Keresés

Részletes keresés

ohrana Creative Commons License 2004.01.26 0 0 15
hazudsz, hazudsz, és megint csak hazudsz.
Az embereknek NEM ez kell, de ezt kapják.
Amikor a kat.pol. fogjaival saját ürülékület etették, nevetve mondhatták az őrök, hogy az kell nekik, mert megeszik.
A média ma ugyanez a lelketlen mocsok banda: az emberekkel etetik aszemetet, és közben röhögnak.
Az embereknek ez nem kell, megdöbbennek, undorodnak, felháborodnak, aztán mivel sehonnan sem hallanak egy neheztelő szót, elkönyvelik, hogy ez van ma, ilyen a világ. Pedig nem.
Pont ez eset kapcsán, lehet írni, hogy hirtelen halál, hogy F.M. elhunyt - és mint az index nekrológja, csere nélkül távozott.
Persze, olcsó dolog mindenen humorizálni, a legkönnyebb a "szent" dolgokból viccet csinálni, és kell némi tartás ahhoz, hogy az ember visszafogja magát.
A mai médiának éppen ez a sajátja, hogy a semmit is véresen, pucér mellekkel adja el, csak itt, csak önnek - és ne törődjön mások érzéseivel.
Beszarok, Mécsnek jelentős sérelmet okozott, hogy azt mondták róla, hogy vallomása közrejátszott négy fiatal felakasztásában, és ezt tíz hónappal honorálták. Ennek alapján meg akik a tévében bemutatták a felvételt, 24 hónap fegyház járna. (Orvos, beteg ember stb szakmai alapon nézze meg, de tévében csak úgy leadni, óriási aljasság.)
De hát a pilótával is ezt csinálták - volt olyan, hogy a holttestet visszarakatták a tűzoltókkal, hogy jól tudják filmezni.

Nincs erre igény, próbálják felkelteni, de ez nem USA ahol agyhalottak milliói tesznek úgy, mintha élnének.

o

Előzmény: Gép-ész (5)
Gép-ész Creative Commons License 2004.01.26 0 0 14
Ki nyomatja? Azt hiszed nekem tetszik? Én nem nézem. Csak tudod olyan egyszerű a médiára kenni mindent, miközben az emberekkel van az alapvető probléma.
Előzmény: Hostel (7)
Gerenda Creative Commons License 2004.01.26 0 0 13
Ez várható volt, olyanok, mint Móricka.
De! A magyar elektronikus média valóban undorító, a Korridor pedig különösen, bár ebben az esetben elég visszafogottak voltak.
G
Előzmény: Pókerarc (4)
Aszfalt Hasitó Döngölő Creative Commons License 2004.01.26 0 0 12
" A média csak egy igényt szolgál ki."
Ha az-az igény, hogy pl. a nézettség miatt felkoncoljanak egy kutyát, elégessenk egy zászlót azt is teljesiteni fogja a média?
Tudod, van egy bizonyos emberi erkölcs, mások iránti tisztelet, főleg ha valaki meghal.
Az emberi igény végtelen, vannak akik reggeltől estig vért, szexet néznének a legszivesebben a tévében, nem hinném hogy a médiának hozzájuk kellene alkalmazkodni.
Pókerarc Creative Commons License 2004.01.26 0 0 11
Meghalt Fehér Miki. Én őt gyászolom.
Te nyugodtan légy felháborodva a médiáink miatt.
Előzmény: Aszfalt Hasitó Döngölő (8)
lajafix Creative Commons License 2004.01.26 0 0 10
OFF :"Ha az emberek tényleg nem lennének vevők az ilyesmire, akkor nem így lenne. A média csak egy igényt szolgál ki. Lehet anyázni :) "

Kedvenc szarszagos elméletem jut eszembe, erről a hozzáálásról:
- van aki szívja, mert azt hiszi az a jó, sose volt még jó levegőn
- van aki nem szívja, odébbmegy, a többi nem érdekli
- van aki nem szívja, odébbmegy és ordít, hogy szarszag van, miért szívjátok!

ON

folytassátok.

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 9
Fehér halálát politikai lózungokra használni, na ez a hullarablás.
be is fejeztem
Előzmény: Aszfalt Hasitó Döngölő (8)
Aszfalt Hasitó Döngölő Creative Commons License 2004.01.26 0 0 8
Ne is haragudj a legjobban én vagyok felháborodva a kedvenc erkölcstelen médiátok miatt, hogy képesek felhasználni egy szerencsétlen ember halálát, bocs.
Szégyeld te magad a balliberális méda miatt.
Előzmény: Pókerarc (4)
Hostel Creative Commons License 2004.01.26 0 0 7
"A média csak egy igényt szolgál ki."

Mivel ezt nyomatjá(to)k, ez lesz az "igény", később pedig ártatlan képpel lehet rá hivatkozni. Olyan szemforgatva, ahogyan te is teszed.

semmiböllett Creative Commons License 2004.01.26 0 0 6
Nem értem a felháborodásodat.Ez egy negativ szenzáció.Egy sportoló nevetve összeesik és meghal.
Még azt sem lehet mondani, hogy tragikus körülmények között.
Mivel már több hasonló eset is előfordult futballpályán, érdeklődve várjuk a boncolás eredményét.

Sokkal jobban passzol a hirtelen halál az eseményre, mint az elhunyt F.M.

Előzmény: levi bá (-)
Gép-ész Creative Commons License 2004.01.26 0 0 5
Ezexerint ez kell az embereknek. Nem véletlenül nyomják így. Ha az emberek tényleg nem lennének vevők az ilyesmire, akkor nem így lenne. A média csak egy igényt szolgál ki. Lehet anyázni :)
Pókerarc Creative Commons License 2004.01.26 0 0 4
már vártam, melyik görény lesz az, aki Fehér Miki halálát is felhasználja a "liberalizmus" fikázására.
Szégyelld magad.
Előzmény: Aszfalt Hasitó Döngölő (2)
Bianco Creative Commons License 2004.01.26 0 0 3
Ez egy rajongói oldal.
A hivatalos honlap ez:
http://www.slbenfica.pt/
Előzmény: Törölt nick (1)
Aszfalt Hasitó Döngölő Creative Commons License 2004.01.26 0 0 2
Teljesen igazad van.
Teljesen erkölcstelenül elbulvárosodott a magyar média, még egy szerencsétlen fiatalember halálából is szenzációt csinálnak, undoritó ez a magyar liberalizmus,senkire sincsenek tekintettel.
Az ORTT meg balliberális kezekben van.
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 1
mi-a-frászt keres ez a politikában ?! :-(

btw így néz ki a Benfica honlapja:

BENFICA

waxxablaze Creative Commons License 2004.01.26 0 0 0
hullarabl0k
Teller óta tudjuk
ezt is!
levi bá Creative Commons License 2004.01.26 0 0 topiknyitó

Meghalt Fehér Miklós. Tragikus hirtelenséggel, döbbenetes modón. Mint minden ilyen tipusú hír ez is megrázó volt. Megrázóak az utolsó képek, az utolsó pillanatok. Megrázó, hogy az egész videón is megnézhető. Újra meg újra.

És megrázó a magyar média egy részének ez az elsőpörni való erkölcsi fertője, ahogy és amilyen modón szolgáltatják az információkat.

1/Az index éjszakai első beszámolója után, a hir fölötti kis aláhúzott, általában a megszokott indexes ironikus aláfestést, kissé fikázós, gúnyt adó szöveg igy szólt
Hirtelen halál No comment..
(később le is vették)

2/ A korridor.hu-n Exkluzív videó Fehér Miklós haláláról cimen cimlapsztóri.. Megnézhetjük a portugál adóról, vagy az internetról lopott anyagot mint exluziv videó! Már az a tény, hogy a videót felrakják, és azzal népszerüséghajhasz modón visszaélnek, ez már brutális.

3/ Szintén korridor.hu-n
"Már hétfőn felboncolják a válogatott csatárt"
igy tovább!

4/ "Reggel egy Tv műsorban láttam, hogy mi történt, de felháborítónak tartottam amit láttam. A riportap egy másik témáról beszélgetett miközben a háttérben vetítették a történkeket. Úgy látszik a médiáknak már semmi sem számít. Őszínte részvétem a családnak. Miki emléke örökké élni fog" (korridor.hu hozzászolás)

5/ Nemzeti sport cimlapfotó... Döbbenetes..

interneten olvasom: ns online-on írta vki:
"A legnagyobb portugál kereskedelmi tv csatorna a Magyar Himnusszal kezdte a déli híreket..."
hihetetlen, hogy az ottani kereskedelmi médiában nagyobb teret kap"

Egy tegnapi hirt szeretnék ide belinkelni.
Remélem olvassák azok, akikre vonatkozik!

Szentmise a médiáért
2004. jan. 24., 12:57

"A szó teremt, épít, de bizony rombolhat, pusztíthat is - jelentette ki Veres András püspök a médiáért bemutatott szentmisén. A katolikus egyház képviselője Szalézi Szent Ferenc, az újságírók védőszentjének ünnepén felhívta a figyelmet a szó fontosságára.
Ebbenn a kusza értékrendű világban Isten igazságának hírnöke kell, hogy legyen az újságíró minden körülmények között - tette hozzá Veres András. Ezért azt kérte Istnetől, hogy ismét legyen a szónak hitele, és legyen, aki ezt visszadja

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!