Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.12.05 0 0 90
Kedves GoldNigga!

A többiektől használható és praktikus tanácsokat kaptál, és már talán megnyugodtál kicsit, ezért veszem a bátorságot, hogy OFF-oljak egy pár sort.

Nézd. Azt írtad, hogy a sátán próbálkozik mindennel, hogy eltérítsen, és ennek egyik eszköze én lennék, bár tudatlanul és jóhiszeműen. Azt is írtad, nem sokkal ezelőtt, hogy "Tisztában vagyunk hogy az egyetlen út az Istennel szembeni alázat!" Ez kvázi azt jelenti, hogy minden más ötlet vagy lehetőség kísétésszámba megy, és a sátán keze van benne. Ha jól értem, még akkor is, ha esetleg az a más ötlet az Istennel szembeni alázattal párosul.

Belegondoltam a helyzetbe. Mivel én valóban más utat javasoltam, és javasolnék most is, ráadásul nem tudom megállni, hogy ezt a hozzászólást leírjam, számodra én valóban kísértést jelenthetek. Tehát teljesen jogos a sátán szolgája (vagy finomabban fogalmazva: eszköze) titulus. Szerencsére nekem ezzel semmi gondom, mivel nekem a sátán szó kicsit mást jelent, mint Neked. Te a hit útját választottad, én a tudásét. Találkozunk Isten országában.

Ami a körömlakkos ismerősödet illeti, oda kell egy kis Hamupipőke-képesség. Mármint tudni kell megkülönböztetni a búzát meg a rizst meg a borsót meg a kölest. Meg a pelyvát különösen. Attól, hogy nem kicsi fekete könyv, még nem biztos, hogy tűzrevaló. És ugyanez igaz a másik oldalon is: attól, hogy csuhája van, még nem biztos, hogy szent és követésre méltó Szóval tudni kell megkülönböztetni.

Hogy valami értelmeset is mondjak, az eddigiek közül Álomhajós véleménye fed át leginkább az enyémmel. Csak nehogy azt hidd, hogy őt is a sátán irányítja! :-))

És most elviszem a zavaró légköröm máshová.
Szia!

ON
Előzmény: goldnigga (71)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.05 0 0 89

Szia Cserfa,

 

Nem kérdekek azzal ami ért, ér minket. Össze vagyok zavarodva. Tisztában vagyunk hogy az egyetlen út az Istennel szembeni alázat! Kérkedni, hát szívem szerint nem kérkednék ilyennel. Kétségbeestem és igazad lehet bizony, rossz úton járok hogy az emberektől várok itt segítséget de volt néhány olyan hozzászólás ami segített abban hogy félelem nélkül élhessem a napjaimat és Isten felé forduljak.

Mindenesetre a gondolataid, bennem is ébresztettek gondolatokat és sok igazságot találtam a szavaidban, köszönöm! Áldjon az Úr a bölcsességedért!!!!!!!

Előzmény: CSerfa (37)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.05 0 0 88

Köszönöm! köszönjük!

 

Nem tudok haragudni senkire igazán aki lehülyéz itt vagy kinevet mert én sem hittem abban hogy ezek a dolgok megtörténhetnek, egy évekkel ezelőtti ÁMEN szöveg jut eszembe mindig "és szaladsz a paphoz aki sokmindent hallott de ilyet még nem".

 

Szóval tényleg köszönöm mindenkinek aki segít!

 

 

Előzmény: pimpa51 (86)
elterito Creative Commons License 2005.12.05 0 0 87

Nem, nem tanfolyam. Volt egy buzgó szuperszellemi hívő, aki tökre felkavarta a szellemi légkört. Szörnyű volt az is.

Előzmény: goldnigga (85)
pimpa51 Creative Commons License 2005.12.05 0 0 86
Kedves Goldnigga,

azt én sem értem, hogy két jobb sorsa érdemes - szellemi - ember hogy tudott ilyen csúnyán egymásnak esni. De ez most mindegy is.
Gyümölcséről ismerszik meg a jó fa.

Én Álomhajós mellé teszem a voksomat, az ő szellemét tisztának érzem. Tanácsaival csak egyet lehet érteni.

Annyival egészíteném ki az eddigi diskurzust, hogy
- a katolikus egyház nagyon komoly szellemi háttérrel bír (egyáltalán nem egysíkú és nem poros és nem is idejétmúlt: eleve nem is lehet ez, mert olyan sok áramlata van, elég ha pl. a szerzetesrendek működésére gondolsz, vagy olyan személyekre, mint Calcuttai Teréz anya, Padre Pio vagy éppen II. János Pál.)
Ördögűzést valóban végzenek, ma is, senki nem fog emiatt kinevetni. (Pl. II. J. P. maga is végzett néhány tucatot saját kezűleg.)
- tisztulásra van szükségetek - minden szinten.
Szellőztessetek, dobjátok ki azokat a tárgyakat, amiket nem használtok, és valóban: menjetek el futni, a természetbe, érzzétek át pl. milyen hatalmas egy hegy hozzánk képest, milyen szép az, hogy anyag vesz körül minket, és hogy az anyag képes szeretni bennünket (legyen az fa, fém, agyag, kő), hogy képesek vagyunk átalakítani (agyagozás, hegesztés, fafaragás, barkácsolás), hogy növényeinkről, állatainkról már ne is beszéljek.
- Vidám, határozott, letisztult szellemiségekkel beszélgessetek, ne önjelöltekkel, ne gőgösekkel. Attól, hogy valaki orvos, attól, hogy valaki 'híres' ember, egyáltalán nem jelenti azt, hogy tud nektek segíteni. (Pl. már csak azért sem, mert pl. ő is küszködik valamivel, nem figyel rátok eléggé, stb.)
- Jézus mondta (és ez a mondat nagyon erős, rettentő hatalom van mögötte): "Ne féljetek!" Mert lehet, hogy a csillagok lezuhannak, lehet, hogy az elemek romokban megégnek, de a szeretet soha el nem múlik.

- - Ne féljetek!

P51
goldnigga Creative Commons License 2005.12.05 0 0 85
És nálatok is ilyen vagy hasonló tanfolyam kapcsán jött elő?
Előzmény: elterito (83)
elterito Creative Commons License 2005.12.05 0 0 83

Volt ilyen személyes tapasztalatom nekem, és a feleségemnek, hála Istennek, Ő megszabadított ebből az állapotból.

 

elterito

goldnigga Creative Commons License 2005.12.05 0 0 80

de, igazad van mindenben!!! tényleg, igazad van, így megnyugszol?

 

Előzmény: Rorimack (79)
Rorimack Creative Commons License 2005.12.05 0 0 79
Kezdetben ez az angyal is jóságos volt, nem? ;)
Előzmény: goldnigga (77)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.05 0 0 78
Ja, a kérdésem hogy akkor ki ez, kik ezek,mik ezek tulajdonképpen, ha nem démon és nem angyal.....
Előzmény: alomhajos (46)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.05 0 0 77

Nem kívánok Istentől megszabadulni, már megbocsáss de ezt a kérdést nem értem(?) Vagy úgy képzeled hogy egy dundi kis szárnyas angyalka lebeg a szobában aki jóságos, mint a templomi festményeken?

 

Előzmény: Rorimack (76)
Rorimack Creative Commons License 2005.12.05 0 0 76
Ha egy angyaltól akarsz megszabadulni, és ehhez Isten segítségét kéred, kihez fogsz fordulni akkor, hogyha Istentől akarsz megszabadulni?

Nem ítéllek el, kérdeztél valamit, válaszoltam.
Előzmény: goldnigga (74)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.05 0 0 75

alomhajos, teletabiii

 

Sajnálom hogy két jószándékú ember a mi problémánk miatt egymásnak esett.

Igazából engem nem érdekel angyal vagy démon, egy dolog érdekel hogy tünjön el az életünkből és bár eddig is biztos voltam benne, az egyetlen kiút Isten segítsége.

 

Üdv

 

GN

goldnigga Creative Commons License 2005.12.05 0 0 74

Már megbocsáss, ha már ítélkezel fölöttem, akkor azt jobban tennéd ha a tények ismeretében tennéd ha már oly bölcsnek és fölötem állónak képzeled magad hogy megítélsz engem, pedig utoljára egy fekete kis könyvben azt olvastam hogy ahhoz csak egy valakinek van joga.

Én nem vetettem se magam se a barátnőmet semmi elé, egy igen okos először buddhista, ezoterikával foglalkozó barátnője beszélte rá erre, most ő éppen a hit gyülekezetébe készül.

Előzmény: Rorimack (67)
Rorimack Creative Commons License 2005.12.05 0 0 73
Ebben az esetben mi lenne, hogyha naponta járnátok futni, hétvégén kirándulni?
Előzmény: goldnigga (70)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.05 0 0 72

Köszönöm a cinizmussal jócskán átitatott szkeptikus megjegyzésed, na ez az amire nincs szükségünk!

Béke

 

Előzmény: Törölt nick (65)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.05 0 0 71

Dehogy szolga, ne így értsd de voltak időszakok mikor múlóban voltak ezek a dolgok és akkor mindig feljött hozzánk valaki aki azelőtt csak azzal foglalkozott hogy milyen körömlakkot vett a múlt héten és elkezdett nekünk angyaltanfolyamokról, aurákról meg az édesvíz (elnézést ha megbántok valakit) kiadó könyveiből volt a hóna alatt vagy 2 zsákkal, csak ennyi, ne érts félre.

Előzmény: Törölt nick (59)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.05 0 0 70

Köszönöm a segítséget, minden tényleg segítő hozzászólást, javaslatot kinyomtatok, hazaviszek a barátnőmnek.

Sajnos őt is bolondnak nézték, nézik és így már nem is beszél róla senkinek, képzelheted mikor ezeket elmondta egy pszichiáternek, azonnal teletömték gyógyszerekkel és a hivatalos kórházi jelentés szerint valami "boldogsághormon" hiánya váltja ki nála a halucinációkat.

Ezt az ördögűzést csak a végső esetben tenném ha nem tudjuk magunk megoldani, egyszerűen el sem tudom képzelni hogy bemegyek a templomba, leülök egy pappal beszélni és ezeket elmondom neki, tényleg félek hogy elküldene hogy mondjak el 2 imát és aludjam ki magam.

Tényleg köszönöm a részletes felvilágosítást, mindenképpen jelentkezni fogok, fogunk, mailben!

 

 

Előzmény: teletabiii (49)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.05 0 0 69
Igen, ő az, sokan járnak hozzá hasonló problémákkal de sokan azt javasolták amit te hogy ne keressünk külső segítőt mert az ugyanúgy a "fekete" oldal, nekünk pedig ha szabadulni akarunk csak egy út, csak egy oldal létezik.
Előzmény: alomhajos (47)
goldnigga Creative Commons License 2005.12.05 0 0 68

Hát köszönöm. Igen "csak" ennyi de neki, nekünk ez éppen elég.

Szeretnénk tőlük megszabadulni egyszer és mindenkorra!

A név ismerős talán, tudsz "róla" valamit?

 

Előzmény: alomhajos (46)
Rorimack Creative Commons License 2005.12.05 0 0 67
Hát, én is a pszichiátert javasolnám...

Érdekes látni, hogy akin egy angyaltanfolyam már kifogott, örömmel vetné magát (vagy barántőjét) több hasonló eszme elé... Nem volt elég egyszer megtanulni a leckét?
Domestos Creative Commons License 2005.12.05 0 0 66
Mi van? Szó nincs itt semmiféle drogról!
Előzmény: Törölt nick (65)
alomhajos Creative Commons License 2005.12.04 0 0 64

Tudod Domi, én annak örülök, hogy a katolikus egyház kinőtt a középkorból és nem csak úgy rásütik valamire, hogy ördögi meg démoni jelenséggel van dolguk, hanem előbb megvizsgálják és olyan pappal végeztetnek ördögűzést, akiknek megfelelő karizmája van hozzá. Ezért sem hallani naponta ilyenekről, mert akik megvizsgálják ezeket, nem csupán felkészültek pszichológiailag, hanem a szellemek megkülönböztetésének ismeretében is vannak.

 

De elnézve a topicot, ha olyan agymosott janocsárokra lenne bízva ez a dolog mint te vagy teletabiii, akkor még mindig vígan melegítenétek a kezeiteket az inkvizíció máglyájánál.

 

áh.

Előzmény: Domestos (61)
esefi Creative Commons License 2005.12.04 0 0 63
"Hiába erőlködsz, itt te beszélsz hülyeségeket."

Ez egy elég eufemisztikus kijelentés volt.
Előzmény: Domestos (61)
glad Creative Commons License 2005.12.04 0 0 62
MIvel a muszlim és a keresztény vallásnak közös alapjai vannak így még szép hogy egyezést látsz.
Előzmény: Cillit (21)
Domestos Creative Commons License 2005.12.04 0 0 61
Hiába erőlködsz, itt te beszélsz hülyeségeket. Teletabiii a maga világossága szerint nagyon is jó tanácsot adott, bár katolikus vonalon én nem a püspökhöz, hanem a kat. karizmatikus közösségbe mennék inkább. Az meg számomra teljesen mindegy, hogy eme fajzatot démonnak nevezzük-e, épp eléggé mutatja a hozzá nem értésedet, hogy azt hiszed, hogy teletabiii hozzászólása plántálja a félelmet. Nem, az már rég ott van, nem is alaptalanul. Az egyetlen kiút pedig a megtérés és a Jézus nevében történő kivetés. Épp az a dilettáns tanács, hogy ignoráljon egy olyan jelenséget, ami már eddig is sok gyötrést, sőt leírta, hogy pl. még kézbénulást is okozott. Hidd el, hogy akármilyen szakértő könyvet hozhatsz, ha az ember élőből ismeri az ilyet, körbe fog röhögni.
Előzmény: alomhajos (58)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.04 0 0 60
"Vallásom tiltja, hogy másokról pletykálkodjak, név szerint megszégyenítsem, akár igaz akár nem, nem mondhatom meg ki volt az. .... mint ahogy azt is tiltja az iszlám, hogy hazudjam. Ennyivel be kell hogy érd."

Köszönöm a korrekt választ. Nem kísérteni akarlak, de mit mond a vallásod arról, hogy felhívni mások figyelmét egy konkrét veszélyre? Mondjuk olyankor, ha az a veszélyes ember megnevezésével járna együtt.
Előzmény: Imen (23)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.04 0 0 59
Kedves GoldNigga!

Nem esik jól, hogy a sátán szolgájának neveztél, de beismerem, hogy igazad van. Mindenesetre nem egy nyelvet beszélünk. Sok sikert kívánok az ördögűzéshez.

Jimmy the Hand
Előzmény: goldnigga (22)
alomhajos Creative Commons License 2005.12.04 0 0 58

Nézd pajtás, tőlem lehetsz te maga Jung és Freud ötvözete, akkor is csak azt mondom, hogy hülyeségeket beszélsz. Ha meg tudni szeretnél a jelekről és az egészről valami komolyabbat, akkor menj el a Vatikánba egy tanfolyamra, hátha akkor majd nem fox hivalkodni többet az orvosi, pszichológiai és jelenlegi démon-ismereteddel.

Addig is, ha van benned tisztesség, nem keltesz több alaptalan félelmet senki lelkében amíg biztos tudásod nincs róla.

 

áh.

Előzmény: teletabiii (56)
Vesalius Creative Commons License 2005.12.04 0 0 57

Hát ez engem a klasszikus spiritiszta szeánszra emlékeztet.

Nem hívják ezt a "tanfolyamot" esetleg angyali beszélgetéseknek is? Mert egyik ismerősöm beszélt ilyesmiről.....

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!