Keresés

Részletes keresés

szadvar Creative Commons License 2005.05.20 0 0 1

Köszi, de nem feltétlen az "őrüketre" gondoltam. Vannak olyan bűnök, melyeket elkövetnek a gyermekekkel -és csupán úgy tehetik ezt, hogy felelős szülőként tevékenyen részt vesznek benne.

Aztán pedig meglepődnek, hogy szegény pici fiuk milyen szavakat használ velük szemben. Mindenki csinál hülyeségeket az életben és szülőnek sem születik senki -tehát vannak bocsánatos bűnök. De ha valamit azért tesz, hogy neki jó legyen és előre látja, milyen károkat fog vele okozni csemetéjének -no, ez már nem a megbocsátható kategória.

 

Előzmény: Spanci (0)
Spanci Creative Commons License 2005.05.20 0 0 0
Látogassál el az "Őrületbe kerget az anyám" c. topikban. Olyan történeteket olvashatsz, hogy lehet a végén még boldognak fogod magad érezni.
Előzmény: szadvar (-)
szadvar Creative Commons License 2005.05.20 0 0 topiknyitó

Üdv. Mindenkienk!

Akár tanár, akár gyermek, akár szülő aki olvassa, jó volna ha megosztaná velünk negatív tapasztalatait.

Neked men voltak csodás gyermekéveim, és így "öregen", "felnőtten" sem vagyok boldog, ha a szüleimre gondolok. Olyan dolgokat műveltek velem, ami nemcsak hogy törvénybe ütközik, de lelkileg mély nyomokat hagyott.

Ha volna valakinek hasonló -akár most is aktuális- problémája e témában, írjon, hátha segíthetünk. Néha már az is jó, ha megérti valaki, miről is beszélünk!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!