Keresés

Részletes keresés

PuPu Creative Commons License 2009.10.25 0 0 7882

Depersze szeretlek, ellenben Lepke cseles.

Nyekereg egyet: "Nem szerecc!" - erre nekem erre sebesen ezerszer le kell jegyeznem, de, de, de!

Persze nem esett ez nehezemre egyszer sem, - ellenben csendben nevetgetek...

Reggel felkeltem s elmentem egy helyre, melyen emberek vehetnek ezer szerkezetet, eledelt, ketet, ebet meg egyebeket, - rengeteg ember menetelt fel-le, evett kerek kenyereket tejfellel megkenve, meg vehetett tejfelt, metszetleplet meg kerevetet, - remek hely.

Nem kedvelem rendszeresen, de egyszer-egyszer ellesem...

Ezt befejezve gyermekem gyermeke meglesetett velm egy helyet neten, melyen keereteseket verhetek, - tetszett.

Betermeltem eledelt - green kerek szemek meg flejsch, - jelenleg meg netet lesem, s egyszerre megjelent Lepkem...

De kellemes lenne veled, - egy kereveten fekve kezemben kebleddel, szertelegelve tested!

Egyszer ez lesz, meglesd!

Gyermeked meg ne vesszen, - helyes ezen elve, - legyen felhergelve, better ez, then fejeleje lefele lengene!

Szeretlek, te Lepke!

:O))))

Előzmény: ejropalepke (7881)
ejropalepke Creative Commons License 2009.10.25 0 0 7881

Tevecsem, neked mellyel teltek reggel nyert percek?

Velem nem lett szerencse, mert nem lehetett szenderegnem, egyre tekeregtem kereveten, szemem sem fedtem be, erre felkeltem, merengtem, melyet tegyek. Meglestem leveled, mely kedvemre lett, emegett zsenge reggelre el lehetett szenderegnem,  s szemem megett kellemes jelenetek mentek veled.

Belemerengve nyert percek nem es vesztek el, nem feleslegesen mentek el.

De persze eleven Teve ezerszer remekebb lenne, nem szemem megett kellene elkereteselnem kettes hegyedet, peckesen felmeredt, kedvenc veresre festett nemes szervedet...

Gyerekecske este elment Pestre. Elejbe rengeteget nevettem, mert gyerekeskedve megvertem, egyre vesztett meccsekben, ez lelket felhergelte, s neheztelt, s sebesen befejezte velem meccset.

Nem bír veszíteni a gyerek. Szerencse mellettem lett.

De jej! Jelenleg lett eszembe, szerelemben nem lesz velem szerencse!

Lehet, ez szenvedtetett este, ez lett megette, nem lehetett szenderegnem.

Nem lehet bevennem, szeretsz.

Előzmény: PuPu (7880)
PuPu Creative Commons License 2009.10.24 0 0 7880

Lepkem, lelkem!

Mely szerencsevesztett helyzet, - mely eledel fele szenesedett el?

Ne keseregj, egy embernek nem kell rengeteget egyen, - keveset, de ne sebesen egyen, ezzel tele lehet...

Telephelyed meg kellemes hely s kellemesebb lesz, persze rendhez erste rendetlennek kell lenned, - meglesd, egyszer megszereted e new telephelyet.

Persze nekem es kedvesebbek greenreve-fedte helyek, de Welt egyre megy, s nem lehet egyhelybenvesztegelned neked sem s telephelyednek sem.

Reggel elmentem Pestre, kerek gelb stern fenn nevetett, csellentem, meg belestem egy helyre, melyben nedvekben termett szerzeteket lehetne vennem.

Terveztem, megyek csepp gyerekkel levelesekkel tele helyre, melynek neve Plebslevelesek, de nem mehettem vele, mert megbetegedett, cseppet kehes meg testheve megemelkedett.

estefele termembe betelepedett kebles gyermekem s embere, - csevegtem vele, meg nevettem.

Lepkem, ne felejts el engem s menjek szemed megett, when lefexel, - tevecsed szeret!

Előzmény: ejropalepke (7879)
ejropalepke Creative Commons License 2009.10.24 0 0 7879

Kedves Tevecsem, nem lestem meg tekercsest, esetleg este teszem ezt, lenn kereteseket emlegettem, ellenben ezeket sem lehetett meglesnem, mert be lett rekesztve terem, melyben ezek fel lettek szegezve.

Helyette gyerekkel tekeregtem, s elkerekedett szemmel lestem, kedvelt telephelyem teljesen szerte lett verve, szeretett Tettye es szerteszedve.

Pécset már Ózd is megelőzi külcsín dolgában.Nem megy fejembe, tervezet melyet szeretne? Ne kedvvel legyenek emberek e helyen?

Nemzethelyen e telep lesz letzte.

Egyebekben egyes gyerek nem lett telephelyemen, mert nem lehetett jegyet vegyen Fe-kerekesre.

Terveztem, megyek Mecsekre terjedelmesebb csellengre, de megeredt, nem lehet mennem.

Kevertem eledelt, egy fele remek lett, ellenben erre terjedelemes eledelszervvel hencegtem, s nem lestem egy percre, emegett kettes fele elszenesedett, fene bele.

S persze nem felejtelek, nem tehetem, mert egyre Tevecsemen merengek, kedvel-e cseppet.

Előzmény: PuPu (7878)
PuPu Creative Commons License 2009.10.24 0 0 7878

Kellemes reggelt Lepkem!

Errefele fellegek mennek, estefele csepergett egy cseppet, de meleg lett, lehetne kertben tennem vennem, de levelek esnek lefele, de egyet felseprek kettes eshet le helyette...

De teljes gyeny bent sem lenne kellemes, - lehet, bemegyek Pestre s csellengek egy keveset.

Feszt elment s emberek nem verekedtek streeteken, - ez helyes.

De lehet, betteresek lecsendesedtek, mert nyernek, s tervezgetnek: elegyszeregyeztetnek vereseket, s mennek ketrecbe, veres eszme el lesz seperve egyszer s everre...

Ez egy eszetlen nemzet, - lenne tevecsed felcseperedetlen, egyszerre felkerekedne s menne messze, new tekeszegletbe, esetleg Kvebecbe, when emberek nem ezer esztendeje megesett eseteken verekednek...

Depersze meglett letten, ehelyt kell ellennem...

Te melyeket teszel?

S mely tekercsest lested meg?

Tetszett?

Gyermekseregleted teljes?

Ne felejts el engem!

:O)))

PuPu Creative Commons License 2009.10.23 0 0 7877

E zene emelkedett s persze kellemes egyben, de nekem nem ez jelent emlegetett gyenyt, ellenben ezek:

Ez ment ezerszer egy gyeny...

Meg ez.

Tekercsesben meg messze beszt neve: Szerelmestekercses.

Eszed meg teljesen megfelel nekem s nem kell kevesellned.

Less meg kellemes tekercsest s ne keress egyebeket, melyek megszeretgethetnek, nekem engedd ezt meg!

Előzmény: ejropalepke (7876)
ejropalepke Creative Commons License 2009.10.23 0 0 7876

Ezt nem jelenthetem nembe, elmentek felettem fellegek, de cseppet kellemesebben lett lelkem, mert elszemelgettem, mely reggel nekem lett jegyezve.

Persze nem felejtetted el, keveseld eszem. Keseregtet es, nem felelek meg neked.

Vekker meg ketyeg, sebesen kellene keresnem egy pecsest, melynek tetszem s megszeretget. Kedvetlen merengek, tekeszerte egyetlen embert sem lehetne lelnem, mely megszerethet.

Egyebekben kettes gyerek este megjelent, lehet, egyes es lesz estefele.

Elmegyek gyerekkel cseppet telepcenterbe, meg keretesekkel tele terembe.

Elszemelgettem netjegyzeted, melyet jelent neked jelen veres betves gyeny. Tetszett, s egyezem lejegyzettekkel.

Kellemesen esett beszerkesztett vers es.

Nekem meg e zene kedvencem, mely jeles gyenyhez megy, s jelenleg ezredszer eregettetem be fejlebernyegembe:

http://www.youtube.com/watch?v=v2E8bhDHESk

Előzmény: PuPu (7875)
PuPu Creative Commons License 2009.10.23 0 0 7875

Kellemes reggelt Lepkem!

Elmentek feletted fekete fellegek?

Csepp eszed rendben?

Melyeket teszel e nevezetes gyenyen?

Esetleg menetelsz egyet?

Kereveteden hevergetve jegyzeteket lesel?

Esetleg gyerekek lementek Mecsekbe s eledelt kell kevergetned?

Nekem rendet kell tennem szekreterben, melyben lepleket rejtem, meg egyben, melyben szerkezeteket, melyekkel egyszer-egyszer szerelek.

Kedvem elment, mert jelenleg csengetett fel egy kedves frendem, - gyermeke geyermeke, mely jelenleg fejezte be egyetemet este bement Pestre, kerekessel sete esetet szenvedett s elment...

Ever rendes emberekkel esnek meg e rettenetes esetek, rettenetes...

Lepkem, legyen kedved remek s ne felejts el engem, - szeress!

Mert tevecsed szeret.

PuPu Creative Commons License 2009.10.22 0 0 7874

Nem lehet, - jelenleg Lepke kerge, - elverne...

:O)))))

Előzmény: zilah (7871)
PuPu Creative Commons License 2009.10.22 0 0 7873

Keresztbevezeted egered e betvek felett, terjedelmesebb feleletet lelsz!

Depersze ez esetleg kellemesebb neked, veszekedhetsz es...

Előzmény: PuPu (7870)
ejropalepke Creative Commons License 2009.10.22 0 0 7872

Melyet jelent e betveket vesztett "jegyzet"? Ez lenne felelet? Ezt sebesen lerendezted, nem kellett ehhez rengeteget keresned betveket.

Persze nem lep meg, nem mentem elment este eszedben, meg jelenleg sem, ehhez nem kellett beszerkesztened e kellemetlen zengzetet.

Lesem, nem kell benned ketteselkednem, mert nem feleletedben megleltem, mely szememet nembeverte.

Egy lepke ne kezdjen tevejelleges egyeddel, mert ebben nem lesz szerencse.

zilah Creative Commons License 2009.10.22 0 0 7871

Ej Te Tevecs, ne kedvetlenedj el!

Heted befejezve sertepertelj le Mecsekbe,

s keresd meg Kedvesed, nem lehet messze!!

Zsebed tele legyen centekkel, s ezt kell cselekednetek!!

PuPu Creative Commons License 2009.10.22 0 0 7870

Hmmmm....

:O(((

Előzmény: ejropalepke (7869)
ejropalepke Creative Commons License 2009.10.22 0 0 7869

Tevecsem, nem lefestett helyzett pergett fenn, ellenben egybesereglett kezdetleges egyletem - melyet jelenleg sem jegyeztek be, hehe -, s meglett este lett, melyre termembe keveredtem. Jelzem, nehezen vettem erre lelkem, fekete kedvvel elmenjek, de helyesen tettem.

Kellemesen esett, csevegtem emberekkel, cseppet kedvem es rendesebb lett. Nem keveset nevettem egy kedves emberen, mely felemlegetett elment rendszerben lett eseteket, melyben egyetemen elejbe nemrejtve, megette rejtve  szervezkedett, felenyvezett feljegyzeteket, melyeket kedvenc Ferenced leszedegetett, megjegyzem, nevezett kesergett, ezt kell tegye, de ezt rendelte szervezete, melynek egyetemen egyes embere lett.

Ez esten nem egy ketrectelen verebes s egyebes egyletes ember nembe lett csevegve, le lett leplezve,  melyeken lehetett nevetnem.

Ellenben felemlegettettek jelenleg megesettek, melyen cseppet sem lehet nevetnem, s egylettel egyetemben nem lelem, melyet kellene cselekedjenek embereknek szembemenve rettenettel. Legyenek csendben? - ezt elvetem. Rendszeresen felmeneteljenek? - e tettel sem lesz szererencse, mert lehet, ezzel hergelnek ellenfelet.

Tevecsem, szerfelett felkerekedne kedvem, kezedben lehetne lennem, feledtetve lenne rengeteg kellemetlen.

De te epedsz-e erre? Nem kell-e ketteselkednem benned? Elkergethetem-e fellegeket, melyek nyektetnek?

Előzmény: PuPu (7867)
PuPu Creative Commons License 2009.10.21 0 0 7868
:O((((
PuPu Creative Commons License 2009.10.21 0 0 7867

Persze elfeledett...

Sejthettem este, - sebesen lejegyzett egy nyekerget, mert sejtette, lelkem belereped, - nem segedelmezhetek, nem vehetem kezembe, - legfeljebb jegyezhetek.

Depersze e jegyzettel elleplezte: nem szeret engem, egyebekre vetett szemet s engem legfeljebb reservbe tett, - lehet egyszer megfelelhet e teve Pferde helyett...

Szenvedelmem terjedelmes s szemem nedveket ejt.

Egy elvetett teve keserve ez...

PuPu Creative Commons License 2009.10.21 0 0 7866

Tessék mosolyogni!Lepke, kedvesem!

Ne legyen kedved fekete, ne keseredj el, lesznek kellemesebb percek, s lesz egeden fenn kerek gelb stern nevetve!

S persze elfelejtetted, - egy szerelmes Teve les egyre Mecsek fele, esetleg megjelensz e...

Emellett Wetter better lesz s  lehet csellengened hetet befejezve Mecsekben, lehet lesned gelb rengeteget, veres kerek szemeket cserjelevelek mellett, - Leben kellemes lesz, meglesd!

S egyszer elnemmegy perc, melyben kezembe vehetlek s szertelegelhetem tested...

Nekem sem telt el kellemesen e kedd, de egy teve ne nyekeregjen, - meneteljen, - nemde?

Egy lepke gyenge, cseppet nyekereghet, de better lenne tenyerembe telepedve tenned ezt!

Szeretlek, de nem szeretem, when lelked verembe esve kell lesnem, - szeress engem, s egyszerre rendben leszel!

Előzmény: ejropalepke (7865)
ejropalepke Creative Commons License 2009.10.20 0 0 7865

E keddben nem leltem kedvem. Nem esett velem kellemes sem neveldehelyen, sem egyebekben.

Menny fertelmes fekete s nedvet ereget.

Sejtem, neked sem mentem eszedben egy percre sem, nem lepke eseted.

Ellep rettenetes weltschmerz.

Esmersz egyetlenegyet, melyre ezt rebeghetem, kellemes  e teke?

Mely esetben de, jegyezd le, s ments meg, mert esek lefele.

Előzmény: PuPu (7864)
PuPu Creative Commons License 2009.10.20 0 0 7864

Rendben, - szenes eledel legyen elfeledve, (nem nekem kellett megennem...) nem lesz megcsevegve never...

Gyermekekkel meglesetted, melyett tettek emberek rengeteg esztendeje, - ez helyes!

Ez egy szkíta, nyomorék teve... Ha velem foglalkozol, akár régésznek is érezheted magad, és ha tanítgatni akarsz, sem ellenkezem!Megszeretteted e helyeket s felcseperedve elmennek, gyerekeket vezetgetve s lesz mese: When cseperedgettem, neveldehelyemen Lepke nene meglesette velem ezt... - ez egy csepp ever Leben...

Persze emellett nem feledheted el neveldehelyet sem, mert felcseperedve nem tekergethetnek ever kezekre perecet, kell jegyzeteljenek, egyszeregyezzenek s egyebeket tegyenek, melyet neveldehelyen vernek csepp fejekbe.

Depersze lehetne kellemesebb helyzetben nevelned gyerekeket, - nem kellene lecke meg termek, de erste neveldemesterek szegeznek fel keresztre, when ezt elkereteseled.

Errefele egy gyerek telepedjen le s lessen mereven neveldemesterre, s legyen csendben!

S ne betegedj meg nekem, legyen szervezeted sebesen rendben, - egy edzett Lepke nem lehet beteg!

Nekem sem lenne kellemetlen veled, nem lenne ellenemre egy csepp helyzetcserebere sem...

Szeretlek, - nefelejcs!

Előzmény: ejropalepke (7863)
ejropalepke Creative Commons License 2009.10.19 0 0 7863

Legyek a puha párnácskád? De meg múzeumpedagógus is akarnék lenni!Jelzem, Tevecsem, nem szenesedett el rendszeresen eledel, melyet keverek. Beesmerem, megesett egyszer-kettesszer, de nem ez rendszer. Mely esetben te vezetted kezem, teljesen rendes eledelt kevertem, persze sebeskedtem, ne teljen vele rengeteg perc.

Gyerekekkel elmentem termekbe, melyekben messze elment cejtekben szerkesztett leplek, csebrek, egyebek lettek elhelyezve. Szerfelett tetszettek ezek gyerekeknek meg nekem es.

Emegett lehetett pepecseljenek kezekre tekert perecet meg csebret. Egyesek lelkesen remekeket szerkesztettek, s kellemesen teltek percek.

Nekem meg egyre gelbebb lett fejem, mert elkereteseltem, de remek lenne nekem es e helyen gyerekeket nevelnem neveldehely helyett.

Egyebekben nem lettem kellemesen, mert reggelre kelve beteg lett belek helye, s ez kedvemet szegte.

Persze ez es feledve lenne, veled lehetne lennem, rengetne tenyered cseppet, emegett esetleg feletted es lehetek...

Előzmény: PuPu (7862)
PuPu Creative Commons License 2009.10.18 0 0 7862

:O))))))

Szemtelen Lepke, nembetekergeted jegyzetem!

Deellenben persze egy percre sem feledlek, - nem tehetem, mert nem engeded, beketrecelted lettem s e helyzetet megkedveltem, - melyet tegyek?

Nem egy pecses-jelleges helyzet, mert Lexentebb pecseseknek elrendelte: menjenek fel-le egyre keblesekre lesve, s egyet-egyet fellelnek, sebesen meg kell kettyentsenek...

Erre nesze nekem: elheveredve szemem mennyre vetem s elmerengek: de kellemes lenne nem e mennyezet, ellenben Lepke lenne felettem, - benne lennem meg egyenesen menny lenne...

Hmmm. - De eme "eledelt keverek, te vezeted kezemet", - ezt lehetne esetleg egy cseppet terjedelmesebben nembefejtened.

Esetlegen elszenesedett eledelek esete cseppet megrettentett, - lehet, ez esetben ebben neked es egy csepp szereped?

Mertpersze nem - nem, - ez esetben engem terhel e tett  teljesen, helyetted termelek szenet eledelek helyett, - legyen!

Szerelem ez, - nemde?

Legyen kellemes ested, s ne feledj engem lefekve sem, - helyettes nem lenne helyes!

Előzmény: ejropalepke (7861)
ejropalepke Creative Commons License 2009.10.18 0 0 7861

De Teve, egyenesen veremnek nevezed kelyhem, melybe beleejtelek?

Jej, Tevecsem, rengeteget merengek kettes hegyes kedvesemen, mely remek lenne belevesznem vele szerelembe, szertelegelve lennem, s egyben legelgetve szerte tevetesten, s lehet, merem, fejlebernyegedbe belelehelem, melyre epedek.

Mert epedek, de rettenetesen!

Jegyzetbe temetkezem, helyesebben ezt kellene tegyem, de keretesek jelennek meg fejemben, melyen te szerepelsz.

Csellengek hegyen - fejemben tevegelsz.

Eledelt keverek - kezem vezeted.

Sepregetek - szerelmesen merengek nemes szerveden, mely helyes pemete lehet felette.

Kereteseket lesek - elkereteselem kedvenc veresemet.

Tehetek ezt, emezt, leshetek erre, emerre, egyre Tevecs megy fejemben.

S nemegyszer keserv nyektet, lehet, bezzeg neked egyetlen szemrebbenetre sem lettem eszedben.

Előzmény: PuPu (7860)
PuPu Creative Commons License 2009.10.17 0 0 7860

Ejejej!

When egy kebles elcsendesedve helyesel, ne szenderegj pecses!

Keltsd fel eszed s lessed, mely helyen lesz vermed, melybe e kebles beleejt!

Leslek szemmeresztve...

Deellenben e gyeny csendesen ment el, rengeteget szenderegtem, lestem teleszerkezetet, legelgettem, de egyebekkel nem terheltem lelkem.

Meglestem teleszerkezetben egy tekercsest, melyben nemmeglett  keblesek szenvedtek...

Nekem sem lenne helytelen csellengenem, de nem kedvelem, when nedves s kellemetlen helyeken kell menetelnem, - egy teve meleg helyeket kedvel.

Elkeseredtem, mert e telet nem kezdhetem fekete emberekkel, nem lehet elmennem tekete tekeszegletbe, - legfeljebb egy kemence mellett melengethetem testem.

Depersze te melengethetsz engem esetleg, - megteszed nekem?

Előzmény: ejropalepke (7859)
ejropalepke Creative Commons License 2009.10.17 0 0 7859

Feleletem: dededede!

Rendben, testnevelek. Persze emellett elmerengek rendeleteden... De teszem, melyet kell. Lesheted, egyre engedelmesebb leszek, pecses jelleged lehengerel, s fegyelmezetten veszteglek hengeredre. Meglehet, egyszer-egyszer nehezen lehet fegyelmeznem lelkem, mely esetben ellenkeznem kellene veled, de lesheted, mely csendben lettem.

Reggel elmentem gyerekekkel Mecsekre, hegyre fel meg lefele csellengtem ezekkel, meg elrejtekeztek levelesek megett. Nem lett melegem, szerfelett reszkettem, de ezt nem lesve, kellemesen mentek percek.

Este meg tekercses terembe mentem, de ezt nem helyesen tettem, mert nem tetszett, melyet lestem, keveset nevetgettem, egyebekben meg vesztegeltem, jelenetek legyenek befejezve.

S neked mellyel mentek percek? Reppentem-e eszedben?

Előzmény: PuPu (7858)
PuPu Creative Commons License 2009.10.17 0 0 7858

Dobos Attila, - ő is ott volt..."Egyszer lett egy densz-zengzet feszt", - e nevet vette fel e megrendezett zene-est.

rettenetes meglettnek lenned, - ezt lehetett meglesnem, de emellett kellemesen merenghettem bekk, - hej, de kelemes cejtek lehettek ezek!

Jegyzeted meg Ket-gyerekeskedelem, - nemde?

Szeretem...

Ellenben metszeted, melyben egyszer helyem kellene legyen...

Teljesen megfelel nekem, de tesnevelned nem eszetlen tett, mert ezzel feszesebb lesz tested, s ez helyes, - egy Lepke teste ne ereszkedjen meg semerre - nemde?

S engem keress meg, mert persze cseveghetek kellemeseket neked, - ehhez nem kell egyebekhez menned!

S nem csevegek szerte egyetlen heytelent sem, ellenben kettesezertenre kellemes helyzetet teremtek!

Depersze ezer kedveset jegyzek, erre te nembeszedsz egyet, fejreteszed s lecseszel engem, - melyeket jegyzek.

Cseles egy Lepke lehetsz, tekergeted lelkem, egyre defendben kell csevegnem, - reszkess teve!

De szeretlek s ellesem neked kegyetlen lelked...

Szerecc engem, Lepkem?

Előzmény: ejropalepke (7857)
ejropalepke Creative Commons License 2009.10.16 0 0 7857

Mely lehet e nevezetes est, melyen meglett emberek zengenek megletteknek?

Eszembe ment egy kedvenc jegyzetem, melyben egy meglett nene szerelmese zengett megletteknek Pest-peremen egy teremben, de szerelmes keblesnek es be kellett lesse, meglett embere nem remekelt ez esten.

Ellenben szerencsevesztett nene kebles frendje rejtve  kedvenc eledelekkel kedveskedett zenemester embernek, s ezzel megnyerte, elszedte.

Nevetek, nekem ez nem menne, eledellel nyerjem meg pecsest.

Ellenben te Teve!

Elmerengtem ezen, rendszeresen elrendeled, eddzem metszetem.

Lett egyszer nekem egy szerelmem, mely kedvesen megjegyezte, kelyhem nem termetes, nem csepp, petty pecshez lett metszve, ennek teljesen megfelelt, nem rendelte el, reggel, este testneveljek.

Lehet, e kedvesemet kellene megkeresnem, szeressen jelenleg es?

Nem szeretsz te cseppet sem engem, szertecseveged, nem felel meg neked metszetem.

S egyebekben es...

Előzmény: PuPu (7855)
zilah Creative Commons License 2009.10.16 0 0 7856

Kedves Teve, ne betegeskedj,

kereveten hencseregj,

meleg nedveket vedelj!

:O))

Előzmény: PuPu (7855)
PuPu Creative Commons License 2009.10.15 0 0 7855

Ne legyél hűtelen!Persze bementem centkeresdehelyre, - jelenleg lelket lehelek terepen emelt telephely-tervbe, - de nem teltek kellemesen percek.

Kettes fele elmentem mesterhez, mely kerekeket szerel, mert cserebere kell, - telet nem kezdhetem ezzel, melyet melegre szereltek fel.

Telephelyemen meg elheveredtem s meleg cserjelevelet nyeltem, meg nyekeregtem, de nem lettem rettenetes beteg erre sem.

Jelenleg rendben lettem, fejnyelem belseje veres egy cseppet, de ezt feledhetem... 

Next gyeny nem megyek be, de estefele elmegyek egy termetes terembe, melynek neve egy ember neve, mely verekedett kender-ketrecben, - lesz egy zeneest, melyen meglett neves emberek zengenek meglett embereknek kedvelt zene-elemeket...

Betett keretesed tetszett, - s tetszett jegyzeted, mert nem veted el beteg kedvesed, mely persze szeret rettenetesen!

Ne feledj el, s ne feledd, edzened kell!

DE NEM EGYEBEKKEL!!!

Előzmény: ejropalepke (7854)
ejropalepke Creative Commons License 2009.10.15 0 0 7854

Szegény beteg Tevém, gyorsan gyógyulj meg!Tevecsem, kedvesem, ne legyen beteg tested, ne szenvedtessen megemelkedett testheved! Jelenleg es szenvedsz? Esetleg cseppet kellemesebben lett tested? Nyelted meleg cserjelevet?

S persze mely esetben pecses beteg, rettenetesen nyekereg - jegyezted nemegyszer.

Kedvesem beteg, nekem sem lehet remek kedvem.

Heverj meleg teremben, lepel nemfelett, ne menj semerre.

Egyebekben es melyet tehetsz berekesztett centkeresdehelyeden, melyen feleslegesen keresel, nem lelsz centet? Esetleg de? Esetleg new helyet szervezel? Esetleg egyebet teszel?

Nem kell kellemetlenen merengenem? Jej!

Mert nekem kellesz betegen es, s el ne feledjem!- kedvenc veresre festett szervvel es.

Előzmény: PuPu (7853)
PuPu Creative Commons License 2009.10.14 0 0 7853

Lepkem, szerelmem!

Kettesszer jegyeztem neked s net kettesszer ette meg jegyzetem.

Ez jel lehet, - esetleg nem szemelgeted ezeket szerelemmel, - net jelezte, ne szenvedj szerencsevesztettje!

De nem nevetve:

Kereteseld el Lepke, bementem reggel centkeresdehelyemre, s egyre elesettebb lettem.

Estefele testhevem megemelkedett s beteg lettem.

Belesem, nem ment nehezen ezt beszereznem, csepp kebleske s kettes pecses-gyerek es beteg, - kehesek meg szenvednek.

lehetm, reggel nem megyek be, kerevetemen hevergetek s meleg leveket nyeldeklek...

Deellenben feltettekre:

1.     Elveresedtem. Emlegetett szervem es...

2.     Neked, neked!!!

2+1. Heves szextetten - veled! 

2+2. Merek? Nem, nem! Nekem egyesben te kellesz!

De neked kellek e, te Lepke?

Előzmény: ejropalepke (7851)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!