Akárhogy is nézzük, ez a szám hozzátartozott az EBhez. Nekem a végére majdnemhogy meg is tetszett. Tehát azért elég ismert. És mégsem találom én sem. Pedig én olyan dolgokat bírok keresni amiről még ember nem hallott, furcsa egy ízlésem van:) De olyan még nem történt velem hogy valamit 1 hét alatt ne tudjak letölteni, ezt most nem értem miért van.....
Az aztán egy remek nóta. Én is kerestem anno (nem találtam), de az már bajos ha a fájlmegosztó programokon se találja az ember, mert akkor sokan nem birtokolhatják. Lehet nem vették meg elegen, pedig a szpíker a díjkiosztás után be is mondta, hogy vegyük :) Nem kis fütyülés lett az eredménye.
Megvan valakinek az Eb-himnusz mp3-ban?
Mert egy hete keresem, de Neten nem lelem. :-)))))))
Olyan még nem volt, hogy valamit ne találjak meg, úgyhogy asszem, felkötöm magam a karácsonyfára, ha nem segítetek! :-))))
Hát ez szánalmas volt...Bár az előzmények ismeretében nem is lehetett többet várni az mtv-től.
A Sport1 nagyságrendekkel jobban közvetít, ezt már rendesen kiveséztétek, csak ezeket az év végi összefoglalókat hiányolom tőlük. A tavalyi vb-ről pl. nagyon hiányoltam egy összefoglalót, meccsismétléseket vagy vmi hasonlót.
A királyi tv legalább ezt megcsinálja. Persze szarul...