Figyeljétek a srácot a Megasztár2-ben. Szuper, remélem nem ejtik ki és a döntőben kiteljesedhet. Végre egy autentikus, valódi latin énekes az unalmas hazai zenében. Nem latinkodó (Fiesta), hanem valódi latin, nem nyál, hanem igazi énekes. Gyerünk Chico!
oh, csak volt a Cubanito Kávézóban egy "hülyepicsa"...azt látnod kellett volna...tette az agyát jobbra-balra...blahhhhhhh.... :-PP , na meg hát a kiszolgálás sem érte el nálam még a közepes szintet sem... :-P, főleg mikor megtudtam, h a drága pincér a semmiért, adott magának 50 ft-ot...enyhén lepődtem meg... :-P
hm, a mega döntők februárban kezdődnek majd, de a pontos infót sztem a Brenda tudja ;-))
én lementettem a képet, és azé sikerült beszúrnom, a link-kel már nem boldogulok... :-P
Sajnos a Dokkos buli kimaradt az életemből. :( Kár volt kihagyni, dehát nem megy minden egyszerre. Pénteken el tudtam menni, ennek is örültem. Igy a szombati már nem fért bele.
Na de majd legközelebb. :)
Apropó, nem tudjátok véletlenül, hogy mikor lesz újra Mega a müsoron. (Tvben) ? Mert nekem nincs semmi infom.
Halkan köszön az est, hűvös színeket fest Vastag kékekkel így írja fel az égre hogy itt az idő, ma megint egy álom jő. Újabb vágyakat kelts, újra titkokat sejts! Finom bársonyunk fenn, újabb csillagok gyúlnak, s repítik ránk az ezüst báli ruhát. És elhiszem, hogy az égi bálban ott az angyalok közt zene szól, s én vagyok fenn a színpadon és mind nekem tapsol.
Várj még, nehogy elfújd a gyönyörű álmot! Sose ébressz fel! Látod, úgyis vége, ha jön a reggel! Sose ébressz ébressz fel, ne ébressz fel!
Érzem, ott a helyem, ez az én szerepem. Hallom, hogy magához hív a sok tündöklő csillag. Úgy csábít az ég és szívesen szárnyal még. Tudom, nem vagyok más, csak éppen olyan, mint Te. Mégis vonz a csodás fény, a csengő-zengő csillogás, pedig jól tudhatod, hogy mennyire múlandó. És elhiszem, hogy az égi bálban ott az angyalok közt zene szól, s én vagyok fenn a színpadon és mind nekem tapsol.
Várj még, nehogy elfújd a gyönyörű álmot! Sose ébressz fel! Látod, úgyis vége, ha jön a reggel! Sose ébressz ébressz... Várj még, nehogy elfújd a gyönyörű álmot! Sose ébressz fel! Látod, úgyis vége, ha jön a reggel! Sose ébressz ébressz fel, ne ébressz fel!
fent van minden kép? me én elvileg felraktam mindent... :-PP bár amire azt hittem h nem az meg már felvolt, csak felraktam még1x vagyis akartam de kiírta h ezek már fent vannak...
A 3 közül amit beszúrtam a középső a hátterem:) Olyan jo, ahányszor meglátom eszembe jut,h milyen jo buli volt, és vigyorognom kell :) (nem vicsorog, vigyorog:pp)
hehh..mekkora sikere van a képeknek...ennek örülök... :-)) nem, még nincs fönt mind, még gityóestesek hiányoznak...de akkor ma felrakom őket... :-) de most Dani fórumát bújom... :-))
hát télleg naon jók lettek a képek... :-))) hajj de büszke vok magamra... :-P