Köszünüm szépen ! Én azért nem zárkóztam egészen, de nincs nálam átjáróház. Az öcsémék vásárolnak be, a húgom jön néha Pécsről, de kocsival jönnek. A gyógytornászom jön és néha, mint most is a számítógép szervizbl a szerelő. Örültem, hogy megtaláltam ezt a szerviztm mert nagyon idegesítő volt már a gépem, állandóan csakúgy leállt. Most jó, száguld... :-))
Nagyon kedves Tőled, hogy megkérdezed. Az akkori esésből felépültem, de azzal együtt, én max. a kapuig tudok elmenni. Már nagyon rég karanténban élek, mikor még nem is volt kötelező. Nem vagyok elkeseredve a sorsom miatt, igyekszem mindig megtalálni, aminek örülni lehet, ha kicsit is. Telefonos és netes kapcsolatban vagyok a családdal és barátokkal. Az egész világ állapota jobban elkeserít, mint a magamé. Nincs is kitől elkapjam a vírust, a családomért imádkozhatok folyamatosan.
Ennek örülök. Én is rákerestem már, hogy a fórumon mikori bejegyzésed van. Hasonlóan érzek a világ iránt, de egy idő után Münchhausen módjára próbálom felemelni a fejem, magamat kihúzva.
Köszönöm Karak a válaszodat, megnyugtattál! Még az áprilisi elesésem utóhatésa, olyan törésem volt, amit nem lehetett rögzíteni, nehezen gyógyult, 4.6 hónapos a gyógyulási ideje. az 1 könyökmankó vagy a bot hosszabb távon segítőtársam marad. Már kezdek ezzel megbarátkozni...
Köszönöm Kannus az érdeklődést és igen, megvagyok, nincs különösebb baj, csak nem megy a verselés mostanában. Az ember lelkivilágát is megviseli ez a járvány, nem ringat éppen lírai hangulatba.
Te meg gyógyulj és vigyázz magadra! /nem tudom pontosan, mi ért, milyen ok miatt kell az a mankó, de a lényeg, hogy mielőbb túl légy a bajon/.
Halkabban kedves, te jól vagy? Sikerült teljesen meggyógyulni?
Én most látok csak valami fényt a gyógyulás útján. A lakásban már sikerül segédeszköz nélkül totyorognom. Az útcára is 1 könyök mankóval és a gyógytornászommal lemerészkedtem és egy kisebb kört (kb.4- 500 m. lehetett) sétáltunk is. Nagyon fárasztó volt...
Hát csak vigyázz magadra, nagyon! Még szerencse, hogy -ezek szerint- nem hagynak magadra a bajban, van, akire számíthatsz. Kívánom, mielőbb elhagyhasd azt a fránya járókeretet.
Én nem írhatom azt, hogy nálam minden rendben van. 2 hónapja balesetem volt, elestem itt a lakásban, ami miatt 4 hétig nem terhelhettem a lábaimat, most már a gyógytornászomnak köszönhetően erősödök, járókerettel közlekedek a lakásban. A sógornőm és a húgom hetes váltásban segítettek. 2 hete már egyedül vagyok, persze a ők még rengeteget segítenek, rám néznek 2-3 naponta. Nagyon sokat köszönhetek nekik.