Van egy Asus mypal 636-os pda-m, amikor bekapcsolom mindig elindítja a windows media player-t és rákérdez: "storage card was inserted. Do you want to searsch it for audio and video files?" Ezt hogyan lehet kikapcsolni????
Az igazsag az, hogy en mindent az SD re installalok. Ugyhogy ha kis kartyat pakolok be akkor nem fogja megtalalni a restre-bol a felinstallalt progikat..
Ja, igen. Azért jó SD kártyán tartani mentést, mert akkor minden egyéb szerkezet (különösen PC) nélkül lehet visszaállítani szükség esetén. Hardreset, a gép összekanalazza magát "tisztán", aztán restore az SD kártyáról. Semmi nem kell hozzá.
A hx4700-on gyárilag rajta van a Pocket Informant csomag (Pocket Informant Pro 5). http://pocketinformant.com/ - Meg kell mondjam, soha nem használtam.
De miért nem nézel szét PocketPC szoftver helyeken?
Milyen progit ? Ami kivaltja a gyari Contacts-ot. Ez a PC-re elmentes nem hulleseg... Bar remenyeim szerint nem fogom elvesziteni a gigas kartyat ! A PDA-t meg foleg nem akarom ! :))))
Ahha, csakugyan:-) Köszi, hát látszik, hogy még csak kb. 1 napja van PDAm. De ez bevállt, eltűnt a kis mocsok. Mostantól jobban vigyázok mit telepítek rá, kicsit leizzadtam az utóbbi pár órában.
Hopp, már lenne is egy kérdésem. Van egy Asus Mypal A716 PDAm, és f@sz módon feltelepítettem rá a PockerC64 nevű progit, amit most nem tudok leszedni. Sem a PDAról nem bírom uninstallozni, sem úgy, ha összedugom a PCvel, azt írja ki, hogy a progi EXEje használatban van. És persze a File Explorerrel sem tudom letörölni az EXEt, ugyanezért. Természetesen leállítottam az összes futó programot, de ugyanez történt. Hogy tudnám ezt a kis szemetet kigyomlálni a rendszerből?
OK, nekem is vannak "gigás" SD kártyáim, amiket rendszeresen használok a PDA-ban, de mégis érdemes egy ilyen "ócska" kicsit beszerezni, csak azért, hogy egyetlen backup fájlt tarts rajta. Ha ugyanis elveszíted a géped és vele együtt vesznek a mentett adataid is, akkor nem segít, akárhány mentésed volt az 1 gigás kártyádon. Csinálsz egy full backupot a kicsi kártyára, majd azt gondosan elteszed, külön.
Jó, nem akarok beléd beszélni, neked kell mérlegelni, hogy szükséged van-e ilyen biztonságra. :-)
"Sajnos" Fuji gepem van, ahoz meg XD kartyat adtak :)) A kornyekemen mindenkinek Fuji van .... A memoria nem problema hiszen 1 gigas SD van a PPC-ben. Arra meg boven elfer.
Esetleg mondhatnal nekem ilyen programot a gyari helyett. Megkoszonnem. Foleg ha az a progi a kartyan tudna mukodni es nem vesznenek el az adatok.
A digitális fényképezőgépekhez adott 16 - 32 MB-os, tehát fényképezésre alkalmatlan SD kártyák igen jól használhatók arra, hogy készítesz rájuk egy backupot a PDA backup programjával, majd kiveszed a kártyát és biztonságos helyen tárolod. Így aztán jöhet bármilyen lemerülés, az adataid biztonságban vannak.
Ha nincs kéznél ilyen SD kártyád, kérdezd meg a barátaid. Ezek a kártyák általában igen gyorsan a fiók mélyén szoktak landolni. Ha végképp nem megy máshogy, vegyél egy olyan kicsit, amilyen csak van a boltban. Egy-két ezer forintért megkapod.
Vannak persze jobbnál jobb Address Book programok, ha nem sajnálod a szűkös memóriát ezek installálására.
A Mobsync tokeletesen mukodik azota is ! Koszonettel a tippert !
Viszont most jottem egy ujabb tippert :)))) Kontakt lista kezelo progit szeretnek tenni a PDA-m ra ami nem a memoriaba pakolja a telefonszamokat hanem a kartyara (reset utan eltunt a parszaz bejegyzes) Tehat a gyari Contacts progi kivaltasa a cel...