Nagy várakozásaim voltak a műsorral kapcsolatban, de ez a mai adás nem volt nagy durranás....
Volt néhány maró megjegyzés a valóságshowkról és a szereplőikről, jogosan persze, erre mit látok??? Majkapapa a vendég a köv. műsorban.... Hát bassza meg Kepes! Miért kell a szart előkotorni a pöcegödörből?:(((((((((
Mit mondjak, önelégült vigyor van az arcomon. Számomra rohadt feszengős és rosszul vágott volt a műsor. Annyira zanzásított az egész beszélgetés, hogy az már az érthetőség rovására megy. (Ez a régi Desszertekre is jellemző volt.)
Nagy Hajós rajongó lévén megnéztem, de számomra két dolog jött le:
- a mai harmincas korosztály nem tud feszengés nélkül beszélgetni. lazulni
- nem érdekel bennünket a másik, még csak színlelni sem tudjuk a nyitottságot egymás felé
És hogy mitől vagyok önelégült: saját magam társaságbeli feszengését, idegen -érzését, mitkeresekénitt alaphelyzetét láttam viszont.
Remélem a műsor nem változik sokat a régihez képest. Úgy volt jó, amilyen volt. Csak aztán nehogy rövid úton lekerüljön a képernyőről, mert nincs benne öt percenként egy meztelen nő.
Miből gondolod, hogy sokat kért? A közszolgálati tévénél nincs sok pénz, illetve csak azoknak van, akik közel kerülnek a kondérhoz. Kepes András pedig - hála istennek! - nem az a könyöklős típus.
Szerintem inkább örülni kéne, hogy az RTL-en lesz az adás. Lesúlytó a véleményem a csatornáról, de olyan precíz promóciós gépezete, hogy nézettségben itt a többszörösére számíthat a műsor, mint a közszolgálatin. Ha pedig a kultúrát és a szellemet (hú, ez fellengzős volt) kell terjeszteni, akkor nem az a jó, ha minél szélesebb közeghez jut el?
Szerintem kár volna a papírért és a fáradságért, mert a Kepest tartom annyira normálisnak, hogy nem vállalná el!
Kettő:
Én régen annyira szerettem a Fábryt, hogy videóra vettem, ha nem tudtam megnézni. Ő volt az egyetlen, akit élőben is megnéztem. (Pedig fizetni kellett a belépőjegyért!) Most azt mondom, hogy most kellene abbahagynia. Most még igaz lenne, hogy csak a szépre emlékezünk. Lassan nézhetetlen és felettébb idegesítő lett a műsora. Csak arra figyel, hogy Ő élvezze.
És még elkövetett egy óriási hibát. 2002 óta politikát is visz a műsorba. És ez számomra megbocsájthatatlan!
Az egy csúcs-szuper műsor volt és NEM LESZ KÖTELEZŐ NÉZNI!
Annyira hiányoznak az ilyen beszélgetős műsorok, a lassan már infantilis Fábry ellentéte, amit nem azért csinálnak, hogy a saját hangjukban gyönyörködjenek, és az ezerszer elkoptatott poénjuknak "ismertember" közönsége legyen.