Az egyiptomi légió ma is fantasztikus. Adel a a Győr női csapatában sem lenne kezdő beálló. Nem tudom sírjak vagy nevessek, hogy ezt itt meg lehet csinálni.
A szegedi udvarlás Milosavljev körül még május/nyár elejei történet, de hamar elhalt. Mi jóval közelebb álltunk ahhoz, hogy megszerezzük :) Persze a kocka fordulhat, de meg lennék lepve. A Berlinben történt változások okán nála talán a legreálisabb, hogy marad Berlinben, bár akkor nem tudom mi lesz a Kielcével kapus fronton, mindenesetre sajnálni nem fogom őket.
PdV-vel kapcsolatban: az állapotáról nem tudok semmit, de susmorgásokat lehet hallani vele kapcsolatban, hogy esetleg mégsem maradna hosszú távon Kielben. Egyelőre ez nem több mint egy felvetés, pletyka. Mindenesetre érdekes lenne, ha nálunk újra összeállna a PdV-Nielsen duó.
Viszont úgy kell elengedni a témát, hogy miért jött volna Fazekas, amikor a vp folyton kölcsön adogatta, úgy, hogy egy gyenge Casado meg bizalmat kapott...?
Fazekas témát engedjük már el. Nem akart jönni, főként az apja hápogása miatt, szerződése lejártakor majd újra elő lehet venni, addig kár rajta siránkozni már. Amúgy 300 ezer eurót fizetett érte a Plock, nem ingyen távozott.
Jövőre egyetértek egyébként azzal, hogy Gáncs-Petőnek benne kell lennie a kettő balszélsőbe, az így felszabaduló összeget meg középre kell elkölteni.
Joggal!Így is van elég potenciálisan sérülékeny,többszörösen műtött,belső posztosunk (Remilit és Zeint kivève konkrétan mindenki..!) ami hatalmas rizikó,nem kellene tovább fokozni.
Claar szerződése elvileg 2028-ig, Skipagotu szerződése pedig 2027-ig szól. Nem látunk bele a szerződésekbe, de én nem is emlékszek mikor engedtek el ilyen kaliberű játékost a Kieltől vagy a Magdeburgtól szerződésük lejárta előtt utoljára.
Thrastarson szerződése viszont Löwenben csak 2026-ig szól a bejelentés alapján, szuper szezont fut eddig, a Kielce se véletlenül igazolta le még a sérülése előtt. Egyedül az szól ellene szerintem, ami mellette: nem klasszikus irányító, de tud balátlövőt és irányítót is játszani.
Én ebben érzek egy ellentmondást. Van sapka, nincs sapka esete...
Egyrészt itt a fórumon azt szeretnénk sokan, hogy legyen több magyar fiatal beépítve a csapatba, de másrészt amikor adódik rá lehetőség, hogy bevetésre kerüljenek (akár szélen), akkor előjön, hogy de hát az kockázatos.
Kockázatos, de nincs más út, ha fiatalokat szeretnénk, akkor az azzal jár, hogy vállalni kell a kockázatot, éles helyzetben, amiben az is benne van, hogy nem jön be a kockázat vállalása (definíció szerűen). Ellenkező esetben maradnak az idősebb, stabil, bevált játékosok. Semmi értelme dísznek tartani fiatalokat, ha a poszttárs képes egymaga megoldani.
Én örülnék ha Gáncs-Pető előtt legfeljebb Descat lenne csak, mert akkor Descat rapszodikussága miatt lenne valódi felelősség Gáncs-Petőn. Úgy ne parkoltassunk magyar fiatalt egyik poszton se, hogy nincs rajta valódi felelősség, ez volt szerintem a baj eddig is. Ha ezt szeretnénk akkor kockáztatni kell ezekkel a játékosokkal, és remélhetőleg lesz olyan közöttük akikkel majd azt látjuk, hogy megérte és ez kompenzálja azt ahol nem.
Utólag nem nehéz megmondani, hogy kivel érte meg kockázatot vállalni (már ha ez megtörtént máshol pl. Imre Bence vagy Fazekas esetén), előre sokkal nehezebb. Viszont épp emiatt szerintem utólag okosnak lenni (Fazekas, Imre) nem elegáns.
Szelso posztra nem kell ket sztar, kulfoldi meg plane nem. Ha mar Lenne itt van, siman el fog vinni 45 percet egy meccsen. A masik jatekos legyen fiatal es magyar. Ugyanez a helyzet a masik oldalon. Az felszabadulo forrasok meg mehetnenek a belso posztokra.
Szerintem se fordul meg a fejükben, hogy pénzért elcsábítsák, max majd akkor lehet téma a leigazolása, ha közeledőben lesz a szerződésének a lejárta, ami még soká lesz. Nem csak arról volt szó nyilván, hogy tartott attól, hogy Veszprémben többet padozna, hanem jól érzi magát ott ahol van. És azért egyre erősebb az a lengyel projekt (még ha most otthon egy nagy zakót kaptak is a Barca-tól). DE, ehhez meg a Veszprém is kellett, hogy évekre kölcsönadták. Én ezt akkor sem értettem, mikor leigazolták a kisebbik veszprémi csapattól. Már akkor is látszott, hogy nem egy átlagos fiatal magyar tehetség. Mostanáig is bosszant, hogy a klub nem élt megfelelően a lehetőséggel. Hosszú évekre megoldott lehetett volna az irányító poszt, ráadásul egy magyarral... Tényleg nagyon mélyen zsebbenyúlós történet lesz, ha egy fiatalabb világklasszis irányítót le akarnak igazolni és ez még csak az első fele a dolognak. A màsik, hogy az a játékos, akar e ide jönni egyáltalán és, ha igen, nem csak a pénz miatt?! Marguc utódjaként Imre Bencének én is nagyon örülnék!
Szerintem Fazekas Bartháéknál eljátszotta a lapjait,h nem jött haza,kizàrtnak tartom,h pênzt adnának érte + ban rosszul is mutatna: ingyen jöhetett volna tavaly,nemet mondott,most meg pénzért mégis…
Nagyon kíváncsi vagyok ki lehet a kiszemelet (márha).
Nagyon jó lenne,ha B2ben/irányítóban is beverhető játékos érkezne. Claar,/Skipagotu hatalamas fogàs lenne,de szàmomra elképzelhetetlen,h itt kössenek ki. Remêlem Imre Bencét sikerül hazacsàbítani.