A hozzászólások megtalálhatóak. a nick név alatt. A törölt beírásokat viszont most nem tudom elôvarázsolni.
Régebben még mint törölt hozzászólások, elérhetôek voltak.
Tudtok valamilyen trükköt a törölt hozzászólások elôcsiklandozására?
Egyébként nyaralni megyek öt unokámmal, egy darabig megint távol leszek.
Aki teheti anak jó nyaralást, a többieknek jó munkát kívánok!
én is még a Netto idején regisztrátam, csak akkor még volt egy "of ExSch" a nickem végén, de ez nem új nick, csak átnevezés, meg van minden hozzászólásom (remélem) az elejétől kezdve.
tudod, Güzü, talán azért van ez így, mert akkor emlékeznie kellene a rólam terjesztett aljas hazugságaira, amikkel költséget nem sajnálva körbetelefonálta Nyugat-Európát - és aminek eredményeképpen jónéhány gyalázkodó és éjszakai suttogó telefont kaptam a 2002. választások két fordulója között.
Aki keres az talál, vagy rájön ki az aki más nicken de mint régi nettos itt van, vagy ott van az uj fórumon!
Mert mi ittvagyunk minden fórumon! :)
Egyébként Ő így irta: Quicksilver
és nem Qwyckschiler meg Quickschwindler ! :)
De ugy néz ki mintha a csapat egy része amnéziás lenne!
Vagy csak külföldiül tetszenek irni?
Mert ez olyan jópofa!
Nem érte jpl magyar mert lenni nyugat már egy éve
Elfelejte helyesen irni a magyart!:))
Aha bravo johnny wolt ö, igy már emlékszem, kiwálo egyéniség volt,(wan) a fiu, engem h. kowátschra emlékeztetett mindig. Quickschwindler nem ugrik be, de mintha walami gyogyszer ügynök lett wolna wagy hasonlo. Zore ????? ez nem mond semmit.
ps: Egyébbiránt ne legyenek kételyeid, csak olwasd el az alattad lewö wálaszt, és akkor mindjárt kisert a mult szelleme.
Tudtok e valamit Bogárkáról. Vizituráról, meg a lökött "tisztakezűrôl"? Van e valamiféle változás, fejlôdés a gondolkozásukban, hatottak e az elmúlt idôk "szelei",(szellentései) "szimatjukra".
Immár nyugdijasként, idônként ismét gépközelbe kerülök és látom teljesen átalakult a netto terep. Régi nickekbôl csak kevés bukkan elô, vajon megjelennek e idônként az öreg "cimborák"?
Ja még egy kérdésem volna. Miért redukálódik a téma-lista ha a saját jelszavamon jelentkezek?