Jó, hát ezzel az erővel az eddigi összes Fidesz- és/vagy NER-ellenes tüntetést a Fidesz szervezte.
Azzal, hogy olyan dolgokat tett, ami sok embernek nem tetszett.
Ebből a betiltott Pride volt igazán nagy öngól.
MP eddigi sikerének szerintem három fő oka van, amelyek egymásba érnek
- a Fidesz látványosan nem tud mit kezdeni a gazdasági helyzettel
- ugyanígy látványosan nem tud mit kezdeni társadalmi válságjelenségekkel sem
- MP-ről lepereg minden karaktergyilkosság, amivel eddig próbálkoztak
A kezdeti sikerek egy láncreakciót indítottak el, ennek fontos közbenső állomása volt a 30%-os eredmény 2024. nyarán és benne volt a pakliban a Fidesz összezuhanása idén nyáron.
MP-nek jelenleg az a legnagyobb kockázat, hogy a választások nem most vasárnap lesznek -- mert öt és fél hónap alatt még sokminden történhet.
De Puzsérra visszatérve: semmiféle nagy okosságot nem látok az idézett mondatban.
A fegyver megvan (hazudni folyamatosan, a legegyértelműbb esetekben is, lásd pl. németh geci, Hadházy vészfékezett, nem jött szembe senki, a részleteknél ne ragadjunk le - egyébként a féknyúz ellen harcol orbitálisakat hazudva/hamisítva), plusz ez az ai-őrület.
Hogy mennyire lesz sikeres, majd kiderül.
Meg hogy mennyire kell ez nekik. Erdélybe most irányítanak újabb 7,3 milliárdot, onnan a több százezer szavazat borítékolható (illetve borítékolt, de hogy ki nyálazza a ragasztócsíkot...). Botrányos ez is, az egyik szereplő lelkesen ölelgeti őket, küld némi pénzt (a vezetőknek), de első adandó alkalommal simion mellé áll, a másik semmit nem vétett ellenük (igaz, adni sem tudott, hatalom közelében sem járt), és a szavazók megmentik magukat simiontól, de csillogo tekintettel a nyakunkba ültetik a magyarországi szövetségesét.
De szerintem nem tudnak azzal mit kezdeni, h ma már tényleg mindenkinek a kezében van a telefon, ami számítógép és kamera. Ami korábban működő volt ma már nem megy. Illetve az internet (ami nagyon nem felejt) is komoly kihívás nekik. Túl gyorsan jön szembe a valóság, nem tudják rendesen felépíteni a hazugságokat, és túl gyorsan szembesítik őket a korábbi szavaikkal.
Új excelt, új rendszert meg nem tudnak gyorsan építeni.
A másik pedig a pride, meg most a Nemzeti Menet. Nekem meggyőződésem (persze itt magamból indulok ki), hogy ez amolyan ellentüntetés volt, nem pedig valami hithű Tisza pártrendezvény. Ilyen értelemben értem azt, h kb nekem már mind1 mit mond MP, mert én csak azért mentem, hogy a gecik izzadjanak a tömeg láttán.
Az nem volt véletlen, hogy ki védte elsö fokon a K. Endrét, az, hogy az az ember véd(het)te egy ilyen ügyben, csakis úgy volt lehetséges, hogy a legfelsöbb helyröl adtak rá utasítást.
Nincs minden fenn a neten, amiről egy belsős komoly infókkal rendelkezik.
Kérdeztem a hétvégén, h valahogy nem lehet-e a korábbi pedofil ügyet kiszivárogtatni, amibe azonnal buknának. Egyértelmű volt a válasz, arról bármi kézzelfogható csak Orbánnál van/lehet, minden mást azonnal megsemmisítettek, hiába történt meg, bizonyíthatatlan.
Amit lentebb már leírtam. Hogy valójában MP legjobb kampány stábja a Fidesz. Ahogy minden napra jön egy faszság (most Nagy Feró megy nagyot) és erre már azt sem lehet ráfogni, h terelik a figyelmet. Ha rám hallgat MP most elkezd hangzatosan, de látványosan semmit csinálni és csak folyamatosan felül a felkínált hullámokra. Mert sorra kapja a ziccer lehetőségeket, csak be kell őket verni.
Az ellenzék vezére lassan két éve folyamatosan projektál, manipulál, ezzel pedig indulatokat gerjeszt, melyek sokszor életveszélyes fenyegetések formájában csapódnak le.
Fico fontos tárgyalásokat folytat Orbánnal, de Tusk megint megpróbálná a magyar ellenzékel, ami legutóbb sem sikerült. Minden idők legnagyobb Békemenete pedig továbbra is nagy hullámokat vet, amit láthatóan Magyar Péter is rendkívül nehezen visel. Ezek voltak a legolvasottab híreink vasárnap.
Brutális Tisza-csomag bevezetésére készülne a Tisza Párt a választás után. Az SZJA emelése, a társasági adó mértékének növelése, az anyák adómentességének elvétele, a nyugdíjasadó jelentik a Tisza-adó legdurvább elemeit. A nyugdíjasokat emellett még más módon is megsarcolnák, például megszüntetnék a Nők 40 programot. Emellett rengeteg átverésre készülnek Magyar Péterék Brüsszel utasítására. Mutatjuk mindegyiket!
A barátom szokott kiakadni, amikor Schiffer szóba kerül, miszerint börtönben kellene rohadnia valamilyen pénzügyi probléma miatt. Ha fontos, akkor rá fogok kérdezni.
"Vélhetően Schiffert komolyan becsicskították bizonyos ügyei miatt"
Milyen ügyekre gondolsz?
Szerintem egyszerűen megsértődött, hogy a (későbbi nevén) óellenzék nem ájult tőle, meg a szavakban jól hangzó, de kivitelezhetetlen politikai elképzeléseitől.
Mostanra a legaljasabb álellenzéki társutasa lett a NER-nek.
Az itt pár hsz-szel korábban már emlegetett kijelentése a finn miniszterelnökről ("legalább akkora háborús uszító mint Putyin") mindennek a legalja volt.
Hű bajtásra (és vasasos szurkolótársa) Hont Bandi meg a másik álfüggetlen megmondóember.
Hontnak egyébként a covid idején gurult el a gyógyszere, aztán miután benézte a kegyelmi ügyet és következményeit, végleg megharagudott a világra.
Aztán kapott egy kis pénzt és most csinálja az ÖT-öt, amit a házi fideszes agitproposunk meg is osztott itt az előbb.
Érdekes látni, hogy Hontot még 2019-ben zsidó származása miatt kezdték ki a Fidesz erre kijelölt szellemi verőemberei, de most már, hogy ő maga is a része lett, ez a "gyűlöletipar" nem zavarja annyira.