Az idei ev eddig legintenzivebb topiknyitojarol, Tuzes falrol, ez egyertelmu.
Orban golt lott... Fohir, topikot rola egybol! Kinos tema vagy mi? Tukortopikot azonnal rola. Van mar tobb olyan topik is? Semmi gond ujra nyitni egybol...
Vállalati Liberálisról nem feltételezem, hogy balosként nyomná a jobbos topikokat. Abból meg önmagában, hogy sok topikot nyit, nem következik feltétlenül, hogy pártfeledatot végez.
Hi, n ne bohóckodj már. Gondolom ismered például a Vállalati Liberális munkálkodását. Egyszer el is szólta magát hogy mindjárt megy haza és otthonról nem internetezik.
Az, ha engem befolyásolni tud, az az én butaságom/a másik ügyessége, de ez még szinte magánügy. Azt tartom itt problémának, ha az olvasót tudja befolyásolni, már ha ennek egyáltalán van jelentősége (szerintem van, mások szerint nincs.)
A francba! Csak 65. vagyok....grrr....ez már a nemzethalál kezdettye...há, nem? jajj...jajjj....ki fognak rúgni a Fórimbefolyásolási Osztály éléről...jajjj...jajjj....
Én tényleg elképzelni nem tudom, hogy mi az a fajta különbség aközött, hogy valaki tényleg jobbos, vagy csak úgy csinál, ami pl. téged befolyásolni tud ilyenkor...
"Van néhány alak aki megjelenik és pár óra alatt tucatnyi topicot nyit kb. ugyanarról. Ez egyértelműen pártfeladatot végez!"
Nem biztos, az is lehet, hogy csak "küldetéstudata" van, semmiféle párt nincs mögötte, csak a vezérhangyája. Ha viszont jobbos szövegeket írkál, miközben balos (vagy fordítva), akkor abból én jobban ki tudom nézni, hogy (párt)feladatot lát el.
" Ha van ilyen jelenség, egyáltalán." Van ez már többször is bebizonyosodott. Van néhány alak aki megjelenik és pár óra alatt tucatnyi topicot nyit kb. ugyanarról. Ez egyértelműen pártfeladatot végez!
"A polfórumon társalogni lehet(ne). Politikát csinálni aligha. Angliában sem a Hyde Park Speakers Corner szónokai döntik el a választások sorsát. Még ha maguk azt is hiszik."
Nem a szónokokról van szó, hanem azokról, akik küldik őket. Ha van ilyen jelenség, egyáltalán.
Nyílván, mint ahogy ez a fórum is csak egy fórum, nem több. Ezen belül, ha valaki megtéveszt, az elsősorban a te (én, stb) bajod. Ha másokat tévesztenek meg, ott van baj.
Ha normális, akkor nem festi magát. Ha normálatlan, úgysem érdemes vele szóba állni.
Aztán vannak, akik azt hiszik, hogy a fórumon kell agitálni. Na ők azok a "Szegények..."
A polfórumon társalogni lehet(ne). Politikát csinálni aligha. Angliában sem a Hyde Park Speakers Corner szónokai döntik el a választások sorsát. Még ha maguk azt is hiszik.