Keresés

Részletes keresés

Hunorvére Creative Commons License 2004.12.31 0 0 12

Őbennük nem kételkedem... szocializáltságodat nem figyelembe véve, örülök hogy ilyen heves indulattal véded magyarságod. De attól tartok, hogy megkérdőjelezhető az őszíntesége annak ami  negatív hozzáálásból fakad.

Még egyszer!

Ez egy olyan fórum szeretne lenni ahol nekem, a politikai oldal másik felén állónak elmondhatod: hogy látod - a mai magyarországon a nemzeti érzés mennyire életképes, neked mennyire fontos az értékrendedben, és hogy lehet e ez kapocs-  szerinted- amely tettel és szóval- össze köti a nemzet két felét!

Vagy csak zsigerből tudsz reagálni minderre.

Előzmény: kiski (7)
narancsbukta Creative Commons License 2004.12.31 0 0 11
azok elmultak. Az nem tud elmulni, amit a csurka, meg a vityka sulykoltak. No azt nem felejtem el nektek soha. A bajjerbencsiklovasokat, a hegedusoket, a gedetesokat, es a tobbi buzos lefolyopiszkot.
Ha majd ezugyekben elvallik (olyan izesen mondva mint ahogy egyesek szajabol tudodtt nemreg kipottyanni ) a "szar a viztol", akkor vertyogj ide valamit. addig pihizz...
Előzmény: Hunorvére (10)
Hunorvére Creative Commons License 2004.12.31 0 0 10

Ez a topik a közös hang megtalálására, és az előítéletek leküzdésére jött létre...

de nincsenek illúzióim. Amég ismeretlenül is nyilas eszméket emlegetsz fel zsigerből ,és klerikalizmusról beszélsz a mai magyar valóságban, azt kell hinnem hogy a 40 évvel ezelőtti kommunista propaganda sulykolásai nem múltak el nyomtalanul...

Előzmény: narancsbukta (5)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.31 0 0 9

A szemérmességet (inkább szűz leánykákra használják) ne téveszd össze a szerénységgel.

Én büszke magyar vagyok, de nem a médiában fogom hangoztatni, hanem cselekszem.

Én is kérdezhetném Tőled, Hunorvére:

-Hányszor adtál Te már vért gyógyászati célokra?

De nem teszem.

SZERINTEM

Előzmény: Hunorvére (4)
narancsbukta Creative Commons License 2004.12.31 0 0 8
Az lett volna a jo valasz a baloldalon a kokardazasotokra, hogy 2002-ben a baloldali szavazoknak pl ember alaku kituzot kellett volna viselni. Vagy egy cetlit, amin azt irja hogy "ember".
Az lett volna azzal egyenerteku, amit csinaltatok.
Most egyetek meg a sajat trottyantmanyotokat.
kiski Creative Commons License 2004.12.31 0 0 7

Ha esetleg nem értetted volna a nullázásom lényegét:

Anyád és apád magyarságát kérdőjelezd meg, oké?

Hunorvére Creative Commons License 2004.12.31 0 0 6
Érdekes hozzászólás... de én inkább sikerekben szegény, boldogtalan gyűlölködést kívánok neked 2005-re!:)
Előzmény: halford (3)
narancsbukta Creative Commons License 2004.12.31 0 0 5
Magyarnak szulettem, magyar vagyok, es magyarkent fogok elmenni.
A veletek valo osszeborulas meg akkor esedekes, ha valami csoda folytan, egy szep napon kulon tudjatok majd valasztani a magyarsagotokat a konzervativizmustol, a klerikalizmustol, es a nyilas eszmektol. Amig ezt a zagyvat latom folyni a jobboldali csapbol, addig bizony a lapat pihen. Egyebirant is ti astatok az arkot, nosza, temessetek be.
Előzmény: Hunorvére (-)
Hunorvére Creative Commons License 2004.12.31 0 0 4

Ha végig olvasod, és nem csak rosszándékkal kiragadsz a szövegből részeket, megtudhatod - a célom az: hogy tanújelét adhasd akár te is annak az érzésnek, ami ugyan nekem természetes, de éppen mert a ti oldalatok enyhén szólva oly szemérmesen vall erről, hogy megkérdőjeleződik az identítástudat nálatok!

Ha nem így van, eloszlathatod most ezt a képzetet! 

Szándékom csak az, hogy kiderüljön végre: mit jelent nektek a magyarságotok?

Ha ezek után is hasonló a véleményed rólam, benned kerekedik sajnos egy nagy nulla... szerintem.

Előzmény: kiski (0)
halford Creative Commons License 2004.12.31 0 0 3
Jövőre a szennytopicodból már semmi sem lesz.
_ Liar _ Creative Commons License 2004.12.31 0 0 2
temessünk...
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.31 0 0 1

Sokban.

S részben véremben is.

Tettem érte, amit tehettem.

kiski Creative Commons License 2004.12.31 0 0 0

Itt az alkalom az árokbetemetésre!

A nemzet jobbik fele jogos aggodalommal tekint "Kádár népe" és a guillotine-os forradalmak eszmei örököseinek identitásvesztésére.

Bravó.

Nagy 0 vagy.

Hunorvére Creative Commons License 2004.12.31 0 0 topiknyitó
Itt az alkalom az árokbetemetésre!

Bár beszédes lesz itt még a hozzá nem szólás is...

A nemzet jobbik fele jogos aggodalommal tekint "Kádár népe" és a guillotine-os forradalmak eszmei örököseinek identitásvesztésére.

Hiszen nap mint nap a magyarságot sértő, gyalázó megnyilvánulásoknak vagyunk tanúi a közélet szinte minden területén.

Ideje visszakanyarodni az alapokhoz... valljanak színt magyarságukról az érintettek, ha meg akarják változtatni az elítélő véleményt, amely különben azért alakulhatott ki, mert a balliberális oldal hangadóinak, és irodalmi prominenseinek -egymással versengő, válogatott gyalázkodásaitól soha nem határolódott el a máskor oly érzékeny szoclib közvélemény   - (Pl. Szent István tetemcafatjainak hurcolása; korona mint svájcisapka; kokárda-méret polémia- mindez nagy-nagy viháncolások közepette...

Ezek szélsőséges megnyilvánulások, de az igazság az, hogy "Kádár népét" évtizedekig mérgezték és mosták az agyukat azzal, hogy a szocializmus legfőbb ellensége a klerikális reakció és a nacionalizmus, és kollektív bűntudatot, kisebbrendűségi érzést ültettek el bennük... az egész történelmi múltért.

Így hát nem csoda, hogy jól irányítható módon mindig kívülről vártak megoldást saját életükre. Magyarságtudatuk megsemmisült vagy magánüggyé silányult.

Igen ez a következő érvük: nem tűzik a mellükre nemzeti érzéseik...

Persze ezt senki nem is várná... de gondolkodjanak el:

Egy közösségi érzés hogy lehet magánügy? Ha nem nyilvánul meg, már nincs...

Vegyenek példát nemzeti költőinktől, akik fontosnak tartották korszakoktól függetlenül-mindig- kifejezni viszonyukat a nemzetközösséghez.

Most a "párt" is erre buzdít: Legyetek büszke baloldali hazafiak!

Itt az alkalom, hogy elmondjátok nekünk, mennyiben és miért kötődtök ehhez a nemzethez, mit jelent nektek a magyarságotok!

Egy egyszerű példa sokat segíthet:

Ha nem fejezed ki soha kedvesednek, hogy szereted, nem lesz jó a kapcsolatotok.

Szóval ez itt a megbékélés helye. Mondjátok el -lehetőleg- pozitív hangvétellel kötődéseiteket, élményeiteket, ha nem csak térkép nektek e-táj...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!