Mosnak igaza van szvsz, bár nem tenné jól a Fidesz, ha saját név alatt az eredeti MDf maradványait bevenné a szövetségbe. Egyszerűen túl rosszul csengő név az MDF mára. Ez a márka eladhatatlan jobboldalinak, mert összebútoroztak a szadival. Innen kezdve értéktelen.
Kiváncsi lennék a sunyi "Égbolt" arcára, lehet,hogy kilógna a seregből, de lefelé. Egy biztos, hogy ő nem mer nyilta sehova kiállni nyiltan.Mindig azoknak a legnagyobb a szája...:(
Szerencsétleneket ne cikizd. Mindenkiről lehet pocsék képet készíteni, és bárki bajban lenne, ha élesbe kamera elé állítanák mindenféle gyakorlat nélkül. Mondjuk ezért a Somát ott helyben le kellett volna csapni, persze, előbb még jobb lett volna.
Érdekes módon a haza bölcse sem állta meg ma szó nélkül, pedig bölcsebb lett volna hallgatni: Boross Péter: az MDF tönkretette saját jelenét (Remélem azok a mágnesszalagok beszédesek lesznek.)
Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy hová fogjátok vinni ezt a pártot. Nekem semmi kötődésem nincs hozzátok, de legfőképp a múltotokhoz. Szerintem nagy lehetőséget hagytatok ki, még akkor is, ha zsidópártnak nevezitek.
Az MDF valami hihetetlenül leamortizált párt, csak akkor lehetne fölépíteni, ha a Fidesz úgy felfuttatja, mint a KDNPt, ami olyan erőforrásokat, támogatást igényelne, ami egyszerűen nem érné meg nekik.
Ibolyka nem tudom mi a fenét gondolt. Bokrost előtérbe nyomva, a kampányt rá építve simán bejutottak volna. Én speciel rájuk szavaztam volna. Ehelyett összefeküdt az SZDSZ-el. Azzal a párttal, amelyik igen sok választópolgárnál már kiütötte a biztosítékot. Ezzel a kérdés el is dőlt. Csak azt kapták, amit megérdemeltek. Innen igen nehéz lesz fölállni.
Herényi Károly vezeti az MDF-et elnökhelyettesként addig, amíg a lemondott Dávid Ibolya helyett nem választanak új elnököt a parlamentből az idei országgyűlési választás során kiszorult párt élére.
Értem, ha te azt tárgyalásnak nevezed,ne is folytasd. Akor mindent eltudok képzelni, hisz átéltem a kommunista vörös-terror éveket. Annak alanyait ,tárgyait,mondanivalóit jobban ismerem bárkinél.