Keresés

Részletes keresés

Sir Walter Closet Creative Commons License 2005.02.17 0 0 20
Nagy várakozásaim voltak a műsorral kapcsolatban, de ez a mai adás nem volt nagy durranás....

Volt néhány maró megjegyzés a valóságshowkról és a szereplőikről, jogosan persze, erre mit látok??? Majkapapa a vendég a köv. műsorban.... Hát bassza meg Kepes! Miért kell a szart előkotorni a pöcegödörből?:(((((((((

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.17 0 0 19

Megnéztem a műsort.

Mit mondjak, önelégült vigyor van az arcomon. Számomra rohadt feszengős és rosszul vágott volt a műsor. Annyira zanzásított az egész beszélgetés, hogy az már az érthetőség rovására megy. (Ez a régi Desszertekre is jellemző volt.)

Nagy Hajós rajongó lévén megnéztem, de számomra két dolog jött le:

- a mai harmincas korosztály nem tud feszengés nélkül beszélgetni. lazulni

- nem érdekel bennünket a másik, még csak színlelni sem tudjuk a nyitottságot egymás felé

És hogy mitől vagyok önelégült: saját magam társaságbeli feszengését, idegen -érzését, mitkeresekénitt alaphelyzetét láttam viszont.

redboat Creative Commons License 2005.02.17 0 0 18

Adnak es elvesznek.

Kaptunk Desszertet es Szellemvasutat.

Az atlag megvan.

Előzmény: Nolf (17)
Nolf Creative Commons License 2005.02.17 0 0 17
na a retek klub már 2 igényes és jó műsorral szerepel a magyar vízuális médiába : legyen ön is milliomos és a desszert!

nagyon remélem a tendencia folytatódik, VAN ERRE IGÉNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lafno Creative Commons License 2005.02.17 0 0 16
Na ezért most a retek sok bűnét megbocsátom.
Tegom_ Creative Commons License 2005.02.17 0 0 15

ez a legnagyobb LOL amit idén olvastam

Előzmény: G.B.Bejja (14)
G.B.Bejja Creative Commons License 2005.02.17 0 0 14
Az RTL-ről szerintem el fog tűnni, mert feltehetőleg fingani se fognak benne.
Előzmény: Rubini (12)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2005.02.17 0 0 13
Az a Bíró Kriszta, aki szerepelt annak idején a Túsztörténetben, vagy egy másik Bíró Kriszta?
Előzmény: amelii (6)
Rubini Creative Commons License 2005.02.17 0 0 12
Remélem a műsor nem változik sokat a régihez képest. Úgy volt jó, amilyen volt. Csak aztán nehogy rövid úton lekerüljön a képernyőről, mert nincs benne öt percenként egy meztelen nő.
G.B.Bejja Creative Commons License 2005.02.17 0 0 11
Fábryban igazad van, Kepesért meg én is "pocsékolnám" a papírt, ceruzát !)))
Előzmény: ubul11 (4)
restless Creative Commons License 2005.02.16 0 0 10
Nem. Mesélj.
De csak finoman, mert nem akarok egy illúzióval szegényebb lenni.
Előzmény: barbo (8)
Váradi Március Creative Commons License 2005.02.16 0 0 9
Végre egy jó hír!
barbo Creative Commons License 2005.02.16 0 0 8
"Kepes András pedig - hála istennek! - nem az a könyöklős típus." - Ezt honnan veszed? Ismered az Oázis c. műsorának a körülményeit?
Előzmény: restless (7)
restless Creative Commons License 2005.02.16 0 0 7
Miből gondolod, hogy sokat kért? A közszolgálati tévénél nincs sok pénz, illetve csak azoknak van, akik közel kerülnek a kondérhoz. Kepes András pedig - hála istennek! - nem az a könyöklős típus.

Szerintem inkább örülni kéne, hogy az RTL-en lesz az adás. Lesúlytó a véleményem a csatornáról, de olyan precíz promóciós gépezete, hogy nézettségben itt a többszörösére számíthat a műsor, mint a közszolgálatin. Ha pedig a kultúrát és a szellemet (hú, ez fellengzős volt) kell terjeszteni, akkor nem az a jó, ha minél szélesebb közeghez jut el?
Előzmény: mammamija (5)
amelii Creative Commons License 2005.02.16 0 0 6

milyen igazad van

ja és Bíró Kriszta nagyon jó színésznö

Előzmény: ubul11 (4)
mammamija Creative Commons License 2005.02.16 0 0 5
Nagyon örülök, hogy ismét képernyős lesz:) - kiegyensúlyozza a "Győzikesót"

(Csak halkan jegyzem meg, mélységesen sajnálom, hogy nem a közszolgálati Tv-nél lesz a "Desszert" - vajon mennyit kérhetett, hogy nem adták meg neki?)
ubul11 Creative Commons License 2005.02.16 0 0 4

Egy:

Szerintem kár volna a papírért és a fáradságért, mert a Kepest tartom annyira normálisnak, hogy nem vállalná el!

Kettő:

Én régen annyira szerettem a Fábryt, hogy videóra vettem, ha nem tudtam megnézni. Ő volt az egyetlen, akit élőben is megnéztem. (Pedig fizetni kellett a belépőjegyért!) Most azt mondom, hogy most kellene abbahagynia. Most még igaz lenne, hogy csak a szépre emlékezünk. Lassan nézhetetlen és felettébb idegesítő lett a műsora. Csak arra figyel, hogy Ő élvezze.

És még elkövetett egy óriási hibát. 2002 óta politikát is visz a műsorba. És ez számomra megbocsájthatatlan!

Előzmény: Varga B. Tamás (3)
Varga B. Tamás Creative Commons License 2005.02.16 0 0 3

Én azt mondom, Fábry is kell, Kepes is kell! A kettő együtt adja a mérlg két serpenyőjét. Imádom ,mindkettőt!

P.S: Arról nem is beszélve, hogy én gyűjtnék aláírásokat, hogy Kepes legyen az új köztársasági elnök! És ezt halál komolyan gondoltam!

Előzmény: ubul11 (2)
ubul11 Creative Commons License 2005.02.16 0 0 2

Az egy csúcs-szuper műsor volt és NEM LESZ KÖTELEZŐ NÉZNI!

Annyira hiányoznak az ilyen beszélgetős műsorok, a lassan már infantilis Fábry ellentéte, amit nem azért csinálnak, hogy a saját hangjukban gyönyörködjenek, és az ezerszer elkoptatott poénjuknak "ismertember" közönsége legyen.

Mi nagyon várjuk!

Előzmény: _ Liar _ (1)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.02.16 0 0 1
jaj ne
Előzmény: Aiesha (-)
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.02.15 0 0 0
Én örülök neki! :) Nem 0 musor volt/lesz!
Előzmény: Aiesha (-)
Aiesha Creative Commons License 2005.02.15 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!