nem egyszerű a dolog. Keresek egy olyan számot, ami 98-99-ben ment nagyon, akkor amikor a Horny '98 és társaik. Úgy emlékszem nem volt szöveg, csak egy olyan elektronikus dallam, mintha egy balekitet huzogatnénak jobbra balra. Évek óta keresem mindenhol, de nem lelek rá. Esetleg az is nagy segítség lenne, ha valakinek van akkori buli felvétele. Tudom nem sok esélyem van hogy valaha is megtalálom, de nagyon szeretném, bármiféle segítséget előre köszönök.
Kb. egy éve próbálkozom egy szám meglelésével, de egyszerűen nem sikerül rátalálnom. A '90-es évek talán közepén nyomták sokszor az MTV-n és a német VIVA-n. Afrikai vagy ázsiai együttes lehetett, minden tag talpig fehér ruhában, zöld mezőkön énekeltek, valamelyik a földön hullámozva figurázott mint egy breakes és egy dallamos afrikai jellegű tánczene volt, a dallam itt van a fejemben, de a szövegre már nem emlékszem (angolul énekeltek). Elég közkedvelt volt anno, remélem más is emlékszik rá! Ha valaki tudja miről beszélek, az írjon!
Van egy eléggé új zene amit mostanában játszanak mindenhol. Modern tánczenés, discos stílusú Harmónikaszó a refrénje és egy női hang is énekel. Ha valaki rájönne ennyiből örülnék előre is köszönöm
sziasztok! keresek egy számot, szerintem brains az előadó, de nem tudom a szám címét, pedig teljesen odavagyok érte! az alábbi linken 2,40 körül kezdődik: http://www.szegedindex.hu/szindex/miert-jo-alkoholt-inni-a-szin-en-video.html kérlek benneteket, írjatok!! előre is köszi!
Faterom keres egy számot, a pattogatott kukorica H.B. - Popcorn, az megvolt, a csak gitárokon játszó együttes számát is megtaláltam The Shadows, azonban van egy 1970-1975-ig volt sláger a Szeretlek című szám, angolul valszínüleg nem ugyanaz volt a neve. A hangszerelésen az orgonának volt kiemelt hangsúlya. Tehát abban a számban szerinte az orgona szólt a legszebben. Aki hallotta, az legyen szíves egy youtube-s linket adjon meg.
Sziasztok!
Igaz,h évek óta nem járt itt senki, de hátha...
Szóval apám keres egy számot: puskaropogásos mennyegző a címe magyarra lefordítva, de hiába próbáltam lefordítani szótárral angolra, semmi értékelhetőt nem találtam. Volt egy folytatása is a zenének: véget ért a mennyegző. Ugyanaz a zene, csak a szöveg más. 70-80-as évekből való.
Ha valaki erre jár légy szí' segítsen!
Köszi!
Almera
En annak a zenenek a cimet keresnem,ami az atheni kozvetitesek elotti kis bejatszas alatt ment,tudjatok mikor igy nehany sportot "bemutattak" abban a kis rovid osszeallitasban.A masik dolog meg,ha zeneszerzot tudnatok mondani aki megkomponalta az olimpia hivatalos dalat.Nem Bjorkre gondolok.Vagy egy albumcimet ami olimpiaval kapcsolatos,es pedig nem a UNITY albumrol beszelek.ILyen szinfonikus cucc.