Majdnem elfelejtettem: múlt szerdán elmentünk Ceglédre megnézni a meccset és azon kívül, hogy ott is győzött a csapat, az U22-es lányok is begyűjtötték a kötelezőt, és ezzel 23 győzelemmel és 3 vereséggel zárva magabiztosan nyerték meg a bajnokságot. Gratulálunk nekik, szép volt lányok.
A Sopron megnyerte a kupát. 76-70-re verte a Szegedet.
Hát, hogyha összekerülünk velük az elődöntőbe, akkor nehéz dolgunk lesz (de először jussunk túl a Diósgyőrőn). Ha más nem akkor elmegyünk Sopronba is és leitatjuk a játékosokat. Biztos lesz valami Kadlott Karcsi koncert ,vagy talán ott lesz az öreg Percsák, ha meg nem akorok végig látogatjuk a pincéket.
Közben vége lett a 3. helyért játszott meccsnek a Magyar Kupa négyesdöntőjében. A Pécs 87-44-re megverte a DKSK-t, pedig én a Diósgyőrnek szurkoltam ezen a meccsen. Különben talán még a Pécset is szeretném, ha nem az a bizonyos ember edzené őket. Na mindegy.
Pénteken győzni kell, győzni kell hisz tudjátok győzni kell.
„Szombat délelőtt az utolsó edzésen jelentősen megcsappantak amúgy sem vérmes reményeink, mert első számú irányítónk, Tereza Brantlová bokasérülést szenvedett. Egyelőre nem is tud ráállni a lábára, nem is tudom, mit csináljunk... Próbáljuk kezelni, és várjuk a vasárnapot, hogy pályára tud-e lépni. De akár tud, akár nem, azt a hajszálnyi esélyünket, ami van a Szeged ellen, megpróbáljuk kihasználni a döntőbe jutásra” – mondta szombat délután Tapodi Péter, a DKSK edzője, akitől azt is megtudtuk, hogy Fodor Csillára már számíthat, mert kéthetes kihagyása után újra edzett a remek bedobó.
Egyébként ma a Magyar kupában a Szeged megverte a DKSK-t 71-58-ra.
Sajnálom a Brantlovát, de ez nekünk talán jó, habár szerintem szerintem akkor is továbbjutunk, ha komplett csapattal tudnak kiállni, mert miénk a legjobb csapat az országban.
Csak a Csőcselék!! Fűrész Dia, Fűrész Dia, ja meg Mansaré Finda!!!
Most hallottam az új taktikánkat a pénteki meccsre: el kellene mennie a Csőcseléknek csütörtökön Diósgyőrbe és le kellene itatani a lányokat. Állítólag pont akkor lesz Győzike koncert is, amire a DKSK lányai szívesen elmennének, plusz előtte fellép a Veresegyházi asszonykórús, szóval nagyon ütős kis estét csinálhatnánk.
Hát akkor úgy néz ki, hogy egyedül fogom képviselni a csőcseléket a negyeddönők alatt. Nem baj, majd próbálkozok valahogy szurkolni, mert győzni kell!!!!!!!
Tényleg a Diáról majdnem megfeledkeztem. Csak a Dia!!!
sajnos pénteken és sem tudok a helyszínen szorítani a lányoknak, más irányú szurkolói elfoglaltságaim miatt. de az elődöntőben a csőcselék meg fogja mutatni a hangát!!
Ezt most sajnálattal hallom, hogy nem leszel ott. Csalódtam, de talán a lelki jelenléted is sokat segít. Aztán ha továbbjutunk akkor megyünk Sopronba és poklot teremtünk, úgy készüljetek.
drukkolni azért kéne,hogy végre elfoglalja a szoborparkban a BSE vezetősége a jól megérdemelt helyét.ennél nagyobb gitt-egylet mint ez a klub talán a világon sehol nem létezik...KOSJÁR-HAGARA páros meg vagy húzzon el végre szűlni vagy,távozzon önként ha már évekig nyomorék létükre százezreket raktak zsebre a főszponzor kedvenceként...
Városmajori lokálpatriótaként kedvenc csapatom a BSE (a másik am Pécs a Rátgéber-féle szimpatikus profi hozzáállás, a helyikek lokálpatriótizmusa miatt)
remélem hamarosan a BSE tulajdonosai a XII. kerület, és helyi lokálpatrióta magántulajdonosok lesznek. Akkor lehet végre női kézi szakosztályunk is (több csapat Spartacus stb úgyis gyengén áll anyagilag) A főváros rossz tulajdonos, ez a amammut egységesen irányítotott 23 kerületes monstrum eleve működésképtelen, ezért a keröletek hatáskörének növeléásének híve vagyok (erről láésd még politika-ha majd eéljutok oda is)