Ettől még, ha csak a konkrét új buszok elosztását nézzük függetlenül attól, hogy mit visznek, akkor picit túlzás én szerintem is. De jön még pár részletben, biztos változik még a felállás.
Remélem még fog járni az FKE-799 és mivel elismerem, hogy az előző hozzászólásom óriási őrültségről szól, így már én is azt mondom, hogy ha fog is még járni bizonyára ott, ahol szükség lesz rá, hisz legutóbb Encsen is a szükség miatt volt gondolom.
Én már csak azért is remélem, hogy fog még járni az FKE-799, mert ebben a hónapban lejár az Ózd - Nyíregyháza viszonylatú fordás AA DS-278 műszakija és legalább 1 napig hátha az FKE' pótolná majd, aztán pedig egy másik távolságival lenne tovább pótolva, amíg le nem műszakiztatják.
Vasárnap volt, délután már készültünk hazautazni. De előtte még áttúráztunk Barakonyba. Mivel a cuccainkat viszont ott hagytuk Bódvarákón az egyik háznál, vissza kellett értük buszozni, nem szállhattunk le egyből a szilasi állomáson. Az meg pont jól jött, hogy nem azonnal fordult, hanem volt (és most is van) 5 perc szusszanás a visszaindulás előtt.
Hú de jó! Orvosi tanulmányok szerint is jót tesz a túra utáni megfáradt testnek a lágy laprugós ringatás!
Irigylem, mert mire én feleszméltem, már a BHR-331 erősen tartalékos volt és a kiskretyók varázsolták el az aprófalvak lakóit!
A gyermekek nagy mágusok, a nyáron is mindig közelharcot vívtak érte, hogy a kék Bhv (Bdd vagy mittudomén) kocsiban szeretnének zötykölődni a nádaskai vonalon, de akkor nem tudtuk megoldani a csatlakozó Ikarust. Leszámítva egy véletlent Jósvafő-Aggtelek állomáson: https://flic.kr/p/2rswoRw
Egyébként éppen ma 11 éve volt az első laprugós örömnap, és egész véletlenül éppen ma vettem én is az irányt az Aggteleki-karszt fele a PRF-942 fedélzetén (illetve ugyanazzal vissza is), hogy aztán Bódvaszilas meg az Esztramos közelébe most el se jussak (nem baj, majd legközelebb), kizárva ezzel a JSZ-375-tel való esetleges találkozás lehetőségét, de így is jutott nekem egy RTR-839 Szögligetre fel, meg egy RTR-837 Jósvafőre vissza. A Szádvár pedig elképesztő! :)