

 

Ám nem egy eset volt, mikor kiderült, hogy már senki nem akar semmi komolyba belekezdeni. 

Engem azonban nem léha légyottokra terveztek...sajnos...vagy szerencsére...

Ha így lenne, most nem írnék ide...

Vannak még olyan elvált férfiak, akik lelkileg kiegyensúlyozottak?

Én is elváltam, most mégis elmondhatom magamról, hogy van lelki békém. 

Hátha kóborol itt valaki, aki hasonlót keres :)

 

Szeretném ezt a békét megosztani valakivel :)

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 0 0 520
Szia! Jobban vagy?
Előzmény: 4ereggg (519)
4ereggg Creative Commons License 2015.11.10 0 0 519

Nyílván sokkal rosszabb lett volna, ha van gyerek vagy lakás..én ezt értem..a tényen viszont nem változtat, hogy hiányzik. ..és ilyen depis szomorkás borús időben mégjobban rájön a másik hiánya az embernek..tegnap este és most reggel is olyanokat álmodtam rólunk, hogy kész..ahogy náluk segítettem ágyazni, jól esett neki, ahogy csodálatosakat szenvedélyesen szeretkeztünk mindíg..itt nálam és nála..ahogy együtt fürödtünk, főztünk, boldogok voltunk..és akárhogy próbálom túltenni magam rajta, jönnek elő éjszaka álmomban vagy reggel vagy nappal ezek az érzések, pláne mondom ilyen időben..hiányzik az érintése, a gyönyörű szeretkezések, a rengeteg kirándulás, a közös programok, a mindennapos 2 órás beszélgetések telefonon amikor nem találkoztunk és minden ami voltunk..mentünk mozitól kezdve mindenhova..kertet rendeztük együtt náluk, nálam itt meg takarítottunk mindent csináltunk..és akármit csinálok, nagyon nehezen tudok tovább lépni..azóta mondom találkoztam  3 lánnyal is, randiztam velük..de egyikkel sincs mindíg folytatás, mert idióták a lányok és csak a pénzre mennek, nem az emberi erkölcsi józan értékekre, vagy soha nem ér rá amiből már elegem van és még sorolhatnám..és ilyenkor mégjobban az ember szíve visszahúzza a régihez, akivel állandóan tudtam találkozni, és annyira szép volt minden...persze voltak viták, nézet eltérések, meg minden..és hagyjuk miért lett vége, nem voltam szerinte elég önálló, meg néha voltak sajnos bunkó megjegyzéseim, mert nem gondoltam végig mielőtt mondok valamit, mert éjszaka nem aludtam sokat fáradt voltam és ilyenkor nincs önkontrol annyira, de hagyjuk is..mindketten hibásak voltunk, mert neki meg vad volt a természete hirtelen lobbanékony, és ettől is kivoltam sokszor, hogy miért ilyen...de a lényegen nem változtat, és ilyenkor az ember nem tud a rossz dolgokra gondolni, csak a szépek hiányoznak..

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.09 0 0 518
Egyet nem értek, nem vetted észre hogy szar a kapcsolat? Ha jó lett volna akkor a csaj nem lép le......olyan nincs hogy tök szupi minden és vki csak úgy szakít
Előzmény: 4ereggg (515)
*Steve Creative Commons License 2015.11.09 0 0 517

azt  áruld el avval ,hogy nincs mit vesztettél?   elárulom semmit....  ha vitte volna a fél lakást ,háztartást  meg a gyereket nah az már egy másik film

 

Anno megjártam a poklot  de egy percig sem miatta azt letojtam  le is tojom ma is  hanem a kislány miatt akit imádok  és bármikor tüzbe megyek érte nem véletlenül van bíróságon az ügy .

 

Párod  előbb utóbb lesz de ha állandoan a múlton pörögsz és ahhoz méred a leendőbelid akkor sokára lesz vagy soha

Előzmény: 4ereggg (514)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.09 0 0 516

menj el pszichológushoz, az segít

Előzmény: 4ereggg (514)
4ereggg Creative Commons License 2015.11.09 0 0 515

..de már annyira elegem van ebből az állapotból és a hiányából, hogy nem bírom tovább! Nem akarok többet gyászolni, fáj a hiánya, a millió emlék, és a rengeteg együtt töltött idő, tovább akarok lépni, ez egy kettős fázis..még a régit szereted, hiányzik, és közben eleged van már a magány meg mindenből, újra akarsz szeretni, társat magad mellé, új emlékeket, hogy telítődjön a régi helyére..úgy érzem csak így menne..de 4-4 lánnyal semmi..:-/

Előzmény: Törölt nick (510)
4ereggg Creative Commons License 2015.11.09 0 0 514

Próbálok kijönni belőle! De most éjszaka is már lassan 40 nap után, álmodtam vele, hogy vagyunk valahol, és beszélgetünk, meg szeretjük egymást..borzalmas volt hajnali 3-kor erre ébredni..ilyenkor elég gyenge az ember mert álomból ébred sötét van és ráadásul róla álmodik akit szeret..kegyetlen volt..fél 6-ig nem tudtam vissza aludni..én tényleg próbálok kimászni belőle..de hiányzik..és az a tudat, hogy ő neki már lehet sikerül mással, és együtt lehetnek vagy bármi..megöl ez a tudat..hidd el én próbálom..de valahogy nagyon lassan megy..és most is ilyen borús depis idő van, nagyon elkezdett hányozni..:-/

Előzmény: *Steve (513)
*Steve Creative Commons License 2015.11.09 0 0 513

"beleőrülök a gondolatba, hogy neki bezzeg sikerült elsőre..és már van valakije..pláne abba őrülök bele, amit már írtam, hogy mással lesz, más fogja meg a kezét csókolja meg stb..ez kééész ez az érzés..:-((( Én nekem meg semmi.."

 

Na ezt fejezed be nagyon gyorsan  miért jó a saját magad által kreált mocsárban dagonyázni ahelyett,hogy próbálnál kijönni belőle?????

Előzmény: 4ereggg (512)
4ereggg Creative Commons License 2015.11.08 0 0 512

...ebben igazad van...csak nagyon rossz érzés az..hogy most is egy ilyen hiányzós elhagyatott időben valakivel találkozhat lehet...én meg itthon ülök, és még csak egy lánnyal se tudok ismerkedni, mert mindegyikkel van valami..próbálom meggyászolni..de eléggé fáj is meg minden...és tudom ez nem versenyfutás, de az, hogy neki már lehet valakije, én meg még sehol nem tartok, azaz ő már lehet boldog és erre vannak utaló jelek is mert anyjával jóban vagyok néha írunk facén...beleőrülök a gondolatba, hogy neki bezzeg sikerült elsőre..és már van valakije..pláne abba őrülök bele, amit már írtam, hogy mással lesz, más fogja meg a kezét csókolja meg stb..ez kééész ez az érzés..:-((( Én nekem meg semmi..

Előzmény: Törölt nick (510)
szerdainick Creative Commons License 2015.11.08 0 0 511

Az utóbbi két év nagyon mozgalmas volt az életemben, ért sok nagyon jó dolog, és kaptam némi hideget is.

Ezel a "hibás" kérdéssel kapcsolatosan az alábbira jutottam:

Ha valami rossz ér az életben, soha ne keresd másban a hibát, csak magadban. Más hibáit nem tudod kijavítani, csak a sajátjaid. Más hibáit csak annyiban érdemes átgondolnod, amennyiben ha mindet magadra vennéd akkor alul értékelnéd magad. Ha amúgy nem érzed magad senkinél kevesebbnek, tényleg csak az a fontos, hogy mi volt a Te hibád.

Előzmény: Törölt nick (508)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.08 0 0 510
Szerintem ne erőltesd a randizást, amíg gyászolsz, addig tök fölösleges ismerkedni, adj időt a gyásznak, próbálj meg egyedül lenni, lezárni magadban az előzőt és csak hónapok múlva randizni....
Előzmény: 4ereggg (507)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.08 0 0 509
Ha egy nő nyitott kapcsolatot akar az nem szeret ez fix, fura hogy neked nem esett le a tantusz, nem érezted hogy már kihűlt irántad?
Előzmény: Törölt nick (508)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.08 0 0 508

Utólag nézve most már én is erre tudok gondolni, hogy igazából maga miatt találta ki. Hát elég egy alamuszi nő és az baj, hogy ha most hazudott két hónapon keresztül, akkor korábban is hazudhatott bármiben. Bele sem merek gondolni, mert lehet, hogy már régebben is megtette titokban. Valószínűleg nem is szeretett, mert ha igazán szeretett volna, akkor meg lehetett volna oldani a problémákat/hiányokat. Na mindegy, szerintem a feleségem az a fajta ember, aki abba a megfoghatatlan boldogságba szerelmes és nem magába az emberbe akitől kapja a jót.

Most elképzelhetetlen számomra, hogy bárkivel is kezdjek. Kell néhány év magány mire kiheverem ezt az egészet, addig is lesz időm rágódni a történteken. Tanulni nehéz belőle, ha az ember nem érzi annyira hibásnak magát.

Ha az én hiba arányomat nézem, akkor 30%, a feleségemé pedig 70%. Néha azt kívánom bárcsak ne kelnék fel valamelyik reggel, mert akkor megszűnne a fájdalom, amit a gyerekeim hiánya jelent.

Előzmény: Törölt nick (506)
4ereggg Creative Commons License 2015.11.08 0 0 507

Nem beszéltem exeimről elhiheted, az egyik mondta, hogy még nem tudta lezárni a régit, ezért is nem tud nyitni annyira, mondtam magamban akkor minek randizunk kb. ahhoz képest nagyon jól elbeszélgettünk, lényeg, annyit reagáltam rá, hogy volt egy ennyi ideig tartó kapcsolatom, sajnos kihült stb. és vége lett. Az egy másik tészta, hogy exem is pont egy hosszú kapcsolat után volt és én is, és úgy jöttünk össze, hogy mindketten kivoltunk borulva, és hetekig kitárgyaltuk mennyire fáj is az elvesztése, meg miket csinált..utáltuk egymás exeit, közben minden másról is beszéltünk és mentünk ide oda, nagyon szerelmesek lettünk, és együtt maradtunk. Sajnos nagyon társas ember vagyok..tegnap is szomorkás idő volt, meg mostanában sokszor volt borús..kegyetlenül hiányzós idő magyarul, és már ne lehet velem..de próbálok tovább lépni, csak nagyon nehéz..ezért randizgatok ha egyáltalán összejön egy lánnyal végre pár levél után a randi..mert már a magány is megöl kb. mégha szeretem is exem még..szeretnék már újra boldog lenni :-/

Előzmény: Pillanatragasz (505)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.08 0 0 506
Szerintem meg ne bánd hogy így történt, legalább kiderült hogy a nejed nem szeret, te tényleg azt hitted hogy miattad javasolja a nyitást?? Azért javasolta mert bízott abban hogy téged is leköt majd vki, és neki is jön vki akivel le lehet lépni....rafkós kis dög
Pillanatragasz Creative Commons License 2015.11.08 0 1 505

Nem akarnak veled szóba állni a csajok második randin ?  Gondolkoztál e el hogy miért?  Talán mert a régi csajról beszéltél végig  s nem kérnek belőle  ..... (csak annyit szabad mondani ha kérdezik ˙szigorúan csak akkor)  hogy mettől meddig tartott és hogy nem illettetek össze s pont.   

Előzmény: 4ereggg (502)
Amanita muscaria Creative Commons License 2015.11.08 0 0 504

"Óriási hiba volt ebbe belekezdeni."

Igen, jól látod a helyzetedet. (Ez csak az én véleményem, másnak lehet más.) Biztosan vannak kivételek, de véleményem szerint a nyitott házasságnak a nagy többség nem az. Én nehezen tudom elképzelni, hogy a házasság alapját jelentő bizalom, őszinteség és biztonságra törekvés hogyan van jelen egy nyitott házasságban...

 

Ha adhatok egy kéretlen tanácsot, ne a múlton keseregj. Azt a kiutat keresd, hogy hogyan lehetsz ismét jó önismerettel rendelkező, magabiztos férfi. Használd ki ezt az időt arra, hogy önvizsgálatot tarts és tűz ki új célokat. Ezen kívül vannak gyerekeid, aki szeretnek és felnéznek rád. A jövőben a döntéseiddel mutass nekik követendő példát. Van élet a válás után. Na meg tavasszal is minden szebb lesz! :) - Rövidülnek a szoknyák... :)))

 

 

Előzmény: Törölt nick (503)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.08 0 0 503

Óriási hiba volt ebbe belekezdeni. A nyitott házasságokat már megette a fene, már semmi értelme az egésznek.

Az ő ötlete volt, de együtt döntöttük el, közös felelősség volt. Kiinduló pont az volt, hogy én éljem ki magam még egy kicsit, mert fiatalabb koromban nem volt rá lehetőségem. Elkezdtem, de semmire sem jutottam, majd pedig két hét múlva kezdte el a feleségem is. Hát persze neki nem kellett sok idő, hogy találjon valakit.

Az a baj, hogy ha másfél évvel ezelőtt tudtam volna, hogy neki sok minden hiányzik, akkor megbeszélhettük volna és változtathattunk volna, akár valamiféle tanácsadás segítségével is.

Soha nem gondoltam volna róla azt, hogy neki azért kell ez az egész, hogy a hiányt pótolja.

A legrosszabb, hogy nem tudok és akarok már nyitni senki felé, elegem lett a nőkből. Nem tudok már senkiben megbízni ezek után.

Előzmény: Amanita muscaria (496)
4ereggg Creative Commons License 2015.11.08 0 0 502

..bocsánat..de ha 4-4 randi amit nagy nehezen hozol össze 4 különböző lánnyal 1 hónap alatt éjjel nappal társkeresőzve, mert nagyon hiányzik már egy társ, és egyiknek sem látod folytatását, mert soha nem érnek rá, meg mindíg van valami, akkor már eleged lenne neked is kicsit..nem vagyok türelmetlen..csak ezek vannak, és szeretnék már új élményeket, új társat, szeretetet, új emlékeket, hogy a régi helyére költözzön egy új kapcsolat..és úgy jobban lennék idővel..de esélye sincs..nem mondtam tökéletes volt, én is meg ő is hibásak voltunk dolgokban stílusilag stb. de amennyi időt csak tudtunk, egymással töltöttünk..volt, hogy 2-3 napot itt volt, aztán nem tudunk elszakadni egymástól, és én is 2-3 napot náluk..ez nem tudom miért elkényeztetett élet..mondom együtt is lehet csinálni mindent, segítettem nekik bevásárolni, kertet rendezni, főzni minden..és nem azt csinálta, mint 10-9 lány, hogy jaj most barátnőmmel találkozom, jaj most edzésem van, meg most ide oda megyek meg ez meg az...nevetséges..én se találkoztam ekkor barátaimmal, csak hétköznap amikor épp ráért valamelyik, és amennyi időt csak tudtunk együtt töltöttük..próbálok türelmes lenni..de 4-4 lány nem jön össze, pedig aranyos kedves voltam stb. és jót beszélgetünk+a lányok szerint helyes is vagyok mondták nekem, de mégsincs semmi...+köszi az utolsó soraid..csak jobb lesz igen majd idővel..addíg keveredik a hiánya és a dac meg a próbálás..

Előzmény: Törölt nick (501)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.08 0 0 501
Teljesen igaza van a barátodnak. Rettenetesen türelmetlen vagy. Amiket írsz, azok alapján nagyon elkényeztetett az élet, de azért ez ritka. Egyrészt hihetetlen, hogy egy másik emberrel ennyire tökéletes lenne a kapcsolat. De ha valóban ilyen tökéletesnek is láttad te, a barátnődnek valami mégis hibádzott, vagy elszürkült, unalmassá vált, biztos mondott valamit azért neked. A másik, ami eszembe jut, olvasva téged, hogy borzalmasan gyerekes a gondolkodásod. Mi ez a rögeszme az elektronikus zenével?? Te se nagyon sűrűn fogsz koncertekre járni a gyermekeitek megszületése után. Azt meg nem hiszem, h ne lehetne az otthoni zenehallgatást egyeztetni. Gyerekes hiszti. És miért is ne lehetne náthás az új nő?? Ennél sokkal többet kell kibírni majd egy kapcsolatban. És ha nem náthás, tegyük fel..valamiért esetleg nem akar találkozni veled...sajnos azt is ki kell bírni. Társat találni türelem kérdése. Tudod, hány idősebb kolléganőm és kollégám keres évekig? Ami viszont tetszett a legutolsó leveledben, hogy a méreg, a dac is megjelent. Jó jel! Na minden jót, minden nappal jobb lesz!
Előzmény: 4ereggg (500)
4ereggg Creative Commons License 2015.11.08 0 0 500

Barátomnak megírtam a magamét részletesen, hogy elegem van..erre írta, hogy én vagyok a türelmetlen, meg nem vagyok nagyvonalú meg megkel küzdeni a nőért stb..hát ezt írtam rá neki, ugyanis most lett volna egy 4. randim ma, és a lány reggel írta, benáthásodott meg lázas..persze..:

 

"Én nagyvonalú vagyok és alázatos és türelmes! Csak amikor te már a 4. lánnyal találkozol, amit nagyon nehezen hozol össze, és mindegyiket meghívod erre arra, és sétáltok beszélgettek 2 órán át és tetszetek egymásnak, és jól kijöttök, és utána soha nem érnek rá, vagy nincs második randi, akkor már nálad is betelne a pohár! A mostani lányra 1 héten át vártam minden nap írta, ma találkozunk meg minden, de annyi esze nem volt, hogy tegnap ne menjen el hidegbe edzésre, hogy mára lebetegedjen, én direkt nem mentem tegnap sehova délután, mert tudtam hűvös lesz, bicajozni voltam de azt napközben a városligetbe! ő meg este futott hidegben valahol és belázasodott, ehhez csak gratulálni tudok, és szerintem meg egyáltalán nem beteg, csak erre fogja, pedig én nagyon türelmes voltam és nem nyaggattam, megvártam amíg ő ír mindíg stb. érdeklődött felőlem, ahogy a többi lány is, de mindíg van valami, és ebből van elegem, érted? Én ne küzdenék meg...folyamatosan küzdök egyrészt magammal, hogy még előzőt szeretem és hiányzik de már nem akarok jobban lefogyni és elegem van ebből az állapotból, és akkor küzdök, hogy találjak 1000-1 rendes helyes lányt, és akkor nagy nehezen találok egy ingyenes társkeresőn ( az összes fizetős csak ez nem ) 4 lányt, nagy nehezen levelezgetünk, meg mire egy találkozót összehozni, és minden oké, és utána mindíg van valami, panelba kutyaaa..? Ebbe belekötött! Meg miért nem én fizetek neki mindent kb. hát a nagy fenét, így is meghívtam erre arra mind, mi vagyok én fejőstehén? Meg soha nem érnek rá, akkor meg mi a fenéért akar kapcsolatot az ilyen? Neked is igazad van, hogy ez nem így megy, de amikor már 4 lányból semmi, és exem meg már ismerkedik valakivel és ő náluk persze megy minden, akkor kezd kicsit eleged lenni..! Úgy érzem soha nem fogok találni rendes helyes lányt..és akit meg szeretek azt elveszítettem..érdekes, exemmel minden hétvégén tudtunk egymással lenni, mindíg együtt voltunk, nem volt ilyen, hogy barátnőivel ide oda megy, edzés, meg minden szarra, hanem egymásnak éltünk, mert szerettük egymást, és alig vártuk találkozzunk! Érdekes, ez nálunk működött! Az összes többi lány meg annyira elfoglalt, hogy így nem lehet kapcsolatot kialakítani.."

4ereggg Creative Commons License 2015.11.08 0 0 499

Idáig 3 lánnyal randiztam, mert elegem van abból, hogy szeretem exem nagyon, hiányzik, ömlenek az emlékek, és megöl ez az egész meg a magány is már..de mindegyikkel volt valami, ami miatt nem volt következő randi már..mert nem érnek soha rá, vagy bármi..pedig tetszettünk egymásnak és nagyon jót beszélgettünk, szimpátia is megvolt..elegem van kicsit..a legutóbbi lányra 1 héten át vártam, erre ma reggel ír, hogy beteg és náthás..pfff...ma találkoztunk volna..Hétköznap meg dolgozik és azért nem ér rá.. Érdekes, hogy exemmel minden hétvégén állandóan együtt voltunk, nem volt semmi idióta ide oda menése barátnőivel meg minden szar, hanem a másik volt neki a fontosabb! És nekem is ő! Ennek vége..40 napja szenvedek, lefogytam 5 kilót, próbálok túl lépni rajta, de nagyon nehezen megy! Minden apróság jut eszembe naponta bárhol voltunk  amikor a környéken bármerre megyek, meg itteni dolgok akárhányszor itt volt és én nála is miket csináltunk..de már beleőrülök a hiányába és próbálok túl lépni, de nagyon nem megy..! Persze ő neki már van valakije..megismerkedett valakivel, és találkozgatnak..és ő már boldog, és ez rohadtul fáj, hogy én még szenvedek, ő meg már valakivel megy ide oda, szeretik egymást..miközben még a winyómon több száz kép, amihez hozzá sem merek nyúlni, mert a rosszul lét fog el, hogy úristen kit veszítettem el..ki kéne válogatni, vagy tényleg fogom magam azt letörlöm az összeset..:-((( pedig rengeteg van rólunk..és nagyon boldogok szépek vagyunk rajta, mosolygunk, meg ezer felé itt és náluk meg bárhol voltunk csináltunk..Komolyan elegem van, elmegyek a  fenébe bicajozni rohadt messze vagy 50 km-ert, én ezt már komolyan kezdem nem bírni..:-(((((  

4ereggg Creative Commons License 2015.11.07 0 0 498

..nagyon sorstársak vagyunk igen..szerintem adj egy elérhetőséget kérlek..hogy ne itt folytassuk a beszélgetést..mert már nem értik szerintem a fórumozók, mi is a bajunk ennyire...frensys23@gmail.com, írj kérlek ide, és válaszolok neked. Tisztelettel, Feri

Előzmény: PGtips (497)
PGtips Creative Commons License 2015.11.07 0 0 497

Nagyon furcsa, amikor a te soraidat olvasom, mert mindha az én gondolataimat, érzéseimet írnád le! Szakítás óta most mentem először boltba vásárolni, de mindha sokot kaptam volna. Nem tudtam egyedül végig csinálni, kellett egy kis segítség! Én még nem tudtam randizni és nem is akarok. Jólesik megosztani valakivel úgy a bánatom, hogy nem tudja ki vagyok! Ne haragudj ez nem személyeskedés az én részemről. Ügyes vagy és sokat haladtál azóta, amióta elolvastalak. Nekem is sokat segítettél ezzel! 

 

 

 

 

Előzmény: 4ereggg (494)
Amanita muscaria Creative Commons License 2015.11.07 0 0 496

Ki kezdeményezte azt, hogy nyitott legyen a házasság?

...és miért?

(Természetesen, ha nem kíván, ne válaszoljon a kérdésre.)

Előzmény: Törölt nick (493)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.07 0 0 495
Soha nem fogom megérteni miért kell egy kapcsolatot kinyitni.....ha nem jó a másikkal akkor el kell válni, ha meg jó aki minek nyitni??
Előzmény: Törölt nick (493)
4ereggg Creative Commons License 2015.11.07 0 0 494

Teljes mértékben megértelek..mondjuk nálunk nem volt ilyen, hogy közös barátok..most hagyjuk miért, de igen, abban a helyzetben még nehezebb a dolog, elhiszem..kerülni kell ilyenkor a közös barátokat...A túlélő tábor nálam is stimmel..minden éjszakám és nappalom az kb..ugyanez, 2-kor felébredek, és nem tudok utána aludni, jár a fejem rajta, hiányzik meg minden, és egész nap rosszul vagyok utána aznap, mert nem aludtam..:-/ +Aki ennyi mindent megtesz, az durva, hogy ezt kapja cserébe..rám nem főzött, mert nem voltunk összeköltözve..de néha apuméknak csináltunk görög salátát vagy mást, bevásárolni én segítettem nekik anyjának együtt mentünk köki terminálba tescoba mindíg..meg ennyi mindent csináltál és ilyen volt...pff...ez nem érdemelt meg téged, én ezer kezem össze tettem volna, ha pasi lennék...igen szüleim miatt erősnek kell lennem nagyon..mert nekik sem jó ezt látni ahogy írtam nem tesz jót nekik..közben meg fájnak a dolgok nagyon ugye..:-/ +Igen, hiába vagyok pasi, könnyezem sokszor éjszaka, vagy utcán is rámjön a kiborulás kb. ez van...amit írsz, hogy ő így látna nem lenne jó..hát ő már nem akar semmi tudni rólam, de értem amit mondasz, azt akarná bármilyen élet helyzet is van, hogy ne hagyd el magad, légy erősebb..értelek..Ami viszont az én oldalamat érinti: Egyik napom ilyen másik olyan..Nem csak azzal van, hogy szereted és hiányzik, hanem amit írtam ez elképzeléseimmel, amitől gyötrődöm éjszakánként..Hogy adott egy csinos, dekoratív nő, akinek van egy természetes szép arca, és ráadásul az elektronikus zenét szereti, (Fordított helyzetben az összes pasi szenved, mert a nők rock meg mindenféle idióta együttest hallgatnak), ami minden pasi álma, és még az ágyban is jó..és hiába válogatja meg azt akivel van, ő olyan, hogy felnéz a másikra, ha valamit meglát a pasiban amire fel tud nézni, és onnantól a hibáit is elviseli lehet kb. mert belezúg...még ha mondom meg is válogatja kivel kezd..azt közben fogalma sincs, milyen valójában az a gyerek..csak adja neki a szépet..és ettől az iszonyérzéstől szenvedek, hogy majd mással lefekszik, belezúg, meg vele van és miket csinálhatnak..meg egyéb rémálmaim is vannak e téren miken mehet majd át..úgyhogy ettől vagyok beteg kb. meg attól, hogy itt a környéken bármerre megyek, előttem van, hogy vele itt és itt voltam ezt és ezt néztük..itt sétáltunk meg itt jöttünk el ide mentünk be..szóval nagyon nem egyszerű..én meg szenvedek ettől az egésztől, és ráadásul az is kiakaszt, hogy már elegem volt, és próbálok ismerkedni, miközben őt szeretem, de elegem van a helyzetből a magányból, és randiztam már 3 nővel, és egyikkel se jött össze, mert egyikkel nem illettünk össze, a másik soha nem ér rá, meg még nem zárta le az előzőt kitalálta, a harmadik csak a pénzre ment, és hogy hívjam meg mindenre, és hozzáteszem mindhárommal nagyon jól elbeszélgettünk és tetszettünk egymásnak..elegem van..és a nőknek könnyebb, mert ők választanak, azaz mi pasik szenvedünk, mert nem jön össze egy nő se, a csajoknak könnyű, ők ha akarják a pasit, akkor azonnal 1-2 randi után összejönnek. És neki szerintem meg már van valakije..mégha meg is válogatja..és ebbe fogok én beleőrülni, nem csak az emlékekbe, a hiányába, és az hogy szeretem..Mi a véleményed ezekről, meg mi van veled azóta.

Előzmény: PGtips (492)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.06 0 0 493

Igen, mindkét oldalról nyitott volt. Én a másfél év alatt csak egy nővel voltam, összesen egyszer, de az testileg egy csalódás volt, még le is lohadtam tőle. Nagyon nehezen ismerkedek és igazából nem is gondoltam komolyan ezt az egészet, éppen ezért nem is törtem magam, hogy bárkit is találjak. Az a legérdekesebb, hogy minden nőt a feleségemhez mértem és amikor ott voltam a "randin", akkor is az járt az eszemben, hogy kell-e ez nekem, szükségem van-e erre.

Igazából azóta sem voltam mással és beleszeretni meg pláne nem szerettem bele senkibe.

A feleségem viszont belehúzott, a másfél év alatt, egymás után három fickóval volt többször is és a jelenlegit még mindig nem rakta le. Jelenleg ezért is vagyunk külön, de a gyerekek hiánya megőrjít, szinte a sírba kerget ez az érzés.

 

Ha végleg elválnánk, akkor vagy papnak állnék vagy remete lennék az erdőben. Már nem lennék képes nyitni senki felé és nem tudnék senkiben vakon megbízni. Már csak egy szikrányi szeretetet érzek iránta, de mégis senki mással nem tudnám elképzelni magam. Nagy hülye vagyok, sajnos túl érzékenynek teremtettek.

 

Előzmény: Amanita muscaria (475)
PGtips Creative Commons License 2015.11.06 0 0 492

Én is ugyan ezeket élem át, minden nap. Remény van bennem iránta, hogy amikor visszagondolok a múltunkra tökéletes, de mégis elhagyott. Nálunk az a baj, hogy sok időt töltöttünk együtt és közösek a barátok, de én most nem akarom láttni őket, de vannak jó indulatuak, akik "akarva" informálnak. Pl.: jól érzi magát, megkönnyebbült, boldog stb. Én meg, mint egy rakás szerencsétenség gyötrödöm és szinte túlélő táborban érzem magam minden nap!  Én is sokat álmodom vele és nagyábból nálam is ez a 2 óra tájt felébredek és 4-5 -ig pörgeti az agyam. Nálam nem tudom helyre rakni, hogy hogyan történt ez velünk, amikor mindent megtettem neki! Főztem, mostam, bevásároltam, takarítottam és dolgoztam! Soha nem kértem tőle pénz, mert önálló akartam lenni felé. 150% -ban ott voltam mellette és mégis úgy érzem, hogy kevés voltam!

Sajnálom a szüleidet, mert neked így most két teher is nyomja a vállad! A sírás nem rossz dolog,-sanos- én eddig nem sírtam, még csak egy könnycsepp nem sok annyi sem hullott. Irigyelek, mert egy kicsit még ha nem is tudod, de megkönnyebbülsz! Ne szégyeld az érzéseidet kimutatni, de valamilyen taktikát ki kell találnod, hogy magaddal szemben ne ted tönkre magad. Gondolj arra, hogy az "kincsed" így láttna, akkor mi lenne a reakciója!? 

Előzmény: 4ereggg (491)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!