Keresés

Részletes keresés

e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.11.04 0 0 115

"Ugyanis az ember nézheti a legvadabb horrorfilmeket vagy akár játszhat is vele a computerén attól őt ez még nem öli meg és nem is lesz gyilkossá.'

 

Világos!

 

Remélem ez mindíg így is marad!

Előzmény: Törölt nick (113)
repcsepista Creative Commons License 2011.11.04 0 0 114

Szija bijajajajajjjj....

 Szükséges nektek megvilágosodni... hogy csak örök 1VAN??? - van??? -van...(Van az busz itt, de UFO is Van???)

 Az hogy világ = látok, s most ha szólj egy szót, akkor látom hogy látod, vagy mit lácc ccc...

 Pont a mai ufók vágyunkba ( alma) érintem, hogy... na az Anglikán Egyház megidézésében voltam, s azok csak a testemet látták, ami maghalt, vagyis amit a fizikai szemünkkel látunk csak, az eleve hulla???

 Nota, kell lenni egy ollan személlnek ( nem él, ollan értelembe, mert nem világosság, hanem az ellentata lenne, amit azok találtak ki, akik megvaKULtak de benne van CUL -CULL = dögöltek?

 Na, ha a feleséggem is, beszélek, keresztül lát rajtam, meg minden nő nőnő, akihez nem engednek bennünket a nónók, nannók, csak nem igazik? -szóval ugy érzem magamat mint egy gyerek... de fennál ma is, hizz tjénleg Nmama meg Édanyám... s s igaz hogy megjáccom magam (at) de minek?- s vahallogy igy vagyok... ming ha filu??? - vagy vagy...

 A Tisza, tjénleg tele virággal, de mondjuk, tele vagy sárral...mert sátánganyé... tesz telivé? - telivér?

 Igen, rögtön itt van az igazi világ, amira Petrovicsunk (Petőfink) : majd ha a SzellemNapvirága...sose hervada vala...

Előzmény: Törölt nick (106)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.04 0 0 113

"Hülyeség tudom,de ilyen "hatalom" birtokában

 

/Természetesen ez mindenkiben ott rejtőzik! /

 

sok rosszra vagyunk képesek. Ha valaki nem tudatosan cselekszi velem,arra nem tudok haragudni,mert nem tudja mit cselekszik,de ha felfedezem,hogy tudatossá válik a rosszakarata,igenis tovább állok,mert nem szeretek ártani."

 

 

Én azért nem látom ilyen sötéten a dolgot.Az hogy képeket és a gondolatokat nem egy tv vagy rádióadó küldi attól még az eredmény szerintem még nem változik meg.Tehát nem hinném azt hogy ez veszélyesebb lenne a tévézésnél és a rádiózásnál.Ugyanis az ember nézheti a legvadabb horrorfilmeket vagy akár játszhat is vele a computerén attól őt ez még nem öli meg és nem is lesz gyilkossá.

Szóval ilyesmiért sose legyen bűntudatod !

 

"Mert tudod.....az álomból valóság!"

 

Az álom csak egy indítólökés.A valóságot viszont te bámikor átalakíthatod !

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e (111)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.04 0 0 112
Mit értesz a kis butaságaid alatt ?
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e (111)
e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.11.04 0 0 111

Dehogy vagyokén profi! :)

 

Sőt! Ha arra gondolok,hogy tíz éve még munkahelyem sincs,és a szűk családon kívül csak nagyon kevés emberrel tartom a kapcsolatot.....

 

......így nincs semmiféle hétpecsétes titok sem....

 

....és semmiféle kísérletben nem vagyok hajlandó közreműködni.

 

Kizárólag csak az én kis butaságaimat vagyok hajlandó elviselni,mert rájöttem,hogy ez egy igen veszélyes terület tud lenni,ha nem kezeljük jó helyen.

 

Hülyeség tudom,de ilyen "hatalom" birtokában

 

/Természetesen ez mindenkiben ott rejtőzik! /

 

sok rosszra vagyunk képesek. Ha valaki nem tudatosan cselekszi velem,arra nem tudok haragudni,mert nem tudja mit cselekszik,de ha felfedezem,hogy tudatossá válik a rosszakarata,igenis tovább állok,mert nem szeretek ártani.

 

Bűntudatot okoz !

 

...és én nem szeretek lefeküdni haraggal a szuzívemben. Mert tudod.....az álomból valóság!

 

Miért is van annyi rossz a világban?

Előzmény: Törölt nick (110)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.04 0 0 110
Hű-ha! Te ebben ennyire profi vagy? :-O Ha nem hétpecsétes titok akkor elmesélnéd nekünk hogy hogy zajlik pontosan egy ilyen kisérlet?
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e (109)
e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.11.03 0 0 109

Nem,nem! :) Talán idézőjelbe kellett volna tennem. Akkor semmi jelét nem tapasztaltam,annak,hogy bármilyen kellemetlenséggel jár,egy ilyesfajta "kísérletezgetés".

 

Inkább a későbbiekre gondoltam.Talán ez a képhistória indította el a "lavinát",ami később elviselhetetlen súlyként "összeroppantott" lelkileg.

 

A képet nézte valahol valaki,és nekem pedig tőle sokkal-sokkal távolabb,meg kellett mondini,mire gondolok. ( jó mi? )

 

Mostmár úgy érzem kezd helyrejönni a memóriám. Egy régoi sokkhatás miatt,talán egy teljes évet felejtettem el.Nagyon ritkán,de ha nagyon megijedek valamitől,előfordul még mostanában is,hogy amnéziával "gyógyulok" ;)

 

"Sokkal" jobb nem emlékezni" ;))

Előzmény: Törölt nick (108)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.03 0 0 108

Szóval a kisérleti kép olyan erősen jelent meg nálad hogy totál sokkot okozott ?

Ez egy kisérlet volt vagy valaki számodra ismeretlenül küldte ? Vagy teljesen véletlenül vettél egy képet egy olyan esményről ami később következett be de a kitervelőik talán az izgatottságuknak köszönhetően már előtte eléggé intenzíven elképzeltek ? Boccs..

 

Egyébként a Gammapolisz (is) járt az eszembe(előbb mint az amit feltettem) de nem tudtam kitalálni rá okot hogy feltegyem.

 

"De kétlem,hogy tőlem bárki bármit tanulhat." Ez nem igaz.Még akkor is rengeteget lehet tanulni valakitől ha a memóriája valamilyen okból most nem tökéletes.Egy másik ember véleményéhez való reagálásból a rejtvényes mondatokból az ismeretlenekhez való hozzáállásból tehát a cselekedetekből sokkal többet lehet tanulni és ez szerintem sokkal többet is ér mint egy memorizált bármi.

 

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e (107)
e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.11.03 0 0 107

Bevallom Neked,valamikor nagyon nagyon régen a Silva féle agykontrolon "nőttem" fel.Azután én magam kísérletezgettem ki saját magamon a megfelelő, hatékony technikákat.

Elveiben talán hasonlít az eredetihez,de mivel egyénreszabott,így különbözik is.

 

Ezt a kis kitérőt azért jegyeztem meg,mert az évek során ugyan bele-bele nézegettem ilyen-olyan újfajta technikákba,de egyáltalán nem tetszettek( pohár víz,stb...), így nem kísérletezgettem velük.

Megmaradtam a bevált módszeremnél.

 

Valóban én is hasonló elvet használok.Annyiban talán másképp ,hogy nálam igen könnyen megy az "elengedés" :))) ! ( Felejteni tudni kell! ;)))

 

"egy belső képernyőre vetitve azt a célszemélyt akinek a kisérleti képet küldjük majd hirtelelen teljesen másra kell gondolnunk."

 

Különös,hogy ezt írtad! Egyszer valamikor régen én mint "célszemély" sikerült a "kísérleti képet" jól megjelenítenem. :)) Sokkra mentem vele! :((

No de ez már a múlt! Felejtsük el!

 

A Gammapolist.

 

Aranyos vagy,hogy ezt írtad! De kétlem,hogy tőlem bárki bármit tanulhat. Lassan már beszélgetni is elfelejtek,a többiről már nem is szólva.

Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.03 0 0 106

"Kétseggbeesetten csak mindenki magábull??? - indulatoszkodhatik ki ki ki...udhod ha gonolsz valakire, az vagy beenged a GONDOLA - LÁT AURÁJÁBA??? - vagg nem, mert haragzik rád vala... akkor vissza gondola rád - átok? (rátok tok tek tökk...gyalustul)"

 

Ez szerintem attól függ hogy milyen képet küldök neki.Tehát hogy mennyire tudok uralkodni a negatív indulataimon.

 

"Mifel akik értettek valamihecc... gonoljá ollanra, ki vagy mira, amit még (akit akiket) még nem láttal, de bitta voltak, a VÉR-VONATODBA HU HU HUUUUUU"

 

Akiket még nem láttam azokat hogy képzeljem el ?Legfeljebb csak a gondolataikat tudom de azt csak egy már látott személynek tudom szerintem közvetiteni vagy tán anélkül is lehet bárkinek ?

Persze most nem irásban vagy szóban való közvetitésre gondoltam.

 

"Az 1 frtoss krdsm: akikrá... vagy amire gonolsz, látod is, mert ha igen, akkor a GONOLATÁBA AKIRE s amire??? - gondotá tá tá tá...MEGJELENTETTED MAGAD AT: MIT AGGARSZ??? -szótá tá tá tá...tele phonálhattá tá tá tá...vad a filem csenggg..."

 

Hát ezt biztosra nem mondanám de volt már olyan aki mondta hogy pont akkor gondolt arra hogy felhívom amikor én ezt még elképzeltem de nekem viszont csak két perccel később volt lehetőségem rá.Mindenesetre akkor eléggé idegesített az  hogy még nem tudtam mikor lesz rá lehetőségem.Talán az indulatoknak,az érzelmeknek is köze lehet a sikeres közvetitésekhez..

 

"Melle s leg??? - itt van egy ollan világ, amit lehetne hivni benő de benső, most BENŐ, vaggis ha Görbe Benő bent, akkor te hol vadol s mit harpiázzol he he hecc...

Tele... van a Tisza...gatya?"

 

Ezt jobban kifejtenéd ? Sajnos ezt nem értem.:-(

Előzmény: repcsepista (103)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.03 0 0 105

"Ha valamit meg akarunk szerezni,akkor képzeljük el,majd engedjük szabadon a gondolatunkat. Az visszatér hozzánk."

Ez a szabadon engedés konkrétan mit jelent ? Az intenzív elképzelés után áttérünk teljesen másra tehát utána e gondolattal már nem foglalkozunk ? Ugyanis valami hasonlót olvastam a Vasziljev könyben is.Ott ha jól emlékszem úgy írták hogy intenziven el kell képzelnünk szinte egy belső képernyőre vetitve azt a célszemélyt akinek a kisérleti képet küldjük majd hirtelelen teljesen másra kell gondolnunk.

 

"betegyek egy Omega számot,de szerencsémre nem volt időm"

Én most kiváncsi lennék arra hogy konkrétan melyik Omega számot tetted volna be ? :-)

 

" sokszor kétértelmú,és nem feltétlen odaillő megjegyzéseket teszek"

 

Engem nem zavar ,szeretem ha valami rejtélyes...:))) S persze egyik variációt sem vetem el se nem könyvelem el. S igy szerintem nem is érthetem félre.Főként ha egyik sem zavar.:-)

 

"Csak azt szerettem volna mondani,hogy olyan sokat tanulok tőletek."

 

Én is tőled !:-)

 

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e (102)
e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.11.02 0 0 104

Aki haragszik,az majd megbékél! ;)

 

Különös "figura" vagy te repcsepista.

Időnként tényleg úgy éreztem,hogy valahonnan ismerjük egymást.Ha a sejtésem nem csal,valamikor régen egy munkahelyen dolgozhattunk,és rájöttem,hogy csak azért voltál "ismerős",mert volt egy igen vékony közös múlt az életünkben.

 

Élhetsz,te bárhol a világban,a múltad " visszanéz" rád! ;)

 

Igazad van....

 

Mindenki magából indul ki,éppen ezért sokszor felesleges minden "erőfeszítésünk".

A kalapom megemelem előtted,mert tényleg jól "látsz" ! Csak egy a baj: a fentiek miatt kevés ember érti meg a "hanGOD"!

 

Béke veled: E.T.

 

Előzmény: repcsepista (103)
repcsepista Creative Commons License 2011.11.02 0 0 103

Sziha bihahahahaaa...egg kics cófocác csose ártana na na naaaa...

 Kétseggbeesetten csak mindenki magábull??? - indulatoszkodhatik ki ki ki...udhod ha gonolsz valakire, az vagy beenged a GONDOLA - LÁT AURÁJÁBA??? - vagg nem, mert haragzik rád vala... akkor vissza gondola rád - átok? (rátok tok tek tökk...gyalustul)

 Mifel akik értettek valamihecc... gonoljá ollanra, ki vagy mira, amit még (akit akiket) még nem láttal, de bitta voltak, a VÉR-VONATODBA HU HU HUUUUUU....

 Az 1 frtoss krdsm: akikrá... vagy amire gonolsz, látod is, mert ha igen, akkor a GONOLATÁBA AKIRE s amire??? - gondotá tá tá tá...MEGJELENTETTED MAGAD AT: MIT AGGARSZ??? -szótá tá tá tá...tele phonálhattá tá tá tá...vad a filem csenggg...

  Melle s leg??? - itt van egy ollan világ, amit lehetne hivni benő de benső, most BENŐ, vaggis ha Görbe Benő bent, akkor te hol vadol s mit harpiázzol he he hecc... 

 Tele... van a Tisza...gatya?

e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.11.02 0 0 102

Amikor írtam,hogy engedjük szabadon a gondolatainkat....bevallom Neked,sajnos nem én találtam ki.Aznap a fiam mondta nekem.Elmesélte,hogy egy keleti kultúrát-és vallást gyakorló ismerőse mesélte a napokban,s adta jó tanácsul: Ha valamit meg akarunk szerezni,akkor képzeljük el,majd engedjük szabadon a gondolatunkat. Az visszatér hozzánk.

Talán van is benne igazság.Mert ha vavamihez,vagy valakihez "tíz-körömmel" kapaszkodunk,az nem biztos, hogy sokáig a miénk marad.

 

S,megosztottam veled,elengedtem e gondolatot ! Hiszem,hogy valamilyen formát öltve visszatér hozzám. ( ...és hozzád is)

 

Szerencsére az "alma" nem esik messze "fájától"! ;)

 

Az álombéli gondolatok előbb vagy utóbb ( :) bő termést hoznak majd! ( beérik) !

 

( Nem tudom miért,de valamelyik hozzászólásodat olvasva, a napokban állandóan az Omega együttes jutott eszembe,ha rád gondoltam..

Már  majdnem próbálkoztam a "hülyeségemmel"

//tudod utólag szégyellem magam,hogy olyan "idiótaságoknak tűnő" (mert sokszor kétértelmú,és nem feltétlen odaillő megjegyzéseket teszek, bár  próbálom "igéz-ő-jel" közé tenni) //

mármint azzal,hogy betegyek egy Omega számot,de szerencsémre nem volt időm,és megláttam,hogy visszaigazoltad a veled,és az Omegával kapcsolatos érzelmeimet.

 

Megnéztem....(és nem OFF! ;)

 

No mindegy!....Csak azt szerettem volna mondani,hogy olyan sokat tanulok tőletek.Örülök,hogy toleránsak vagytok velem!

 

Előzmény: Törölt nick (101)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.01 0 0 101

Álmomban már szabadjádra engedtem de felébredve valahogy mindig egy éretlen almává változik.De talán egyszer beérik ! :-)

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e (100)
e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.10.31 0 0 100

"De nem is vitte el senki ! Lehet hogy csakis rád várakozik ? :-)"

 

Ezt én is mondhatnám: ;))

....és mondom is:

De nem is vitte el senki ! Lehet hogy csakis rád várakozik ? :-)

 

( Engedjük szabadon a gondolatot......;)

 

 

Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.31 0 0 99
De nem is vitte el senki ! Lehet hogy csakis rád várakozik ? :-)
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e (98)
e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.10.29 0 0 98

Végül is,igazad van! Miért is ne lehetne becsületes?

 

Az én álmom! :)))

 

Azt tehetek vele amit akarok?  Akár "megtehetem" ;), akár nem?

 

( Most nem tudtam megtenni! :(((

Előzmény: Törölt nick (87)
e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.10.29 0 0 97

Akkor tudod "hol szorít a cipő" ? ;)

 

/ Akkor nem leszel ...." eltüntnek nyilvánítva" ;)

Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.29 0 0 96
Hasonló cipőben járunk...De nem kell félned nem tünők el.:-)
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e (95)
e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.10.29 0 0 95

Számodra egyszerű !

 

Ha valaki mindennap gyakorolja ezen tevékenységet,ez természetesen nyilvánvaló.

 

( Most megnéztem a " postaládámat" .... száznál is több bontatlan levél halmozódott fel.

 

Kinyitottam az utolsó levelet:

 

"Állj meg egy pillanatra és szánj rá egy kis időt, hogy
> élj! Akkor mire vársz?
> Küldd el mindenkinek, aki fontos neked és tudd biztosan,
> hogy ők sosem felejtenek el téged.
>
>
>
> Ha nem szakítod meg ezt a láncot, akkor holnap legyél
> felkészülve életed legnagyobb sokkjára. Ha megszakítod, 10
> éven keresztül problémád lesz a kapcsolatokkal. Küldd el
> ezt az e-mailt 25 embernek 25 percen belül.
>
> ÉN RÁD IS GONDOLTAM"

 

Hát.....babonás nem vagyok ! De ha arra gondolok,hogy most húztam le 10 évet,úgymond "önszántamból" valódi " kapcsolatok"-tól elzárkózva,túl sok időt töltve magányra kárhoztatva magam......

.....s,hogy most kínálkozik egy lehetőség a "nyitásra" feléd,kicsit félek,mert új nekem...

Előzmény: Törölt nick (92)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.28 0 0 94

Nem hinném.De emilben még sosem harapták le a fejem..:-D

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e (93)
e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.10.28 0 0 93

Akkor Te nagyon bátor vagy! :)

Előzmény: Törölt nick (92)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.28 0 0 92

Egyszerü.Felvenném a kapcsolatot vele.Emil , chat, stb.. De  előtte azért megnézném azt is hogy már nem keresett e.:-D

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e (91)
e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.10.28 0 0 91

Most egy kicsit vegyes érzelmek kavarognak bennem.

 

Egyrészt örömmel tölt el,hogy ennyi idő után felcsillant a remény,hogy olyan emberre találtam benned,aki hozzám hasonlóan megtapasztalta ezeket a dolgokat,így biztos lehetek benne,hogy nem nézel teljesen őrültnek.

( mindamellett  tudatában vagyok,hogy nem vagyok normális)

 

Másrészt,ha arra gondolok,hogy egyszer már nagyon csúnya vége lett annak,hogy őszintén "feltártam" magam egy hasonló képességekkel rendelkező egyénnek......

 

Megfontolandó mit tegyek!

 

Most kizárólag a régi fájó emlékek,és az a szomorú felismerés,hogy utólag jöttem rá,miért alakult úgy az életem,ahogy ....

 

Te mit tennél az én helyemben?

 

Mert addig,amíg "fórumozó szinten" csak beszélgetünk róla,addig oké,de vajon ha a "tettek mezején" kell helyt állni,érdemes -e, és nem rejt e veszélyeket?

 

 

Előzmény: Törölt nick (90)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.28 0 0 90

Pont ez volt a fejemben nekem is.Már majdnem nyitottam egy új topikot róla amikor eszembe jutott hogy talán van is.:-)

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e (89)
e.n.c.i.t.i.m.e Creative Commons License 2011.10.28 0 0 89

Ez hihetetlen,mégis igaz! :)))))

 

Sajnos délután nem túl sok időm volt,éscsak egy gyors elolvasásra futotta az időmből.Majd elolvasva azt a telepátiáról szóló cikket,az jutott eszembe,hogy milyen jó lenne,ha nem az álmok címszó alatt tárgyalnánk erről, hanem a telepátiával foglalkozó fórumon.

 

 

Beléptem! És megláttam ! Igen! :)))))

A kapcsolat létrejött közöttünkl? ;))))

Előzmény: Törölt nick (87)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.28 0 0 88

Volt már valakinek olyan telepátikus élménye hogy úgy adott hogy az illető arcát nem ismerte ?

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.28 0 0 87

Miért nem becsületes szerinted az ha egy megálmodott számot megteszel ? Másnak is ugyanannyi erre a lehetősége..

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (84)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.28 0 0 86

Azért ez nem semmi.Volt már máskor is ilyen ?

Előzmény: Nicky34 (64)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!