Ma megvolt a túra..... elmentem Encsre, majd innen Buzitánál át a Szlovákokhoz, Moldva érintésével Medzev, Smolnik, Krasznahorkaváralja, Hídvégardó, Miskolc, és haza. Smolnik és Krasznahorkaváralja közötti 17km nagyon rossz minőségű út, a többi nagyon jó, de a táj csodálatos. 410km let a vége, és jó időt fogtam ki.
A Húsvéti menet lefujva, barátok nem érnek rá..................... igy ha minden összejön akkor szombaton elmegyek jó barátomhoz Remetéhez Encsre... ha összetudunk futni akkor Miskolcnak veszem az irányt, ha nem akkor majd egy másik idópontban találkozunk.
Nem ismerem ezt a gépet, pedig a K5-K6 metálpiros elég ritka. A km. kicsit kevés az évjárathoz, dehát a Strommal mindenki az első évben 15-20 ezret megy, utána pedig évi 1000 km-t. Tele van a HaHu 2004-2006-os 20 ezret futott Strommal. Érdekes, hogy a K8-L0 gépekben meg 25-60 ezer között van.....
Szeretem Tiszafüredet. Örvénybe járunk évek óta. lehet, hogy nemsoká elmegyek. Családdal és haverokkal is szoktunk menni horgászni. Idén mondtam a haveroknak, hogy ők viszik a cuccom kocsival, én meg megyek motorral. Remélem így lesz.