"Én, hour nick ünnepélyesen kijelentem, hogy az Index Fórum valamennyi moderátora nemcsak szakmailag és emberileg kifogástalanul végzi a munkáját, hanem minden intézkedésüket én is meghoztam volna a helyükben. Bárcsak a világon mindenki olyan jó és igazságos volna, mint a moderátorok!"
A Teacup Poodles: Tiny but Mighty, or a Br téma létrehozója eléggé jól elnézte a házszámot, mert a Gamez alfórumban nyitotta. Szerintem találni kellene neki egy jobb helyet vagy venni tőle egy érzékeny búcsút.
Ez a hozzászólás meg teljesen témaidegen reklám a Game Boy Advance SP-ben.
A Hajo utak topicban zajlik egy eszetlen szájkarate, ami ráadásul abból fakad, hogy különböző utazási irodás emberek méregetik a faszukat feszülnek egymásnak, hogy melyikük tud jobb ajánlatot adni. Még olyan is van köztük, aki amikor végre lenyugszanak a kedélyek, akkor löttyint egy kis olajat a parázsra, hadd lobbanjon megint. Szerintem amikor az utazási irodás ajánlatokra fordulunk az utazók személyes tapasztalatai helyett, az inkább az Index által amúgy sem kedvelt reklám/negatív reklám kategória, mintsem jószándékú hozzájárulás az utazási témához.
Megtennétek, hogy ránéztek a topicra és gyomláltok, illetve akit kell azt le is tiltjátok kis időre?