Neked is. Most iszok a Te egészségedre (mindannyiótokéra) egy pohár fröccsöt. Dörgicsei olaszrizling. Gyönygyözik a pohár oldala körbe-körbe. Enyhén savanykás íze van. Nagyon finom.
Minden igaz, amit hallottál róla. Szerintem egy kis ékszerdoboz, bajai szemmel egy meseváros. 2002-ben voltunk egy pár napot, de még ma is szívesen gondolok arra a kirándulásra.
El szeretnék menni a közeljövőben Prágába, egy kirándulásra. Az útlevelem régen lejárt. Nem tudod véletlenül, hogy elég-e a személyigazolvány is, vagy meg kell hosszabbíttatnom az útlevelet?
Ebben igazad van. Én fél éve kezdtem el a számítógéppel ismerkedni, és bizton állíthatom, hogy nem értek hozzá. Használom annyira, amennyi a tudományomból kitelik. Igazából azért vettem, hogy a villamos felülvizsgálati jegyzőkönyveket ezen, és könnyebben csináljam. Szinte mindenben magamnak kell rájönni a csinóblira.
De már kezdem pedzegetni a használatát. Ahelyett, hogy tovább tanulnám, leblokkoltam nálatok itt Baján, mert jól érzem magam ebben a légkörben.
Van mifelénk egy mondás az ilyenekre: TQszni tud, de főzni nem. Lehet, hogy ez a példa se jó a rokonodra, de sok némberre igen.
Te viszont főzni nagyon tudsz, meg ahogy olvasgatom szeretsz is.
Ma egy picit haladtam a nem szócskával. Nem fogadtam el egy haverom házának szerelését. Azt mondtam neki, hogy " eddig vagyok, eddig, eddig, eddig"! A múlkor meséltem, hogy két ház vár rám még ebben az évben. Most fejeztem be a másodikat . Most lenne még négy. " Kinek van erre energiája? Inkább egy hömbölgés a pihe-puha ágyban.
amúgy nem vidám a dolog,de közeli hozzátartozóm neje skizofrén.Nem produkál végletes tüneteket,nagyon jól karbantartható a betegsége. Együtt nyaraltunk és ők is bográcsban főztek...volna,ha ott van a rokonom!Így a felesége csak napozott tovább,mondván,hogy a tűzgyújtás és a bográcsban főzés az férfimunka.Ez már lassan 30 éve volt és a férfimunkák száma csak szapododott:-))
Ez aztán nem nagyon pásszentos példa,de sokan betegség nélkül is képesek ezt produkálni:-))
Azt hiszem ez a 22-es csapdája. Vannak pénzes munkáim is, de 80%-a ismerősöknek ingyért. Kihasználják a dögségek, hogy sok mindenhez értek. Figyelgetem az ismerősöket. Milyen nyugodtan élnek. Csak annyit mondanak, nem "értek hozzá". Jobb hülyének lenni. Nem gondolod?
Segítséég! Megszakadok a sok munkába. Mamicska! Azt mondtad hogy TE majd megtanítasz nemet mondani. Hogyan kell ezt csinálni, hogy ne bántsak meg senkit?