Keresés

Részletes keresés

quad-imádó Creative Commons License 2011.04.05 0 0 2215

Jövő héten lesz vagy 2500 db, ha tudok segítek. Mekkorát akarsz?? Minden méretben több száz darab lesz...(sajnos nem ott ahol lennie kéne...)

Előzmény: bugadoktor (2212)
aabroncs Creative Commons License 2011.04.05 0 0 2214

Természetesen bármikor szívesen segítek. Most is van, bár nem olyan rég volt szállítás, de azért van...

 

http://www.aabroncs.hu/tartalom/kapcsolat

 

Sok most a meló, türelmet kérek a telefonnál!

Előzmény: bugadoktor (2212)
aramjs1 Creative Commons License 2011.04.05 0 0 2213

A rendszámot kitenni lehet, hogy tilos. De a rendőröknek név nélkül elküldeni nem tilos. :)

Hiszen az ő dolguk lenne eljárni az ilyenek ellen.

Minden elsimerésem és tiszteletem Nektek, hogy takarítjátok a mocskok által elszórt dolgokat, de ezzel valahol konzerváljátok is az állapotokat. Minek foglalkozna vele a hivatal, meg a hatóság, ha más úgyis megoldja? Nekik nem eléggé kellemetlen ez így ahhoz, hogy dolgozni kezdjenek, és elvégezzék a feladatukat: a közrend fenntartását és fenntartatását.

Előzmény: quad-imádó (2210)
bugadoktor Creative Commons License 2011.04.05 0 0 2212

aabroncs, vagy aki tudna segíteni!

 

Szükségem lenne 10-12 db. lefutott gumiabroncsra, terelő oszlopokat szeretnék készíteni belőlük.

Mailem publikus, a segítséget köszönöm!

 

aabroncs Creative Commons License 2011.04.03 0 0 2211

Az autó forgalmi rendszáma már megosztott informció és törvényes eszközökkel átlag polgár nem juthat személyes adatokhoz a rendszám alapján. Szóval bátran kiteheted, ez olyan, mintha azt mondaná valaki, hogy egy házszámot hogy mertél kiírni. Ha nem írod mellé ki lakik ott???

 

Urban Legend, hogy ezért szólhat meg beperelhet bárki is.

 

Bulshit. Én simán kiteszem az indafoto-ra meg bárhová. Ha ezért egy polgári perben ő szembe mer menni velem, miközben ő szemetelt, hát állok elébe:-)))

Előzmény: quad-imádó (2210)
quad-imádó Creative Commons License 2011.04.02 0 0 2210

Tudod, ez nem bátorság, vagy badarság (nem áll messze a kettő egymástól, és sajnos már beleestem a másik esetbe is), egyszerűen nem bírom elviselni ezeket a jelenségeket, így a konfliktus mindíg fennáll. Valamit akkor is tenni kell...Azért kösz...Szívem szerint takarás nélkül raktam volna fel, de hát a jog az jog, mégha sz@r is...

Előzmény: Törölt nick (2209)
quad-imádó Creative Commons License 2011.04.01 0 0 2208

Ne csépeljétek egymást, inkább készítsetek ilyen fotókat, és ezeknek az arcát csapkodjátok...

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9207977

aramjs1 Creative Commons License 2011.04.01 0 0 2207

Látod, erről beszéltem.

Nem szóltam hozzád egy szóval se, mire belém kötöttél, hogy vesszőparipám, meg butaság. Pedig korábban nemírtam a kamerákról, csak itt, akkor. Vagyis már eleve hazudozással, meg kötözködéssel nyitottál. Lehet, hogy ahol téged neveltek, ez a szokás, nálunk meg, az, hogy aki belém rúg, annak kamatostól jár vissza. Tuskó voltál, beleugattál a más beszélgetésébe oldalról. És még utána se vetted észre magadat.

Senki vagy, ennyi. Van itt elég értelmes ember, majd pont egy ilyen ostobával fogom itt tölteni az időmet... Ignore on.

Előzmény: aabroncs (2205)
aabroncs Creative Commons License 2011.04.01 0 0 2206

Tőletek többiektől tényleg elnézéést, csak az ilyen semmi emberek, az arctalan nullák, kihoznak a sodromból. Tenni semmit, de pofázni azt tudnak.

 

Az ilyen emberek miatt nem jutunk egyről a kettőre..

 

Befejeztem, tényleg..

 

sorry:-((

aabroncs Creative Commons License 2011.04.01 0 0 2205

:-) Te tényleg szánni való vagy:-)) Környezetvédelmet hoztam ide?? Ember, gumiabroncsok kidobásáról beszétünk! Az nem autós téma?

 

Tudod mit?? Valóban a többieknek van igazuk. Olyan szánalmas frusztrált senki vagy, hogy tényleg nem érdemelsz egyetlen billenytű leütést sem..

 

A hazugságról meg csak annyit, prosztóbunkókám, hogy megmutatom mire mit reagáltál Te féleszű:

 

Ezt írtam én, Te kis majom:

 

"

Már ne is haragudj, de nem szállnál le a vesszőparipádról? Nem érdekelnek a butaságaid, ugyanis ott, ahol a legtöbb szemét van, nincs térfigyelő! Látom, szeretnél kötekedni, de tettél már valamit le az asztalra? Szedtél már össze több tonna hulladék gumit, más helyett??

 

Javaslom, szállj le rólunk..."

 

Erre Te:

 

Figyelj gumiskám! Én eddig téged nem basztattalak, mert úgy gondoltam, normálisan gondolkodsz. De jobban tetted volna, ha maradsz a gumiszerelénél, mert most rájöttem, hogy értőn olvasni azt nem tudsz! Én azokat támadom, akik többek között azzal indokolták a kurvadrága térfigyelő kamerákat, hogy azokkal majd meg lehet előzni azt, hogy teleszemeteljék a város határát. Akik milliókat szórnak minden szarra a csókosoknak, és ezek a milliók semmit nem használnak! A vincelléri néven író, városvezetés látszateredményeinek hozsannázó topiktársunk úgy vélte, hogy azok a gumik még a kamerák előtt kerültek oda. Én meg (vajon honnan) pontosan tudom, hogy nem. Ha tudnál olvasni b*meg, akkor megéretted volna, hogy én a kamerák üzemeltetőitől elvenném a pénzt, mert szart se ér a "munkájuk", és odadnám azoknak, akik eddig ingyen, a saját költségükön takarították azt a szemetet, aminek a lerakását a városvezetés csókosai nem akadályozták meg, pedig nagyon sok pénzt kapnak erre hivatkozva is. Jó lenne tisztázni, melyik oldalon is állsz, mert arra gondolni sem merek, hogy csak eltévesztetted a nicket, és nemcsak a gumis szakmában, hanem a térfigyelő kamerák üzemeltetésében is érdekelt vagy, ezért érezted sértőnek a hozzászólásomat. Úgy stimmelne a "szállj le rólunk" rész..."

 

Szóval prosztóbunkó, ezzel én leszartnak tekintelek téged, mert én egészen biztosan nem a Te stílusodban kezdtem, bár úgy jkellett volna, mert egy ilyen szarjankó mást nem érdemel. Vagy a ne is haragudj meg a butaság a Te szöveged melyik részével hozható összahngba??

 

Nem kel válaszolnod, mert sötét gyökér vagy és ráadásul gyáva is, mert az arcod nem mered adni. Senkiházi gyáva xar vagy, aki csak papolni tud...

 

meg hazavágni egy értelmes topikot..

 

 

Előzmény: aramjs1 (2202)
Érd Emese Creative Commons License 2011.03.31 0 0 2203

Figyu! Ti jöttök a "Tegyük fel a kezünket!" eseményre?

 

Hát ha el tudtok végre vonatkoztatni az egymás nyírásától! :-))))))))

Előzmény: aramjs1 (2202)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.31 0 0 2202

Én már visszaolvastam. Te még nem. Vagy tudatosan hazudsz rólam. Ugyanis azt állítod, hogy én más topikokban is írtam a kamerákról. Ez nem igaz (mint ahogy sok minden más sem, amit írtál). Ennyit az igazmondásodról.

Az offolásról meg annyit, hogy nem én hoztam az autós ámokfutókról szóló topikba a környezetvédelmet. Vagyis legalább annyira offoltatok, mint én. És senki nem kért fel téged itt önkéntes rendőrnek, hogy megszabjad, ki miről írhat! A prosztóbunkóságot is te kezdted, mikor hozzád se szóltam, beleugattál a mással folytatott beszélgetésemre. De tudod mit? Aki olvasta, vagy visszaolvas, és érteni is képes, amit lát, az pontosan tudja, mi történt. Te nekem ettől kezdve egy senki vagy, aki még azt sem képes beismerni, hogy amit leírt, az tévedés volt: tehát hazudtál. Hazug senkiket meg nem fogok győzködni.

 

Előzmény: aabroncs (2199)
quad-imádó Creative Commons License 2011.03.30 0 0 2201

Nézd. Az mindenképpen zavar, amikor két topiktárs szétvágja magát és a topikot egy olyan témával a háttérben amit feldobtam. Persze az is zavar, ha olyat ír valaki, amiről fingja sincs, mert olyan tájékozatlan, mint egy darab fa. Mindenkinek lehet véleménye és kell is hogy legyen, de felesleges olyanoknak vitatkozni, akik hajszál híján ugyanúgy gondolkodnának egyébként az élet nagy dolgairól. Csak hát ez a sz@r a netben, hogy nem egymás mellett ülve, egy sör mellett beszéljük meg a dolgokat. És a mai kornak ez a legnagyobb hibája is egyben. Egymástól néhány lépésre élők társalognak a neten ahelyett, hogy szalonnasütés közben, söröznének, majd fociznának a kölykökkel, egy kártyapari után, aztán jó hangulatban térnének nyugovóra. Ahogy én is teszem most...

 

Jó éccakát. Csak nyugodtan...

Előzmény: aramjs1 (2198)
sélliagrav Creative Commons License 2011.03.30 0 0 2200

Nem unjátok még?

aabroncs Creative Commons License 2011.03.30 0 0 2199

Mire gondolsz? Hogy ti ketten szééjjel offoltátok a topicot? Hogy Te meg a hawerod, aki utána még rád is szólt, hogy mi van elgurult a gyógyszered, jöttetek a lerágott csonntal itt is??? Olvasd már vissza, mi történt..

 

Tudod mit? Ne olvasd vissza. El ne ismerd, hogy ku..ra nem ide illő témával fárasztottátok a népet, megint? Hogy piti, aljas módon próbálsz napok óta lejáratni, mert rád merészeltem szólni?? Hogy még a családom is belkeverted??

 

Olvasd el a hozzászólásomat, ami neked szólt, majd nézd meg, hogy milyen alpári, prosztóbunkó módon reagáltál.

 

Senkivel sem kevertelek össze. Neked meg a haverodnak szóltam, hogy ezt ne itt, megint. Sőt, előtte, neki még külön is szóltam...Ráadásul, közel sem a te elmebeteg stílusodban.

 

Szóval szerintem inkább olvasd vissza magad...Ja és konkétan xarok az érzéseidre. Meg rád..Lejárattad magad..

Előzmény: aramjs1 (2196)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.30 0 0 2198

Érdekes. Amikor nekem esett, csak mert összekevert valakivel, az nem zavart...

Előzmény: quad-imádó (2197)
quad-imádó Creative Commons License 2011.03.30 0 0 2197

Gyerekek!

Ha nem fejezitek be, szétültetlek!!!

Előzmény: aramjs1 (2196)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.30 0 0 2196

Kár, hogy nincs több időd. VÁlaszolhatnál a 2179-es hozzászólásomra. De van egy olyan érzésem, hogy annyi időd sose lesz, hogy érdemi választ adj.

Előzmény: aabroncs (2194)
quad-imádó Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2195

Innen is összetakarítjuk, már megvan az útvonal terve, amerre végigvonulunk. Holnap átmegyek hozzád, úgy 9 óra felé...

Előzmény: aabroncs (2194)
aabroncs Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2194

Sziasztok. Csak pár percem van, engedjétek meg, hogy megmutassam mennyire el vagytok tájolódva. Már aki szerint enem egyszerűen az ember maga a hibás, hanem mindig kersünk valakit, akit okolni lehet. A politikát, a rendvédelmet, a hatóságot??

 

Megálltam ma a hatos úton, ahogy ígértem, és lefotóztam nektek, amit ott találtam! Egy hete ennek még a fele volt és egy hónap múlva ott többször ennyi lesz!

 

Nem a gumis, nem az autószerelő, nem az iparos.. A polgár. A szomszédod, az ismerősöd, az újságkihordó, stb...

 

A gumik nagy része felniről ÚGY VAN LEVÁGVA! EZT AZOKNAK ÜZENEK, AKIK SZERINT GUMIS AZ ELKÖVTŐ!Nekünk van gépünk, nem kell bicskával kivágni a felnit a gumiból, hogy elvigyük a MÉH-be...

 

Emberek megállnak és a kommunális hulladékukat kiteszik a kocsiból! Míg fényképeztem, attól féltem, valak azt hiszi, én is ezt csinálom...

 

http://indafoto.hu/alfagumibt/szemet_az_ut_menten?token=5d8b58a9eb9f506c4cb0c5c28c0ee5c3

 

Sok mindent nem lehet ehhez hozzáfűzni...

 

Nem kel mindig máshol keresni a bűnbakot.  Sajnos, aki a kocsiból kidobja a csikket, aki a mekis zacskót kihajítja vayg az autója hamutartóját a parkolóban kiönti, az erre is képes.

 

Ez politika és hatóság független.

 

Lesz még kép. Mostantól nem hagyom abba...

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2193

De azt hozzáteszem: ne adjon senkinek semmit!

Tegye oda a szemetet ahova való: KUKÁBA

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2192

Én értem:):)

Jancsi van  oda:):)

 

Csak gondolom a sok gumicikk megzavarta:)

 

 

Előzmény: quad-imádó (2190)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2191

Látod...épp ez a baj:(:(:(

Semmi visszatartó erő.......

De, ha az ilyeneket nyilvánosságra hoznák: 200.000 ft bírság szemetelésért,

vagy 10 év börtön..... ilyen nem fordulna elő az tuti ég........

Előzmény: quad-imádó (2187)
quad-imádó Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2190

Valamit félreértettetek, nem a gumiért adjon pénzt, hogy elvigyék, hanem a szemétért (pl mekis szemét amit kidobott az ablakon). Bocs ha félreérthetően fogalmaztam.

Előzmény: Törölt nick (2182)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2189

remélem 20 évet.................

Előzmény: quad-imádó (2187)
quad-imádó Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2188

Úgy, úgy. Lásd fentebb...

Előzmény: aabroncs (2176)
quad-imádó Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2187

Addig, amig Csepel főutcáján!!!(azt hiszem, talán Rákóczi) a szőnyegessel szemben fényes nappal vágnak ketté egy autót, és azt felkötik!! figyelj!! felkötik egy másik autó tetejére, és ez nem érdekli a szervet, (ugyanis láthatólag nem egyedi alkalom volt), addig nem tudsz mit tenni, és azt még nehezebb, hogy a szétdobáláskor tettenérd.

Volt egy fószer akit teljesen véletlenül kaptam el, (ráadásul fényes nappal), épp beszélgettem az egyik barackos őrével, (batta határában), amikor betolatott z útra, kiugrott, és kidobott egy zsákot az árokba. Mire odaértem, már el is húzott, alami véres dolgok voltak benne. Időm nemigen volt megnézegetni, mi van benne (akár ember is lehetett volna), utánamentem és letoltam az útról. Visszazavartam a helyszínre, és kibontattam vele a zsákot. Két birka teljes belső szervei voltak benne, s mint tudjuk ez igazán veszélyes hulladék. Kérdésemre elrebegte, hogy nem tudták hová tenni, azért vitte ki. Mondom neki, nincs otthon egy qrva ásó, meg egy darab telek, ahová eláshatná, mire ő: nem is gondoltam rá...Nem tudom mennyi büntit kaphatott, én már nem foglalkoztam az eljárás további szakaszával, de nem örült az biztos...

Előzmény: Törölt nick (2175)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2186

Üdv Jancsi!

 

Erről beszéltem....BINGÓ!!

 

Amúgy a többivel maradéktalanul egyetértek.

Csak egy-két ilyen idiótát büntesenek meg úgy, hogy belegebedjen és ezt nyilvánosságra hoznák, akkor azt hiszem a többi ilyesfajta barom elgondolkodna rajta, megéri e rizikózni.

Talán akkor nem így nézne ki a környezetünk!!!!

 

Szép napot!

Előzmény: RJancsi (2185)
RJancsi Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2185

Egy ideje csak "read-only" üzemmódban látogatom a topicot. Ezzel a mondattal nagyon nem értek egyet:

 

"Mert a bunkójának egyszerűbb kidobni oda vagy visszafelé az autóból, mint adni egy ötszázast a kukás fiúknak, hogy elvigyék."

 

Miért jó megoldás az, hogy a "kukás fiúk" zsebbe - feketén -  kapnak olyanért pénzt, ami majdnem annyira illegális, mintha az árokba hajítanák a gumit? Ők hová viszik az ötszázasért? Szelektív hulladékgyűjtőbe, ahonnét ártalmatlanítani (égetőbe) megy?

Frászt. Arra a kommunális hulladékgyűjtő telepre, ahol éppúgy semmi keresnivalója nincs.

 

 

Előzmény: Törölt nick (2182)
aramjs1 Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2184

"Amíg nem ellenőrzik és büntetik kő keményen, az akár eldobott csikk után az ermbereket, addig szemétben él az ember!"

Erről van szó. Az értelmes ember nem tesz meg bizonyos dolgokat.  A többit viszont kötelezni kell, és azt meg betartatni. És ez bizony ugyanúgy a hatósági akaraton múlik, mint a tilosban parkolás. Mert amíg vannak egyenlőbbek, addig hiába tartja be a törvényt 9 990 000 ember, a maradék 10 000 mindent tönkretehet.

Előzmény: Törölt nick (2182)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!