múltkor én is láttam ilyet, a budai skálával szembeni 86-os megállóban várta a buszt a srác, és zsonglőrködött ezerrel, előbb három majd pedig négy bábuval, kurvára irigyeltem, az ilyen biztos sose unatkozik.
képzeld elefánt, egy irtó hip arcot láttam ma a 74-es trolin a rottenbillernél. mini ördögbotja volt (vagy mi), amihez nem volt külön pálcája, hanem magát a kis botot pörgette a kézfején, karján, vállán. csak nézett a sok trolin utazó cigánypurdé! amikor leszálltunk a keletinél, láttam, hogy úgy sétál tovább, hogy még mindig nyomja ezerrel az artistáskodást, csak úgy a maga szórakoztatására l'art pour l'art, vagy talán azért, hogy edzésben maradjon. irtó kewl kis hippi volt.
"Tűz zsonglőrök jelentkezzetek! Tűzzsonglőrök jelentkezzetek! Tűzzsonglőrök jelentkezzetek! Tűz zsonglőrök jelentkezzetek! A Tűz Tate várja minden tűzzsonglőr jelentkezését! Írj e-mailt a kapcsolatok menüpontban található e-mail címre! Nem bánod meg, ha jelentkezel! Mi teret adunk, hogy gyakorolj! Sőt még olajat is biztosítunk bizonyos keretek közt! Hajrá! Hívd a programszservezést: 06 20 360 40 41!"
mekkora már, valahonnan előkerülhetett egy 1991-es, nem sugárzott Cimbora részlet, amit most a Lindavideók oldal közzétett. bár sok-sok év telt el, a logó is előkerült valahogy!
én úgy érzem hogy beszennyezné az ősi Istennő iránt érzett szent hitemet, ha a multinacionális globálnagytőke karvalykarmairól kellene beszámolókat hallgatnom. egyszerűen a gyomrom forog a politikusoktól meg a világcégektől. én ezt a pár napot arra szánom, hogy még közelebb kerüljek Hozzájuk, elsősorban a PonytIstennőhöz.
szerencsére az istennő fesztiválnak csak az eleje esik egybe a globfeszttel, ezeket a globis programokat még a danu papnői iskola növendékeiért cserébe sem hagynám ki
[i]"Állampolgári tanács a klímaváltozásról, Szövegvisszaváltó, Nagy Civil Tér, Álomszínház, Ökotombola, Fair Trade kávézó, Fetrengős filmvetítés
A G8 "túlélők" beszámolói!"[/i]
legfeljebb nem veszek részt az istennőkkel Adrián P. Kezele Neotánc workshopján, na bumm
jó, hogy ez 19-én lesz
"[i]Mike Jones: Odaadás az Istennőnek: gyakorlati technikák FöldAnyával való összekapcsolódásra és egységben élésre. Work-shop férfiaknak.[/i]"
Életem fő inspirációját az adja, hogy emberekkel foglakozhatok akár gyógyítás, akár erővisszanyerő csoportok formájában. Az Istennő tavaly március óta lépett be az életembe, bár valamilyen formában már régebben velem volt. Ma már az Istennő Templom fontos szakrális tér számomra és a közös előadások, együttlétek számos alkalmat teremtenek a fejlődésre. Idén a BagolyAsszonyt, Banyát hívom be, ennek az aspektusnak a transzformációs ereje igen közel áll hozzám.
Erre az évre tervezett álmaim közé tartozik egy női dobolókör megszületése és a Földgyógyító csoportok beindítása."
dobolókör!!!
"Mudra Zita
Első találkozásom az Istennővel tavaly egy szertartás alkalmával történt meg és onnantól kezdve, szépen lassan belopózott az életembe. Második nagy élményem, aminek az eredménye az lett, hogy a Danu papnőképző tanulója lettem (erre nagyon büszkve vagyok) az az augusztusi Istennő elvonulás volt. Az Istennő ma már ott van a hétköznapjaimban és teljesen megváloztatta az életem, általa teljesebb, és boldogabb lettem.
A Fesztiválon a MadárIstennőnek, a Víz Úrnőjének energiáját tartom. "
DE EZ A KEDVENCEM:
"Natasha Wardle
Natasha Avalonban (a mai Glastonbury) él, ahol az Istennő ősi vallása újra virágzik azoknak a nőknek köszönhetően, akik emlékezni kezdtek a bennük élő egykori papnőre és szíveiket ismét megnyitották az ŐsAnya felé. Natasha a Chalice Well (Kehely Forrás) egyik őrzője. A forrást körülölelő szent kertek mélyén éltek az egykori papnők, őrizték a vizet, amely az Istennő vére és őrizték a Grált, azaz a kelyhet, mely az életet hordozza. Natasha csoportokat vezet a Magdaléna-energia felébresztéséért. "
Sracok, ritkan mondok ilyet, de most buszke vagyok erre a szmogos, bicikliellenes varosra. Ezt figyeljetek!!! Magyarorszagra jon maga Jose Bove!!!!!!!!! http://www.vedegylet.hu/globfeszt2/
most így újra megnézve a legjobb a "draft beer, not students" magyar fordítása, a "kortyolj sört, ne tanulj". persze az angol szóviccet nem is lehet átültetni, de az eredeti nem ezt jelenti. megalól.
"én 15 éves vagyok.Nem tartottam magam hippinek addig, míg iskolát nem változtsttam, s az új oszt. társaim nem mondták rám, hogy hippi vagyok.Előző sulimban azt mondták, hogy egyéni stílusom van...ez van...aztán elkezdtem a hippik után kutatni...s eljutottam odáig, hogy rengeteg könyvem ven már, s én is azt mondom hippi vagyok a magam módján..."
"1968-ban annyi volt a bajom a világgal csupán, hogy amikor apám fülébe jutott, hogy hippi akarok lenni – aminek egy nagy jelvénnyel adtam nyomatékot a világ felé, amin csak annyi volt írva angolul, hogy hippi vagyok, egy virágos háttéren - alaposan szájon vágott, majd széttaposva a jelvényemet a kukába dobta. "
Sracok kurva jo hirem van!!! A legnagyobb es kulfoldon messze legismertebb magyar zenesz is beallt kozenk: http://www.blacksmoke.org/gallery/project/DGW_YONDERBOI
"Ez a lányzó, amellett hogy épp könyvtárosnak tanult, minden másban totál kilógott nemcsak közülünk, de mindenhonnan. Először is öltözködésben a ’Szakadt Rozi’ stilust követte, amiben voltak punk-os elemek és rongyos-elemek - vagyis borzalmas ruhadarabokat vett fel, igy csőnadrágra földig érő szoknyát, a lábán bakanccsal és frizurának ún. ’dreadlock’ hajat hordott.
Talán még mindez nem lett volna baj, ha néha levette volna ezeket a cafatos ruhákat kimosás céljából és mondjuk találkozót beszélt volna meg egy szappannal... Szóval totál büdös volt a szentem, de olyan jó messziről szagos. "
ebben a hirdetésben - gondolok a grafikára - a pacifizmus aprócska csíráját sem lehet fellelni. pedig a szervezők többek között ennek szellemiségében is tevékenykednek, nem?
tényleg! bevallom, én ebben a topikban mindig a hippiartista szemével néztem a dolgokat, közben - neked köszönhetően - a megfelelő hobbisebészi hozzáállással egy hatalmas tumor vagy legalábbis egy tekintélyes struma (golyva) fedezhető fel hippink fején