Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.13 0 0 3435
Ez fura nekem, már bocs, hiszen IPod-ról nem álmodsz, de legyen jó minőségű és olcsó, szerintem minden nem jöhet össze.
Akkor javaslom a 3419-es hsz-emet.
Előzmény: nagyezerjófű (3433)
seabeast Creative Commons License 2008.07.13 0 0 3434
Volt valaha valakinek az alábbi gépek közül valamelyike?

SIGMATEK S-6100
NEONUMERIC NMS 4

Esetleg valami vélemény róluk?
nagyezerjófű Creative Commons License 2008.07.13 0 0 3433
Köszönöm. Hát, nekem alacsonyak az igényeim. MP3 meg FM, slussz. 1GB elég, közvetlenül USB-set szeretnék, tehát madzag nélkülit. Kijelző nem számít. Fontos lenne még, hogy viszonylag gyorsan tudjon tekerni, mert sokat hallgatok podcastokat, marha macerás néha 40percnyit tekerni. Egyébként legyen óccsó. Fel vagyok rá készülve, hogy a fülhallgató egy kalap kaki lesz, veszek abból is egy normálisat.
Előzmény: Törölt nick (3432)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.10 0 0 3432
Ideírhatnád, mit szeretnél, mit tudjon a készülék? Lehet, hogy mások jobban tudnak úgy segíteni.
Én olyat kerestem, ami jószerével mindent tud. A Freedata 1502-nek élvezhető nagyságú a monitora, ha képeket akar nézni az ember, több formátumot támogat, rádiója kiváló minőségű és finomhangolásra képes, felvesz a rádióból, illetve digitális felvevőként is üzemel (nem feltétlenül közvetlen közelről), képes a zenéhez feltöltött szöveget mutatni, ja, és príma MP3-nak is bevált :))).
A depo.hu-n lehet még van akciósan, én 14-ért vettem, két éve hibátlan. Vettem hozzá a 220-ba dugható töltőt, hogy ne legyek PC-függő, na az húzós volt 5 rongyért, de sok készülékhez kompatibilis, nem kell kidobni.
Előzmény: nagyezerjófű (3431)
nagyezerjófű Creative Commons License 2008.07.07 0 0 3431
Most próbálok venni MP3 lejátszót. Szerinted hol kezdődik a nem-gagyi kategória? Tudsz esetleg ajánlani valamit? Nincs iPODnyi pénzem, de nem tudom, mit érdemes venni. Köszi!
Előzmény: KING-77 (3426)
liquid Creative Commons License 2008.06.18 0 0 3430
Sajna nincs :(, de attól még full meg vagyok vele elégedve. :)
Köszi azért a választ.
Előzmény: MuzX (3428)
sankesz78 Creative Commons License 2008.06.17 0 0 3429
Sziasztok!

Philips sa2310/02 1 gb-os mp3 lejátszóm van. Nem egy új darab, már régen használom. Garancia már nincs rajta.  Kb. egy hónapja a Philips oldaláról letöltött progival és firware-val frissítettem a lejátszót. Tökéletesen működöt utána is.

Valamelyik nap -minden előjel nélkül-, amikor bekapcsoltam nem tudtam lejátszani vele semmit, lefagyott, sőt kikapcsolni is csak úgy sikerült, ha kivettem az elemet belőle. A laptopomba bedugva meghajtóként felismerte, ezért letöröltem róla minden mp3-t, majd gondolva, hogy egy újbóli firmware frissítés megoldja a problémát frissíteni próbáltam. Elindítottam a programját, majd az alábbi ablak jelent meg,  a progi nem futott tovább.

"Microsoft Visual C++ Runtime Library

Buffer overrun detected!

Program: Philips/SA23xx DeviceManager/devicemanager.exe

A buffer overrun has been detected which has corrupted the program’s internal state. The program cannot safely continue execution and must now be terminated.”

A biztonság kedvéért kipróbáltam egy másik gépen (hátha az XP rossz), de azon is ugyanez az ablak jött fel.

Ha van a lejátszon akár egy mp3 is, akkor bekapcsolás után csak egy kis óra ábra jelenik meg raja, ha teljesen üres, akkor  be lehet kapcsolni és lapozgatni is lehet a menüjében, de semmi más.

1 gb-os pendrive-ként egyébként tökéletesen üzemel.

Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a baja. Érdemes-e vele foglalkozni, vagy polcdísz lesz belőle?

MuzX Creative Commons License 2008.06.16 0 0 3428
Vicces, úgy tűnik, ez a termék csupán az Electroworldben létezik, sehol másutt nem láttam a neten, a Hitachi hivatalos weboldalán nem is létezik MP3 lejátszó kategória, szerintem ez is valami átcímkézett kínai.

Egyébként nézd meg a leírásában, van-e "Resume" funkció, és ha van, kapcsold be, akkor elvileg onnan folytatja majd legközelebb, ahol abbahagyta.
Előzmény: liquid (3424)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.15 0 0 3427
Igen. Egy 4 gigásat (elutazáshoz) és egy 2 gigásat (napi használatra).
Megkérdeztem, a Tescóba kell visszavinni, ha gáz van. Kivételesen abszolút követhető a használati uti, elég volt ránézni a rajzra, de persze végig olvastam. Mondjuk nem szeretem a joystickes megoldást, de remélhetőleg nem lesz gond. A hangja szép, és a 2 giga 4 rongyért igazán méltányos, csak jól kell használni. Adnak hozzá pécé kábelt, felinstalláltam ugyan a hozzáadott szoftvert, de csak bemegyek a mappába és átmásolom a kijelölt zenefájlokat.
Én sok olyan zenét leszedtem már, ahol egyetlen fájl egy mondjuk 80 megás válogatás, szóval a 2 giga ideális, az 1 kevés volt.
Előzmény: Sumi70 (3420)
KING-77 Creative Commons License 2008.06.13 0 0 3426

A gagyi márkák esetében, mint pl. a AIPTEK, ROADSTAR, EMAX, TECHNOSONIC, DIMARSON, HYUNDAI, MUSTEK, AIPTEK és még sorolhatnám, az esetek 98%-ban csak bontott alatrész tudott adni a központi garanciaviselő. De az sem volt ritka, hogy garanciális készülékek esetében 3-4 hónapra sem küldték meg az alkatrészt. Ja és csereutalványt sem voltak hajlandóak adni! Az ügyfelek meg tomboltak. De legalább ők már tudják, hogy sz..rt nem szabad venni!

A felsoroltak közül talán a Dimarson volt ami kiemelkedett. Tölük kaptam a legtöbb új alkatrészt. Volt, hogy ők is sok mindent csak bontásból küldtek, de azért igyekeztek mindig újat küldeni. Bár azzal jó beetették az embereket, hogy a Dimarson az Samsunk fejlesztés! :) Na ez egy rohadt nagy hazugság! A Dimarson vérnyomásmérőnek valóban van köze a Samsunghoz, de az összes többi Dimarson készüléknek nincs! A Dimarson termékek valójában Kínában gyártodnak és van egy gazdag arab faszi, akit Dimának hívnak és így lett belöle Dimarson. Megrendelik Kínából a sok gagyi cuccot és ő csak a nevét adja a termékhez! Ha lenne sok pénzed és sok terméket rendelnél, akkor a Te neved is ott lehetne bármelyik kínai készüléken.

Sokat mesélhetnék még a több éves tapasztalataimból és azt hiszem legtöbb ember aki ezt olvasná elképedne, hogy a gagyi márkákat képviselő központi cégek milyen tetvesek! Amikor elindultak az 1GB-os MP3 lejátszók értékesítése, az üzletekben kb 10000-15000Ft körül mozogtak. Viszont Kínában ebben az időben minden csomagolás nélkül (szóval csak az elektronikai rész) alig volt több mint 1-2 dollár/db :) Jó azt még be kell dobozolni, stb.... de akkor is vicc a készülék ára. Mindezek ellenére, amikor bejött 1-2 új tipus a Dimarsonnál eltettek a több 1000 darabra 20-30db készüléket bontásra. Majd a vezetőség úgy döntött, hogy azt is adják el, mert nem kell az alkatrésznek. Majd sorozatban keztek romlani a készülékek és hónapokig sem volt ahhoz a tipushoz alkatrész! Én erre nem mondok semmit sem! :) És nagyjából az összes gagyi márkát képviselő központi cég így áll a kérdéshez. Csak a hasznot akarják kivenni belöle és többi nem számít!

Na mindegy nem fárasztalak tovább...  :)

Előzmény: MuzX (3423)
KING-77 Creative Commons License 2008.06.13 0 0 3425

Én meg több 100 darabot javítottam megyei szinten éveken keresztül hivatalos szervízben, így jól tudom, hogy miről beszélek. Legtöbb alkatrészt a központi szervíz csak lecserélt készülékekből bontásból tudta küldeni vagy ha újat küldött azt csak több hét esetleg hónap elteltével teljesítette! A több évvel ezelőtti Thomson készülékek valóban jobb minőségüek és megbízhatóbbak voltak, de az utóbbi időben csak hulladékot gyártottak. Nem is beszélve arról, hogy a Thomson Europe TV részlege évekkel ezelőtt a fizetésképtelensége miatt csődbe ment. Jelenleg nem tudom, hogy ki vállalta át az alkatrész ellátást. A Thomson mindig is egy bizonytalan cég volt! Fizetni is csak nyőgve, nehézkesen tudott, bármekkora összegről is volt szó! Most meg mindenki bátran vásárolja az LCD készülékeit és majd meglepődnek, ha elromlik és csak bontásból lesz hozzá alkatrész, vagy még úgy sem.

Előzmény: MuzX (3423)
liquid Creative Commons License 2008.06.13 0 0 3424
Sziasztok,

Vettem egy ilyen lejátszót:
Hitachi DMP 200 N
Nagyon kis jópofa darab, sokmindent tud, szépen is szól (nem a gyári fülhallgatóval!), szóval meg vagyok vele elégedve. Egy valamire viszont nem jöttem rá, de ez lehet, hogy gyárilag ilyen? Mikor hallgatás után kikapcsolom, majd vissza random valamikor, akkor újra az első számot kezdi el játszani, szóval nem onnan folytatja ahol abbahagytam. Tény nem volt még eddig mp3 lejátszóm (csak cd-s, de az megadta magát, ezért újitottam be), így nem tudom, hogy ez alapból így kell, hogy legyen vagy ez a lejátszó ezt így csinálja. Köszönöm előre is a válaszokat.
MuzX Creative Commons License 2008.06.12 0 0 3423
A Thomson nem kimondottan a gagyi kategória...

Nekem 2 Thomson DVD lejátszóm, egy videóm, egy tévém és egy MP3 lejátszóm volt, és éveken át egyiknek se volt semmi baja.
Előzmény: KING-77 (3421)
KING-77 Creative Commons License 2008.06.12 0 0 3422

Bocs az előbb úgy akartam írni, hogy 10db MP3-ból 6-7db elromlik gar időn belül!!! Tiszta forrámból tudom! Ha nem is készülék, de minimum a fülhallgatója tönkre megy!

KING-77 Creative Commons License 2008.06.12 0 0 3421

Figyelem!!! Ha jót akartok akkor ne vegyetek olyan készüléket, amit az AAG SERVICE KFT. szervízel!!! (mármint ezt a céget tüntetik fel központi szervízként!) Ha ilyet vesztek, akkor tutira szívni fogtok! Korábban ez a cég Serelco néven futott egy szélhámos cég volt, több cégnek nem tudta kifizetni az adóságát és csődbe mentek 0 pénzzel! Majd érdekes módon újra alakultak AAG SERVICE néven. Csak előkerült a pénz :) Mint ahogy ez Magyarországon lehetséges! Hónapokig szívattyák az ügyfeleket a javítással kapcsolatban! A nevük alatt kb 10 féle névtelen gagyi mp3 márka szervízelődik! Az Audiobox neve alatt is hasonló gagyi készülékek szervízelődnek, bár picit nagyobb gyorsasággal.

Amit még nem szabad venni!!! Lenco, Thomson, Dimarson,

Mond el minden ismerősödnek, hogy már ne járják meg a készülékükkel kapcsolatban! Mivel 100db olcsó mp3-ból 6-7 elromlik garidőn belül!

Sumi70 Creative Commons License 2008.06.11 0 0 3420
Hali!

Technika típusút vettél?
Előzmény: Törölt nick (3419)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.07 0 0 3419
Nézd, megkérdezte, ami érdekelte, én meg ráírtam, aztán vagy olvasta, vagy nem.
Egyébként meg most vettem a Tescóban egy gagyinak tűnő MP3-at, 3900 forintért, mondván, ha beadja a kulcsot a Freedata, legyen helyette másik, ráadásul ez ennyi pénzért 2 gigás. Ráadásul tök jól lehet kezelni.
Előzmény: MuzX (3418)
MuzX Creative Commons License 2008.05.29 0 0 3418
Úgy látszik, nem túl érdekes már a téma... :)
Előzmény: Törölt nick (3416)
Hof Peti Creative Commons License 2008.05.28 0 0 3417
káposzta Ezt a szar trekstort nehogy megvedd nekem olyan van és a hang minősége egy kalap szar max ra hangositom azt elkezd recsegni.És ez nem a füles hibája rákötöttem hangfalra:RECSEG!
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.22 0 0 3416
Se reagálás, sem újabb hozzászólás. Elfelejtettétek a topikot?
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.05 0 0 3415
Nekem Freedata van, kétéves, soha nem volt vele gond. Megvettem hozzá egy 220-ba rakható töltőt, úgy teszem rá, a pécére csak akkor, ha töltök rá. Te is tudod, mit adnak 6 ezerért. Ha egy évig tök jó, akkor is jó.
Előzmény: claritas (3413)
MuzX Creative Commons License 2008.05.04 0 0 3414
Az adott termékről nincs információm, de amit én használok (Sandisk Sansa C200) az is beépített akksis, de cserélhető az akksi, én már vettem is utángyártottat hozzá, és minden oké.
Előzmény: claritas (3413)
claritas Creative Commons License 2008.05.01 0 0 3413
Sziasztok!

Mit gondoltok, érdemese-e beépített aksis mp3-at venni? A kiszemelt: Dimarson 10512, ami mp4 lejátszós is. Most 6000/7000 Ft-ért lehet kapni a különböző boltokban.
csaf Creative Commons License 2008.04.20 0 0 3412
Szaisztok! Egy Sony NW-A1000-em van, nagy problémám a hozzávaló software. Egy darabig a Connect Player-rel küzdöttem, de az egy használhatatlan program. Áttértem a SonicStage-re, de nehézkes, lassú és néha nem azt csinálja amit kellene, szóval hócipő. Nem lehetne valahogy ezek nélkül használni?
praclee Creative Commons License 2008.04.19 0 0 3411

hát én ebből a képből nem tudom megállapítani, hogy most jó-e az anyagminőség vagy sem, Még sose hallottam róla.

Szerintem ezek ebben a kategóriában elég egyre mennek.

Talán jó, mert német...

Előzmény: Mösziő (3410)
Mösziő Creative Commons License 2008.04.19 0 0 3410
Sziasztok!

Mi a véleményetek erről a lejátszóról? Árban jónak tűnik.

WELL

Thx!
kázsé66 Creative Commons License 2008.04.19 0 0 3409
Van egy Philips SA3521 lejátszóm. A problémám az vele, hogy hálózati USB töltővel nem tudom tölteni, csak számítógépen keresztül. Van-e valakinek hasonló tapasztalata? A készülékben vagy a töltőben kell keresni a hibát?
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.04.17 0 0 3408
A kérdéssel kapcsolatos összes tudásomat ebben a rövid topicban fejtettem ki: MP3 walkman most milyet?
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.12 0 0 3407
Na jó, konkrétizálnám. :-)

Sony NWD-B103F, vagy TrekStor iBeat Cebrax 2 Gb FM? És persze egy rövid indoklást is szeretnék. :-)

Illetve egy másik kérdés: a fenti két lejátszó nagyon sokkal szebben szól az iRiver T10 gyári fülhallgatójával. Lehet ilyen füles esetleg külön is kapni? Ha igen, milyen típusjelzéssel kell keresni?

Köszi!
Előzmény: Törölt nick (3406)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.02 0 0 3406
Sziasztok!

Itt az első öt oldal termékei közül milyet vennétek és miért?

Köszi!

http://depo.hu/hordozhato_lejatszok/audio_mp3_lejatszok/belsomemorias___bovitheto

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!