Sziasztok!
Ide várunk minden olyan rajongót, akit érdekelnek az NFL és a College Football eseményei.
Az eddigi NFL-es topic új néven "Budapest Wolves" fut tovább, és elsősorban a Budapesti Farkasok amerikai focicsapat életével, és történéseivel foglalkozik.
GO FIGHTING IRISH, GO PACKERS!!!!!!!!!!!!!
Pedig az első félidőben még mindketten vakon voltak, az összes csapattársukkal egyetemben.
McCaffrey-t szinte sosem láttam ennyire gyengének, 10 futásból volt 35 yard-ja. Szenvedős volt az egész 49ers, aztán meg megébredtek és elkezdtek játszani. A védelem is vért ivott a szünetben, mert kibaszott harapósak lettek a második félidőben.
Csóri Lions, lélekben már Las Vegasban voltak. Helyette a Lions kiválasztottjai mehetnek Orlandóba bohóckodni, már akinek ezek után lesz hozzá kedve egyáltalán.
40 éve nem élek Magyarországon, bár azért ismerek sokakat, akik meghonosították ezt a sportot otthon, de annyira nem vagyok benne a közepében, hogy a TV-szokásokat meg tudjam ítélni, így csak magamból kiindulva, aki részleteiben érti, esetleg maga is játszotta az amerikai focit, az többnyire eredeti amerikai kommentárral nézi a meccseket.
Off de ez kb olyan mint Wéber Gáborral az F1 baromira érti, baromi szakmai meg minde, de sokszor baromira száraz is. (szerintem) ott ugye régen ott v olt a Szujó Zoli aki vicces volt stb, no ugyan ez volt Sanyi Ricsi mellett.
Ha nem Zoli vagy Márk a szakértő és Maka a szpíker, akkor dögunalom a közvetítés, beszédhibás magyar-amerikai futballistával, egy semmitmondó edzővel és van még valaki aki, mitha ott sem lenne.
Mikor meghallottam Sanyi hangját, fülig ért a szám, nagyon örültem.
Faragó Ricsi pedig az egyik legjobb magyar szpíker, közvetített sportágtól függetlenül.
Mindenesetre számomra is sokkal élvezetesebb volt a Sport1-2-es időszak.