Eltört az elektromos ablakemelő egyik gombja. Kicsereléltem újra. Nem világít. Mi ennek az oka? Ha rossz az ablak emelő kapcsoló egység, hogyna tudom ezt kicsereélni, kibontani a régit?
H Astra kipufogó és kasztni közötti hővédő lemez leszakadt, kihúztam a helyéről. Kérdés, hogy mehetek-e így az autóval (vidéken vagyok, 300 km autópálya mire hazaérek)?
Opel Astra H GTC 1.6 xer 115 lóerős autónál a következőket tapasztalom. Hideg indításnál bika a motor, van teljesítmény, gázadásra megfelelően reagál, azonban ha meleg motorral indítom (pl megyek vele 80 km-t gond nélkül, majd leállítom pár percre vagy fél órára és utána indítom) jelentősen veszít a teljesítményeből, gázadásra alig reagál, nem húz. 80-120-ig eljutni egy örökkevalóság, nagyobb gázadásra egy "bőgősebb hang is becsatlakozik" a fogyasztás viszont a pillanatnyi fogyasztásmérőt nézve teljesen normális, nem növekszik a megszokotthoz képest., illetve semmilyen visszajelző lámpa nem gyullad ki a műszerfalon ami bármilyen hibára engedne következtetni..... Hidegen viszont megy.... Az egyedüli hiba amiről tudok, hogy a motortarto bak repedt, gázadásra néha be is rezonál, de az cserélve lesz, ez azonban tudtommal nincs összefüggében a meleg indításnál az erőtlenseggel. Hol lehet a probléma valójában?
Új vagyok ezen a fórumon.szeretném tudni hogy 1.4-es motornál a vezérműlánc csere mekkora költséggel jár. Szándékozok egy astrát venni az 1.4-es és 1.6-os közt melyikkel van kevesebb baj.
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem "problémám lenne " hogy vettem 1 opel astra h 1.7 CDTI 2005 évjáratra KÖDLÁMPÁKAT és sajnos nem tálaltam vezetéket hozzá ! A lámpa kapcsolót kicseréltem olyanra ami mibe már elől is lehet kapcsolni ,de nem tálalok a neten kapcsolási rajzot ,hogy melyik reléhez menne. Szeretném szakszerűen bekötni ,nem kucigolni ha lehet. És ha valaki megcsinálta már ezt ,hogy tudja melyik reléhez megy a motortérben a biztosíték táblába ! Az nagyon szuper lenne ! Ha magam keresem ki a kocsin, sokkal több idő elmegy vele mint ha olyan ember ad tanácsot aki már találkozott ilyennel . Minden érdekel ,ha van bekötési rajz azt is minden mennyiségben várom 🙂 előre is köszönöm mindenkinek aki próbál rajtam segiteni !😉😎 üdv : Gábor!
A fűtőventilátorom néha fogja magát és leáll, aztán egy idő múlva újra elindul. Teljesen random módon csinálja. A beállított fokozat és hőmérséklet sem befolyásolja. Kivettem, de nem érzem, hogy baja lenne, könnyen forog. Lenne valakinek ötlete, mi lehet a gond?
Lapos műanyag fogkefenyélből lehet készíteni olyan eszközt, amivel sérülésmentesen levehető a tetőléc. A cseredarab fröccsöntési sorjáit berakás előtt le kell reszelgetni. A fontos beillesztési pontot megtalálva óvatos nyomásokkal pattintható be a helyére. Az illesztési pont a képen látható.
1,4 h Astra gazdiktól szeretnék szeretnék infót ,ajánlott e ,a gázositás vagy nem szereti ez a tipus , Budapest Passau kör lenne benne havi kettő ,ezt szeretném még gazdaságosabbá tenni tempó 130 -140 éri vagy nem ??? köszi a választ
Persze késői válasz, gondolom azóta már megoldódott.
Azért leírom: nekem a távirányítóban az elem szokott vacakolni, főleg csomagtartó nyitásnál. Ez egy sedan és ilyen hülye módon nyitható a csomagtartó, hogy 5 másodpercig kell folyamatosan nyomni a távirányítón a nyitó gombot. Na ezt annyira nem szereti (megjegyzem én sem), és leginkább, amikor tele a kezem csomaggal, akkor fordul elő, hogy csak várok, és nem történik semmi. Olyan, mintha az elem lemerült volna, pedig nem, megmérve rendben van, csak rossz az elemtartó kontaktusa. Szétszedem, kicsit megtörölgetem, és megint jó pár hétig. :-/