Keresés

Részletes keresés

glenville Creative Commons License 2007.02.05 0 0 386
Láttam az egyik városban egy jó kis mocit. Bonyolult dolog scriptelni magamnak egyet? Mert még annyi lóvém nincs,amennyit a gyerek kér érte. Meg úgy általánosságban csak saját telken teremthetek dolgokat? Milyen kritériumai vannak, hogy csináljak magamnak gitárt, stb. 
glenville Creative Commons License 2007.02.05 0 0 385
Áprilistől emeli a UPC a sávszélességet a Chello Light-nál is? Nekem vki azt mondta,hogy elvileg a letöltési korlát is megszűnik. Egy másik dolog: Próbáltam a Premium account-ot, de nem fogadja el a Visa Electron kártyámat! Csak a sima VISA jó? Mert próbáltam Pay Pal-t is csinálni, de uaz volt. Pedig a kártya rendben van. Vagy ha mást nem,csináltatok Mastercardot. Tudja a fene ezek az amcsik mit fogadnak el.
Előzmény: pg_breki (383)
donpedro28 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 384
A Second Life-ról alkotott véleményem sajnos némiképp romlott az utóbbi pár percben, ugyanis 230 lindennel épp sikeresen megrövídített a rendszer. Egy kaszinóban játszottam, és nyertem 230 L$-t a Sploderen, amit a chat ki is írt, de a pénzt már nem kaptam meg.

Ráadásul délután ez már megesett egyszer egy másik helyen is, csak ott annyi volt a különbség, hogy én fizettem 10 L$-t valamiért, amit aztán nem kaptam meg.

Terveztem, hogy befizetek egy Premium accountra, de most már nem vagyok ebben biztos. Semmi garancia nincs arra, hogy a befizetett pénzem nem tűnik el ugyanígy egyik pillanatról a másikra.

Próbáltam ki és újra belogolni, de csak az első fele sikerült. Úgy tűnik bedőltek a szervereik. 30000 főt már nem nagyon bír el a rendszer. Kiváncsi leszek, hogy mit mutat majd az egyenlegem, ha újra belépek.
pg_breki Creative Commons License 2007.02.03 0 0 383
A Neted kevés. Szaggatott nálam is míg Light-os voltam. Mióta 1536/384 kbit/s-el nyomom, már jobb. Áprilistól jobb lesz neked is! ;))
Előzmény: glenville (382)
glenville Creative Commons License 2007.02.03 0 0 382
Köszönöm a válaszokat. Nagyon tetszik a játék, csak azt sajnálom, hogy annyira szaggat. Általában a konfigom (1,7GHz, 512+256RAM,ATI RADEON 9600XT) elég szokott lenni. Most vagy a netem kevés,(512/128Chello),vagy a szerverek túlterheltek,mindenesetre eléggé megkeseríti a játékélményt...
Előzmény: drobee[] (380)
--Stella-- Creative Commons License 2007.02.02 0 0 381
sztem inkább picit mindig gondolkodj mielőtt olyan következtetéseket vonsz le valakiről akit abszolúte nem ismersz és fogalmad sincs mit miért mond!
Előzmény: sirk (378)
drobee[] Creative Commons License 2007.02.02 0 0 380
1, Természetesen lehet.

2, Az otthon az alapbeállításként az első hely, ahova teleportálsz második életed folyamán. Átállítani csak saját telkedre tudod.

3, Profile -> Pay, vagy jobb klikk és ott a Pay opció. Vissza ő is így tudja adni.

4, A szkriptet valószínűleg nem tudja módosítani, adnia kell neked is egy példányt és akkor tudod vezetni, hisz te leszel a jármű tulaja (owner).

5, Sehogy, hisz nem lehet kirabolni senkit se az SL világban.
Előzmény: glenville (379)
glenville Creative Commons License 2007.02.02 0 0 379

Üdv! Én is viszonylag új arc vagyok az SL-ben, ezért még van egykét dolog amit nem tudom hogyan kell.

1. Akinek nincs telke,attól lehet autója v. motorja?

2. A "HOME"-ot (kis kék ház a térképen) hogyan tudom át helyezni,hogy ne oda tegyen mindig ahol 53 másik ember van

3.a haver kérne kölcsön tőlem pénzt. Hogyan tudok neki adni, illetve hogyan tudom visszakapni.

4.Az egyik haver kölcsön adná a verdáját. Én is vezethetem, vagy csak a tulajdonosa? Mert beszállni betudtam, csak elindulni nem

5. Hogyan lehet megakadályozni a kirablásokat és fosztogatásokat?

Megköszönöm,ha vki tudna ezekre válaszolni, ugyanis ezekkel a dolgokkal biztosan fog szembesülni mindenki 2.élete folyamán...

sirk Creative Commons License 2007.02.01 0 0 378
Pfff. Szeretem az ilyen önmagukat önkényesen felsőbbrendűnek gondoló okoskákat. Akik persze segítségadás helyett kapásból beszólással kezdik.
Kb. pont semmit tudsz rólam. Nem engem jellemez, hogy fel sem merül benned eshetőségként hogy a "magyar-vonatkozású" kérdésekben esetleg nem a moneytree-re gondoltam :P De azt kérdeztem meg, mert az volt aktuális. (Bár megjegyzem még itt is lehetne igazam, hisz a kérdés része volt a PayPal, ahol megintcsak lehet magyar vonatkozású kérdés (confirmed account szükséges-e pl., stb) de hagyjuk is.

Benned újabb MAGYART ismerhettem meg, de tudod teljességgel igazad van! A magyar fórumokat valóban kerülni kell, hisz ha ilyen igazmagyar hozzáállással találkozik az ember mint a nekem címzett építő hozzászólásod... na abból azt hiszem senki sem kér magától :))))

Igen, én is szoktam röhögni ezen az országon ne félj :D

Mindenkitől bocs mert asszem erőteljesen OFF.
Előzmény: sajoati (377)
sajoati Creative Commons License 2007.02.01 0 0 377

bocs, az angol fórum tényleg nem neked való, lmao.

Előzmény: sirk (375)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.31 0 0 376
Ti be tudtok lépni az update után? vagy nálam a gond?
sirk Creative Commons License 2007.01.31 0 0 375
Te meg mit kóstolgatsz baromarcú??

Na látod, látatlanban ilyen kis surmó, bunkócska lenni, na ez igazán magyar dolog, köszi hogy rávilágítasz
Előzmény: sajoati (374)
sajoati Creative Commons License 2007.01.31 0 0 374
most a money tree lenne magyar sajátosság vagy az, hogy csórók vagyunk? mindkettő általános dolog, lol.
Előzmény: sirk (368)
drobee[] Creative Commons License 2007.01.31 0 0 373
Payment info on file, vagy pedig Payment info used. Én se értem mi a különbség a kettő között, de arra gondolok, hogy az egyik csak megadta a bankkártya/paypal adatait, a másik pedig elő is fizetett.
Előzmény: donpedro28 (372)
donpedro28 Creative Commons License 2007.01.31 0 0 372
Ha már beállítottad a Paypal accountodat, akkor ezután fogsz tudni szedni róla, de azt nyilván nem kapod meg, amit korábban sikertelenül próbáltál leszedni, elvégre az nem került a birtokodba.

Ha mindent jól csináltál, akkor annyi változik, hogy a Profile menüben a kép mellett nem az lesz, hogy No payment info on file, hanem ennek az ellenkezője. (A pontos szövegre nem emlékszem.)
Előzmény: sirk (370)
drobee[] Creative Commons License 2007.01.31 0 0 371
Az még mindig csak premium accountosoknak érhető el? Mondjuk nekem hál' Istennek nem kell emiatt aggódnom.
Előzmény: sajoati (367)
sirk Creative Commons License 2007.01.31 0 0 370
Na mindegy, csak azt akartam kérdezni, hogy meglátogattam egy moneytree-t De amikor klikkeltem volna a pénzecskére, akkor feldobott egy kis ablakot, hogy le tudom ellenőrizni a számla beállításaimat, ha a linkre klikkelek. El is vezet az sc.com azon részére, ahol be tudom állítani a bankkártyámat vagy PayPal account-omat. Van is Paypal accountom, be is állítom, de az égvilágon semmi nem történik, és persze egyetlen L$-t sem kapok...

Mit csinálok hogyan?? :)
Előzmény: Les Miracles (369)
Les Miracles Creative Commons License 2007.01.31 0 0 369

sirk, kérdezz bátran, valaki előbb-utóbb válaszol majd.

Egyébként a pangás azért lehet, mert sokan dolgoznak - mint én is most "nagyon" :) - , ill. az SL-ben vannak.

Előzmény: sirk (368)
sirk Creative Commons License 2007.01.31 0 0 368
Nemhinném hogy okos elgondolás, ha kifejezetten magyar sajátosságokról kérdeznék.... Vagy a Magyar SL közösséggel kapcsolatban... Rosszul gondolom?
Előzmény: sajoati (367)
sajoati Creative Commons License 2007.01.31 0 0 367

igen: forums.secondlife.com

magyar oldalakrol meg le kell szokni.

Előzmény: sirk (366)
sirk Creative Commons License 2007.01.31 0 0 366
Na itt sincs nagy élet....
Van fórum ami pörög az SL témában? :)
sirk Creative Commons License 2007.01.30 0 0 365
RL a legnagyobb piramisjáték ;)
Előzmény: --Stella-- (360)
donpedro28 Creative Commons License 2007.01.30 0 0 364
Kösz a tippet, meg fogom nézni!

Sikerült nyernem egy újabb trivia-típusú vetélkedőt, így végre megvan az első ezresem :) Már csak kb. 10-szer ennyit kéne összeszedni. :)
Előzmény: John Zero (363)
John Zero Creative Commons License 2007.01.29 0 0 363
donpedro28:
"Bár még a textúrákkal kapcsolatban eléggé nagy homályban vagyok, de a következő lépés a Photoshop megismerése lesz."

Én tudnám még ajánlani a GIMP nevű szabadszoftveres képszerkesztő programot (van Windowsra is). Mivel ingyenes és sokat tud, elég versenyképes a Photoshop százezer Ft-os árával szemben, ezért cserébe csak meg kell tanulni használni -- de ez utóbbi valamilyen szinten a Photoshopra is igaz.

Nekem bevált a GIMP + SecondLife kombináció :-)
Előzmény: donpedro28 (362)
donpedro28 Creative Commons License 2007.01.29 0 0 362
Üdv mindenkinek, én csak 5 napja regisztráltam, de máris nagyon megtetszett a Second Life.

Bár kétségtelen, hogy amíg nincs pénze az embernek, addig sokszor csak járkálhat körbe-körbe, de egy kis akarással, odafigyeléssel nagyon hamar megtalálhatod a helyed.

Én például az elmúlt 5 napban részt vettem néhány bulin, nyertem egy filmes quizjátékot, megnéztem egy building contestet (sokkal érdekesebbnek bizonyult, mint amire számítottam), magam is elkezdtem az építkezést gyakorolni (pedig fogalmam sincs a 3D modellezésről), és mellékesen összeügyeskedtem 850 lindeni dollárt. Persze ez még mindig elég kevés ahhoz képest, amennyire szükségem lesz, hogy megvalósítsam a Second Life-os tervemet, de azért nem haladok rosszul.

Szereztem néhány ismerőst, akiknek hasonló az érdeklődési körük, mint az enyém, és ha minden jól megy, akkor 1-2 hónap múlva már a saját klubomban fogom várni az érdeklődőket. El is kezdtem felmérni a terepet ezzel kapcsolatban, nem reménytelen a dolog.

Bár még a textúrákkal kapcsolatban eléggé nagy homályban vagyok, de a következő lépés a Photoshop megismerése lesz.
John Zero Creative Commons License 2007.01.29 0 0 361
ronniz:
Itt találod a válaszokat a statisztikai kérdéseidre:
Economic Statistics

Residents Logged-In During Last 7 Days 296,907
Residents Logged-In During Last 14 Days 448,897
Residents Logged-In During Last 30 Days 670,303
Residents Logged-In During Last 60 Days 1,014,117
Total Residents 1 3,045,438
...

Előzmény: ronniz (357)
--Stella-- Creative Commons License 2007.01.29 0 0 360
egy piramisjáték arról szól, hogy vannak akik jól járnak és többen vannak akik nem.
egyrészt sl-ben ez nincs így, hisz a szolgáltatást mindenki igénybe veheti akár egy fillér nélkül is.

ráadásul ha úgy nézzük, akkor sl csak szimulálja rl-t, hisz ennyi erővel rl is egy piramisjáték...
Előzmény: noracska (358)
sajoati Creative Commons License 2007.01.29 0 0 359

az, hogy mennyi van illegalis free szerveren... most akkor hasonlitgassuk ezeket a CS-hez vagy GTA-hoz, hogy melyikbol mennyit adtak el? (mert kb.ennyit er a Lineage eladott accountjai felvetes, es akkor meg csak szoba sem hoztam, hogy ennek hany szazaleka a farmolo.)

SL-be egyebkent valamivel 1 millio felett leptek be a legutobbi 30 napban... de nem is ezen van a hangsuly, hanem azon, hogy jatekokat hasonlitanak ossze egy virtualis vilaggal.

a grafika meg azert tunik gagyinak, mert mindent akkor kell letoltened, amikor az adott teruleten jarsz (ha nincs a cache-ben), es igy a latvany minoseget csak nagyobb szavselesseggel lehetne novelni.

de egy kicsit olyan ez, mintha a Netscape-et a Warcraft 1-hez vagy a Doom II-hoz hasonlitgatnank (mindegyik egy evben jelent meg, 1994-ben)

noracska Creative Commons License 2007.01.29 0 0 358
Mint kezdő szeretném leírni a tapasztalataimat. Nem vitatkozok arról, hogy a játékot mennyien használják, milyen népszerű, hol reklámozzák stb. Nem is érdekel igazán, mert nem ez befolyásolt a regisztrálásnál.

Amit nagyon hasznosnak érzek:
- a játék miatt elkezdtem a grafikai programokat tanulni. Ez szerintem nem káros.
- beszélgethetek a világ minden tájáról emberekkel. Igaz, ezt megtehetem máshol is, azonban az SL-ben még nem tapasztaltam arrogáns, és egyéb (főleg lányok tudják milyen) megnyilvánulásokat. Aki ilyet kezdeményez, ki is zárják.
- lassan három hete vagyok az SL-ben, de nem érzem, hogy elveszett lennék.
- oktatást is találhatsz, ha keresed.
- ha azért nem érted, mert nem beszélsz angolul, lehet, hogy itt fejlődhetsz.

Ami káros:
- én is érzem, hogy ha nem fékezem magam, itt ülnék örökké.
- valóban hasonlít egy piramisjátékhoz, de semmi sem kötelező.
ronniz Creative Commons License 2007.01.29 0 0 357

sorry, 10 ezer helyett 30 ezer. régen voltam online. ebben bent van az összes free account. kiváncsi lennék mennyi az előfizetéses.

a 3 millióból mennyi az aktív és mennyi az aki csak kiváncságból benézett egyszer.

WOW 8 millió igen, plusz az illegális free szervereken ennek messze többszöröse.

lehet nem is túlzok ha azt mondom 100 millió aktív játékos.

Lineage2: 10 millió feletti eladott account, persze lehet jönni hogy ebből mennyi van koreában. egy menő free szerveren(illegális és nem illegális) vannak 5-10 ezren.

EVE online, Everquest, stb., had ne soroljam...

A félretájékoztatás az amikor a SL-t ugy állitják be mint a legnagyobb táborral rendelkező game/nem game ahol a jártatlan polgárt kirabolják, szexrabszolga lesz.

egy kezdő számára segítség nélkül max egy 3D chat, gagyi commodor64-et igéző grafikával.

Előzmény: sajoati (355)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!