Keresés

Részletes keresés

holdfény_ Creative Commons License 2004.12.16 0 0 0

Kedves Babi!

 

Nézd el nekem, hogy én válaszolok most Rin helyett. Nagyon tiszteletre méltó, amit teszel, örülök neki. Kevesen vállalnák ezt fel. Mindig is szerettelek volna megismerni, de talán jársz majd itt nálunk, ugye? Ha igen, remélem találkozunk.

 

Rin mostanában nem olvas, s nem tudni sajnos, mint írtam a másik topic-ban, hogy fog-e még tudni a beírásodról. Olvasni már nem fogja, az biztos. Nagyon szomorú és fájdalmas dolog ez, mert látni nagy kincs, az egyik legnagyobb. Nem is tudok róla többet írni, képtelen vagyok.

 

Valami módot keresek, hogy tudjon róla, írtál neki. Egyelőre telefonálni sem lehet, nem tudok beszélni sem vele. Gondolatilag lehet "társalogni". Remélem, javul a helyzet, s szóval is cserélhetek még gondolatot vele ebben az életben.

 

Őszinte csodálat Neked

Üdvözlettel

Holdfény

Előzmény: babujaju (-)
babujaju Creative Commons License 2004.12.16 0 0 topiknyitó

Rimpo, tudom hogy figyelemmel kisered a beirasokat az Indexben, ezert nyitottam meg ezt a topikot, hogy ilyen tavolrol is eljuthasson hozzad amit akarom, hogy tudj. Akarom hogy tudd, hogy beirasaid kapcsan tobbet tanultam toled, mint elotte barmikor az eletemben. Azt is akarom hogy tudd, hogy - bar szemelyesen nem talalkoztunk soha-, de kozel voltal hozzam, s ez most is igy van. (Ma peldaul tobb oran keresztul korulotted voltam, ereztem minden ki nem mondott gondolatod.)

 

Szeretlek. Veled vagyok, teljesen a kozeledben. Nincs tavolsag. Fontos, hogy mindezeket tudd s azt is, hogy tisztellek. Tisztellek es szeretlek, mint az azonnemüt velem. S ebben minden ami fontos, benne van.

Részem vagy, s mindketten részei vagyunk annak a kimondhatatlannak, leirhatatlannak, vegiggondolhatatlannak, ami benne van lelkem ölelésében, amit csak Neked adhatok.

Koszonom, hogy mindezt leirhattam Neked!

Babi (los angelesbol)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!