Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Április 20-án (szombaton) a tényői egykori megyei pv vezetési pont kiértékelő termében érdekes témákról lesznek előadások, amelyek időtartama kb 1 óra.
Időpontok:
10:00 "Szolgálat a -12. szinten, avagy mit rejt egy rakétasiló – Csernobil és az ukrajnai katonai objektumok" 13:00 "Szovjet atomfegyverek Magyarországon a hidegháború évtizedeiben" 15:00 "Szolgálat a -12. szinten, avagy mit rejt egy rakétasiló – Csernobil és az ukrajnai katonai objektumok"
A terem befogadóképessége 30 fő. Az esemény regisztrációhoz kötött. Kérjük, aki részt szeretne venni rajta, időpont és létszám megjelöléssel regisztráljon a bunker.tenyo@gmail.com címen! Az előadások után szakvezetéssel megtekinthető az atombunker is. Belépődíj: 2000 Ft/fő
A szélerömüvesek tornyai másképp néznek ki, ha van, de inkább felrakják öket vhova gsm toronyra, ami már fel van építve, széltérképhez legalááb két év kell, adatok tekintetébe, hova éri meg szélerőmüvet építeni, maga a szélerőmű matematikai képlete kb 20 év élettrartamot feltételez, tehát egy évnyi adat nem elég hozzá.
Elég sok "legendát" hallani arról a környékről. 2-3 bunkert találni is azon a részen, valószínűleg az érdekesebb részek a 54-eshez közelebb lehetnek, a bócsai kiképzőbázis környékén. Nem tudom honnan lehetne informálódni erről a területről, a magyar interneten elérhető infókat én kimerítettem mind térképes, mind írásos formában. Pár korabeli fényképet még találtam is a területről és a régi légifelvételeken is sok minden látszódik. Annyi fix, hogy detektorral nem érdemes kutakodni mert a rekultiváció kissé hiányosan ment végbe anno. Nem a védett növények miatt nemzeti park az a rész... a hangáras sztoriról hallottam, nagy reptérről is. Esetleg valaki szokott külföldi fórumokon tájékozódni?
Itt voltam meg páran a fórumról, fotókat majd az illetékesek remélem belinkelnek...most már civil torony, de korábban BM volt. A párja átellenben a 21-es út másik oldalán.
Ez is kombi terület lehet, hasonlóan Tihanyhoz, de itt van GSM átjátszás is.Elég sok mikrohullámú átjátszó van, lehet hogy van köze Jobbágyi objektumhoz is.Gyöngyös Sár Hegy.