Aludva egyet a tegnapira. Nagy letargiába esni nem kell. Amit korábban leginkább hiányoltam (védekezés) az stabilan megvan, ha a végén nem próbálunk tüzet oltani megússzuk 26 góllal. Az nekünk elég szokott lenni a győzelemhez bárhol. Most nem voltunk elég pontosak elől és talán egy kicsit kevesen is vagyunk pillanatnyilag. Bár ez utóbbi lehet nem sokat számít egyelőre, mert úgy tűnik, hogy XP az alapembereit próbálja összecsiszolni. Remélem Dragan és a többiek ennek nem fogják kárát látni. A szélsőjáték az utóbbi meccseken visszaszorulóban (tudatos vajon?), ez láthatóan nem tesz jót a szélsőknek, korábban jobban mentek. Általában kettőt cserélünk és valószínűleg ezzel egy kicsit visszaesett a tempónk is, legalább is én így érzem, de valamit valamiért szerintem a védelem minősége fontosabb. Egy gondolat a játékvezetésről még. Szerintem nem voltak rosszak és részrehajlók sem, inkább az van, hogy az a néhány hibájuk elég feltűnő, hogy úgymondjam idegborzoló fajta.
Az a kérdés nálam,hogy amikor van egy ennyire domináns beállòd, egy ennyire domináns jobbátlövőd, és ilyen irányítòid, lehet-/kell-e mást játszani,mint amit most játszunk.
A szélekre lemehetne a labda többet, az igaz.
De amíg nem lesz a másik oldalon is egy bitang átlövő, nem tudunk az átlövőjátékra építeni
Jaj el ne kezdjétek… Sztem Kontakt stílusával alapvetően semmi gond nincs,sok hasznos cikket/linket posztol pl.
A meccsről még meg úgy általában. A támadójáték összképe nem nagyon változott Xavi alatt sem ,eddig..a védekezésünk talán feszesebb. Nagyon remélem h Martim Costa tavasszal már érkezik,ha igazak a pletykák és ő a potenciális jelölt. Kosorotov megbukott sajnos,b2 nélkül nem lehet lehozni a szezont
Tök jó, hogy lezárod azt a témát, amit te hoztál fel - és amiben az ellenfél kapusát becsmérled- arra hivatkozva, hogy a “saját hibák feltárása fontosabb”…
Komolyra fordítva, Mikler már 5 éve elment, ennyi idő alatt igazán túl lehetért volna lépni a gyenge F4-es teljesítményein. Vagy ha nem sikerült, akkor azt nem egy vesztes meccs után kellene hangoztatni, mert baromira nem elegáns
Nekem az az érzésem, hogy Remili fog még hosszabbítani. Gondolom jól érzi magát Veszprémben és jól is játszik, pláne mióta az eredeti posztján van. Gondolom a klub is mindent meg fog tenni azért, hogy maradjon, pláne, hogy nem is rég igazolták le nem kevés pénzért. Alapvetően szerintem Fabregas is szívesen maradna, ha nem lennének a családi okok!
Egyetértek mindenkivel, nem tudom Kosorotovnak meddig szól a szerződése, de nagy hiba lenne meghosszabbítani! Volt elég ideje már bizonyítani, nem nagyon sikerült. Nagy szükség lenne az idősebb Costa fiúra, az tuti! Én sem értem, hogy Descat mire fel volt végig a pályán, nagyon gyengén játszott, ennek ellenére hagyták neki lőni a heteseket, meg rá hozták ki az utolsó helyzeteket. Elisson mellőzése ilyenkor (is) érthetetlen, mert, ha sérült lenne, gondolom nem nevezték volna! Vailupau meg kb labdát se kapott egész meccsen, legalábbis nem rémlik. Az is biztos, hogy Fabregas óriási veszteség lesz... Mindemellett azért nem akkora dráma, hogy nem lett meg ez a meccs. Remélhetőleg a jövő héten hazai pályán a Wisla ellen jobban megy majd a játék!
Én Pascual mestert sem értem. Az éles meccseken csapágyasra játszatja a kezdőt, ezzel szépen leépíti Pechmabecet, Casadot, Elissont, Sandellt ( tudom, ma nem volt a keretben, de amikor ott van, akkor is csak pár percet kap), pedig neki aztán igazán tudni kellene, hogy 6 játékossal nem lehet FF-t nyerni.
11/4. Első félidőbe már ne ment neki. Ilyenkor mondom mindig nem értem miért üli végig a meccset Elisson, amikor látszik már első félidőben hogy ez nem egy jó Descatnál.