Keresés

Részletes keresés

A kenyai Creative Commons License 2005.06.25 0 0 2373

Tricky Drága! A kenyai szörnyűséges rébuszának megfejtését Neurology legutóbbi hozzászólásában találod, ami úgy kezdődik, hogy "HEFCIA kirándulni megy..." :))) Próbáltam lelkesítőleg fellépni ezügyben, ehhez képest szokás szerint jó nagy kavar lett belőle. Dehát így szoktam én intézni a dolgokat :))))

A további érthetetlen célzásaim forráskódját más korábbi hozzászólásokban, régi, kopott fedelű könyvekben, ősi barlagrajzok eldugott részleteiben, valamint azon aszteroida megmaradt darabkáin található faragványok között lelheted meg, amely egyszer fejen talált, és ilyen lettem tőle :))))

Szóval nyugi, gyere majd kirándulni, ez a lényeg, addig pedig érezd nagyon jól Magad! :)))

Előzmény: Tricky#25 (2372)
Tricky#25 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 2372

Üdv mindenkinek!

Hát fiúk-lányok, rá kellett jönnöm, asszem tényleg igencsak "szőke" vagyok. Többször is elolvastam az előbbi hozzászólást drága kenyai barátunktól, de ........ nem teljesen értem. Persze lehet, hogy csak fáradt vagyok (és valljuk meg, ez némiképp jobb színben tüntetne fel engem ebben a helyzetben - úgyhogy maradjunk is ennél a verziónál:-))

Amit értek: Tényleg szép nyár van. Süt a nap, csicseregnek a madarak, felállítottuk itthon a medencét, ráadásul pont a málnabokor mellé, úgyhogy a vízben úszkálva lehet málnát eszegetni, (ha valakinek van kedve egy matracon napozva málnát falatozni - vagy ribizlit, vagy cseresznyét, azt szeretettel várom), jövőhéttől Tricky a táborban a Duna parton fog heverészni ....... már csak egy bizonyos pasi hiányzik a képből, na de megtettük ugyebár az első lépéseket a megtalálásához vezető úton:-))) ........ úgyhogy tényleg szép a nyár. Ráadásul zajlik az élet, néha kertészkedem, néha motorcsónak versenyekre járok (sajnos idén még csak bíróként, na de lesz ez még jobb is), néha megyek vízimenteni, tehát még aktív is a "szünidő". 

Mindemellett én szívesen találok megoldást, szívesen gondolkodom, szívesen vagyok ott és szívesen áldozok bele (bármit is jelent itt ez a szó pontosan), mint ahogy azt tettem bármikor, (és jólesett!) bármilyen szituációban, viszont mindezek egyetlen feltétele, ha tudom, miről van szó. És mindemellett szívesen részt vennék a dolgok szervezésében is, mint ahogy azt többször jeleztem is a leveleimben, de valahogy sosem így alakul. Na de sebaj, egyszer majd eljön Tricky ideje is, csak tudjátok elég nehéz innen Harasztiról, egyedül, ideáig eljutó belső kommunikáció nélkül aktív részese lenni a társaságnak.

Egyszóval alig várom a nyárson sült karfiolt a'la Kenyai. :-))))))

Ja, és a többit nem értettem: fújjunk ki hol? jószínűek és rosszszínűek? és mit kéne sütni nyárson szalonnán és karfiolon kívül? és mit miért kéne tudni? :-))))))

nagy-nagy nyári-boldogság-puszi mindenkinek!

Tricky

 

A kenyai Creative Commons License 2005.06.24 0 0 2371

Sziasztok, Ti Mind!

 

Nem nagyon adekvát a fórum, nem nagyon adekvát a szituáció, de mivel nincs jobb, muszáj ehhez fordulni. Nyár van, és szép nyár van. Vannak aktív helyzetek és vannak inaktív helyzetek. A kérdés, hogy ki mennyire szeretne aktív lenni. Találjunk olyan megoldást, ami mindenkinek jó. Jó?

 

Volt ez már soxor jó, vagy tévedek? Fújjunk ki itt? Szerintem ne. Jószínűek, rosszszínűek (ez utóbbi a magam kategóriája) gondolkodjunk el azon, hogy ki mit áldoz be a gondolataiért. Én mindent beáldoztam, és jólesett. Nos?

 

Aki nem ér rá, at megértem, aki ráér, az pedig legyen ott. Szeretnék Veletek egyzser az életben szalonnát, karfiolt sütni (hogy vega szempontból is elfogadható legyen:))) Akinek pedig kedve van lelket sütni nyárson - yesssssss

 

Gyertek el. tugggggggggggggyátok mért :)))))

 

kisjutka27 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 2370
Helyesbítés!
MA érdemes nézni a Fókuszt!
Előzmény: kisjutka27 (2369)
kisjutka27 Creative Commons License 2005.06.22 0 0 2369

Láttátok ma a Fókuszt? (RTLKlub 19.00.)

kisjutka27 Creative Commons License 2005.06.20 0 0 2368

Sorry, de sajnos, én sem!:-((((

Aznap már amúgy is egyszerre kellene lennem itthon Bp.-n és Lentiben, mivel dolgozom, valamint lagziba is hivatalos vagyok.

De nagyon jó 5letnek tartom!:-))

Hátha össze(vissza)jön a csapatkánk!

 

Puszi, - Zsoku Neked még egy vödörrel is!

zsoku83 Creative Commons License 2005.06.20 0 0 2367
Sorry,de én tuti nem jövök!!!!!

Amúgy remélem mindenki jól van és próbálja túlélni zt a kánkulát:)))
Én még mindig egy szigorlatot próbálok átvészelni,de nem akar összejönni!

Pusziiiii
Neurology Creative Commons License 2005.06.20 0 0 2366

Sziasztok.

 

Tőlem szokatlan módon rövid leszek:

 

Július 2-án - ami szombat - kirándulni megy Hefcia. A tervezett útvonal valahol a Dobogó-kő és vidékén van. Nyilván ennél konkrétabban is meghatározzuk majd idővel, egyenlőre a jövetel szándékát szeretném, ha jeleznétek (mailben).

 

Előre is, meg ilyesmik.

Ciao

 

(válaszotokra választ ne várjatok egyhamar, de amint tudom folytatom a szervezést - kb. jövő héten)

 

Zaccmester Creative Commons License 2005.06.10 0 0 2365

Pölöm...! Jajj bocsánat, nekifutok újra: SZIJJASZTOK!

 

Ezúton szeretném üdvözölni elsősorban Kisjutkát körünkben, másodsorban kicsiny hazánk legújabb vezérmadarát! ;)))

Jah, még egy kérdés:

kedves Zsoku, mid is van és hol vetted??? Talán vehetnénk még diszkontáron... :D

 

Továbbá szeretném jelezni részvételi szándékomat a választási hadjáratban, hiszen megnyílna előttem az út, hogy bátran mondhatom a végtelen hülyeségeimet, aztán pedig még jól el is hiszik! A marhák legalábbis tuti... ;)

 

A magam részéről Kenyai szaktárs elnökségét támogatnám, mert tud külföldiül, marha sok afrikai támogatná (ha mással nem is, de legalább dárdával), ráadásul az "átverésekben" is vérprofi. :)

 

Na pá!

 

(komor)Tekintetes Zaccmester szaktárs kérem tisztelettel s.k.

kisjutka27 Creative Commons License 2005.06.10 0 0 2364

Köszi szépen, Ti is hiányoztatok nekem.:-))

Ismerni talán ismerik a netet, de a mi irodánkban még gép sem volt, mert egy hétig könyörögtem, hogy csináltassuk meg, mivel állandóan lefagyott, mikor végre elvitték, elfelejtették visszahozni.... szóval ezért nem jelentkeztem.

De most már itt vagyok.

Mi volt a bulin?!! Nagyon kiváncsi vagyok! Kár, hogy lemaradtam...

 

Előzmény: hopihe11 (2363)
hopihe11 Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2363

Szia

De jó hogy ÚJRA itthon. Hiányoztál, lemaradtál a nagy buliról is. KÁR! Remélem jól érezted magad. Gondolom kicsit rosszul érintett a görög nyár után a magyar ősz.

MAjd ha ráérsz mesélj milyen volt kint (ahol még nem ismerik vagy nem ennyire elterjedt az internet)

puszi

 

Előzmény: kisjutka27 (2362)
kisjutka27 Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2362

Ma reggel hazajöttem!!!!!!!!!!!!!!

:-))))

 

Neurology Creative Commons License 2005.06.09 0 0 2361

Üdv Barátaim!

 

Miként azt Kenyai barátunk említette, valóban a jövő évben választásokat rendeznek hazánkban, melyen kétségtelen tény, hogy ha elindulunk - és jól megszervezzük kampányunkat - remek eredményt érhetünk el.

Javaslom, hogy itt a fórumon "néhányszemközt" szervezzük meg a Kenyai által meghírdetett Magyar Intellektus mozgalmát (pártját?).

Kérem, hogy olyan elfeledett géniuszok, mint pl. B. Zsu vagy Inkubátor is vegyék ki részüket a honi politikai paletta színesítéséből. Az egyébként aktív tagtársaknak pedig egyértelmű, hogy itt a helyük ezekben a fontos pillanatokban.

Olyan kérdésekre kérnénk javaslatokat MINDENKITŐL, hogy:

Mi legyen a nevünk?

Ki legyen a miniszterelnökjelöltünk?

Ugye NEM kívánunk egyik jelenlegi politikai párttal sem konszenzust kialakítani?

Mi legyen a mottónk?

 

Javaslom a Kenyai úrnak, hogy járjon utána, hogy a Francia Polinéziai emberek hajlandóak volnának-e magyar állampolgárságot kérni? Ez ugyanis nagyban javítaná esélyeinket az 5%-os parlamenti küszöb átlépésére, ill. mozgalmunk (pártunk?) nemzetközi megítélésének is jót tenne.

Előzetesen ennyi, várjuk a javaslatokat.

 

Előzmény: A kenyai (2359)
A kenyai Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2360
keés=kevés :)) sorry!
A kenyai Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2359

Hát sziasztok Ti Mind!

 

Úgyan van az, hogy köszönöm a pénteket, mert az jó volt, és Mindannyitoknak köszönöm, mert Mindannyitokkal volt jó! Oké, tudom, hogy ez szerdán nem túl jól hangzik, mert lehetett volna korábban is szólni, dehát, most jutottam hozzá, és az elmúlt napokban tényleg nagyon aggódtam a képviselők miatt. Hogy ezek mennyire kivoltak... Én már nagyobb megrázkódtatást is túléltem, szerintem Ti is így vagytok ezzel :))) No mindegy, szeretem, amikor legalább valami történik ebben az országban, mert egyébéknt annyira, de annyira... off:)

On :)

Tényleg, nem akarunk jövőre indulni a választásokon, mint... mint... ja, kik is vagyunk? Tudom! Mint MI! Magyar Intellektus. Na, hogy hangzik? Nem kell ám sok szavazat, csak tízezer :))) Szerintem, nem rossz ötlet. Vagy igen? Na, majd meglátjuk. Egy biztos, Francia Polinézia velünk van... Keés, mi? Vagy ez már megint off? :)))

 

Szép napot Nektek. Tudjátok, ami van, az nem nincs, és ez a lényeg. 

Neurology Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2358
Mi történt Veled te leány?
zsoku83 Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2357
Ezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!
Mily gyönyörű nap is volt ez a tegnapi!!!!!!
Pihe dala tetszik:)))))

Ja szegény én agyrázkódással fekszem itthon:(((
de amig ilyen jó dolgot történhetnek még ez sem zavar!!!!!!
hopihe11 Creative Commons License 2005.06.07 0 0 2356

Nekem egy másik dalocska jutott eszembe:

"Szállj, szállj SÓLYOM szárnyán...."

vagy vmi hasonló :-)))

 

 

vagy esetleg, "elment a SZILI néni a vásárba de csuhajja..." a kérdés csak az hogy MINEK???

 

 

Előzmény: Neurology (2355)
Neurology Creative Commons License 2005.06.07 0 0 2355

Ejha, micsoda időket élünk, mikor jött-ment alakok csak úgy pölömpölömözhetnek. Micsoda világot élünk, amikor a pölömpölöm előbbre való egyeseknek a pézsmapockok és a selymes durbincsok konfliktusának megoldásánál. És milyen világ az, ahol a pölömpölöm a kognitív fejlődés omegájaként jelentkezik egy embercsoport számára.

Pfuj.

Addig, amíg ez a világ el nem múlik, nem tehetek mást, mint visszavonulok, s csendes magányomban dúdolom a számomra oly' kedves dalt, mely' így szól:

 

 .... SÓLYOM hangosan az ének ....

 

 

 

Ja, és off :o)

Zaccmester Creative Commons License 2005.06.06 0 0 2354
Pömpölöm, pömpölöm, pölölömpölöm. ;)
Neurology Creative Commons License 2005.06.03 0 0 2353

KATAPULTOS !!!

NEM TUDUNK ELÉRNI!!! LÉGYSZI KÜLDJ MAILT MÉG MA!!!!

KÖSZI

A kenyai Creative Commons License 2005.05.31 0 0 2352

Szia Lacky!

Ne aggódj: amikor fecseg a felszín, akkor hallgat a mély, amikor pedig a felszín hallgat, akkor a mély fecseg :))) Szerintem hamarosan kapol Te infót arról, hogy mi van, egyébként vedd fel a kapcsolatot Neuval, ő tájékoztatni fog.

Kicsit kusza az élet, de ettől szép :)))

Előzmény: Lacky(R) (2351)
Lacky(R) Creative Commons License 2005.05.31 0 0 2351
Haló emberek!
Elköltöztetek??
(Most meg én beszélek magamban...)

Holnap már június. Királyság!!!!
Lacky(R) Creative Commons License 2005.05.30 0 0 2350
Héló!
Lesz vmikor tali nem?
Má' jó régen vuót.
Egész sirály a GoFree.
Jók a blokkok.
kisjutka27 Creative Commons License 2005.05.22 0 0 2349

Drága Fórumtársaim!

 

Szomorúan/boldogan tudatom Veletek, hogy kedden ismét elutazom Görögországba, méghozzá bizonytalan időre. Na, nem disszidálok, csak kedves főnököm most ezt az utat választotta érvényesülésemhez. Elvileg 1 hónapra megyek, de mint tudjátok, a múltkor is 10 napra indultam, és 20 lett belőle. Tartózkodási helyem Stavros lesz, és telepitett idegenvezetői feladatokat kell ellátnom. Tehát IDEGENEK KÖZT leszek hosszabb ideig! Ha már nagyon nem fogom birni, majd sikitok! Ha kedvetek van meglátogatni, boldogan várlak Benneteket!! (Katapultos tud segiteni a katapultálásban!) Mivel az a terep nem bővelkedik a technika vivmányaiban, ezért könnyen előfordulhat, hogy nem fogtok rólam hallani ill. olvasni - e-mailben, fórumon -, amig haza nem jövök... (pedig pont most lett végre itthon ADSL-em, de hát a sors keze........)

 

Szóval, csak azt szeretném mondani, hogy hajrá meg minden, veletek vagyok továbbra is, bulizzatok, illetve csak találkozzatok már végre!, és hallgassátok a tudjátok mit (olasz focicsapatos menj szabadon-t) , és nézzétek a tudjátok mit (HIR TV), és néha gondoljatok rám! Amikor hazajövök én is szeretném hallgatni majd továbbra is a legjobb reggeli műsort!!! Nagyon drukkolok a kedves alkotóknak!!!

 

Na, szóval majd jelentkezem, vigyázzatok magatokra és egymásra!!!

Hiányozni fogtok és ne felejtsétek, hogy szeretlek Benneteket!!!

 

Millió puszi!

 

a momentán technikai problémáktól mentes Kisjutka :-))))))

hopihe11 Creative Commons License 2005.05.21 0 0 2348

Látom szép, egyetértő kis szerelmi háromszög alakult ki itt, nélkülem :-) Parancsszóra kapcsoltam a tévét a HÍRTV-re és türelmesen várom a hiradót, bár tudnám mikor kezdődik???

Mindenkinek kellemes 7végét.

Reméem mostmár tényleg mielőbb talizunk!

 

Előzmény: andecs (2347)
andecs Creative Commons License 2005.05.21 0 0 2347

A Sampyt nem zavarja,mert Ő is "detto" veled,tudod Te azt,sőt néha Ő, veled fejezi ki magát!:))

Mindenkinek hétvégi feladat!Gyönyörű Lillánk megtekintése egy hírtv.s,híradó alkalmával!!Majd meglátjátok milyen szééép!!!

puszka

Előzmény: Neurology (2346)
Neurology Creative Commons License 2005.05.20 0 0 2346

Dettó? Mármint ÚGY dettó? Úgy, ahogy azt a Patrick Swayze mondta a Ghostban? :o) Mert akkor húúúúhhhhhhhh, meg haaahhhhhhhhh :o)

És a Sampyt ez nem zavarja? Vagy ő Carl? :o)

 

andecs Creative Commons License 2005.05.20 0 0 2345

l persze=k val

csak ez nálam mostanában így megy

andecs Creative Commons License 2005.05.20 0 0 2344

Helló mindenkinek!

 

Üdv.újra itthon Jucikám!Te biztos jobban érezted magad az elmúlt időben mint mi,én.Most nagyon írigy is lettem,meg voltam!Tényleg jó lenne minnél előbb valami találkozásokat prezentálni!

Neu!Neled mindig csak annyit tudok üzenni,hogy DETTO!!

 

pusza mindenkinek

Előzmény: kisjutka27 (2340)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!