Keresés

Részletes keresés

jéggolyó Creative Commons License 2009.07.13 0 0 321

SZiasztok .

egy kép az előző ,320.as hozzászóláshoz.Ebben a csodálatos házban éltünk 1 hétig.

jéggolyó Creative Commons License 2009.07.13 0 0 320

Sziasztok.  A hétvégén a Zempléni Hegyekben turáztunk 6  fős baráti társaságban. Leirhatatlan élményekkel gazdagodtunk  és elhatároztuk ,hogy ide jövőre is visszatérünk.  A szállásunk:  hát az osztályon felüli volt! Egy ragyogóan felujitott kettő szobás kőház(kellemesen hűvös),a konyhában minden van amit csak ellehet képzelni, és van egy hatalmas terasz is,hintaággyal,kertibutorral. Aki kocsival érkezik fedett kocsibeállót tudhat a verdája föllött(ami a mai jégessős időjárási viszonyok közzött nem semmi,ja és ingyér).  Medence is van!!!  

A szállás cime:      Makkoshotyka Ady Endre u. 11

Email:M.hotyka@freemail.hu

Tel:06 45 405 157

06 30 686 49 35 

Nekünk annyira tetszett,hogy már a jövő évre lefoglaltunk egy időpontot.

A legfontosabbat  majdnem elfelejtettem:  a tulajdonos nem lakik az ingatlanon, nem liheg a  sarkadban azt vizslatva, hogy nem teszel-e valamilyen    nem kedvére valót.   Egyeztetett időpontban érkezéskor szállás-, kulcs átad,  távozáskor szállás-, kulcs visszaad .Egyszerre csak egy társaságot fogadnak,tehát idegenekkel nem kell ismerkedned, jópofáskodnod ha nincs is hozzá kedved. Férőhely:7-8, max.10 fő .

Mindenkinek csak ajánlani tudom,ilyen minőségü szállás ennyi pénzért nincs közelben,távolban!

ÁR:2000FT/fő/ éj

További jó barangolást, turázást .Sűssön a NAP ,legyen söröd hideg.

SuperBazza Creative Commons License 2009.07.05 0 0 319

Sziasztok!

Augusztusban megyünk a barátnőmmel egy kis előnászútra Esztergomba.

A Lila Akác Panzióba foglaltunk helyet,barátaink elmondása alapján kellemes hely.

Mi az amit a környéken (Esztergom,Visegrád stb) feltétlenül érdemes megnézni?

Illetve volt e már valaki ebben a panzióban?

Előre is köszi a válaszokat.

Törölt nick Creative Commons License 2009.07.05 0 0 318
Sziasztok !

Siófok aranyparton szeretnék jövőhétre szállást de sehol sincs hely , tudtok valamit , közel a Coke Clubhoz 3 főre?:??
bike50 Creative Commons License 2009.06.10 0 0 316
Sziasztok!
Tiszaföldváron keresek szálláshelyet 6-8 főre, 1 hétre. Elsősorban fürdőszobával, konyhával rendelkező önálló apartman érdekelne. Az időponthoz aránylag rugalmasan
tudunk alkalmazkodni. Kérem, aki tud, segítsen! Köszönöm előre is.
gyongyhaju lany Creative Commons License 2009.06.08 0 0 315

Sajnos le kellett mondanunk a keszthelyi nyaralásunk. Ha valakit érdekel a helyszín, a lefoglalt szállásunk átadnánk.

Időtartam: Augusztus 2-8-ig (szombat-szombat)
A szállás: Márta Vendégház - Keszthely

http://www.keszthely.hu/szallashelyek/marta_vendeghaz

A lefoglalt apartmanunk ára 7 éjszakára 59.500 Ft, amiből 15.000 Ft előleget kell befizetni.

Akit érdekel a szállás, e-mailben jelezze nekem feketedorka(kukac)citromail(pont)hu.

A programlehetőségek ezen a héten Keszthelyen:
- a Festetics-kastély szabadtéri színpadán a budapesti Centrál Színház vendégjátéka
- a Balaton-parton borfesztivál

A látnivalók:

- Keszthely önmagában szép város
- Hévízi-tó
- Tapolca, tavasbarlang
- Hajókirándulás Szigligetre, Badacsonyba
- Sümegi-vár, Nagyvázsonyban Kinizsi-vár és benn az erdőben Pálos-kolostorrom
- A Keszthelyi hegységben érdekes túrák (kilátók, várak)
- Túra a Kis-Balatonhoz (eddig még sosem sikerült időben fölkelnünk a túrához, de majd most...)
...és még sokminden más: http://keszthely.hu/turistaknak

Los Gigantes Creative Commons License 2009.06.06 0 0 314

Tud valaki ajánlani apartmant vagy szobát fürdőszobával 4-5 napra Kiskunmajsán?

Előre is köszönöm a választ.:-)

gyongyhaju lany Creative Commons License 2009.06.04 0 0 313

Ajánlanék még nektek szállásokat, ahol mi nagyon jól jártunk.

Az egyik Makkoshotykán, a Zemplénben, Sárospatak közelében. Igazi családias, turistás cimmerfrej.

A szállásadó:

Vitányi Jánosné (Vilma néni)

Cím: Makkoshotyka, Rákóczi út 8.

Telefon: földi: 47/307-014 mobil: 20/528-7829

A házikóban 3 szoba van, köztük az egyik Vilma nénié. Mi nagyon kedves, családias fogadtatásban részesültünk. 16-an vackoltuk be magunkat a max. 8 férőhelyre úgy, hogy Vilma néni a saját szobájából is kiköltözött a nappaliba. Kedvesen viselte a késő éjszakáig tartó zsivalyunkat, és mindenben kereste a kedvünket. Csak ajánlani tudom az arra járó turistáknak.

A másik szálláson most jártunk a Dél-Zalában, Lentiben:

Pál Apartman

http://www.palapartmanhaz.hu/tartalom.htm

2 szinten 2 különálló apartmannal (2 ágyas szobák, össz. 2x6 férőhely + 1 pótágy) + mindkettőhöz nappali-konyha.

A szállásadónk nagyon készséges volt, minden apró nyűgünkben-bajunkban segített, ottfelejtett cuccaink darabonként küldte utánunk.

Lentiben a közelben van a kisvasút végállomása és a termálfürdő, a környéken gyönyörű biciklis és bakancsos túraútvonalak. A nem messzi Szlovéniába is át lehet kirándulni.

http://www.murania.info.hu/
jacky87 Creative Commons License 2009.06.04 0 0 312
Sziasztok. Nem nagyon szoktam ide írni, inkább csak olvasgatom a hozzászólásokat.
De most ajánlani szeretnék egy oldalt, ami nekem bevállt: http://nyaralasitthon.com (remélem nem számít reklámnak)
Tavaly ezen oldalon keresztül mentünk nyaralni és minden rendben volt. Szerintem érdemes megnézni!

A vízpermetes kapu pedig tényleg nagyon jó ötlet, még nem láttam ilyet, de így látatlanban is tetszik! :D
Adam70 Creative Commons License 2009.06.03 0 0 311
Szia Marina!

Köszi a segítségedet. Így már képben vagyok a vízpárával kapcsolatban. Szerintem ennek a szolgáltatásnak nagyon sokan fognak örülni a 40 fokos kánikulában. Én sem vagyok a balatonban pancsolós típus, egész nap a pára alatt fogok állni. :)

Nem tudom láttad-e van az alsóörsi strandnak honlapja. www.alsoorsistrand.hu.

Sok infót találni rajta, de ami a legjobban tetszik, hogy lesz webkamera is. Az nálam még nem működött, de lehet csak az én gépemmel van a baj. Nézd meg lehet nálad jó lesz.

Ádám
Előzmény: Marina2 (309)
korneliakiss Creative Commons License 2009.05.22 0 0 310

Megérkeztünk Egerszalókról, a Shiraz hotelben laktunk.

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a pompát és kényeztetést. Három napig ki sem mentünk a hotelból.

Nelli

Előzmény: korneliakiss (303)
Marina2 Creative Commons License 2009.05.20 0 0 309
Szia Ádám!
A vizipárán én egy olyan kaput értek, ami alatt ha átmész, vízpermetet szór rád. Ha nem szeretnél pancsikálni, csak felfrissülésre vágysz a kánikulában, akkor csak aláállsz,és kész. Mesterséges strandokon én már találkoztam ilyennel, de természetes tavak mellett még nem.
Adam70 Creative Commons License 2009.05.19 0 0 308
Szia Marina!

Köszi a segítséget. Bevallom nem igazán tudom, hogy mi az a vizipára. É s mire jó, ha úgyis ott van a Balaton?

Ádám
Előzmény: Marina2 (307)
Marina2 Creative Commons License 2009.05.18 0 0 307
Szia Ádám!

Alsóörsön a kemping pontosan a Strand mellett van, ami kifejezetten gyerekbarát.
Minden évben feltöltik a parti részt homokkal, a kisgyerekes családok örömére, és azt olvastam, hogy idén még vízipára is lesz.
CsCs70 Creative Commons License 2009.05.08 0 0 306

Sziasztok!

Rögtön egy képzavarral kezdeném, ugyanis ma a Bodrog parti Üdülő és Vadászházunkba volt dolgom (Sátoraljaújhely és Alsóberecki közt a híd lábánál),
de utam ismét Balsa felé vezetett és itt komppal mentem át a Tiszán.

”Ottan némán, mozdulatlan álltam,
  Mintha gyökeret vert volna lábam.
  Lelkem édes, mély mámorba szédült
  A természet örök szépségétül.”
 (Petőfi Sándor: A Tisza. Pest, 1847. február)

Akiket az úti képeim nem győztek, meg azok jöjjenek el az üdülő és vadászházunkba legalább egy hosszú hétvégére!
http://www.belfoldiszallasok.hu/index.php?szallasid=956

Üdv.:Csocsa70

A tiszai komp Balsánál

A Tisza

Bodrog parti Üdülő és Vadászház

Bodrog parti Üdülő és Vadászház, szoba

Attika1 Creative Commons License 2009.05.05 0 0 305

Sziasztok,

Mi a hétvégén voltunk a Zemplénbe a Telkibányai Ezüstfenyő hotelben a gyerekekkel.  Szerintem nagyon családias kis hely, bár szerintem nagyon kevesen dolgoznak ott.  Szerintem sem kell milliomosnak lenni egy szép hely meglátogatásához, mi a 3 gyerekkel a két éjszakára fizettünk 20e ft-t.  Nyilván nem egy Hilton de szép tiszta és a környezet egyszerűen gyönyörű. Az biztos, hogy a túravezető nagyon profi, olyan utat állított össze nekünk amit a három gyerekkel is meg tudtunk csinálni, de még az egyik háti hordozót is hajlandó volt vinni.  Gondoltam megírom, hogy aki Telkibányára akar menni az gondolkodjon el az Ezüstfenyőn. Távol áll tőlem a reklámozás de nem gondoltam volna, hogy 3 gyerekes családként ennyire jól tudjuk magunkat érezni.

Üdv,

Attila

Marina2 Creative Commons License 2009.04.28 0 0 304
Szia!

Alsóörsön tudom, hogy az Aranysas hotel elfogad üdülési csekket, és sok akciós ajánlatuk van.A strand kifejezetten gyerekbarát, nézd meg a honlapjukat!www.alsoorsistrand.hu

Marina
Előzmény: Adam70 (302)
korneliakiss Creative Commons License 2009.04.27 0 0 303

Ádám!

Mi húsvétkor Keszthelyen töltöttünk pár napot, egy kisebb panzióban voltunk, ahol üdülési csekkel fizettünk.

A strandon (bár csak sétáltunk), de homokos föveny van nagy játszótérrel.

Ha érdekel, nézd meg : www.erikapension.hu

Más.

Tudtok valamit az egerszalóki Shiraz hotelről? Májusban ott töltünk néhány napot, a honlapjukat megnézve kegyetlen áraik vannak, kíváncsi vagyok hogy mit nyújtanak ennyiért. Volt már ott valaki?

Nelli

Előzmény: Adam70 (302)
Adam70 Creative Commons License 2009.04.27 0 0 302
Sziasztok!

Tudtok a balaton északi partján jó szállásokat, ahol üdülési csekket is elfogadnak? Érdekelne esetleg kiadó magánház is.
Hol vannak jól kiépített strandok, ahol a gyerekek is tudnak játszani.

Várom a segítségeket.

Ádám
cs.karcsika Creative Commons License 2008.12.28 0 0 301
Friss MÁV vendégszoba listát keresek! Tudna valaki közöni egy ilyen listát?Árakkal és telefonszámokkal! Köszönettel!
tengelic35 Creative Commons License 2008.10.31 0 0 300
AJjánlanám a természetkedvelők,kikapcsolódni vágyók figyelmébe a következő vendégházat zemplémben. www.kolap.hu/vadrozsa . Jövőhéten rakok fel a lap galériájába belső fotókat is,de a jelenlegik is magukért beszélnek.
Honore Creative Commons License 2008.08.23 0 0 299
Belföldi szállások egy helyen, online foglalással és programajánlóval: Régió Árak
790616 Creative Commons License 2008.07.13 0 0 297
Esztegom megszünt!!!!
Előzmény: tweety83 (7)
karfiolleves Creative Commons License 2008.01.26 0 0 295

Iskoláknak, csoportoknak, mindenféle táborozási célra csak ajánlani tudom a Sástói Ifjusági Tábort!

A Mátrában van, szép környezetben, olcsó árakon, és étkezést is biztosítanak ha szükséges.

www.sastotabor.extra.hu

quazzy Creative Commons License 2007.11.02 0 0 294

Sziasztok

Ehhez szoljatok valamit ezt most találtam , wellness és poker

http://www.kimibenjo.hu/

heti wellness Creative Commons License 2007.11.01 0 0 293

"Nézelődő vevő"

Ez az, ami nem vagy.

A "nézelődő vevő" érdeklődik a megadott elérhetőségeken, ha felkeltette az érdeklődést a hirdtés. Ha meg valami nem tetszik, egyszerűen továbbáll.

Előzmény: Törölt nick (292)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.01 0 0 292
Öreg unom a félredumálásod,uccsó reagálásom ez,megnyugodhatsz nem zavarlak a
seftelésben.Amúgy mi közöd neked az én pénztárcámhoz.Egy boltban sem turkálnak a NÉZELŐDŐ vevő zsebébe,hogy van-e nála elég cash.Egy tuti,h ilyen arrogáns,inkorrekt pancserrel sohasem üzletelnék,aki még azt se tudja,hogy mit és mennyiért árul.

Előzmény: heti wellness (291)
heti wellness Creative Commons License 2007.11.01 0 0 291

Szerinted mindenféle céges dolog nyilvános szokott lenni és mindent kipakolnak a honlapokra a nagyközönség elé?

Nagyon sajnálom, hogy savanyú a szőlő neked, mert nincs rá pénzed.

De ha ennyire nem érdekel, nem értem miért írsz.
Előzmény: Törölt nick (290)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.01 0 0 290
Csiba Te ! Egy szó nem volt rövid hi.-ről.Megjegyzem a Danubius honlapján sinsc ilyen
ticket akció és hogy ki a paranoid,azt meg mi sem jellemzi jobban,hogy háromszor is
rápörögtél a tocsikra....

Hívni meg nem foglak,nem szeretem a simlis ügyleteket.Ha tisztességesen akarsz
eladni,akkor nem kell titkolózni.
Előzmény: heti wellness (289)
heti wellness Creative Commons License 2007.11.01 0 0 289

Ha paranoid vagy, ne akarj üdülni. Otthon a négy fal közt biztonságosabb.
Előzmény: Törölt nick (285)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!