Láttam az egyik városban egy jó kis mocit. Bonyolult dolog scriptelni magamnak egyet? Mert még annyi lóvém nincs,amennyit a gyerek kér érte. Meg úgy általánosságban csak saját telken teremthetek dolgokat? Milyen kritériumai vannak, hogy csináljak magamnak gitárt, stb.
Áprilistől emeli a UPC a sávszélességet a Chello Light-nál is? Nekem vki azt mondta,hogy elvileg a letöltési korlát is megszűnik. Egy másik dolog: Próbáltam a Premium account-ot, de nem fogadja el a Visa Electron kártyámat! Csak a sima VISA jó? Mert próbáltam Pay Pal-t is csinálni, de uaz volt. Pedig a kártya rendben van. Vagy ha mást nem,csináltatok Mastercardot. Tudja a fene ezek az amcsik mit fogadnak el.
A Second Life-ról alkotott véleményem sajnos némiképp romlott az utóbbi pár percben, ugyanis 230 lindennel épp sikeresen megrövídített a rendszer. Egy kaszinóban játszottam, és nyertem 230 L$-t a Sploderen, amit a chat ki is írt, de a pénzt már nem kaptam meg.
Ráadásul délután ez már megesett egyszer egy másik helyen is, csak ott annyi volt a különbség, hogy én fizettem 10 L$-t valamiért, amit aztán nem kaptam meg.
Terveztem, hogy befizetek egy Premium accountra, de most már nem vagyok ebben biztos. Semmi garancia nincs arra, hogy a befizetett pénzem nem tűnik el ugyanígy egyik pillanatról a másikra.
Próbáltam ki és újra belogolni, de csak az első fele sikerült. Úgy tűnik bedőltek a szervereik. 30000 főt már nem nagyon bír el a rendszer. Kiváncsi leszek, hogy mit mutat majd az egyenlegem, ha újra belépek.
Köszönöm a válaszokat. Nagyon tetszik a játék, csak azt sajnálom, hogy annyira szaggat. Általában a konfigom (1,7GHz, 512+256RAM,ATI RADEON 9600XT) elég szokott lenni. Most vagy a netem kevés,(512/128Chello),vagy a szerverek túlterheltek,mindenesetre eléggé megkeseríti a játékélményt...
Pfff. Szeretem az ilyen önmagukat önkényesen felsőbbrendűnek gondoló okoskákat. Akik persze segítségadás helyett kapásból beszólással kezdik. Kb. pont semmit tudsz rólam. Nem engem jellemez, hogy fel sem merül benned eshetőségként hogy a "magyar-vonatkozású" kérdésekben esetleg nem a moneytree-re gondoltam :P De azt kérdeztem meg, mert az volt aktuális. (Bár megjegyzem még itt is lehetne igazam, hisz a kérdés része volt a PayPal, ahol megintcsak lehet magyar vonatkozású kérdés (confirmed account szükséges-e pl., stb) de hagyjuk is.
Benned újabb MAGYART ismerhettem meg, de tudod teljességgel igazad van! A magyar fórumokat valóban kerülni kell, hisz ha ilyen igazmagyar hozzáállással találkozik az ember mint a nekem címzett építő hozzászólásod... na abból azt hiszem senki sem kér magától :))))
Igen, én is szoktam röhögni ezen az országon ne félj :D
Payment info on file, vagy pedig Payment info used. Én se értem mi a különbség a kettő között, de arra gondolok, hogy az egyik csak megadta a bankkártya/paypal adatait, a másik pedig elő is fizetett.
Ha már beállítottad a Paypal accountodat, akkor ezután fogsz tudni szedni róla, de azt nyilván nem kapod meg, amit korábban sikertelenül próbáltál leszedni, elvégre az nem került a birtokodba.
Ha mindent jól csináltál, akkor annyi változik, hogy a Profile menüben a kép mellett nem az lesz, hogy No payment info on file, hanem ennek az ellenkezője. (A pontos szövegre nem emlékszem.)
Na mindegy, csak azt akartam kérdezni, hogy meglátogattam egy moneytree-t De amikor klikkeltem volna a pénzecskére, akkor feldobott egy kis ablakot, hogy le tudom ellenőrizni a számla beállításaimat, ha a linkre klikkelek. El is vezet az sc.com azon részére, ahol be tudom állítani a bankkártyámat vagy PayPal account-omat. Van is Paypal accountom, be is állítom, de az égvilágon semmi nem történik, és persze egyetlen L$-t sem kapok...
donpedro28: "Bár még a textúrákkal kapcsolatban eléggé nagy homályban vagyok, de a következő lépés a Photoshop megismerése lesz."
Én tudnám még ajánlani a GIMP nevű szabadszoftveres képszerkesztő programot (van Windowsra is). Mivel ingyenes és sokat tud, elég versenyképes a Photoshop százezer Ft-os árával szemben, ezért cserébe csak meg kell tanulni használni -- de ez utóbbi valamilyen szinten a Photoshopra is igaz.
Üdv mindenkinek, én csak 5 napja regisztráltam, de máris nagyon megtetszett a Second Life.
Bár kétségtelen, hogy amíg nincs pénze az embernek, addig sokszor csak járkálhat körbe-körbe, de egy kis akarással, odafigyeléssel nagyon hamar megtalálhatod a helyed.
Én például az elmúlt 5 napban részt vettem néhány bulin, nyertem egy filmes quizjátékot, megnéztem egy building contestet (sokkal érdekesebbnek bizonyult, mint amire számítottam), magam is elkezdtem az építkezést gyakorolni (pedig fogalmam sincs a 3D modellezésről), és mellékesen összeügyeskedtem 850 lindeni dollárt. Persze ez még mindig elég kevés ahhoz képest, amennyire szükségem lesz, hogy megvalósítsam a Second Life-os tervemet, de azért nem haladok rosszul.
Szereztem néhány ismerőst, akiknek hasonló az érdeklődési körük, mint az enyém, és ha minden jól megy, akkor 1-2 hónap múlva már a saját klubomban fogom várni az érdeklődőket. El is kezdtem felmérni a terepet ezzel kapcsolatban, nem reménytelen a dolog.
Bár még a textúrákkal kapcsolatban eléggé nagy homályban vagyok, de a következő lépés a Photoshop megismerése lesz.
ronniz: Itt találod a válaszokat a statisztikai kérdéseidre: Economic Statistics
Residents Logged-In During Last 7 Days 296,907 Residents Logged-In During Last 14 Days 448,897 Residents Logged-In During Last 30 Days 670,303 Residents Logged-In During Last 60 Days 1,014,117 Total Residents 1 3,045,438 ...
egy piramisjáték arról szól, hogy vannak akik jól járnak és többen vannak akik nem. egyrészt sl-ben ez nincs így, hisz a szolgáltatást mindenki igénybe veheti akár egy fillér nélkül is.
ráadásul ha úgy nézzük, akkor sl csak szimulálja rl-t, hisz ennyi erővel rl is egy piramisjáték...
az, hogy mennyi van illegalis free szerveren... most akkor hasonlitgassuk ezeket a CS-hez vagy GTA-hoz, hogy melyikbol mennyit adtak el? (mert kb.ennyit er a Lineage eladott accountjai felvetes, es akkor meg csak szoba sem hoztam, hogy ennek hany szazaleka a farmolo.)
SL-be egyebkent valamivel 1 millio felett leptek be a legutobbi 30 napban... de nem is ezen van a hangsuly, hanem azon, hogy jatekokat hasonlitanak ossze egy virtualis vilaggal.
a grafika meg azert tunik gagyinak, mert mindent akkor kell letoltened, amikor az adott teruleten jarsz (ha nincs a cache-ben), es igy a latvany minoseget csak nagyobb szavselesseggel lehetne novelni.
de egy kicsit olyan ez, mintha a Netscape-et a Warcraft 1-hez vagy a Doom II-hoz hasonlitgatnank (mindegyik egy evben jelent meg, 1994-ben)
Mint kezdő szeretném leírni a tapasztalataimat. Nem vitatkozok arról, hogy a játékot mennyien használják, milyen népszerű, hol reklámozzák stb. Nem is érdekel igazán, mert nem ez befolyásolt a regisztrálásnál.
Amit nagyon hasznosnak érzek: - a játék miatt elkezdtem a grafikai programokat tanulni. Ez szerintem nem káros. - beszélgethetek a világ minden tájáról emberekkel. Igaz, ezt megtehetem máshol is, azonban az SL-ben még nem tapasztaltam arrogáns, és egyéb (főleg lányok tudják milyen) megnyilvánulásokat. Aki ilyet kezdeményez, ki is zárják. - lassan három hete vagyok az SL-ben, de nem érzem, hogy elveszett lennék. - oktatást is találhatsz, ha keresed. - ha azért nem érted, mert nem beszélsz angolul, lehet, hogy itt fejlődhetsz.
Ami káros: - én is érzem, hogy ha nem fékezem magam, itt ülnék örökké. - valóban hasonlít egy piramisjátékhoz, de semmi sem kötelező.
sorry, 10 ezer helyett 30 ezer. régen voltam online. ebben bent van az összes free account. kiváncsi lennék mennyi az előfizetéses.
a 3 millióból mennyi az aktív és mennyi az aki csak kiváncságból benézett egyszer.
WOW 8 millió igen, plusz az illegális free szervereken ennek messze többszöröse.
lehet nem is túlzok ha azt mondom 100 millió aktív játékos.
Lineage2: 10 millió feletti eladott account, persze lehet jönni hogy ebből mennyi van koreában. egy menő free szerveren(illegális és nem illegális) vannak 5-10 ezren.
EVE online, Everquest, stb., had ne soroljam...
A félretájékoztatás az amikor a SL-t ugy állitják be mint a legnagyobb táborral rendelkező game/nem game ahol a jártatlan polgárt kirabolják, szexrabszolga lesz.
egy kezdő számára segítség nélkül max egy 3D chat, gagyi commodor64-et igéző grafikával.