Elkészültek a sorsolások az NB I/B-ben is így útjára indítom a TIPPVERSENY játékot ebben a csoportban. Tavaly csak a keleti csoport játszott, de mivel elég kevesen voltunk, így az idén és az elkövetkező években már a teljes NBI/B csoport játszik. Sok szeretettel várok mindenkit a játékra. A játékot a következő címen tudjátok elérni.
Ez várható volt, hogy nem fog mind a két Orosházi csapat indulni. Azért én kíváncsi lennék a Stílus milyen játékerőt fog képviselni. Szerintem lesz egy pár OKSC-s játékos nálunk.
Elkészültek a sorsolások az NB I/B-ben is így útjára indítom a TIPPVERSENY játékot ebben a csoportban. Tavaly csak a keleti csoport játszott, de mivel elég kevesen voltunk, így az idén és az elkövetkező években már a teljes NBI/B csoport játszik. Sok szeretettel várok mindenkit a játékra. A játékot itt tudjátok majd elérni.
Ez nekem magas. A 3 feljutó elvileg Eger (ők ez az Eszterházy Károly Főiskola, ha jól értem) , a Tápiószele és a Kecskemét. Nem esett ki az Orosháza, fentről jött a Halas. De honnét került ide a másik orosházi csapat?
Helló! És azt nem tudod véletlenül, hogy esetleg megy-e valaki Újbudára? Mert én nem hallottam még semmi konkrétat és hát lassan edzés. Gábor Esztert én is hallottam, de mint te is írtad abból sem lett semmi. Érdekes ez a nagy csend...
Szeretném töled megkérdezni,hogy a 3 távozotok hova igazolt? Mert Gábor Esztert az újbudával hozták egy lapon,de aztán azt lehetett hallani,hogy még sem jön oda.
Tölünk nyilván tudod,hogy ugyan ugy 3 távozó van mint nálatok.
Burai,Janurik Érdre igazolt,Drávai meg Békéscsabára.
Érkezökröl lehetett hallani egy ideig de aztán nagyon nagy csend lett,igy még nincs informáciom arrol hogy végül is kik érkezne a klubhoz.
Nagyon kihalt ez a topic! Látszik hogy uborka szezon van a kézilabdába!Hogy ne legyen ilyen kihalt, szeretném megkérdezni minden itt fórumozótól, hogy milyen változások (érkezők,távozók) lesznek az egyes csapatokban!
Nálunk a Gyulában már 3 távozó biztos van. Név szerint: Csapó Hajnalka, Gábor Eszter és Búzási Orsolya.
Szégyellje magát, aki a VASAS SC edzőjével Papp Györggyel nem hosszabbított szerződést, és ezáltal egy ígéretes csapatot hagy széthullani. Ezért tart itt az egész Magyar sport és a kézilabda sportág!!!! Egyszer talán hagyni kellene,hogy valaki egy megkezdett munkát, sikerrel be is fejezzen. Ismétlem magam: SZÉGYELLJE MAGÁT mindenkinek aki ebben közreműködött,és kívánom hogy ma is meg holnap is tudjon tükörbe nézni úgy,hogy nem köpi szembe magát!!!! Markovits Úrnak külön gratulálok, sikeresen veri szét az egész VASAS SC-t!!!Remélem nem anyagi haszonszerzés céljából!!?? Gondolom a hűséges szavazói,ennek ellenére is újraválasztják. Lásd még labdarúgás, vízilabda,ökölvívás,stb. A távozóknak sok sikert, remélem valahol egyszer együtt játszhatnak újra!!!
A hirek szerint a Pénzügyör-Spartacus csapatának anyagi gondok miatt szélnek kell eresztenie pár játékosát. Felröppentek a hírek,hogy több havi fizetéssel vannak elmaradva,ezért a játékosok szerződést bontottak és csapatot keresnek. Neveket nem említettek,de annyit tudni,hogy 3-4 kezdö játékosról van szó (belső hármas poszton).
A mai világba ezek az átigazolási titkok már nevetségesek, minden kiderül még azután, hogy először csak a neve valahol valakinek felmerül. Ezért nem értem ezt a titkolódzást, amikor már mindenki mindenkiről tudja, hogy hova megy.
Janurik Kinga és Burai Edina sok sikert Érden, Drávai Gyöngyi köszi az 1 évet és további sok sikert bár azthittem maradsz.
Miért nem jelent meg a cikk??? azt is tudjuk ki a szerzője!
hát tényleg én vagyok rosszindulatú
az hogy vezetőségről és egy-két emberről meg van a véleményünk, az meg lehet és el kell viselni. Egyébként az ilyen rosszindulatú szemét emberek azok akik kiüvöltik a lelküket és hajtsák a lányokat, addig mig a slepp utána leirja szuper véleményét.